bazár, predaj, inzercia, predám

POSILŇOVACIE CENTRUM KETTLER, VEŽA KETTLER, WEIDER

Kategória: Fitness, jogging

PRERADAM POSILŇOVACIU KETTLER MULTI CENTRUM, KETTLER 100 CLASSIC, WEIDER VEŽU. PLUS OKOLO 300KG KOTÚČOV.
POSILŇOVACIE CENTRUM KETTLER, VEŽA KETTLER, WEIDER
Podobné inzeráty
Kettler Unix S, eliptický trenažér, orbitrek (kardio trenažé
Prodám nejvyšší model orbitreku německého výrobce Kettler, UNIX S s prodlouženým pohybem. Trenažér je funkční, má připojení k bluetooth. Chod velmi tichý - vhodný i do bytů, zátěž ovládána indukčně. Zátěž jde ovládat velmi jemně pomocí wattů na displeji. Po dohodě mohu dovézt na trase Žilina-Trenčín-Bratislava, eventuálně Ružomberok Poprad Po rozložení se vejde do osobního automobilu. Původní cena 44 990Kč Info výrobce zde: Pohodlný a rozmanitý trénink zaměřený na snižování váhy nebo zvyšování kondice nabízí nový eliptický trenažér UNIX S z řady KETTLER S-FIT. Nový styl klouzavého kroku přináší mnohem kvalitnější ergonomii pohybu crossového tréninku, a to díky patentované technologii Extended Motion. Exkluzivní novinkou je možnost propojení ergometru se Smart Phonem nebo tabletem a využít tak tréninkové programy mobilní aplikace KETTLER S-FIT. Můžete například uspořádat online závody, soutěže ve stylu počítačových her, nebo porovnat svůj výkon s ostatními uživateli z komunity KETTFIT. K dispozici je navíc i doplňující software World Tours 2.0, se kterým lze trénovat na reálných trasách po celém světě. Eliptický trenažér UNIX S byl vyroben firmou KETTLER v Německu a tato tradice Made in Gemany již léta reprezentuje špičkovou kvalitu a spolehlivost. Praktické výhody trenažéru Moderní a zábavný trénink - využijte novou mobilní aplikaci S-FIT pro "chytré telefony" a doplňující software World Tours 2.0. Unikátní klouzavý pohyb – patentovaná technologie Extended Motion, vyvinutá firmou KETTLER Komfortní ovládání - vyzkoušejte moderní skleněný dotykový LCD displej s možností nastavení sklonu Vysoká ergonomie – maximální kontrola při sportování díky pokročilé technologie e-SYS.
Posilňovacie  zariadenie Multipress HMS CYKLOP 2
Predám posilňovacie zariadenie Multipress HMS CYKLOP 2. Je to najrozsiahlejšie zariadenie určené ku komplexnému tréningu celého tela. Jeho univerzálnosť nahradí veľa strojov bežnej posilňovne na jednom mieste. Koľajnice posilňovacej klietky sú skvelým pomocníkom pre silový rozvoj svalových partii. Vďaka plynulému chodu sú všetky cviky izolované a vedené v správnej polohe. Posilňovacie zariadenie HMS CYKLOP 2 zahŕňa Smith´s bar so 14 bodovou zarážkou, horné / spodné kladky, univerzálnu hrazdu, rovno a lomenú os, adaptér pre cvičenie s olympijskou osou v rohu (os nie je súčasťou kompletu), podpery pre kľuky , krátke a dlhé zarážky a veľa adaptérov. Ako záťaž sa používa dodávaný štós tehličiek. Takéto široké spektrum zariadení je ideálny stroj pre ľudí, ktorí zvažujú celkový rozvoj svalových partii. Veľká kvalita zariadenia multipress HMS CYKLOP 2 zaručuje bezproblémovú prevádzku po dlhú dobu. Silné rámy skonštruované z kvalitnej ocele, systém kladiek a zariadenia pre napínanie lán spĺňajú tie najvyššie technické a