bazár, predaj, inzercia, predám

Ponúkam účtovné a mzdové služby

Kategória: Financie a ekonomika

Ponúkam komplexné spracovanie podvojného a jednoduchého účtovníctva, miezd a personalistiky. Samozrejmosťou je spracovanie účtovnej závierky a daňového priznania právnických aj fyzických osôb.

Myslím si, že lokalita v dnešnej digitálnej dobe už nezohráva rolu, čiže klientom sa môžete stať aj VY .
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať!
Ponúkam účtovné a mzdové služby
Podobné inzeráty
ÚCTOVNÍCTVO - DAŇOVÉ PRIZNANIE
Poskytujeme účtovné služby v jednoduchom a podvojnom účtovníctve pre SZČO a S.R.O., prípadne OZ, NO a pod. Účtovníctvo vedieme v systéme MK-SOFT. Vykonávame: - štandardné účtovné služby - mzdy a styku s finančným úradom a poisťovňami. - daňové priznania FO - typ A/B a PO - optimalizáciu daňového základu - podnikateľské poradenstvo a finančné sprostredkovanie Účtujeme cenu dohodou, resp. v závislosti podľa počtu účtovných položiek.
HĽADÁM PRÁCU EKONÓMA alebo HR
Mám 40r a dlhoročné skúsenosti s prácou asistentky, ekonómky, personalistky aj mzdárky. Mám VŠ ekonomickú, ovládam rôzne účtovné aj mzdové programy - KROS,Pohoda,Refis.. Som samostatná, flexibilná a rýchlo sa učím. Hľadám prácu na TPP/čiastočný úväzok/živnosť v BA a okolí. Ponúknite.
Ekonomicko poradenské služby, účtovníctvo
Ponúkam komplexné spracovanie podvojného a jednoduchého účtovníctva, mzdovej agendy, vypracovanie daňových priznaní k dani z príjmov, DPH, daň z motorových vozidiel, účtovné závierky pre malé a stredné firmy a živnostníkov. Ponúkam profesionalitu a diskrétnosť. Cena dohodou.
Účtovník/čka
Hľadám šikovného, ambiciózneho, flexibilného a dochvíľneho kolegu, ktorý sa nebojí výziev, na vedenie podvojného účtovníctva a skladového hospodárstva - evidencia a účtovanie dodávateľských faktúr - monitorovanie záväzkov - účtovanie bankových výpisov, interných dokladov, mzdy - mesačné a ročné účtovné závierky - spracovanie daňového priznania k DPH - zodpovednosť za správnosť a včasnosť vykonávaných činností Znalosť programu Pohoda vítaná
Ponúkam kompletné mzdové a personálne služby
Ponúkam komplexné spracovanie miezd a personálnej agendy externým spôsobom.Nestaráte sa o nič.Od prihlásenia zamestnanca až po zápočtový list.Od vystavenia výkazu pre SP,ZP,DU až po prípravu príkazov na úhradu. Cena dohodou.
Samostatná účtovníčka/účtovník
Našu firmu tvorí tím mladých a cieľavedomých ľudí, ktorí majú viacročné skúsenosti. Každodenne riešime zaujímavé situácie, ktoré nastanú v logistickom svete. Náplň práce, právomoci a zodpovednosti -vystavovanie faktúr na základe objednávok -kompletácia a zasielanie faktúr zákazníkom -zaúčtovanie faktúr (bankové výpisy, nákupy, odpisy a pod.) - s týmito úkonmi pomáha asistentka -pripravovanie prevodov -spracovanie mzdy a výkazov - taktiež výpomoc asistentky -spracovanie našej štatistiky - s pomocou asistentky -reporting pre vedenie -zasielanie platieb dopravcom -prehľad cashflow -program Oberon Zamestnanecké výhody, benefity Účtovník/čka nepracuje sama, pri určitých úkonoch (zakladanie faktúr, skenovanie bločkov, zakladanie štatistík a pod.) je výpomocná asistentka. -prispevok na šport, stravu a iné. Vzdelanie v odbore účtovníctvo, ekonomika, matematika Osobnostné predpoklady a zručnosti Samostatnosť, proaktivita, zmysel pre detail, systematickosť, flexibilita, team-working skills, pozitívny prístup, odolnosť voči stresu a schopnosť prekonávať prekážky, schopnosť zlepšovať systém vo zverejnenej oblasti. Mzdové podmienky (brutto) 1 500 - 1 800 EUR/mesiac všetko je samozrejme o vzájomnej dohode Ak máš rád/a zaujímavú a nie nudnú prácu, tak naša firma je pre teba tá správna voľba