bazár, predaj, inzercia, predám

Ponúkam prácu lkt pilcik

Kategória: Ostatné

Ponúkam pracu pre pilcika a traktoristu ku lkt 81 t robí sa kalamita korovec netreba odvetvovat iba ťahať na kopu ku harvestoru viac info po tel
Ponúkam prácu  lkt pilcik
Podobné inzeráty
Hľadáme celé (hotové) partie do ťažby (strojnik+pilčík)
Hľadáme celé (hotové) partie ťažbárov (strojnik a pilčík) do rubných ťažieb. Objem ťažby cca 200 000 m3. Strojové vybavenie LKT alebo UKT. Dubové a bukové porasty. Možnosť ubytovania. Práca zabezpečená na 4 roky. Okres Levice a Banská Štiavnica Kontakt: lesyuhliská@, LKT, Zetor, Orvex, Stihl, Husqarna, Equus
Traktorista pilcik
Hľadáme prácu. Zohrata partia vodič lkt s dlhoročnou praxou a pilcik tiež s dlhoročnou praxou hľadajú prácu v lese. Papier máme v poriadku. Viac telefonicky v popoludňajších hodinách .
Lkt 81
Predám lkt standard nedávno robený navijak komplet, nove koleso atd. Vsetky 4 napravy nove ložiska sedlá na gufera tesnenia nové. Vsetky nove brzdy, strmene valčeky manžety obloženia všetky trúbky a hadice, novy brzdový posilňovač a valec novy kompresor, nová vodná púmpa nové oleje a filtre lkt ma výborný motor aj navijak otočná sedačka dva vývody na napojenie vyvazacky s natáčaním oja. Lkt pracuje rekreačne moznost vyskúšať v lese. K lkt je paleta náhradných dielov technicky preukaz dve knihy údržby a dielov. Všetky mreže a kryty mám už nastriekané a dám k tomu.
PARTIA PILCIK + STROJNIK TRAKTORISTA
Ponukam pracu v tazbe dreva pre samostatne pilcika alebo aj partiu pilcika s traktoristom na LKT 80 taha sa od lanovky praca v okoli Roznavy a Revucej Papiere (pilcicky,strojnicky,vodicky) nutne ! Zalohy niesu problem. Cestu preplacam. Vyplata raz mesacne. Na zmluvu ci na zivnost vsetko vec dohody. Praca na dlhodobo. mot.pilu viem zapozicat.. prosim volat na :
Práca v lese - pilčík, práca s drevom, prerezávka, metrovica
Ponúkam prácu v okolí Nitry. Ide o prácu s metrovicou, konkrétne príprava a nakladanie/vykladanie dreva. Zručnosť práce s motorovou pílou je plus. Plat dohodou. Pri záujme o prácu volajte prosím na tel. číslo Ak nezdvíham, napíšte SMS, že ste volali ohľadom práce a ja sa Vám ozvem. Na maily neodpovedám.
Práca v lese - ťažba dreva, LKT, pilčík
Hľadám pilčíka a traktoristu na prácu v lese v okolí obcí Kokava nad Rimavicou, Klenovec a Čierny Balog. Mzda dohodou, tel.