bazár, predaj, inzercia, predám

POLUS TOWER I. prenájom priestorov na biznis vrátane parkova

Kategória: Kancelárie

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v budove biznis centra POLUS TOWER I. na Vajnorskej ulici v Bratislave.

Objekt sa nachádza v mestskej časti Bratislava – Nové Mesto. Lokalita má výhodnú dopravnú dostupnosť autom, MHD, električkou a neďaleko situovanou vlakovou stanicou.

Biznis centrum POLUS TOWER ( POLUS TOWER I. a II. ) je miestom, ktoré prepojením s nákupným centrom POLUS City Centre ponúka všetky druhy služieb vrátane reštaurácií, kaviarní a fitnescentra. V blízkosti areálu je jazero Kuchajda s množstvom príležitostí na oddych a športové aktivity.

Priestory o celkovej výmere 389,20 m2 sa nachádzajú na 3 nadzemnom podlaží a prenajímajú sa ako celok, ktorý pozostáva z:
Kancelária / Učebňa: 285,50 m2
Sklad: 11,50 m2
Sklad / Server: 9,40 m2
Kuchynka: 25,40 m2
Recepcia: 57,40 m2

Rozpis nákladov:
- Kancelárske priestory: 12,50€ / m2, kalendárny mesiac bez DPH
- Služby POLUS: 5,90€ / m2, kalendárny mesiac bez DPH
- Záloha za energie: 1,00€ / m2, kalendárny mesiac bez DPH
- Cena za parkovacie miesto: (garáž, vyhradené státie) 80€/miesto km. bez dph
- Cena za parkovacie miesto: (garáž, nevyhradené státie) 60€/miesto km. bez dph

Doplňujúce informácie:
- Wifi, klimatizácia, vzduchotechnika
- Kabeláž s LAN pripojením
- 24/7 recepcia a prístup do priestorov
- 3 hodiny parkovania zdarma v Polus City Centre
- Prístupový systém pomocou vstupových kariet

