bazár, predaj, inzercia, predám

Ponúkam trpasličieho jazvečika na krytie

Kategória: Psy

Ponukam 1,5 ročného psíka na krytie. Jazvečík trpasličí kratkosrstý. Je zdravý hravý v skvelej kondícii a ma rad spoločnosť. Cena dohodou.
Ponúkam trpasličieho jazvečika na krytie
Podobné inzeráty
Predám šteniatka čokomerle jazvečíka a hnedého jazvečíka
Predám šteniatka čokomerle jazvečíka a hnedého jazvečíka . Sú odčervené a majú 2tyždne. Cena čokomerle 300eur a hnedé 250eur. Viac inf. na tel.č.
Border kólia - krytie
Border kólia -krytie Dobrý deň , ponúkame na krytie tohoto krásavca menom dusty. Je to čistokrvný psík border kólia blue merle. Má necelého 2 a pól roka , s veľmi dobrými proporciami, kvalitná strava, dobre stavaný s pravidelnými prehliadkami. Psík má 100% starostlivosť s milujúcou rodinou. V prípade záujmu volajte alebo píšte mail! Krytie, border klolia, zvieratá, psy, border kolia krytie
psík na krytie
Ponúkam na krytie psíka, čistokrvného pudlíka trpasličieho aprikot, výška v kohutiku 32cm. Je mladý, 4-ročný, prítulný a spoločenský. Veľmi pekný. Možnosť párenia po dohode v Dolných Lovčiciach, alebo v domácom prostredí fenky v okolí Trnavy.
pes na krytie - trpazliči špic
Ponúkam na krytie 1 ročneho trpasličieho špica.
biewer yorkshire terrier Krytie s pp
Ponúkam na krytie svojho Yorkšírskeho teriéra Biewera s rodokmeňom. Môj Yorkšírsky teriér Biewer je zdravý, energický a má vynikajúcu povahu. Jeho farba a vzor je krasna Jeho genetika je bezchybná a prenáša vynikajúce vlastnosti na potomstvo. Hľadám zdravú suku Yorkšírskeho teriéra s podobnými vlastnosťami , ktorá by sa mohla stretnúť s mojím psom na krytie. Od suky očakávam dobrú povahu. Ak ste majiteľom zdravej Yorkšírskej teriérky , ktorá spĺňa tieto kritériá a ste zainteresovaní na krytie s mojím psom, prosím, kontaktujte ma . Rád vám poskytnem ďalšie informácie o mojom psovi a dohodneme sa na podrobnostiach týkajúcich sa krytia. Kontaktujte ma aj cez whatsapp Ďakujem vopred
Jazvečík kratkosrsty trpasličí
Ponúkam na rezerváciu šteniatka krátkosrstého trpasličieho jazvečíka, šteniatka vyrastajú v rodine s deťmi, maličký vzrast. Pri odbere budú niekoľko krát odčervené a očkované. Ku každému šteniatku vybavička na začiatok. Po dohode možný dovoz v okolí. Nezáväzná návšteva vítaná!