bazár, predaj, inzercia, predám

Ponožky Mestská polícia

Kategória: Ostatné

Zdravím ponúkam ponožky čiernej alebo tmavo modrej farby s nápisom mestská polícia pre meskacov :) Cena je 1,3e za pár.
Ponožky Mestská polícia
Podobné inzeráty
Traky strauss, ponožky Strauss
Predávam takéto traky do nohavíc a na bežné nosenie, sú pevné kvalitné a klipy držia super,veľkosť je nastaviteľná na hocijakú postavu. Predám aj ponožky ponožky Strauss cena za traky1ks 35e farba čierna:, cena za tri páry ponožiek 15e, farba čierna, biela, zelená a modrá.
Pánske ponožky veľkosť 41-46 - Dlhé ponožky
Predám DLHÉ pánske značkové ponožky veľkosti 41-46. Nie sú originál, čo je samozrejme zohľadnené v cene. Ide o 11ks. Značky: Adidas, Calvin Klein, Lacoste a Nike, viď foto.
Ponožky
CHcete kúpiť bavlnené pánske biele ponožky pre doktorov,ešte nerozbalené?Kúpte.Sú balené po 5 kusov.Cena 1 balíka 7,5 euro.Mám na predaj 9 balíkov.Sú to ponožky s novou kombináciou účinných látok sajúcich pot a zápach,dezinfekcia a podobne.Veľkosť 44-46.
Army ponožky
Zdravím, ponúkam na predaj olivové ponožky, vhodné v letných mesiacoch pre hubára, poľovníka rybára, takisto mam aj hrubé thermo olivové ponožky, možné aj iné farby, cena je 1,3 eur za pár.
Opasok VB SNB znb polícia bývalý režim
Predám originál starý opasok VB SNB znb polícia z 80tych to nepozita uloženka aj púzdra....cena je 40€za celok z puzdrami. Vhodný doplnok k Jawa 350 VB Volha škoda Avia anton uniforma Verejná bezpečnosť VB SNB VB ZNB
knihy, papierova vystrihovacka, dvd LAMPA
2. napoje od A po Z cena: 1e 3. i ty muzes zachranit planetu cena: 1e 4. papierovu vystrihovacku SKODA OCTAVIA mestska policia Zlin (mam viac ks) cena: 1e 5. original DVD POD LAMPOU tema: co bude s vydricou. cena: 1e 6. DVD premeny tatier pavol barabas cena: 1e 8. kniha Jurij Tomin - A, B, C, D, E a iny... cena: 1e 9. kniha pierre schaeffer - prominte umiram cena: 1e 10. kniha ludo jambrich - indocina skrz naskrz thajsko kambodza cena: 1e 11. kniha pal bekes - zeriavy cena: 1e 13. kniha Aksakov Sergej Timofejevič - DETSKÉ ROKY BAGROVA - VNUKA cena: 1e 14. kniha KOCUR KTORY VEDEL CITAT ODZADU -Lilian Jackson Braun cena: 1e predaj z dovodu nadbytocnosti kontaktujte ma do formulara pod inzeratom telefonne cislo nie je aktualne.