bazár, predaj, inzercia, predám

Ponúkam pripúštanie s AQH

Kategória: Kone

Pripúšťanie unikátne sfarbeným žrebcom AMERICAN QUARTER HORSE Jason Sip Bonanza .


Ponúkame pripúšťanie naším mladým nádejným žrebcom plemena AQH Jason Sip Bonanza .
Jason vyniká svojou miliónovou povahou, má typický silný rámec tela, pevné zdravé kĺby, nádhernú hlavu s modrými očami a ako bonus atraktívne zosvetlujúce cremello sfarbenie.
Túžite po palomino, bucskin alebo smoky black žriebätku? Náš Jason je Vaša správna voľba!

USA certifikát, 5 pannel test samozrejmosťou.
Garancia živého žriebäťa s možnosťou ustajnenia Vašej kobyly. Potrebná anémia a výťery .
pripúšťa prirodzene: AQH, APH, APPA a A1/1.
Ponúkam pripúštanie s AQH
Podobné inzeráty
Pripúšťanie APH bay roan žrebcom
Na sezónu 2023 ponúkame pripúšťanie žrebcom American Paint Horse, bay roan solid, *2016 Djangoo pochádza z atraktívneho spojenia pôvodných pracovných a all round línií /Peppy San, Fancy Investment, Doc O Dynamite, Mr Fancy Bonanza/. Vyniká svojou úžasnou povahou, silnou muskulatúrou, rýchlosťou a atraktívnym ojedinelým roan sfarbením. Je jazdecky všestranný- popredné priečky v rýchlostných disciplínach, Extrem Trail a tiež v parkúrových pretekoch. Všetky tieto vlastnosti Djangoo odovzdáva svojim potomkom, čo z nich robí úžasné a perspektívne kone na show. 6 PANEL N/N K dispozícií KOLOR KIT – na vyžiadanie Prirodzené pripúšťanie s možnosťou ustajnenia kobýl Pripúšťanie s garanciou živého žriebäťa Pripúšťanie APH,AQH,A1/1 Posledné fotky potomkovia .
Pripuštanie AQH, APH, APPA, A1/1
Ponukam pripustanie AQH žrebcom Great Pepper Piskhot. Je veľmi charakterny,jeho ochotu pracovat, kludnu povahu dava aj potomkom.Jazdia ho aj deti. Zrebec je vysoky 160cm.Ma pevne nohy,mohutny ramec. Reiningovo Cutingovy povod. Vynikajúci pôvod plný zvučných mien. Otec Ha Stardust ( Grays Starlight x Miss Elan by Doc Olena ) Matka: A BERRY SURPRISE ( ARC SPARKLE SURPRISE x GREAT RED BERRY) Viac tu: Moznosť ustajniť kobylu,pripadne doviesť žrebca k vam.Velmi jemný ku kobylkám. 6panel N/N Podmienkou je kobyly musia mať negatívne krvné testy, výtery, nepodkuté zadné nohy.
Paint horse Pripúšťanie
APHA žrebec Practically Magic import Texas Žrebec je vyrovnanej povahy, bez problémov ovládateľný aj v spoločnosti kobýl, celý život bez zdravotných problémov, starého robustného typu na pevnej nohe. Skáče na voľno kobylu si pekne pripraví žiadne násilne skoky. Možnosť ustajnenia kobyly vyšetrenie sonom Pripúšta kobyly plemien APHA, AQH, A1/1, ostatné po dohode. Jeho potomkovia ( posledné 5foto) sú vhodní aj do športu, aj ako charakterné rodinné kone. Cena 300€ pripúštanie + ustajnenie podľa dohody Pre viac info. ma neváhajte kontaktovať telefonicky
APH na pripúšťanie - buckskin tobiano
Ranč Breziny ponúka v sezóne 2023 na pripúšťanie plemenného žrebca Jack Strowlas Dude, 2018 zapísaného v APHA. Pripúšťa AQH, APH, A1/1 a Or1/1. Vykonané DNA testy. Možnosť ustajnenia kobyly počas pripúšťania. Bližšie info na tel.č. Cena dohodou. Posledné fotky potomstvo.
AQH KOBYLA S MILIÓNOVOU POVAHOU A REININGOVÝM PÔVODOM
Po dlhom zvažovaní z nedostatku času predávame vynikajúcu 7 ročnú AQH kobylku s výborným pôvodom z rakúskeho chovu. Kobylka má vynikajúcu povahu, je vhodná aj k deťom či na ošetrovanie alebo jazdenie. Je mohutnejšej vyšsej postavy a odvezie aj muža. Naučená je v režime 24/7. Je 100% zdravá, mala pravidelné veterinárne kontroly, RTG urobené minulý mesiac s výborným výsledkom, 5 PANEL N/N. Kobylka mala v minulosti reiningový výcvik a minulý rok sa jej narodilo prvé žriebätko. Vhodná na všestranné využitie, možnosť stále pretekať alebo si kobylku zaradiť do chovu. Pedigree samozrejmosťou. Prosím o kontakt len vážnych záujemcov, cena vyššia. Pre viac informácií ma kľudne kontaktujte.
Nadějná klisna AQH
Nabízíme na prodej úžasnou čtyřletou klisnu plemene American Quarter Horse narozenou 4/2019 , s velmi zajímavým zbarvením Sorrel Sabino! Klisna je po hřebci SMART DUALLY z matky STEADY HICKORY. V jejím původu ve 4.generaci najdeme slavné hřebce jako jsou Peppy San Badger, Smart Little Lena, Docs Hickory stejně tak jak je má fenomenální hřebec Metalic Cat! Klisna je velmi hodná, přátelská, jednoduchá na manipulaci. Je to vymazlena klisna, kterou máme od hříběte a hledáme pro ni domov, kde by dělala parťáka a radost, možnost prodeje ihned s hříbětem, nebo v případě závazné rezervace až po odstavu. Pouze pro vážne zájemce. Aqh, qh, american quarter horse, quarter horse