bazár, predaj, inzercia, predám

Ponukame stajnenie

Kategória: Služby pre zvieratá

V obci Košúty(okres Galanta) ponukame ustajnenie 24/7 s pristreskom alebo boxové ustajnenie. V pristresku su automaticke napajacky, jasle na seno , sol. Velkost pristresku 3x5 m pre 2 kone. Vybeh v ktorom je pristresok umiestneny je kompletne oddrenazovany. V pristresku je slama. Seno k dispozicii non-stop. Moznost krmenia jadrom 3x denne. V cene boxového ustajnenie už aj kŕmenie jadrom. Pristreskove ustajnenie je v tesnej blizkosti malej stajne rodinneho typu (8 boxov).
Areal spravuje zodpovedna stajnicka a trenerka. (Moznost objednania individualnych treningov) Po dohode moznost dekovania, asistencie pri veterinarovi, kovacovi.
V areali k dispozicii:
Pieskova jazdiaren 40x60
Vykurovana sedlovna
Vykurovana šatňa
Vykurovaná wc a sprcha
Parkovanie priamo pri stajni. Reštaurácia 30 metrov od stajne.
Stajna sa aktualne maluje a rekonštruuje, od augusta bude kompletne vynovená, a pripravená privítať nových štvornohých nájomníkov. Kŕmenie horským senom z Liptova.
Viac fotiek nepridávam, nakolko by neodzrkadlovali stav stajne po vymalovani a rekonstrukcii, treba si prist pozriet osobne. ☺️
V prípade stajnenie viacerých koní, zľava možná. Pre viac informácií prosím volajte na číslo .

Boxové ustajnenie: 350€
Prístreškové ustajnenie: 250€
Ponukame stajnenie
Podobné inzeráty
Stajnenie koni
Ponúkam ustajnenie koní 24/7 v zrekonštruovanej historickej stajni. K ustajneniu je aj mensia vonkajšia jazdiareň, kuchynka, sprcha, sedlovňa a výbehy.
Výroba akvárií na mieru vr.stojanov
Ponúkame výrobu akvárií na mieru vrátane pevných kovových stojanov a konštrukcií. Máme viac ako 20ročné skúseností a vyrobili sme už viac ako 5000 akvárií od 30 do 2200litrov. Aktuálne ponúkame akciu ktorá trvá až do 31.8.2023: Ak si dáte vyrobiť akvárium na mieru minimálne 500 litrové vrátane kovového podstavca, dostanete od nás ako bonus osádku rýb (afrických cichlíd) z našej vlastnej chovne. Je možná aj návšteva u nás na prevádzke v areáli bývalej niklovej Huty v Seredi. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na SMS neodpovedáme.
Služby rezačka senáž/siláž + odvozy
Ponúkame služby rezania trávnej senáže/siláže so strojom Claas Jaguar 940 + taktiež ponúkame odvozy veľkoobjemovými vlečkami. Cena za rezanie 45€/hektár. Odvozy 40€/hodina.
Agroslužby
Ponúkame služby v poľnohospodárstve: -balíkovanie sena 120x120 viazanie sietka, slamy, senáže -kosenie, zhrabovanie -balikovanie, lisovanie balikovačom -foliovanie senážnych balíkov -mulčovanie (Kone,hovädzí dobytok, ošípané, kozy,ovce seno,senáže, preprava)
Hotel pre psikov
Ponúkame ubytovanie pre vašich štvornohých miláčikov. -profesionálny prístup -rodinná atmosféra -celoročná prevádzka -100% hygiena -klimatizované/vykurované priestory -monitorovanie kamerovým systémom -priestranné voľné výbehy na trávnatej ploche -zabezpečené venčenie a prechádzky
ustajnenie koni 24/7 na pastve Nová Baňa
Ponúkame ustajnenie koní 24/7 v nadmorskej výške 480m, v krásnom členitom prostredí na Štáloch Nová Baňa, ideálne pre dýchavičné kone, kone v rekonvalescencii, staré kone alebo žriebätá. Celodenný prístup k vode z prameňa, k senu, soľ, rôzne prístrešky, škrabátka. Piesková kruhovka k dispozícii, aj možnosť uskladniť si jazdecké vybavenie. Kontrola zvierat samozrejmosťou. Cena od mája do septembra 150€, od októbra do apríla 190€ Preferujem email viac foto na