bazár, predaj, inzercia, predám

Ponúkam upratovanie domácností

Kategória: Práca v domácnosti

Ponúkam osobne upratovanie domácností, bytov, pranie, žehlenie umývanie okien. Seriózne. Kolárovo, Komárno, Nové Zámky a okolie.
Cena dohodou, po obhliadke.

Takarítást vállalok házakban, lakásokban, mosást, vasalást, ablak mosást. Becsületesen.
Gúta, Komárom, Érsekújvár és környéke.
Ár megegyezés szerint.
Ponúkam upratovanie domácností
Podobné inzeráty
Komárno - upratovanie rodinného domu
Hľadám pomoc do domácnosti, so skúsenosťami s upratovaním domácností alebo ubytovacích zariadení, na pravidelné upratovanie poschodového rodinného domu v Komárne s rozlohou cca 200 m2. Potrebujeme upratovanie 1krát do týždňa alebo 1krát za dva týždne, podľa vzájomnej dohody, v týždňových dňoch. Náplňou práce bude kompletné upratovanie, vrátane výmeny posteľného prádla, čistenia kúpeľne a WC, utierania prachu, vysávania, umývania podláh a pretierania povrchov v kuchyni a spotrebičov. Hľadám zodpovednú a spoľahlivú pani, ktorá má záujem o pravidelnú prácu. Očakávam seriózne a férové jednanie. Teším sa na vašu ponuku.
Upratovanie domacnosti
Dobrý deň,ak nestíhate upratovať Vy,môžete využit moje služby,diskrétnosť je samozrejmosťou.Upratovanie je mojou záĺubou,používam ekologické prípravky. Ponúkam kompletné a efektívne pravidelné,jednorázové upratovanie domácnosti-od povaly po pivnicu-reorganizácia šatníkov,pranie,žehlenie,čistenie obuvi.. Veď čistý domov,pokoj v duši... Žilina a okolie Cena dohodou
Upratovanie v domacnosti
Hľadám zodpovednú pani na upratovanie v domacnosti pre dôchodkyňu (mužov nie !). 1x týždenne: vysávanie, umyvanie, utriet prach, umyť kúpeľnú. Práca na 2-3hod. Rozloha domu cca 70m2. 20€ za jedno upratovanie. Miesto výkonu práce Fintice. Ideal ak by sa ozval niekto z blízka, nakoľko hľadáme niekoho na dlhodobo. NEVOLAT, písať SMS alebo mail.
Upratovanie domácností
Dobrý deň ponúkam upratovacie služby domácnosti ( dom/byt alebo nebytový priestor ) upratovanie ako utieranie prachu, vysávanie, umývanie podláh, umývanie okien, žehlenie, pranie bielizne v skratke všetko čo vaša domácnosť potrebuje. Keďže viem že niekto má aj nejaký dvor alebo záhradu tak ponúkam služby ako kosenie trávy, hrabanie lístia, zametanie chodníkov a aj nejakú starostlivosť o vaše záhradky a predzáhradky ♥️ PS : ak máte zvieratká tak ich popri upratovaní môžem nakŕmiť vyvenčiť. S.M Podľa potreby vieme prísť aj 2 ak by toho bolo vela♥️ Na cene sa vieme spoločne dohodnúť podľa toho ako ďaleko ste a čo je potrebné urobiť.
Upratovanie Zemplínska šírava
Hľadáme chyžnú ( upratovačku ) na upratovanie jednej väčšej a dvoch menších chát na Zemplínskej šírave. Ide o nepravidelnú pracovnú dobu podľa potreby - nie každodennú. Cena za 1 upratovanie podla dohody ( upratovanie trva cca.3-4h ). Preferujeme osobu z blízkeho okolia. Uvítame vlastný spôsob dopravy.
Upratovanie v domácnosti
Hľadám niekoho na upratovanie v domácnosti cca 4 h týždenne – 6€ na hodinu. Tel.