bazár, predaj, inzercia, predám

Podsedlová taška na bicykel

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám úplne novú nepoužitú podsedlovú tašku na bicykel.
Rozmery: 210x95x95mm.
Objem cca 1L.
Uchytenie na suchý zips.
Podsedlová taška na bicykel
Podobné inzeráty
Podsedlova taska Synchros
Predam podsedlovu tasku Synchros, bezchybny stav.
Prepravná taška na bicykel
Predám prepravnú tašku na bicykel LOOK PRO TEAM. Taška je čisto nová, nepoužívaná. Taška má kolieska a v úložnom priestore sú aj samostatné priehradky na súčiastky. Cena nie je pevná, pri rýchlom jednaní je možná dohoda. Preferujem osobný odber vzhľadom na rozmery tašky, no po dohode je možné aj zaslanie kuriérom, v tom prípade plus poštovné.
Predám BMX zn. Mongoose (Subject 2009 sky blue)
Predám BMX zn Mongoose. Bicykel je v dobrom stave, nič nie je poškodené. detailne informácie k produktu: rám: 100% Hi-Ten vidlica: 100% Hi-Ten kľučky: 1pc Forged Cr-Mo 175mm, 44T steel chainring stred: Loose Ball pedále: Mongoose alloy platform kazeta: 16t freewheel reťaz: KMC Z-510 ráfiky: Jalco ST26 Alloy, 48H 20 x 1.75 plášte: Mongoose 2.0 freestyle predný náboj: 48H Steel, 3/8axle zadný náboj: 48H Steel, 3/8axle výplet: UCP Steel predná brzda: Tektro Alloy Caliper zadná brzda: Tektro Alloy U-brake brzdové páky: Promax full Alloy twister SST Oryg 1-1/8 riadidlá: Mongoose hi-ten 2pc predstavec: Mongoose front load 50mm Ext. gripy: Mongoose Pre Kratón hlavové zloženie: 1-1/8 Ahead sedlo: Mongoose Jumper, embossed sedlovka: 25.4 straight steel podsedlová objímka: Alloy single bolt ------- V prípade zaújmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom emailu. Tel.č. je vymyslené :) Ďakujem
Evoc Multi Frame Pack taška na rám 1l carbon grey
Predam par krat pouzitu kapsicku do ramu bicykla. EVOC Multi Frame Pack taška na rám 1l carbon grey, vodeodolná, fixácia na suchý zips. Velkost M. EVOC Multi Frame Pack taška na rám je vodoodpudivá a ľahko prístupná brašna. Taška má objem 1 l. Hmotnosť: 123g Veľkosť: 10 x 21 x 5.5 cm Osobne v okoli LM-RK, alebo poslem Packetou.
BMX GT Team 20,75", model 2020
Predám tento BMX bicykel od GT Team. Bicykel som kupoval ešte v roku 2020, zajazdil na ňom pár krát a odvtedy mi odpočíval. Ako možno vidieť na fotkách, bicykel naozaj nebol posledné 3 roky používaný, jediné dva "nedostatky" čo som si všimol možno vidno na posledných fotkách a to škrabanček na riadidlách a spodnej trubke. Brzdy sú prakticky nové, boli na biku, no dal som ich dole, aby sa dali ľahšie robiť triky... (Ku ktorým som sa akosi nedostal). Bicykel som našiel na stránke tu Kde možno nájsť bližšie informácie Myslím si, že cena je primeraná stavu, no pokiaľ niekto zavolá, že si po bicykel dnes príde, určite sa budeme vedieť vopred dohodnúť. Bicykel sa nachádza v Šamoríne, no skoro každý deň jazdím do Bratislavy, takže ho viem pokojne aj priniesť. Ak nedvíham telefón, kľudne nechajte sms alebo mail a ja sa Vám ozvem späť.