bazár, predaj, inzercia, predám

Pneumaticka brúska, leštička zn.Rodcraft 7138

Kategória: Ostatné

Predam pneumaticku lesticku od spolocnosti RODCRACFT model 7138, málo používanú, max otacky 3 200 ot/min, pracovny tlak 6,3bar
Pneumaticka brúska, leštička zn.Rodcraft 7138
Podobné inzeráty
Profesionalna brúska na parkety na predaj
Predám profesionálnu/priemyselnú brúsku na parkety plne funkčnú. Šírka brúsneho valca: 200mm Motor je upravený na prevádzku na 220V, dá sa však upraviť aj na 380V Výkon motora: 2,2 kW Brúska je vybavená aj systémom nadvihnutia brúsneho valca. Brúska je taktiež vybavená integrovaným systémom odsávania prachu, čiže umožňuje prakticky bezprašnú prevádzku. Veľmi jednoduchá práca s brúskou. Jedná sa o priemyselnú kvalitu brúsky, tzn. materiál celej brúsky je kov a je predimenzovaná vo všetkých parametroch. Čiže je vhodná nielen na brúsenie parkiet v bytoch, ale aj vo veľkých telocvičniach a športových halách. Je to skutočne veľmi výkonná brúska vybavená veľmi výkonným motorom. Brúska na parkety, parketová brúska, podlahová brúska
Akumulátorová leštička na auto Einhell + príslušenstvo
Predám takmer novú akumulátorovú leštičku na auto Einhell + batériu a nabíjačku. Leštička bola použitá 2 krát, a teda je takmer nepoužívaná a v 100% stave. Batéria a aj nabíjačka je kompatibilná s ostatnými akumulátorovými výrobkami Einhell. Leštička je úplne nevyužitá. Cena celej sady bola dokopy 125,50 eur, ale predám ju za 90 eur. Cena je aj s poštovným.
Brúska - ostrička na reťaze
MAR-POL Brúska - ostrička na reťaze M79100. Bruska- ostrička reťazí elektrická, s brúsiacim kotúčom. Veľmi ľahká a obľúbená brúska na ostrenie reťazí rôznych značiek a typov. Vysoký výkon umožňuje pohodlné ostrenie aj na reťaziach z tvrdých materiálov. Vďaka kompaktnému a ergonomickému dizajnu je zariadenie veľmi mobilné. Je vybavený napínačom a stupnicou pre ostrenie reťaze, čo umožňuje veľmi presné ostrenie. Celé telo zariadenia je vyrobené z vysoko kvalitných materiálov odolných proti mechanickému poškodeniu a opotrebovaniu. Vďaka tomuto zariadeniu získajú tupé rezacie reťaze nový život a budú použité pre mnoho rezov. Môže byť použitý na ostrenie všetkých typov reťazí používaných v benzínových a elektrických reťazových pílach, bez ohľadu na výkon, rozstup reťaze alebo výrobcu píly. Parametre: - napätie: 230 V / 50 Hz - príkon: 85 W - otáčky: 4800 ot/min - priemer osi: 7/8" (22 mm) - úroveň vibrácií: 3,21 m / s2 - uhol brúsenia: –35° / 35° - rozmery kotúča: 108 × 23 × 3.2mm - rozmer úchytu: od 0,5" (12,5" mm) do 0,8" (20 mm)
Brúska na parkety +príslušenstvo
Predam stroje na brúsenie parkiet,bezprasne s vlastným odsávaním Set brúska pásova,okrajova + leštička Predaj len spolu
Leštička na lyže značky MONTANA
Kvalitná leštička na lyže značky MONTANA s ohrievaným plsteným kobercom a prítlakom. Ide o stroj na finálne vyleštenie sklznice voskovaných lyží. Stroj je poháňaný elektrickým motorom. Telo stroja ja mohutné a kovové.
Lesticka Rupes Big Foot 15 mark III NOVA
Lesticka Rupes Big Foot 15 mark III NOVA nepouzita, zaruka