bazár, predaj, inzercia, predám

Postrekovač benzinový mb 800

Kategória: Záhradná technika

Predam ben. Postrekovač MB 800 v dobrom stave malo použivaný, plne funkčný
Postrekovač benzinový mb 800
Podobné inzeráty
Chrbtový postrekovač 20L 12V 8Ah AKU + TRYSKY + TURBO TRYSKA
Elektrický chrbtový akumulátorový postrekovač MAJSTER + SADA TRYSIEK + TURBO TRYSKA. TURBO TRYSKA poskytuje vysoký postrekovací výkon porovnateľný s benzínovým postrekovačom. Má zabudovanú trysku s možnosťou regulácie rozptylu prúdu - od jemnej hmly až po silný prúd. Najväčšia sada prídavných trysiek + tryska s krytom na postrekovanie proti škodcom - hubič buriny. Táto tryska dobre funguje pri striekaní napr. výkvetov dlažobných kociek v blízkosti kríkov. Kryt chráni rastliny pred poškodením. Je to potrebné najmä vo veternom počasí. WIDE tryska s nastaviteľnou šírkou rozstupu trysiek. Ružová vysokovýkonná tryska. Súprava trysiek pre • hmlu • plochý sprej • dištančný sprej • pozdĺžnu hmlu • priečnu hmlu. Vnútorný filter zabraňuje upchávaniu trysky. Dá ľahko rozobrať a vyčistiť. Biela priesvitná nádrž, cez ktorú vidíte nielen množstvo tekutiny, ale aj jej farbu, to je veľmi dôležité. Možnosť výmeny batérie (klapky) najväčšej batérie v triede postrekovačov 8Ah 12V. Automatický tlakový spínač, zapne zosilnené čerpadlo. Perforácia v oblasti chrbta - umožňuje celodennú prácu s nepretržitou cirkuláciou vzduchu. Výpustný otvor s viečkom na VYPRÁZDŇOVANIE OBSAHU NÁDRŽE. Nastaviteľné popruhy pre nosenie na chrbte. KOVOVÉ DRŽIAKY NA RUKOJEŤ. Zabudovaná 12V / 8AH batéria. Objem: 20 litrov. Pracovná doba - výdrž akumulátora až 6 hodín ! LED indikátor nabitia batérie - máte neustále pod kontrolou stav batérie bez obáv, že sa vybije v tú najmenej vhodnú chvíľu. VYSOKÝ TLAK - plná regulácia výkonu pomocou POTENCIOMETRA. Kovová teleskopická tyč s vymeniteľnými tryskami je nastaviteľná - dĺžka tyče od 46 do 83 cm. + TURBO TRYSKA s možnosťou regulácie rozptylu prúdu - od jemnej hmly až po silný prúd, dosah 6m až 12m. Elektrická tryska funguje, keď je pripojená k postrekovaču pomocou dodaného napájacieho kábla. Čiernu hadicu od postrekovača naskrutkujte na vstup na tryske. Samostatnú trysku po pripojení k externej batérii možno použiť aj ako fúkač lístia. Batéria sa nabíja pomocou adaptéra-rýchlonabíjačky, ktorá je súčasťou balenia. NASTAVENIE VÝKONU - na boku krytu má postrekovač spínač aj gombík-potenciometer na nastavenie výkonu. Nachádza sa tu aj vstup na pripojenie nabíjačky alebo el. kábla TURBO TRYSKY. Postrekovač je vybavený dvoma filtrami - jeden väčší pri náleve, ktorý chráni nádrž pred zbytočnými nečistotami a druhý menší, namontovaný v strede nádrže, takže z nádrže nevychádzajú nečistoty. TECHNICKÉ DÁTA: Výkon: 35W Typ čerpadla: membránové Pracovný tlak: 0,4 - 0,45 MPa Dĺžka tyče: 460 - 830 mm Batéria: 12V - 8AH Objem nádrže: 20 L Výkon na jednej tryske: 1,5 - 1,6 l/min Výkon na dvojitej tryske: 1,8 - 3,0 l/min Celkové rozmery: 350 x 220 x 520 mm Hmotnosť zariadenia: cca 6,2 kg Nový s dokladom. Poštovné: 8 EUR. .
GEKO G81080 Benzínový motorový postrekovač 14L
Uplne novy nepouzivany aj komplet krabica. Bol iba raz odskusany,ale nie je to nic pre mna. Kontaktovat poprosim iba mailom alebo sms. Dakujem
Predám benzínový postrekovač Solo
Predám benzínový postrekovač/rosič Solo Port 423 od nemeckej firmy Solo. Je vhodný na profesionálne použitie vo vinohradoch a ovocných sadoch. Má dosah až 12 metrov a je vhodný na velkoplošnú aplikáciu prostriedkov na ochranu rastlín a drevín.Objem nádrže na postrek je 12litrov.Cena nového 700€.
Benzínový postrekovač
Predám Benzínový postrekovač
Aku postrekovac
Predám parkside akumulátorový postrekovac 5l 2x použitý. Dôvod predaja prechod na veľký 16l perfomance postrekovac len osobný odber Žilina alebo poštovné platba vopred na účet
Predám postrekovač
Predám motorový postrekovač Solo 434 s objemom nádrže 18l a dvojtaktným motorom Solo. Postrekovač má dvoj trysku a dĺžka tyče je 1,2m.