estetické normy. Všetkým odporúčame tento stroj na domáce použitie, ale rovnako dobre so bude vynímať napríklad v hotelovej, alebo súkromné posilňovni. Funkcie: Smith´s bar Horná kladka Spodná kladka Univerzálna hrazda Všetky cviky s osou Dodávané adaptéry: Rovná os Lomená os Lat bar Rovná, tricepsová tyč, 2 popruhy ku kladkám, 2 kovové madlá ku kladkám s pretáčajúcou sa rukoväťou Obojručné madlo ku kladkám Tricepsový "V" adaptér Tricepsové lano Tricepsové lano dvojité Popruh na členok, 2 rukávy Parametre: Rozmer po rozložení: d 194 x š 152 x v 217 cm Ložiská vo všetkých kladkách Lineárne ložiská v posuvnom mechanizme Úchyty na kotúče s priemerom 25 a 50 mm Nastavenie napätia lán Poistné body s bezpečnostným mechanizmom Váha produktu: 370 kg Štós tehličiek: 6 - 90 kg, regulácia po 6 kg Celková hmotnosť oboch štósov: 180 kg Maximálne zaťaženie: 160 kg Záruka 24 mesiacov Posilňovacie zariadenie je nové, nepoužívané, ešte v demonte. Dobierka 50 eur, alebo osobný odber v Považskej Bystrici alebo v Čadci.
Posilňovacie  zariadenie Multipress HMS CYKLOP 1
Predám posilňovacie zariadenie Multipress HMS CYKLOP 1. Je to najrozsiahlejšie zariadenie určené ku komplexnému tréningu celého tela. Jeho univerzálnosť nahradí veľa strojov bežnej posilňovne na jednom mieste. Koľajnice posilňovacej klietky sú skvelým pomocníkom pre silový rozvoj svalových partii. Vďaka plynulému chodu sú všetky cviky izolované a vedené v správnej polohe. Posilňovacie zariadenie HMS CYKLOP 1 zahŕňa Smith´s bar so 14 bodovou zarážkou, horné / spodné kladky, univerzálna hrazda, rovná a lomená os, adaptér pre cvičenie s olympijskou osou v rohu (os nie je súčasťou kompletu), podpery pre kľučky, krátke a dlhé zarážky a veľa adaptérov. Ako záťaž sa používajú taniere s priemerom otvoru 50mm, ktoré je možno odkladať na 4 dodávané tŕne ( tie nie sú súčasťou dodávky). Zariadenie je ideálne pre ľudí, ktorí zvažujú celkový rozvoj svalových partii. Veľká kvalita zariadenia multipress HMS CYKLOP 1 zaručuje bezproblémovú prevádzku po dlhú dobu. Silné rámy skonštruované z kvalitnej ocele, systém kladiek a zariadenia pre napínanie lán spĺňa tie najvyššie technické a estetické normy. Všetkým odporúčame tento stroj na domáce použitie, ale rovnako dobre sa bude vynímať napríklad v hotelovej, alebo súkromnej posilňovni. Funkcie: Smiths bar Horná kladka Spodná kladka Univerzálna hrazda Všetky cviky s osou Dodávané adaptéry: Rovná os Lomená os Rovná, tricepsová tyč, 2 popruhy ku kladkám 2 kovové madlá ku kladkám s pretáčajúcou sa rukoväťou Obojručné madlo ku kladkám Tricepsový "V" adaptér Tricepsové lano Tricepsové lano dvojité Popruh na členok Parametre: Rozmer po rozložení: d 199 x š 150 x v 220 cm Ložiská vo všetkých kladkách Lineárne ložiská v posuvnom mechanizme Úchyty na kotúče s priemerom 25 a 50 mm Nastavenie napätia lán Poistné body s bezpečnostným mechanizmom Váha produktu: 140 kg, maximálne zaťaženie produktu (závažie + užívateľ): 900 kg Maximálne zaťaženie: 160 kg, záruka 24 mesiacov Posilňovacie zariadenie je nové, nepoužívané, ešte v demonte. Doprava 50 eur kurierom, osobný odber v Považskej Bystrici alebo v Čadci.