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX
POLUS TOWER I. prenájom priestorov na biznis vrátane parkova
Podobné inzeráty
Administratívne priestory a kancelárie na prenájom vo VBC Ni
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom priestory v budove biznis centra VBC v širšom centre Nitry na Štúrovej ulici. VBC Nitra je známy administratívny objekt umiestnený vo frekventovanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, len na skok od centra mesta (Tabáň, Mlyny, Prior, pešia zóna), a vďaka tomu je veľmi dobre dostupný všetkými druhmi dopravy – zastávky MHD, autobusová a železničná stanica do 15 minút pešo, diaľnica smer BA-BB v dosahu. Výhody ponuky: - prenájom variabilných kancelárskych priestorov od cca 20m2 – 200m2 - podľa dohody možnosť prispôsobenia priestorov požiadavkám klienta - zrekonštruovaná budova s kompletným zázemím a vybavením – 24-hodinová SBS služba a zabezpečenie prostredníctvom kamerového systému, vrátnica a kaviareň vo vestibule, moderné výťahy, bezbariérový prístup, bezpečnostné a protipožiarne prvky - na každom poschodí sa nachádzajú sociálne zariadenia a spoločná kuchynka - možnosť využívať spoločné priestory, možnosť prenájmu väčších zasadacích priestorov - možnosť výberu priestorov s klimatizáciou alebo bez - k dispozícii aj skladové a archívne priestory Vybavenie kancelárskych priestorov - v štandardnej jednej kancelárskej bunke o pôdorysných rozmeroch cca 5,3 x 3,6 m (18,99 m2) je infraštruktúra pre 3 pracovné miesta – zahŕňa elektrické rozvody a pripojenie na internet - priamo v budove sa nachádza optický kábel SWAN – bezproblémové pripojenie telefónnych liniek a internetu pre poskytovanie neobmedzených hlasových a dátových služieb * dispozícia kancelárskych priestorov a ich technický štandard môže byť po dohode upravený v zmysle požiadaviek a preferencií klienta Cenové podmienky – neklimatizovaný priestor Nájomné: 110 EUR / m2 / rok / bez DPH Energie: 61 EUR / m2 / rok / bez DPH – vrátane spoločných priestorov a služieb Cenové podmienky – klimatizovaný priestor Nájomné: 120 EUR / m2 / rok / bez DPH Energie: 63 EUR / m2 / rok / bez DPH – vrátane spoločných priestorov a služieb V prípade dostupnosti prenájom 1 ks vyhradeného parkovacieho miesta: 50 EUR / mesiac / bez DPH Orientačný cenový prepočet – prenájom 1 kancelárie (18,99 m2) bez klimatizácie = 270,60 EUR/mesiac bez DPH. Pri uzatvorení nájomnej zmluvy sa skladá depozit vo výške 1-mesačného nájomného.
Kancelárske priestory na prenájom, lacno
Firma Dukas s.r.o. si Vám dovoľuje ponúknuť prerobené priestory, vhodné pre výkon zdravotníckych služieb vrátane čakární, ako kancelárske priestory a obchodné priestory. Uvedené priestory sa nachádzajú na I. poschodí trojpodlažnej budovy. Vstup, aj pohyb po budove je plne bezbariérový. Výstup do poschodí je možný schodmi alebo veľkým, bezbariérovým, výťahom. O bezpečnosť budovy sa stará kamerový systém a alarm, pripojený na pult mestskej polície v Partizánskom. Regulácia teploty je plne v rukách prenajímateľa vďaka štyrom plynovým kotlom. Každé poschodie Biznis Centra Dukas je vybavené oddelenými toaletami pre pánov a dámy s umývadlom, pravidelným upratovaním, dopĺňaním toaletného papiera a papierových utierok a mydla. Výhodou prenájmu v našej budove ja pozícia budovy, široká občianska vybavenosť, dostupnosť služieb k občanom, bezbariérový vstup, pohyb i bezbariérový výťah. V našej budove sídlia banka VÚB a.s., poisťovací maklér, výroba plastových dverí a okien, stavebná spoločnosť, jazyková škola, poradenstvo v oblasti zdravia a krásy, kaderníctvo, kozmetika, pracovná agentúra, tvorba webstránok a iné... V okolí ponúkaných priestoroch sa nachádzajú lekárne, autobusová stanica, vlaková stanica, stanica MHD, lekárne, banky. Nami ponúkané priestory Vám vieme ponúknuť vo veľkostiach od 25 m2 až do veľkosti 200 m2 a následne, v prípade väčších priestorov ich podľa dohody upraviť k Vašim požiadavkám. Výhodou prenájmu priestorov v Biznis Centrum Dukas je možnosť využiť parkovanie na pozemku za rampou za mesačný poplatok. Otváracie hodiny budovy Pondelok - Piatok - 07:00 - 20:00 Sobota - 08:00 - 14:00 Nedeľa - Zatvorené Firma Dukas s.r.o. Vám ponúka možnosť prenájmu kancelárskych priestorov v budove Biznis Centrum Dukas v Partizánskom. Dohodnite si stretnutie na dolu uvedenom telefónnom čísle a radi Vám ukážeme naše priestory.
SRA | Moderné administratívne priestory, už od 12m², busines
