bazár, predaj, inzercia, predám

Postrazim vam domace zvieratko

Kategória: Služby pre zvieratá

Psika, mačičku, papagája, korytnačku ale aj škrečka či morské prasiatko. Môže byť vonku ale aj v dome. Statostlivosť zabezpečená 24 hodín. Ceny dohodou.
Postrazim vam domace zvieratko
Podobné inzeráty
Stráženie zvierat
Chystáte sa na dovolenku, výlet alebo nemáte kam dať svojho miláčika na víkend? Pripadne potrebujete postrážiť neposedného psíka počas pracovného dňa? Mám 32 rokov, vyštudovala som veterinu (Uvlf) a vo voľnom čase postrážim rôzne zvieratá. Mám dlhoročné skúsenosti s chovom. Nemusíte sa ničoho báť, o zvieratko sa dobre postaráme v rodinnom prostredí a vyhovieme vašim požiadavkam. Ponúkam možnosť vonkajšieho aj vnútorného ubytovania v dome s dvorom a so záhradou, s celodennou starostlivosťou, v Novej Vsi nad Žitavou. Zatiaľ boli všetci spokojní :). Vášmu zvieratku nebude nič chýbať. Socializácia, venčenie, kŕmenie, hranie, oddych, škôlka... Strážim psy všetkých plemien, mačky, hlodavce, papagáje,... V prípade nejakých otázok alebo rezervovania termínu ma kontaktujte. Ak sa náhodou nedovoláte, pošlite SMS (termín a o aké zvieratko sa jedná), ozvem sa. Alebo sa mi môžete ozvať aj správou cez FB, kde nájdete aj foto #stráženie psov, #hotel pre psov, #hotel pre zvieratá, #ubytovanie #škôlka, #stráženie mačiek
Straženie psíkov a zajacov
Dobrý deň. Postrážim v mesiaci august malé/stredné plemeno psíka v domácom prostredí. O zvieratko bude celodenne postarané s možnosťou cez týždeň záhradka-víkend chata v Tatrách. Nie je problém pre zvieratko prísť za poplatok 10 € v rámci KE a okolie. Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať. Ďakujem.
Stráženie psov
Dobrý deň .Postrážim vášho psa počas vašej neprítomnosti (dovolenka ,služ.cesta a iné).Psik bude umiestnený na oplotenej záhrade neďaleko nitry.Iba malé a stredné plemená.Postrážím aj ine zvieratá po dohovore .
postrazim vašich domácich miláčikov
súkromné postrazim vašich domácich miláčikov u mna doma
Stráženie a ubytovanie pre zvieratá
Postrážim a ubytujem psíka, mačičku pripadne aj ine drobne zvieratko počas vašej neprítomnosti. Ubytovanie je vo veľkom 3-izbovom byte s celodennou starostlivosťou ( vychádzky, hry, starostlivosť o srsť atd.) Ubytované je 1-2 zvieratká. Samozrejmosťou je láskavý prístup ku každému zvieratku. Možnosť stráženia aj u Vás doma. Možnosť zarezervovať si termín telefonicky vopred.
Stráženie zvierat
Dobrý deň, postaráme sa o Vaše zvieratko, ako by bolo naše vlastné. Ponúkame ubytovanie pre akékoľvek domáce zviera v priestoroch dvojposchodového domu (rozloha 60 m2) so záhradkou (rozloha 20 m2) v Ivanke pri Dunaji. Máme zlatého retrievera (pes) a mainskú mývaliu mačku(mačka). Obaja pravidelne odčervovaní, očkovaní a maximálne nekonfliktní. Naraz však ubytujeme iba zvieratká jedného majiteľa. V prípade potreby vieme pre zvieratko aj prísť a aj ho doviezť v rámci BA kraja (10 € za cestu) Cena za 1 deň: 15 €