bazár, predaj, inzercia, predám

Posledný dom v Ličartovciach

Kategória: Domy

Posledný dom v Ličartovciach
Stavebná firma ponúka na predaj 3 izbový montovaný rodinný dom typu bungalov, v stave „štandard“ (na kľúč), na pozemku s výmerou 316 m2. Obytná plocha domu je 62 m². Zast. plocha je 90 m2. Výber z troch variantov: - DREVODOM - KERAMICKÉ PANELY - PUR/PYR PANEL, Energetický certifikát - Energeticky pasívny dom. Podlahové kúrenie (elektrické alebo teplovodné ) vrátane tepelného čerpadla a solárne a fotovoltaické panely v cene. CENA DOMU s pozemkom 316 m² na kľúč je 145.000 €. CENA DOMU JE KONEČNÁ. GARANTUJEME NAJNIŽŠIU CENU DOMU AJ S POZEMKOM NA TRHU. Pozemok je rovinatý, slnečný. Má všetky IS. Je možné Vám postaviť aj dom podľa Vášho projektu. Celá výstavba trvá maximálne 4 mesiace. VIEME VÁM POMÔCŤ AJ S FINANCOVANÍM PROSTREDNÍCTVOM HÚ. NEVÁHAJTE A ZAVOLAJTE ALEBO NAPÍŠTE NÁM UŽ DNES.