PONUKA: Ponúkame na prenájom novo-zrekonštruované kancelárske priestory v budove Pressburg Tower (budova bývalého Orange), v najžiadanejšej business lokalite v Bratislave na Plynárenskej  ulici, medzi BBC a Apollo BC za výbornú cenu. Administratívna budova Pressburg Tower je moderná, vysoko komfortná 12 podlažná kancelárska budova, disponujúca  obchodnými , administratívnymi  ako aj skladovými priestormi.  Budova momentálne prechádza kompletnou renováciou s predpokladaným termínom dokončenia prác  v máji 2019. Koncept Flexi je určený pre menšie spoločnosti a freelancerov, ponúka efektívne riešenie v podobe prenájmu kancelárií s veľkosťou od 12 m² a možnosti využitia spoločných priestorov. SPOLOČNÉ PRIESTORY NA POSCHODÍ TVORIA: Recepcia Zdieľané zasadacie miestnosti Kuchynka Toalety ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA BUDOVY: • Dizajnovo riešené spoločné priestory • Centrálna recepcia • Telefónna ústredňa • Neobmedzený prístup do budovy • Bezpečnostná služba 24/7 • 6 výťahov • Elektrická požiarna signalizácia a evakuačný rozhlas • Záložný zdroj elektrickej energie • Kamerový systém • Elektronický zabezpečovací systém • ACS systém kontroly vstupu • Klimatizácia • Moderné a vysoko komfortné kancelárske priestory • Moderné technologické zázemie • Chladenie pomocou 2 a 4 trubkových fan-coil jednotiek • Otváracie okná • Vnútorné hliníkové žalúzie • Optická kabeláž • Príprava pre napojenie bezdrôtovej dátovej siete WIFI • Kuchynská linka v štandarde PARKOVANIE: • Parkovanie pred budovou - 263 parkovacích miest • Parkovanie v podzemnej garáži - 81 parkovacích miest CENA: • Prenájom: 13,25 €/m2/mesiac / m²/mesiac + DPH • Služby:  4,25,- EUR/ m²/mesiac +DPH • Parkovanie:  60 EUR/miesto/mesiac + DPH • Elektrická energia – podľa reálnej spotreby V cene prenájmu je zahrnuté:  prenájom kancelárie, podiel na spoločných priestoroch podlažia  a budovy, spoločné prevádzkové náklady budovy, recepcia na poschodí, upratovanie, internet. LOKALITA: Budova Pressburg Tower sa nachádza v širšom centre Bratislavy, v lokalite vyhľadávanej mnohými spoločnosti pre zriadenie svojich sídiel. V bezprostrednom okolí budovy nájdete kompletnú  občiansku vybavenosť (reštaurácie, kaviarne, pošta, potraviny, notár, obchody atď) . Atraktivitu kancelárii zvyšuje aj výborná dopravná dostupnosť ( MHD zastávka - 50m, napojenie na obchvat – diaľnicu). KONTAKT: Ing. Eva Fabianová, RSc. SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika mobil:  e-mail: fabianova@ web:   
Košice - centrum - kancelárske a  výr.skladové priestory
Ak hľadáte sídlo pre Vašu firmu, tak ste na správnom mieste! Dušu ponúkaným kancelárskym a výrobno - skladovým priestorom dýchnete Vy svojimi víziami a podnikateľskými aktivitami. Priestory na prenájom odporúčam podnikateľom s rôznym zameraním - poskytujúcim služby ale aj výrobnú, či skladovú činnosť a distribučné centrum pre zásobovanie. Realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka a odporúča na prenájom  nebytové priestory - kancelárske a výrobno-skladové priestory v tehlovej  dvojpodlažnej budove v širšom centre mesta Košice I. - Staré mesto - na ul. Jakobyho.  Vynikajúca poloha z pohľadu dostupnosti a viditeľnosti pre Vás, Vašich zamestnancov a klientov! Širšie centrum mesta Košice, výborná občianska vybavenosť. Blízkosť bytov v novostavbách Albelli, Mlynská Bašta, Thurzovka, Pri Radnici, kancelárskych priestorov Bastion, Jumbo centra, hotelov Yasmín, Rokoko, Crystal, záchytného parkoviska a zároveň  aj blízkosť priemyselnej lokality na ul. Rampová. PONUKA Na prenájom Vám ponúkame nebytové priestory na 2. NP tehlovej budovy v celkovej úžitkovej výmere vnútorných priestorov 726 m2: - kancelárske priestory o celkovej výmere 216 m2 - kancelárie o veľkosti - 13,15 m2, 24,9 m2, 13,6 m2 a 54,6 m2 a otvorenú kanceláriu o výmere 110 m2, - skladovo-výrobné priestory (prevádzkové priestory)  o výmere 437 m2. Viď. foto -  pôdorys a dispozícia. Po dohode môže dôjsť k rozšíreniu ponúkaných priestorov na prenájom.  Priestory momentálne slúžia na strojárenskú výrobu - výrobu nástrojov, prototypov a náradia, opravu strojov a kancelárske priestory na úkony s výrobou spojené. POPIS OBJEKTU  Dvojpodlažná budova je tehlová, vonkajšie rozmery priestorov sú: 30 m x 25 m. Objekt je napojený na všetky siete - plyn, elektriku 220/380 V, mestský vodovod, kanalizáci, internet, požiarny a kamerový systém. Priestory sú vybavené základnou technologickou infraštruktúrou. Podlaha vo výrobno-skladových priestoroch je betónová dlažba a v kancelárskych priestoroch je PVC, okná sú drevené, neónové osvetlenie. V objekte je osobný výťah. K priestoru je k dispozícii - nájazdová plošina, rampa pre nákladné vozidlá a oceľový portálový žeriav.  