bazár, predaj, inzercia, predám

Ponúkame na predaj pozemok v obci Hlboké, časť Zaháj.

Kategória: Záhrady

Ponúkame na predaj veľký pozemok 2781m2, ideálny na stavbu ekologického domu alebo rekreačnej chaty v tesnej blízkosti lesa a malej priehrady, v malebnom prostredí v obci Hlboké, časť Zaháj, okres Senica. Pozemok je jedinečný úžasným výhľadom na okolitú krajinu a prostredím charakteristickým čistotou vzduchu a priaznivou klímou pre pestovanie biopotravín. Je široký zhruba 25 metrov a dlhý 130 metrov s miernym prevýšením, cca 1,5 m oproti ostatným pozemkom. Parcela je v strede vedená ako trvalý trávnatý porast o výmere 1686m2 a po obidvoch okrajoch ako záhrada 1095m2. Vedie k nej obecná cesta a najbližší dom od pozemku je zhruba 150 m.
K otázke možnej výstavby Západoslovenská distribučná spoločnosť v tomto roku písomne a graficky potvrdila možnosť napojenia do elektrickej siete, túto vec by riešila so stavebníkom. Zdroj pitnej vody je možné zabezpečiť jedine vlastnou studňou.
Obec Hlboké nemá územný plán obce, ale individuálnu výstavbu na vyššie uvedený účel by obec povolila.
Cena za tento úžasný pozemok je na úrovni polovice trhovej ceny pozemkov predávaných v Hlbokom t. j 75 000 € .
Ponúkame na predaj pozemok v obci Hlboké, časť Zaháj.
Podobné inzeráty
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina. Pozemok je bez susedov, zabezpečuje teda maximálne súkromie a pokoj. Pozemok je úplne rovný, veľkosť cca 400m2. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa pri obci Veľká Lodina. Pozemok je vzdialený len 23km od Košíc, len 9km od prípojky na dialnicu a 5km od obce Kysak. Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky aut. Z pozemku je výhľad na kopce a Jánošíkovu baštu. V minulosti bola na pozemku postavená drevená chata, ktorú sme už z dôvodu havarijného stavu odstránili. Pôvodná betónová podlaha záhradej chaty ostala na pozemku. Pozemok je teda pripravený na stavbu niečoho nového: záhradný domček, chata, mobilný dom, montovaný dom, drevenica alebo karavan. Na pozemoku sa nachádza studňa a ovocné stromy. Pozemok je oplotený pletivom. Za pozemkom je dostatok miesta pre parkovanie osobných automobilov ale aj dodávky alebo karavanu. Menšími úpravami príjazdovej cesty je možné na pozemok prísť karavanom alebo autokaravanom a mať tak vlastný súkromný kemping. Elektrická prípojka je cca 100m od pozemku, elektrinu sme však v dnešnej dobe lacných solárnych panelov nezapájali. Pozemok je úplne izolovaný od všetkých susedov - poskytuje preto maximálne súkromie. Vhodný je pre hubárov, turistov, rybárov ale aj cyklistov. V minulosti bol využívaný aj na pestovanie zeleniny, kvetov a ovocných kríkov. Na boku je skalka a pri vstupnej bráne sú kríky s orgovánom a zlatý dážď. Kriz, ktory sa nachadza na pozemku na poziadanie premiestni miestna fara mimo pozemku. GPS: 48°51'20.7"N 21°10'14.8"E Cena je fixná.
PREDAJ: pozemok pre rodinný dom - 937 m2 Považská Bystrica č
Popis ponúkanej nehnuteľnosti: DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj pozemok (záhrada) v prímestskej častí Považská Bystrica časť Horný Milochov PREDMET PONUKY Hľadáte pozemok pre svoj dom alebo chatu? Máme pre Vás pozemok s krásnym výhľadom iba na skok od mesta. Severo -východne orientovaný, slnečný pozemok (záhrada) s výmerou 937m2, situovaný v intraviláne, v tesnej blízkosti rodinných domov. Rozmery pozemku sú približne 67 x15m, v zadnej časti je rozšírený. Pozemok je upravený do roviny, avšak nachádza sa v svahovitom teréne, je určený na výstavbu rodinného domu alebo chaty. Na hranici pozemku sú prístupné inžinierske siete : voda, elektrina a plyn. Pozemok je pripravený k výstavbe, avšak budú nutné terénne úpravy v podobe oporného múru. Prístup k pozemku je panelovou cestou, ktorá je v štátnom vlastníctve. LOKALITA Mestská časť Horný Milochov sa nachádza v krásnej hornatej oblasti, v tesnej blízkosti rieky Váh. Ide o tichú lokalitu s dobrou dostupnosťou, vzdialenú od centra mesta približne 4km. V meste je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť. Zastávka MHD sa nachádza približne 500m od pozemku. V blízkosti sa nachádza vodná nádrž Nosice, využívaná na vodné športy a rybolov. Takisto v tejto oblasti je veľa možností turistiky. HODNOTENIE MAKLÉRA Pozemok sa nachádza v intraviláne mestskej časti Považská Bystrica časť Milochov, je situovaný v svahovitom teréne, ale takmer celý upravený do roviny. Z pozemku je krásny výhľad priamo na rieku Váh, okolité kopce ako aj mesto Považská Bystrica. CENA 42 200,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Pozemok pre záhradu , investíciu  1592m2
