bazár, predaj, inzercia, predám

Podmietač, Kyprič Kverneland Enduro, Pro, 4000F

Kategória: Poľnohospodárska technika

Rok: 2023
Cena: 57 210 € bez DPH

Stroj pre podmietku a kyprenie - podrývanie do maximálnej hĺbky 35 cm

Robustný rám a všetky pracovné orgány vyrobené z tepelne spracovaných materialov

Istenie pracovných orgánov proti preťaženiu listovou pružinou AUTO-RESET

Stlpica Triflex s prítlakom 700 kg v troch radách

Rozostup stlpíc v jednotlivých radách je 750 mm

Priechodnosť pod rámom je 87 cm

Hydraulické nastavenie pracovnej hĺbky počas jazdy

Utužovací valec podľa výberu



Základná špecifikácia:

Pracovný záber: 3,85m
Pracovná hĺbka: 5-30cm
Počet stlpic: 14ks
Počet potrebných koní: 130/300
Hmotnosť: 3642 kg



Prislušenstvo:

Sada čelného osvetlenia pre Enduro Pro 4000F
Sada zadného osvetlenia pre Enduro Pro 4000F
Urovnávacie disky (s mechanicky nastaviteľnou hĺbkou)
Zahnuté deflektory 80 mm všetky - Sada pre Enduro Pro 4000F
Parkovacie odstavné nohy - v kombinácii s osvetlením

Ostrie: Tiger 2 carbidové ostria 70 mm + krídlové ostria 320 - sada na Enduro 4000F

Valec: Valec Actipack 560 mm vrátane škrabiek a rezacích nožov - 4.00m sklopný
Podmietač, Kyprič Kverneland Enduro, Pro, 4000F
Podobné inzeráty
Kverneland CLC 300
Predám profi radličkový podmietač, kyprič ako Horshc Terrano, Pöttinger SYNKRO, HE-VA Triple-Tiller, Amazone Cenius, Kverneland Enduro. Pracovná hĺbka do 35 cm (s krídelkami 15 cm) Možnosť vyskúšať aj na vašom poli v širšom okolí Prešova. Viac info. na
Kverneland Qualidisc 6m
Kontakt : Netto cena: 39.000€ Na leasing už od 10% akontácii Rok.výr: 2018 Na predaj diskový podmietač : Kverneland Qualidisc, hydraulicky sklopný, pracovná šírka 6,0 m plytká a hlbšia kultivácia, strnisková kultivácia, príprava osivového lôžka alebo sejba krycích plodín Kverneland a-drill., Qualidisc Farmer je s tou správnou voľbou na vykonávanie týchto operácií pri vysokých pojazdových rýchlostiach, nezanáša sa na ľahkých pôdach Valec Actiflex Ø 580 mm – 160 kg/m: intenzívny miešací efekt kombinovaný s dobrým opätovným zhutnením robí z tohto valca ideálne náradie na rast rastlín z prirodzene zasiatych semien. Naša rodinná firma sa zaoberá Poľnohospodárstvom už 4 generácie. Spoločné Podnikanie sme od roku 2016 rozšírili aj týmto smerom (Dovoz poľnohospodárskych strojov). Preto ak ste si vybrali Nás, vybrali ste si dlhoročné skúsenosti, vášeň ku strojom a pôde. Ak máte záujem o konkrétny stroj alebo máte predstavu ale neviete sa rozhodnúť, kľudne Nás kontaktujte a radi Vám poradíme. Nami ponúkané stroje pred kúpou riadne preveríme, zabezpečíme viac fotiek, videí a všetky doklady na prihlásenie. Zabezpečíme: financovanie, možnosť obhliadky,.. DOVEZIEME PRIHLÁSIME ODOVZDÁME Rovnako Zabezpečíme aj Náhradné Diely! Pre bližšie informácie ma kontaktujte na tel:
Kypřič Horsch Terrano 4.4 GX
Terrano GX je vyzrálý všestranný kypřič, který odvádí perfektní práci při mělkém a také při hlubokém zpracování půdy do hloubky 25 cm. Kypřič je možné vybavit celou řadou různých radliček, tak aby jej bylo možné používat v každém ročním období a při různých půdních podmínkách po celém světě. Rok výroby: 2020. Odpracováno cca 110 ha. Cena je 1.130.000,- Kč bez DPH. Více informací Vám rád sdělí: Ing. Tomáš Bezdíček, bezdicek@, , (obchodní zástupce - Litomyšlsko, Vysokomýtsko, Chrudim, Pardubice). Bc. Martin Dědek, dedek@, , (obchodní zástupce - Náchod, Trutnov, Rychnov nad Kněžnou, Jičín). Vlastimil Hejkrlík, hejklik@, , (obchodní zástupce - Svitavy, Ústí nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou). Dominik Bureš, dbures@, , (obchodní zástupce - Pardubice, Hradec Králové).
Diskový podmítač Kverneland DTA lemken kuhn 5.5m 6m rubin
Nabízíme k prodeji diskový podmítač Kverneland dta 5.5 nebo 6, nevařený, pěkný stav. možný prodej se zadním válcem Kverneland Doprava možná 
Kypric, podmietac, disky
Predam nozovy podmietac Turbotiler zaber 2,5m a kombinator 2,5m s drobiacimi valcami. V pripade zaujmu cenu ponuknite
Diskový podmietač
Dobrý deň prajem predám alebo vymením diskový podmietač vymením len za radličkovy podmietač !!! Dôvod predaja nutná oprava ložiská jednej sekcie a nemám čas na to!!!