bazár, predaj, inzercia, predám

Ponúkam Prácu ( Vykonávam )

Kategória: Stavebníctvo

Hľadám Prácu v oblasti stavebníctva.

Venujem sa tomu už 12 rokov .
Oblasti: Sadrokartón (KOMPLET od A po Z)
Dlažba (linoleum, drevena , laminátová)
Búracie Práce (dodatková ponuka)
Prácu viem časom aj ponúknuť , snažím sa o vyplnenie hluchých miest kým schvaľujú projekty na stavbe kde primárne pracujem.

Hľadám kontakty a prečo ?
Pretože čim viac ľudí poznáš tým je väčšia šanca na uzavretie zakazky :) kulturne okienko.

Sme partia 2och ludí momentálne ktorí sa tomu venujú fakt dlho , pomôžem aj pri riešení problémov dispozičneho riešenia ako by to mohlo alebo malo byť

Prikladám par fotiek zo zákaziek a mojej práce.

Volať na čislo : ==== ==
Email : igorko.gorej@

Na cene sa vždy dohodneme .

Ponúkam Prácu ( Vykonávam )
Podobné inzeráty
Vykonavam stavebne prace rekonstrukcie domov a bytov
Dobry den vykonavam stavebne prace domov a bytov aj drobne instalacie ako je voda elektrina kurenie popripade ak si neviete doma rady nieco opravit kludne volajte rychlo spolahlivo a lacno dopredu pisem ze niesom rom pracu vykonavam levice a okolie vzdy sa da dohodnut obhliadka cenova ponuka popripade poradenstvo zdarma dakujem nie som rom ...
stavebný dozor
Vykonávam činnosť stavebného dozoru,zároveň poskytujem vyhlásenie, ktoré je povinnou prílohou pre začatie stavebného konania. Taktiež vykonávam stavebný dozor Senec a okolie do 30km. Som držiteľom guľatého razítka vydaného SKSI. Info tel.
stavebný dozor
Vykonávam činnosť stavebného dozora zároveň poskytujem vyhlásenie , ktoré je povinnou prílohou pre začatie stavebného konania. Taktiež vykonávam stavebný dozor Senec a okolie do 20 km. Som držiteľom osvedčenia vydaným Slovenskou komorou stavebných inžinierov. Info. tel.
stavebný dozor SKSI č. 11 423
Vykonávam činnosť stavebného dozoru,zároveň poskytujem vyhlásenie, ktoré je povinnou prílohou pre začatie stavebného konania. Taktiež vykonávam stavebný dozor BA a okolie do 30 km. Som držiteľom guľatého razítka vydaného Slovenskou komorou stavebných inžinierov.Poskytujem poradenstvo a zabezpečenie zhotovitela Info Ing.Martin Kollár tel.
obhliadky stavieb
Vykonávam obhliadky novostavieb bytov domov - Vykonávam obhliadky novostavieb a rekonstrukciíí pri preberaní bytov, domov s vyhotovením posudku o nedorobkoch, závadách a nedostatkoch na nehnuteľnostiach v BA a okolí a činnosť stavebného dozoru, guľatá pečiatka Slovenska komora stavebných inžinierov č. 11423. Info Martin tel.
Hľadáš prácu ako elektrikár v Nemecku?
Hľadáš prácu ako elektrikár v Nemecku? Do 7 dní Vysoko Platená a Stabilná Práca v Nemecku Sme firma Evžen Builder, dlhodobo pôsobiaca na slovenskom a nemeckom trhu. Hľadáme nových uchádzačov na pozíciu elektrikár a pomocný elektrikár. Výroba a zapájanie rozvadzačov v meste Duisburg. Jedná se o prácu podľa mechanickej a elektrickej dokumentácie. Máme tam už jednu partiu a potrebujeme navýšiť kapacitu. Aj bez znalosti nemčiny, na mieste je náš parťák, ktorý vám rád pomôže. Čo požadujeme: - ŽL, A1 - vzdelanie v odbore elektrikár - nemčina výhodou, nie podmienkou - prax výhodou - vhodné aj pre šikovných absolventov, ktorí sa neboja nových výziev Ponúkame: - zamestnanie v stabilnej firme, ktorá na trhu pôsobí už niekoľko rokov - zárobok až 4500 Euro za mesiac (fakturácia 14/14, alebo 7/1 so scontom -3% táto možnosť je u naších partnerov SZČO veľmi obľubená ) - zaistíme ti ubytovanie - možnosť turnusov, alebo na víkendy domov ( záleži odkiaľ cestuješ) - prácu 10-12 hodín denne - ponúkame podporu pre zaistenie všetkých dokumentov pre prácu v zahraničí (Freistellung, Bauabzugsteuer) - prenájom služobného auta za 25€ na osobu tyždeň Dušan Novotný Projektový manažer novotny@