bazár, predaj, inzercia, predám

Postražim detičky

Kategória: Stráženie detí

Dobrý deň,postražim detičky alebo poupratujem domácnosť .
Som spolahliva komunikatívna a usmievavá.
Martin Vrútky
Postražim detičky
Podobné inzeráty
Stráženie detí
Ponúkam opatrovanie (stráženie) detí. Mám absolvovanú Strednú pedagogickú školu a Vysokú školu - Pedagogickú fakultu TU v TT, druhý stupeň magisterského štúdia v dennej forme. Pracujem ako učiteľka v materskej škole (MŠ), kde popri nej opatrujem/strážim/varujem detičky. Som aktívny vodič 9 rokov. Pracovala (brigádovala) som 5 rokov ako animátorka a vedúca v táboroch (turnusových, denných) pre deti a mládež, kde som sa koncentrovala predovšetkým na deti vo veku od 4 do 12 rokov. Absolvujem školenia a kurzy. Preto mám bohaté skúsenosti s deťmi, vďaka škole, praxi (ŠKD, MŠ, ZŠ, CVČ, Školy v prírode) a rôznych akcií pre deti na ktorých som sa zúčastňovala a organizovala (Mikulášska/vianočná besiedka, Divadielka, Deň detí, Narodeninové oslavy). Patrím medzi kreatívnych a pozitívne naladených ľudí. Mám pozitívny vzťah k deťom. Zameraná som umeleckým (tanec, spev, hra na hudobnom nástroji) a športovým (lyžovanie, korčuľovanie /kolieskové, ľade/, bicyklovanie, futbal, turistika, bedminton) smerom. Stráženie ponúkam doobeda/poobede (prípadne aj cez víkend) v závislosti od mojej pracovnej doby (ranná/poobedná) Deti Vám postrážim u Vás doma, prípadne vonku v prírode. PEZINOK a blízke okolie (prípadne dohoda) Ponuky poprosím formou SMS :-)
Strazenie detí
Pekny den:) Určite to poznáte, chcete chvilocku pre seba, upratat si alebo si zajst s kamaratkou na kavicku, vyjst si so svojim partnerom a nemate kde nechat svoje dieta? Ja to poznam, bol to a este obcas to je u nas problem:) Ponukam Vam vyriesit tuto situaciu a rada Vam postrazim deticky. Studujem ucitelstvo nemeckeho jazyka a obcianskej vychovy externe pretoze aj ja som maminou. Buduci rok studium koncim. Taktiez sa v oblasti pristupu deti stale vzdelavam. Robim si certifikovany montessori kurz pre deti od 3-6 rokov, zucastnujem sa roznych seminarov na sebarozvoj a pristup k detom.
PROFI BABKA
POSTRÁŽIM, POHRÁM SA, USMERNÍM, POUČÍM, POHLADÍM, OBJÍMEM, NAKŔMIM, ZABAVÍM A TO VŠETKO S LÁSKOU.
Stráženie detí
Dobrý deň, volám sa Lucia a veľmi rada postrážim vaše dieťatko. Mám veľmi rada deti a sama mám aj 8 ročnú dcéru. Na cene sa vieme určite dohodnúť. Piešťany a okolie.
Stráženie detí
Dobrý den, od júna do septembra Vám rada postrážim Vaše deti. Mám 33 rokov, 1 dcéru. Stráženie najlepšie u mna doma (velký dom, velký dvor s velkou záhradou,bazenom) alebo aj u vás.Počas stráženia prichystám deťom zábavné aktivity, hravé učenie, možnosť výletov atd. Môj mail
Voľné miesta v MŠ Krok za Krokom
Milí rodičia, chceli by sme Vás informovať o voľných miestach v našej súkromnej Materskej škôlke. Naša škôlka je súkromná materská škôlka v mestskej časti Bratislava – Kramáre pre deti od 2,5 roka do 5 rokov. Naším cieľom je kvalitná, moderná, systematická a inovatívna metóda výchovy a vzdelávania inšpirovaná Dánskym vzdelávacím systémom, ktorý je pretransformovaný na detičky už od útleho veku. Zameriavame sa na rozvoj osobnosti, učíme sa samostatnosti, sebaobsluhe, rozvoju jemnej a hrubej motoriky hravou formou krôčik za krôčikom. Prijemná rodinná atmosféra, malý kolektív a individuálny prístup, to všetko u nás v škôlke nájdete. Vaším anjelikom poskytneme náruč plnú lásky a úsmev na ich tváričkách. Ak Vás náš inzerát oslovil neváhajte navštíviť pre viac informácií našu webovú stránku alebo nás priamo navštíviť na adrese Royova 7.