bazár, predaj, inzercia, predám

Ponukam novy ohrievac depilacneho vosku bol to darcek

Kategória: Zdravie a krása

NANI ohrievač depilačného vosku Wax Heater Pro 100 W – Black
Doprajte si poriadnu epiláciu s ohrievačom vosku, s ktorým dosiahnete profesionálne výsledky ľahko a rýchlo. Ohrievač vosku je navrhnutý pre profesionálne aj osobné použitie, je vhodný pre tvrdý aj mäkký vosk.

Ako sa účinne zbaviť chĺpkov?
Pri epilácii voskom sa horúca emulzia nanáša na pokožku v smere rastu chĺpkov a následne sa strháva v protismere. Počas epilácie sa chĺpok vytrhne aj s korienkom a nový narastie už tenší a slabší. Tým docielite dlhotrvajúci efekt!

Vďaka ohrievaču vosku pripravíte vosk k epilácii rýchlejšie a pohodlnejšie. Ohrievač tiež udržuje vosk v konštantnej teplote, vhodnej pre dokonalú epiláciu.

INŠTRUKCIE:
1. Pripojte ohrievač k napájaciemu zdroju.

2. Ohrievač bude v pohotovostnom režime. Bzučiak zareaguje dlhým zvukom a indikátory budú pomaly blikať.

3. Stlačením tlačidla Napájanie zapnete zariadenie. Indikátory budú svietiť červeno a ohrievač sa zapne s rovnakým nastavením, ako pri poslednom vypnutí.

4. Stlačením tlačidla Temp nastavte teplotu.

5. Hneď ako dosiahnete požadovanú teplotu, indikátory sa rozsvietia na zeleno.

6. Po roztavení vypnite stlačením tlačidla Napájanie.

PARAMETRE:
Objem: 450 ml

Maximálna teplota: 165 °C/329 °F

Výkon: 100 W

Napätie: 110 V – 220 V

Frekvencia: 50 – 60 Hz

Rozmery: 154 x 183 x 111 mm

Ohrievací režim: PTC ohrievanie
Ponukam novy ohrievac depilacneho vosku bol to darcek
Podobné inzeráty
Waxx.me ohrievač vosku
Ponúkam 1x použitý ohrievač vosku +2 balenia tehlového vosku (telový vosk slivka na celé telo+ aloe vera na intímne partie)
Waxx - depilacny vosk a ohrievac vosku
- 2x pouzite, v ohrievaci je este cast povodne roztopeneho vosku Balenie: - ohrievac vosku - vosky - drevene spachtle, takmer 100ks
DEPILACIA Ohrievač vosku Waxx.me
Predám ohrievač vosku spolu s voskom + paličky na nanášanie vosku (vyše 50ks) zdarma.
Roztapac vosku na depilovanie
Predam roztapac vosku na depilaciu ako od profesionala. Je len dva krat pouzity, ja som nemala trpezlivost sa to ucit. Sucastou tiez spachtly na nanasanie a tri balenia vosku. Sluzi to na roztopenie vosku a naslednu depilaciu akejkolvek casti tela. Efekt je vyborny, boli to menej ako obycajnymi paskami. Osobny odber Bratislava, ale viem poslat aj na dobierku.
Ohrievač voskov na depiláciu + Stojan
Ponúkam na predaj MONO ohrievač voskov 100 ml s ohrevom zo spodu. Ohrievač na vosky 100 ml s roll on + Stojan na ohrievač voskov – báza MONO – vhodný na 1 kus mono ohrievača s roll-on náplňou 100 ml. Plne funkčný, 3 x používaný.
17. Ohrievač olejov Trio
Elektrický ohrievač olejov a masážnych krémov s troma nádobkami s dávkovačom. Vyberte si z piatich nastavení teploty: 40, 45, 50, 55 a 60°C a ohrievač bude zvolenú teplotu udržovať. Na dosiahnutie teploty 60°C potrebuje prístroj približne 20 minút. Súčasťou balenia sú 3 ks nádobky na olej s objemom 300ml s dávkovačom. Doprava v SR 4€ Ohrievač je použitý, fľaśe nové. Rozmery: 307 x 162 x 232 mm Váha: cca 1,5 kg