bazár, predaj, inzercia, predám

Poloautomatický sieťotlačový stroj

Kategória: Tlačiarenské stroje

Predám starší poloautomatický sieťotlačový stroj značky APED Poľskej výroby viď obrázky. Rozmer stroja je (d,š,v) 1600 x 1650 x 1300 mm. K tomu dám stojanový sušiak viď obr. a 10 rámov na sitá.
Poloautomatický sieťotlačový stroj
Podobné inzeráty
SIEŤOTLAČOVÁ VÝROBA - komplet
Predáme vybavenie na sieťotlačovú výrobu. V cene je Osvitová jednotka na výrobu sít, množstvo sít, Karusel 6/6 s mikroregistraciou, k tomu potrebný medzisušič, sieťotlačový tunel, ďalej sietotlačový poloautomat na potlač tašiek, poľovných predmetov, taktiež sietotlacovy stôl od aeroterm s pridávaním na potlač plochých predmetov ako sú napr. zapaľovače. Ďalej stroj na okrúhlu tlač, (poháre, fľaše). Možnosť odpredať aj vyšívací automat Ricoma 1202 (12 farieb dve hlavy). cena bez vysívaciehonstroja 8.500€ po zľave (SITA Noe sú započítané ) cena s vysivacim automatom 14.500€. Možnosť predaja aj s SRO a webstránkou. Nova sro, založená v 3/2023. Všetko je vecou dohody. Dôvod predaja je ukončenie výroby (deľba partnerov). Viac info na osobnom stretnutí.
Sietotlacovy tunel aeroterm 2,5m - znížená cena
predám sietotlacovy tunel. dĺžka tunela je 2,5m, šírka 1m. vhodný do výroby , taktiež veľkí dobrý na DTF transfery. pozri ostatné inzeráty. dôvod predaja ukončenie vyroby. viac info tel. Cena 2200€. Stroj je presný a plne funkčný.
sietotlacovy stroj - pridávanie
predám tento sietotlacovy stôl od aeroterm. vhodný na plochu tlač. cena dohodou. pozri aj ostatné inzeráty.
ATMA sieťotlačový automat
Predáme málo používaný sieťotlačový automat ATMA. Perfektný stav
Sieťotlačový poloautomat Gragotechna
Predám sietotlacovy poloautomat na plochu tlač. Pozrite aj ostatné inzeráty. Mozna výmena za cnc frézu. ponuky mailom. viac info tel.
Sietotlacovy karusel 8/8
Predam sietotlacovy karusel rucny 8farebny otocny 8ks paleta 500x700mm 8ks paleta na rukav/krk 8ks paleta 300x450mm druha strana pripravena na rukav 2x 4ks paleta 700x1000 1ks paleta na papier 7ks paleta na dazdniky ku karuselu je mozne dokupit aj medzisusic VASTEX