bazár, predaj, inzercia, predám

Podlozka pod parohy

Kategória: Umelecké predmety

Dobry den.
Davam na predaj polovnikovi alebo cloveku, ktori oceni vyrezavanu rucnu pracu z dreva,ktora sluzi ako podlozka pod trofej - parozie so srnca, jelena. Rozmer - 38 x 17, 5 cm.
Pripadna dohoda na cene mozna.
Podlozka pod parohy
Podobné inzeráty
Socha srnca Royal Dux
Predám sochu ležiaceho srnca z roku 1965 značky Royal Dux. Výška 20cm, dĺžka 28cm. Má poškodené parohy - je z nich trochu odlomené. Doveziem v rámci Bratislavy. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
mini palety pod poháre
malé drevené palety pod poháre, šálky, hrnčeky, kvetináče alebo ako podpivníky... rozmery 90x90x15mm cena 5€/ks alebo 25€ za skladačku 6ks + držiak na paletky v prípade záujmu viem vygravírovať text alebo logo podpivník podšálka podložka gravírovanie
Zdeno HORECKÝ, Akademický maliar - Leto pod Rozsutcom
Predávam obraz od akad.maliara Zdena Horeckého....Zdeno HORECKÝ, Akademický maliar - Leto pod Rozsutcom Leto pod Rozsutcom. Zdeno HORECKÝ, Akademický maliar. Technika: olej, tempera, Rozmery: 30x30 cm.
Drevená sviečka Fenix. Drevený svietnik.
Sviečka Phoenix je vyrobená z prírodných materiálov. Svietnik je vyrobený z borovicového dreva páleného ohňom. Sviečka je vyrobená z prírodného včelieho vosku s dreveným knôtom. Bezpečné horenie sviečky, spodok sviečky tvorí hlinená podložka.
PREDÁM 4kresby od "ORESTA DUBAYA" akad.maliara za 350E
☘️Predám 4kresby.Vid foto!Info na foto!Od Oresta Dubaya.Akademický maliar, profesor Orest Dubay st. (* 15. august 1919, Veľká Poľana – † 2. október 2005, Bratislava) patril medzi najvýznamnejších slovenských grafikov 20. storočia. Zvlášť predám za: 1.) za 150E 2.) za 100E 3.) za 100E 4.)za 80E Dokopy všetky 4 za 350E. ----------------------------------------------------------- NA DOBIERKU NEPOSIELAM.FUNGUJE mobil() aj mail.DAKUJEM ZA POCHOPENIE!A POKIAL NIE JE INZERAT AKTUALNY-BOL BY VYMAZANY Z BAZOSU. NAJDETE MA AJ NA FB pod Viera Fkš alebo na MODROMKONIKU pod VIERA so stovkami pozitivnych hodnoteni.
Zvon s Ježišom
Predám bronzový zvon s priemerom 175 mm a hmotnosťou cca 3 kg. Zvon je zdobený vo vrchnej časti florálným ornamentálnym motívom popínavého viniča. Z prednej časti je reliéf Ježiša Krista a pod ním nápis: " Ježišu zmiluj sa nad nami hriešnymi." Z druhej strany zvona je reliéf kalicha s božím telom pri ktorom je jamka (vada). Zvon ma silný hlas, je ho možné využiť ako zaujímavý a originálny darček. Zavesiť ho k dverám, altánku, na chatu a pod.