bazár, predaj, inzercia, predám

pomôcky na rollovanie

Kategória: Fitness, jogging

predám pomôcky na rollovanie, lacno
pomôcky na rollovanie
Podobné inzeráty
Pomôcky na cvičenie
Predám pomôcky na cvičenie -rotacny kruh priemer 24,5cm a kruh s magnetickými guličkami priemer 90cm spolu za 15eur
Posilovač Wonder core
Univerzálny posilňovač, komplexne a rovnomerne precvičíte horné, spodné, ale aj šikmé brušné svalstvo. Výhodou posilňovača je aj pestrá škála cvikov s vlastnou váhou, ktorými ste schopní efektívne odcvičiť aj hrudník, dolné končatiny alebo paže. Môžete tak cvičiť kľuky, bicepsové a tricepsové zdvihy, alebo do cvičenia zapojiť lýtka či stehná. Odpor posilňovača, ktorý musíte prekonať, je vytváraný dvojicou pružín po stranách pomôcky. Tuhosť nastavenie pružín je možné regulovať vďaka dvojici koliesok po oboch stranách posilňovača. Môžete tak dosiahnuť ideálneho nastavenia posilňovača, čím zvýšite efektivitu cvičenia. Po dokončení cvičení možno posilňovač ľahko zložiť na veľkosť, ktorá nezaberá veľa miesta, a možno ho tak ľahko schovať. Konštrukciu tejto cvičebné pomôcky tvorí pevný kovový rám, ktorý zaistí vysokú nosnosť i stabilitu. Pohodlná oporná plocha valcov je zase z protišmykového a na dotyk príjemného penového materiálu. osobný odber
Pomôcky na cvičenie
Predám rôzne pomôcky na cvičenie buď všetko spolu alebo osobitne. 1.súprava fitnes závaží (zelené) -obsahuje 1 pár závaží na zápästie/členky (každé 0,5kg) -na posilnenie svalstva rúk a nôh počas chôdze, behu alebo cvičenia -praktické suché zipsy na individuálne prispôsobenie a bezpečné držanie -cena 10€ 2.súprava pásov na cvičenie (čierno-sivé gumy) -2 pásy a 2 kruhy z latexu -pre efektívne celotelové cvičenie (vrátane príkladov cvičenia) -2 intenzity cvičenia: stredná (sivá) a vysoká (čierna) -cena 5€ 3.gumy značky decathlon (mix farieb) -3 stupne náročnosti -1 pás -vhodné na domáce cvičenie alebo do fitka -cena 5€ Pri kombinovanej kúpe zľava možná. Viem odovzdať osobne v mestách BJ, PO, KE alebo posielam poštou/cez packetu (dopravu hradí nakupujúci).
Fitness pomôcky na cvičenie
Predám 1 fialovú karimatku/podložku na cvičenie, 2 činky každá má 2kg, 2 sliders aj s vrecúškom, 2 posilňovacie gumy, 2 expandre rôznej sily, švihadlo. Cena 30€ komplet. Pošlem aj poštou. Zaškrtnuté položky predané, platné len tie, čo som sem vypísala.
Pomôcky na posilňovanie
Veža na cvičenie - funkčná. Dve kladky. Možné využiť aj pre posilňovanie nôh. Odber na ZŠ Slatinské Lazy. Potrebné je aspoň jedno osobné stretnutie na ZŠ Slatinské Lazy, kde si môžete vežu priamo vyskúšať. Iba osobný odber. Lavička je plne funkčná. Odber na ZŠ Slatinské Lazy. Potrebné je aspoň jedno osobné stretnutie na ZŠ Slatinské Lazy, kde si môžete lavičku priamo vyskúšať. Iba osobný odber. Rotoped na cvičenie. Elektronika funguje. Osobný odber na ZŠ Slatinské Lazy. Potrebné je aspoň jedno osobné stretnutie na ZŠ Slatinské Lazy, kde si môžete rotoped priamo vyskúšať. Iba osobný odber. Posilňovač brušných svalov. Osobný odber na ZŠ Slatinské Lazy. Potrebné je aspoň jedno osobné stretnutie na ZŠ Slatinské Lazy, kde si môžete rotoped priamo vyskúšať. Iba osobný odber.
Pomôcky na cvičenie, kúpacia čiapka
Predám fitnes loptu zn. Crivit a dve rcena spolu 7€ bez poštovného. Predám novú dynamickú podložku na sedenie a cvičenie zn. Sissel, posiluje chrbtové svalstvo, priemer 37 cm spolu s pumpičkou na dohustenie, cena spolu 30€ bez poštovného. Predám novú, látkovú kúpaciu čiapku za 3€ bez poštovného. (po zlých skúsenostiach s dobierkou, tovar posielam až po uhradení ceny vopred na účet)