POSILŇOVACIA VEŽA INSPORTLINE PROFIGYM C75
Predam posilnovaciu vezu insportline c75 Posilňovacia veža inSPORTline Profigym C75 je perfektný posilňovací stroj na doma, ktorý smelo konkuruje profesionálnemu náčiniu! Ponúka stanovištia pre posilnenie prakticky celého tela, a to rovno v niekoľkých kombináciách! Napríklad odistením posilňovacích ramien môžete behom okamihu prepnúť z chest presse na pec deck. Najväčšiu všestrannosť potom zaisťujú kladky, na ktoré ľahko pripevníte aj ďalšie 2 adaptéry v balení a svoj repertoár cvikov tak ešte rozšírite. Ďalším parádnym doplnkom je odnímateľná opierka pre posilňovanie jednotlivých bicepsov - u tej si dokonca nastavíte aj výšku. Pre čo najväčšie pohodlie je možné upraviť aj polohu opierky chrbta. Potom je tu samozrejme klasická extenzia na predkopávanie. Všetky súčasti veže sú napojené na tehličkový systém závažia s celkovou záťažou 99 kg. Tehličiek je dohromady 13 a každá váži 6,9 kg. Základná doska potom váži 9 kg. Technický popis: viacúčelová domáca veža stanovištia pre posilnenie celého tela nastaviteľné posilňovacie ramená (chest press / butterfly) do uhlu -40° (smerom dovnútra) a +20° (smerom von) nastaviteľný systém závažia kryt pre odhlučnenie pohybujúceho sa závažia nastaviteľná výška bicepsovej opierky nastaviteľná hĺbka opierky chrbta možnosť pripojenia jednoručného adaptéra a popruhu na nohu / zápästie (súčasťou balenia) bezpečnostná zámka na závažie kvalitný oceľový rám so stabilnou základňou hmotnosť závažia: 99 kg (13 x 6,9 kg + 1 x 9 kg) ložiská v kladkách: 6202Z, vonkajší priemer 35 mm, vnútorný priemer 15 mm, šírka 11 mm rozmery: dĺžka 185 cm x šírka 126 cm (vrátane hornej kladky) x výška 213 cm výška sedla: 54,1 cm šírka zadnej rámovej trubky: 90 cm nosnosť: 136 kg (300 lb) kategória: H (EN 957) pre domáce použitie Veza je pouzivana 1rok.
KETTLER TOUR 300 nový (povodne 600e)
Predám nový nepoužívaný značkový rotoped Kettler Tour 300. Kúpený ako nevhodný vianočný darček v tehotenstve. originál popis nový 600e, predám so zľavou.
Orbitrek Kettler Skylon 10, zánovní, záruka, dovoz
Prodám tichý profi elyptický trenažér na domácí cvičení německého výrobce Kettler, nejvyšší model Skylon 10. Trenažér vhodný na rehabilitace i pro cvičení těhotných i po porodu. Možnost dovození a sestavení. Původní cena 52 000 Kč V ceně DEMO verze tréninkového SW Kettler World Tour, ale trenažér má dost svých programů. Trenažér je v dobrém stavu, používán 1 osobou. V ceně i hrudní pás pro měření tepové frekvence. Mnoho programů i programů řízených podle srdeční frekvence. Trenažér má bluetooth Zátěž ovládána elektromagneticky. Nezatěžuje klouby, je maximálně tichý, vhodný i do bytů - veškerý pohyb přes ložiska. Trenažér se dá částečně sklopit, nezabírá tolik místa. Je s ním velmi dobrá a jednoduchá manipulace. Délka kroku je pevná a nehrozí tak poškození či rychlé opotřebování dílů jako v případě trenažérů s nastavitelnou délkou kroku. Trenažér je vhodný jak pro vyšší tak i nižší osoby díly ergonomickým madlům. Další info na telefonu. Specifikace výrobce zde Nejedná se o insportline, gorilla fitness, technogym, finlo, incondi, bh fitness, panatta