PRE VIAC INFORMÁCIÍ A MOŽNOSŤ OBHLIADKY NÁS KONTAKTUJTE NA:, alebo 058/3810 182
Posledný dom v Ličartovciach
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá.Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiérové dvere,ako aj ďalší nábytok, sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.V obývačke sa nachádza aj štýlový krb,ktorý vyhreje celý dom.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu.Dom je zateplený a má teda nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený v novovybudovanej lukratívnej lokalite a je to navyše aj posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa,elektrina,10 m3 žumpa,optický internet.Už čoskoro bude dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce.Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Rozumná dohoda na cene je možná.Dom nie je zaťažený hypotékou, takže je ho možné bez problémov financovať cez hypotekárny úver.Na dome nie sú žiadne ťarchy a ani vecné bremená.Len vážny záujem.
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2
POSLEDNÝ VOĽNÝ MODERNÝ DOM V 4 IZBOVÝCH DVOJDOMOC…
POSLEDNÝ VOĽNÝ MODERNÝ DOM!!! V 4 IZBOVÝCH DVOJDOMOCH V NOVEJ ČASTI OBCE #TOPOĽNICA. /Link na 3D v texte/. Popis: Posledný voľný dom v zástavbe dvojdomov v novej lokalite obce Topoľnica! Ponúkame Vám na predaj veľmi pekné, moderné dvoj - domy za super cenu v rezidenčnom projekte v novej časti obce #Topoľnica. Obec je len 5 km vzdialená od #Galanty a 10 km od #Šale. Posledná samostatná obytná jednotka v dvojdomoch. Jedná sa o 4 izbové domy s úžitkovou plochou 104 m2, pozemkom 338 m2, ktorých dispozícia je nasledovná: - 3 x spálňa s rozmermi 16,44 m2, 10,92 m2, 10,77 m2 - kúpeľňa rozmermi 6,79 m2 s vaňou, sprchovým kútom a umývadlom - toaleta s umývadlom 1,45 m2 - obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálňou s rozmermi 32,23 m2 s výstupom na terasu s rozmermi cca 10 m2 - chodba 6,50 m2 - zádverie 6,08 m2 - technická miestnosť 4,36 m2 Rodinné domy sú postavené z kvalitných materiálov: - obvodové múry z tehly hrúbky 25 cm + min.15 cm polystyrén + fasádna farba biela/sivá, priečky 11,5 cm, - plochá strecha, - okná plastové, farba Antracit zvonka, vonkajší parapet hliníkový farba antracit, - vstupné vchodové dvere - plastové, farba Antracit - podlahové kúrenie, elektrické rohože, termostaty - stropy voľne kladená minerálna vata + sadrokartón - strojové omietky v interiéri - vypínače a zásuvky v celom dome - oplotenie pozemku zadná strana bariérové, od suseda pletivo - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na zámkovú dlažbu /obrubníky/ - predpríprava na odkvapové chodníky /obrubníky/ - terasa /obrubníky/ Poplatok za pripojenie elektrickej energie a pripojenie kanalizačného čerpadla znáša kupujúci. Na fotkách je znázornený vzorový dom, ktorý sa dozariadil, aby ste mali lepšiu predstavu ako môže dom vyzerať po dokončení. V prípade záujmu o takto dokončený dom, dohodneme s Vami rozsah dokončenosti podľa Vašich predstáv a cenu. Cena za #holodom je 154.900 eur. Tak isto si môžete pozrieť virtuálnu prehliadku #matterport, vzorového domu so zariadením: Síce sa jedná o dvoj domy, avšak Vaše súkromie narušené vôbec nebude. Medzi domami bude oplotenie, pred ktoré si môžete vysadiť stromy, či okrasné kríky.. Rodinný dom je možné kúpiť na #hypotekárny úver, taktiež postupným financovaním, s jeho vybavením a návrhom finančného riešenia Vám radi pomôžeme. V prípade obhliadky alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Rád Vám dom ukážem a vysvetlím Vám všetky Vaše otázky k nehnuteľnosti. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 104 Plocha obytnej časti m2: 95 Výmera pozemku m2: 338 Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 26 m x 13 m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické,Podlahové Počet nadz
4i Moderný bungalov triedy A 0. 173 m2, centrum obce Horné S
SaleA váš partner v realitách vám prináša exkluzívne do ponuky rodinný dom typu bungalov projekt dvojdom. Dom bol postavený s vysokým dôrazom na súkromie. Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 527m2, pričom zastavaná plocha domu je 172,83m2, úžitková plocha domu je 125m2. Plus k domu prináleží terasa o rozlohe 18m2. Dom bol skolaudovaný ako holodom, nízkoenergetická stavba triedy A0. Nnízke náklady na energie vám zabezpečí krb a rekuperačná jednotka. Vykurovanie a ohrev teplej vody zabezpečuje elektro kotol značky Protherm. Kúrenie je podlahové teplovodné. Dom má pred prípravou na alarm, video vrátnika a na elektrické žalúzie. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia, optický internet). Po dohode je možné dokončiť dom podľa vlastných predstáv do plne obývateľného stavu. Tento krásny priestranný rodinný dom vám ponúka vysoký komfort. V každej izbe sa nachádza murovaný šatník. K priestrannej kuchyni prináleží veľká komora. Kúpeľňa disponuje toaletou, vaňou ale aj sprchovým kútom. V dome sa nachádza aj samostatné WC. Technická miestnosť slúži na odkladanie náradia dennej potreby. Keďže vám dom ponúka tieto skryté zákutia, kde sa schová všetko vaše oblečenie a náradie, Váš dom bude stále vyzerať čistý a uprataný. Exteriér : Na pozemku boli vykonané terénne úpravy a boli vybudované parkovacie státia, chodníky, krytá terasa taktiež studňa . Pozemok je kompletne oplotený bariérovým oplotením a uzavretý bránou a bránkou, čím si vysoko zachováva súkromie. Rodinný dom je situovaný v priamom centre obce Horné Saliby na konci slepej ulice. Obec leží 8 km južne od okresného mesta Galanta a 8km od okresného mesta Šaľa. Obec má obrovský potenciál pre rozvoj cestovného ruchu a turistiky. Na území obce medzi okresnými mestami Galanta a Šaľa sa totiž nachádza termálne kúpalisko. Obec disponuje všetkými sociálnymi vymoženosťami ako sú základné školy s vyučovacím jazykom slovenským aj maďarským, materské školy, zdravotné strediská pre dospelých aj pre deti, domov dôchodcov, nákupné strediská, reštaurácie a iné Benefit : Pri realizácii celého projektu sa kládol veľký dôraz na súkromie. V uličke je vybudovaných 12 domov, všetky sú prízemné bungalovy. Výstavba domov je dokončená. Konkretny dom je posledný na predaj. Po prípadnej dohode medzi majiteľmi 12 –ich domov by bolo možné vybudovať uzáveru, čím by vznikla uzavretá zóna. Ak Vás oslovila táto nehnuteľnosť, prípadne mate ďalšie otázky môžete ma kontaktovať na Info : bartikova@ Mojou prioritou je vaša spokojnosť. Zabezpečujeme kompletný právny servis a pomoc s financovaním a vybavením HU. S nami máte svoje nové bývanie bez starostí a za najlepších podmienok!
Posledný dom s bočným murovaným plotom, novostavba v obci Mi
Posledný dom s bočným murovaným plotom 169.900,- Eur Znalecký posudok hotový pripravený pre nového záujemcu. Na predaj posledný dom č.17 - novostavba v obci Mikušovce. Časť rodinných domov je vo výstavbe, ale je možné vidieť aj dokončený stav. Momentálne zo 17 tich domom máme voľný už len 1 dom vo výstavbe. Pozemok: - Na pozemku sú privedené elektrina, voda a kanalizácia, ktorá je riešená žumpou - 10m3 - Veľkosti pozemkom - cca 400m2 - Prístupova cesta k pozemku bude odovzdaná obci po dokončení projektu. Rodinný dom: holodom - Porfix - 375cm- obvodové múry -12 cm zateplenie polystyrén, izolant - elektrické vykurovanie - nízkoenergetický dom - nočný prúd -lacnejšie vykurovanie -okná 3-sklá- plastové, zvnútra biele, vonkajšok šedé alebo hnedé - vchodové dvere- hliníkové -komín - Schiedel- predpríprava na krb - strecha - väzníkový krov -strešná krytina- Bramac -vymaľovanie stien na bielo -elektrické zásuvky, vypínače, príprava na lustre - schodíky na poval - predpríprava na WC -Geberit -zarovnanie pozemku okolo domu - interiér je možné dokončiť aj developerom po vzájomnej dohode. Orientačné veľkosti RD: Chodba - 15,38 m2 WC + kupeľňa - 10 m2 Spálňa - 13,74 m2 Izba - 13,74 m2 Izba - 14,56 m2 Obývacia izba - 20,21 m2 Kuchyňa + jedáleň - 15,46 m2 Technická miestnosť - 1,03 m2 Komora - 1,31 m2 Terasa - 20 m2 Kolaudácia RD je v cene. Mesačné náklady na bývanie - 100 eur