bazár, predaj, inzercia, predám

Poľná fľaša

Kategória: Kemping

Predám plastovú poľnú flašu.

Cena je pevná 4 €.

Preferujem komunikáciu mailom nakoľko často robím nočné zmeny.

Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Poľná fľaša
Podobné inzeráty
Vojenska polna flasa
Nova, vhodna aj ako darcek
NEREZOVÉ TERMOSKY , FĽAŠA.
PREDAM SPOLU TIETO 3 NEREZOVÉ TERMOSKY + FĽAŠA TAK AKO SU NA FOTO
Kempingová stolička
Skladacia, kempingová stolička NILS Camp je ideálna k vode, na ryby, na festival alebo napríklad na dovolenku pod stan. Stabilná konštrukcia je vyrobená z oceľových rúrok s priemerom 15 milimetrov, ktoré sú k sebe spojené pomocou kvalitných nitov. Poťah je vyrobený z nylonu v úprave Oxford 600D. Táto tkanina je maximálne odolná voči poškodeniu a poveternostným vplyvom, ako je dážď a sneh. Všetky miesta, kde je poťah upevnení ku konštrukcii sú opatrené plastovými výstuhami s prešitim. Kombinácia kvalitnej konštrukcie a odolnej tkaniny zaisťuje nosnosť až 110 kilogramov. Plastové nožičky majú tvar štvorca a zvyšujú stabilitu kresla, zamedzujú jeho pohybu na mäkkom podloží (napríklad piesok) neborí sa. Lakťové opierky majú možnosť regulácie výšky jednoduchým posunom zadnej časti po profile konštrukcie. Pravá opierka lakťa je opatrená košíkom, do ktorého sa pohodlne zmestí menšia fľaša alebo vysoký pohár. Pre ľahké prenášanie je možné kreslo zložiť. Materiál: oceľ, hliník, PVC, Oxford 600D Rozmery: Šírka: 82 cm Výška: 85 cm Hĺbka: 42 cm Výška sedacej časti: 40 cm Farba: čierna alebo zelená Nosnosť: 110 kg Pozri celú moju ponuku
Prenosný plynový varič ARISE TD-9369
Predám tento nový prenosný plynový varič ARISE TD-9369. S kufríkom. Na propán-butánové fľaše (viď. foto). Pri kúpe variča jedna fľaša zdarma. Možnosť dokúpiť k baleniu jednu fľašu za 2€.
Ultralight 1-miestny stan
Predám jednomiestny ultralight stan Sierra Designs High Route 1-person. Stan je vo výbornom stave, bol použitý presne 1-krát. Bol kupovaný online v roku 2020, faktúru nemám. Dá sa použiť ako dvojvrstvový stan, ale aj jednotlivé vrstvy osamote - iba vrchná časť alebo iba vnútorný mesh. Stan nie je samostojaci - teda treba 2 turistické paličky na postavenie stanu. Celý dokopy váži 880g a dá sa zbaliť do veľkosti asi ako Nalgene fľaša. Dôvod predaja: Nevyužívam ho, keďže chodievame na turistiku v dvojici. Cena: 200 EUR Iba osobný odber v Bratislave.