CENA Cena priestorov na prenájom je: a) kancelárske priestory: nájomné vo výške 6,50 EUR/m2/ mesiac bez DPH a bez médií b) výrobno-skladové  priestory: nájomné vo výške 5,- EUR/m2/ mesiac bez DPH a bez médií c) za celé 2. NP (a+b) kancelárske a skladovo/výrobné priestory nájomné vo výške 5,75 EUR/m2/mesiac bez DPH a médií. Platba médií (plyn, elektrina, voda, vodné-stočné) je formou záloh a vyúčtovanie na základe spotreby. Depozit je vo výške dvojmesačného nájmu. DOPRAVNÁ DOSTUPNOSŤ Prístup do ponúkaných priestorov je bezproblémový: - autom - parkovanie - na vlastnom pozemku pred objektom, rezidentské parkovanie pred objektom, záchytné parkovisko pred Jumbo centrom, MHD, SAD, ŽSR. Viac na .
Prenájom veľkých priestorov na Vajnorská, Bratislava
Ponúkame exkluzívne veľké kancelárske priestory na Vajnorskej ulici v Bratislave. Možnosť využitia zariadených priestorov - 285 m2 a taktiež nezariadených priestorov - 285 m2 BLIŽŠIE INFORMÁCIE: - nízkoenergetická budova, nízke prevádzkové náklady - kontrolovaný vstup - parkovanie v areáli budovy, alebo vyhradené v okolí budovy - telefónna a optická kabeláž, možnosť dorobiť / zmeniť podľa individuálnych požiadaviek nájomcu - ochrana priestorov bezpečnostnou službou - kamerový systém s možnosťou on-line monitoringu priestorov - vlastné, identifikovateľné prístupové kódy - v priestoroch vlastná komplet zariadená kuchynka - toalety dámske / pánske - budova má vlastný výťah - možnosť prenájmu dodatočných skladovacích priestorov v pivničnej časti budovy - výborná dostupnosť priestorov rámci lokality V prípade potreby dispozičných zmien nájomcu, možnosť refundácie vlastných nákladov z nájmu BONUS: - spolu s prenájmom kancelárskych priestorov možnosť prenájmu samostatného bytu 68 m2 priamo v budove za 650,-€ / mesiac Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 570m² Celková rozloha: 570m² Úžitková plocha: 570m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Výťah: áno Parkovanie: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové
PRENÁJOM kancelárskych priestorov, Bratislava - Petržalka (K
Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na prenájom administratívne priestory / kancelárie v Bratislave (Petržalke) na Kopčianskej ulici s možnosťou parkovacieho státia. Ak hľadáte kancelárie, či iné administratívne priestory na prenájom, naša ponuka v Petržalke je pre Vás skvelým riešením!!! Miestna časť Petržalka patrí v súčasnosti k najrýchlejšie sa rozvíjajúcim častiam Bratislavy, pričom má výbornú strategickú lokalitu, vybavenosť a blízkosť dôležitých hlavných ťahov. KANCELÁRSKE PRIESTORY: Ponúkame Vám administratívne priestory na 2 podlažiach v rôznych úpravách - open space, kancelárie, ale aj nedokončený priestor, ktorý môže byť dokončený napríklad podľa Vašej predstavy. Kancelárie v bratislavskej Petržalke na Kopčianskej ulici sú k dispozícii v nasledovných výmerách: III. NP miestnosť č.312 a 313 - výmera 81,61 m2 (39,01m2 + 42,60 m2) – cena: 8,96€/m2+ DPH (vrátane energií) IV.NP miestnosť č. 410 a č. 411 – výmera 76,78 m2 (35,23m2 + 41,54 m2) - cena: 9,96€ /m2 + DPH (vrátane energií + klíma) miestnosť č.416 - výmera 41,02m2 - cena: 9,96€ m2+ DPH (vrátane energií + klíma) miestnosť č.417 - výmera 56,32m2 - cena: 8,96€/m2 + DPH (vrátane energií) miestnosť č.418 - výmera 8,93m2 - cena: 8,96€/m2 + DPH (vrátane energií) ČO VÁM PONÚKAME? - Flexibilné podmienky podľa Vašich potrieb (na úpravách priestoru sa dá dohodnúť) - Kamerový systém - NON STOP recepcia - Neobmedzený prístup 24/7 - Parkovanie /prenájom parkovacieho boxu: 25€/mesiac/ - Možnosť prenájmu reprezentačných priestorov – veľká a malá zasadacia miestnosť - Možnosť založenia schránky v cene - Upratovanie spoločných priestorov LOKALITA: - Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti /reštaurácia, obchodný reťazec, vlaková stanica, banka, potraviny..../ - Zastávky a linky MHD v pešej vzdialenosti - Dobré pripojenie na diaľničný obchvat CENOVÉ PODMIENKY: - Mesačné nájomné podľa výmery kancelárie - Depozit vo výške 2 mesačných nájmov - Províziu RK neplatíte!!!! Nájdite pre svoje podnikanie ideálny kancelársky priestor, ktorý vám bude vyhovovať po každej stránke. Dohodnite si osobnú obhliadku priestorov už dnes. Tešíme sa na stretnutie!!!!