Ponúkame na PREDAJ slnečný pozemok o výmere 1592 m2 v katastrálnom území obce Pravenec , okr. Prievidza. Nachádza sa v extraviláne obce , no len niekoľko metrov za hranicou zastavaného územia. Je situovaný na slnečnej rovine , s orientáciou na východ a západ. Prístupová cesta je asfaltová , priamo na pozemok je vstup z cesty č.64 . Na pozemku siete nie sú , Voda prostredníctvom vlastnej studne. Pozemok v zadnej časti susedí s korytom rieky Nitra. Pozemok od cesty č.64 na vstupe má šírku 31m , v kolmici 26m a dľžku na južnej strane 70m a na severnej 56m. Celý pozemok je rovinatý. Tento pozemok má teda parametre pre riešenie záhrady s chatkou, alebo záhrady s domčekom , prípadne inej stavby vhodnej na pestovateľské a chovateľské , prípadne rekreačné účely. Územný plán obce definuje túto lokalitu ako rozvojovú č.26 a v tejto lokalite navrhuje v budúcnosti IBV v rozsahu 6 rodinných domov. Táto informácia dáva potenciál tomuto pozemku investičného charakteru. Pozemok je vhodný pre klieta, ktorý hľadá pozemok neďaleko zastaveného územia, nevadí mu prítomnosť hlavnej cesty č.64 , kde si bude môcť užiť a naplánovať svoju investíciu. Do centra obce a k obchodu to máme cca 2km. Viac napovie foto , alebo obhliadka, na ktorú Vás pozývam.
HALO reality - Predaj, záhradný pozemok   636m2 Horný Pial
Ponúkame Vám na predaj slnečný pozemok v obci Horný Pial, okres Levice. Pozemok je rovinatý, s rozlohou 636 m2, vedený je ako parcela registra C - záhrada a nachádza sa v zastavanej časti obce. IS - obecný vodovod, elektrina a plyn sa nachádzajú pred pozemkom, kanalizácia v obci nie je vybudovaná. Na pozemku sa nachádza studňa. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta a zabezpečuje bezproblémový prístup v akomkoľvek ročnom období. Obec Horný Pial ponúka základnú občiansku vybavenosť a je vzdialená od okresného mesta Levice 16 km. Známa obec Podhájska s liečivou termálnou vodou je vzdialená len 11 km, čo umožňuje pozemok využívať aj na rekreačné účely. Vzhľadom na atraktívnu cenu a lokalitu je pozemok vhodný aj ako investícia. Pozemok nieje zaťažený žiadnou ťarchou a k dispozícii ihneď. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Cena je konečná, vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva a základného správneho poplatku na katastri. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-57233. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
Pozemok v obci DRIENOVEC o rozlohe 800m2
Ponúkame na predaj pozemok v lokalite Košice-okolie, v obci Drienovec, ktorá je vzdialená od Košíc 30km. Ponúkame na predaj pozemok o rozlohe 800m2 (13x60m). Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu alebo chalupy. Pozemok je mierne svahovitý s asfaltovou prístupovou cestou. V blízkosti pozemku je elektrina, plyn, voda. V prípade akýchkoľvek otázok, alebo záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať . Veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie. Výmera pozemku: 800 m2 List vlastnictva : 1649 Parcela: 52/1,52/2 Elektrická prípojka: v dosahu Vodovodná prípojka: v dosahu Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: v dosahu Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: mierne svahovitý Pripravenosť k výstavbe: povolenie neriešené Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: intravilán
Predaj, pozemok pri hrádzi v Hamuliakove 614 m2
Ponúkame na predaj pozemok v prostredí plnom prírody, len pár metrov od Dunaja, no zároveň v susedstve už jestvujúcich stavieb a rekreačných chát. Informácie o pozemku: - pozemok s parc. č. 1394 o výmere 614 m2 - pozemok je rovinatý, upravený a je po celom obvode oplotený, - IS: elektrina je privedená k hranici pozemku, - prístup na pozemok je bezproblémový po štrkovej obecnej komunikácii Pozemok je v súčasnosti na LV vedený ako "Trvalý trávny porast". Podľa aktuálnej UPI obce Hamuliakovo je funkčným využitím pozemku určujúce - rekreácia, šport, prechodné ubytovanie, verejná zeleň, komunikácie a technická infraštruktúra. Zároveň je však predmetný pozemok začlenený do ochranného pásma III. stupňa vodného zdroja a výstavba v tomto území podlieha posúdeniu príslušným orgánom štátnej vodnej správy a správcom vodného zdroja. - pre ďalšie podrobnosti o využití pozemku zašlem UPI po vyžiadaní mailom. Odporúčame: - atraktívna lokalita v obklopení prírody, - pozemok je situovaný medzi jestvujúcimi stavbami, - v blízkosti dostupná občianska vybavenosť, obecný úrad, pošta, materská a základná škola, lekárska ambulancia, potraviny - bezproblémová dostupnosť do Bratislavy, cca 15 km, možnosť využiť aj pravidelnú autobusovú linku - bohaté možnosti športového vyžitia, v blízkosti hrádza, Dunaj, vodné dielo, športový areál. Cena: 75.000 €- vrátane kvalitného servisu RE/MAX.