bazár, predaj, inzercia, predám

Pozemok na predaj v centre obci Radvaň nad Dunajom 200 m od

Kategória: Pozemky

Realitný maklér pre okres Komárno Ladislav Dobrocsányi a RK Reality-Kontakt exkluzívne Vám ponúkame na predaj 1665 m2 veľkú vinicu v intraviláne v obci Radvaň nad Dunajom.

Radvaň nad Dunajom je obec na Slovensku v okrese Komárno. Obec leží na Podunajskej nížine, 18 km východne od Komárna. Ulice a domy obce ležia na brehu Dunaja s výhľadom cez Dunaj na kopcovitú maďarskú stranu rieky. Obec v roku 2001 mal 738 obyvateľov.
Na okolitých piesčitých pôdach sa darí zelenine, ovociu i hroznu. Vinič tu pestuje každá rodina až dodnes. V obci je rímskokatolícky i reformovaný kostol a jej bohatú históriu dokumentujú etnografické zbierky
Príležitosť na kúpanie, rybolov či člnkovanie si vychutnáva nielen takmer 700 domácich duší, ale aj návštevníci.
Cez dedinu vedie medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, vedúca popri Dunaji až k Čiernemu moru, turisti si tak môžu vychutnať domáce špeciality, ako napríklad sumčí paprikáš s tvarohovými rezancami. Radvančania za recept vďačia kamarátstvu rybárov a mlynárov – práve tu bolo kedysi množstvo plávajúcich mlynov a bartel zrejme fungoval už aj v tých časoch.
Termálne kúpalisko a wellness Patince je len 5 km a Vadaš Štúrovo je vzdialené len 20 km.


Pozemok sa nachádza intraviláne v centre obci v tichej lokalite, 200 metrov od Dunaja. Rozmery má 16,5 m x 100 m.

V súčasnosti pozemok sa využíva na 1/3 vinica, 2/3 ďatelina.

Parcela je zaevidovaná ako vinica, ale podľa územného plánu obci Radvaň nad Dunajom, dá sa to pre kvalifikovať na stavebný pozemok(zastavaná plocha a nádvorie alebo záhrada). S tým získate 16 árový pozemok aj na bývanie, aj na záhradu, alebo len na výsadbu stromov alebo vinice.

Blízkosti pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete 50 m.


Pri pozemku vedie zatiaľ neupravená prístupová cesta.

Môže to byť Váš ostrovček s chalupou na úplne tichom prostredí na relax!!



Viac info a obhliadky:



Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, od r. 2007 máme takmer 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte.

Reality KONTAKT hľadá pre svojich klientov domy, pozemky byty na predaj v okolí: Nové Zámky a okolie, Štúrovo a okolie, Šurany a okolie, Kolárovo a okolie , Komárno a okolie.
Viac info telefonicky:


Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania.
Rozloha pozemku: 1665m²
Vlastníctvo: osobné
Odvoz odpadu: áno
Voda: neuvedené
Inžinierske siete: blízko
Orientácia: južná
Terén: rovina
Pozemok na predaj  v centre obci Radvaň nad Dunajom 200 m od
Podobné inzeráty
10 ÁROVÝ STAVEBNÝ POZEMOK PRIAMO V OBCI | RADVAŇ NAD DUNAJOM
Exkluzívne len u nás! Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Radvaň nad Dunajom. Iba 250 metrov od rieky Dunaj. Pozemok je pripravený na výstavbu rodinného domu podľa Vašich predstáv. Veľkosť pozemku je 918 m² a je umiestnený priamo v zastavanom území obce Radvaň nad Dunajom. Pre víkendovú pohodu a relax máte možnosť navštíviť kúpele Patince, ktoré sú v blízkosti 6 kilometrov. Onedlho bude k dispozícií aj kompa, ktorá uľahči prechod cez Dunaj. Využite jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku s nami, aby sme Vám mohli predstaviť pozemok na ktorom môže stáť dom Vašich snov. ------------------- Ak necháte vybavenie hypotéky na nás, vybavíme Vám bankou akceptovateľný znalecký posudok, vklad záložných zmlúv na kataster, a v prípade AK VÁM NEVYBAVÍME HYPO, VRACIAME ZÁLOHU v plnej výške!!!! ------------------- Kizárólag csak nálunk ! Eladásra kínálunk építkezési telket Dunaradvány községében, csupán 250 méterre a csodás Dunától. A telek adottságai kiválóak egy családi ház felépítésére a saját és családja igényei szerint. Nagysága 918 m² és egyenesen Dunaradvány lakott részén terül el. Hétvégi kikapcsolódásként alkalom nyílik a pati fürdő adta lehetőségek kihasználására, ami csupán 6 km távolságra található. Hamarosan közlekedni fog egy komp is, ami megkönnyíti a Dunán való átkelést. Használja ki ezt a nem mindennapi ajánlatot és kérjen egy személyes találkozót, hogy saját szemével is megnézhesse a telket, amin akár az álmai otthonát is felépítheti.
Pozemok na brehu Dunaja v obci Radvaň nad Dunajom
Tento priestranný pozemok sa rozprestiera na vyše 1700 M2 priamo na brehu Dunaja, na okraji dedinky Radvaň nad Dunajom. Je to trávnatý rovinatý pozemok, ktorý končí na brehu Dunaja. Je ideálny pre rybárov alebo pre kajakárov, keďže má priamy prístup do Dunaja. Spustenie na rieku a ukotvenie rybárskeho člna je taktiež možné. Nachádza sa v zastavanom území obce, medzi domami, čiže stavba domu po zmene druhu pozemku by mala byť možná, pretože súčasne spadá pod pásmo záplavového územia. Inžinierske siete sú v dosahu všetky, na pozemku je vŕtaná studňa. Spodná časť pozemku siaha až do ochranného pásma chráneného vtáčieho územia, je pokrytá hustým porastom drevín, krásnymi storočnými vŕbami, topoľami a ďalšími stromami. Jediná nevýhoda pozemku je, že nemá oficiálnu prístupovú cestu, jediný prístup je cez spoločné nádvorie. Súčasťou ponuky je aj samostatná parcela na ploche 1178 m2, ktorá sa umiestňuje taktiež na brehu Dunaja. Neďaleko v obci sa stavia kompa, ktorá spája ľavý a pravý maďarský breh Dunaja. Podunajská dedinka Radvaň nad Dunajom je známa svojimi štrkovými plážami, ktoré sú príjemné na oddych a rekreáciu pri vode, ako aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá cez dedinku prechádza. Len 5 km od pozemku sa nachádza wellness Patince a termálne kúpalisko. Neďaleko leží historické mesto Komárno a Štúrovo s najväčším termálnym kúpaliskom na Slovensku. Na druhej strane Dunaja stojí ostrihomská bazilika - najmohutnejší kostol v Maďarsku, ponúkajúci krásny výhľad na susedné Kováčovské kopce, ktoré sú zase ideálne na nenáročnú turistiku. Výmera pozemku: 2881 m2 Elektrická prípojka: v dosahu Vodovodná prípojka: v dosahu Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: nie je Prístupová cesta: bez prístupu Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: povolenie neriešené Druh pozemku: Orná pôda Umiestnenie: intravilán
Veľký lukratívny pozemok pri rieke Dunaj
Nenechajte si ujsť príležitosť kúpiť rozľahlý pozemok ležiaci pri rieke Dunaj v obci Radvaň nad Dunajom. Ponúkame na predaj stavebný pozemok v intraviláne obce s celkovou rozlohou 13 000 m2. Pozemok sa nachádza cca v 150 m vzdialenosti od výstavby kompy "Radvaň - Neszmély", vďaka ktorej sa jednoducho a rýchlo dostanete na druhú stranu Dunaja do Maďarska. Kompa by mala byť odovzdaná v druhej polovici roka 2022 a výrazne zatraktívni lokalitu, v ktorej sa pozemok nachádza a tým sa stáva zaujímavou investíciou a perspektívnym stavebným zámerom na výstavbu rekreačnej chaty, rodinného domu alebo polyfunkčnej budovy. Vstup na pozemok je priamo z hlavnej cesty. Na hranici pozemku sa nachádzajú inžinierske siete, ako je prípojka vody a prípojka elektriny. Vedenie plynu je priamo pri príjazdovej ceste vedúcej k tomuto pozemku. Jedná sa o lukratívny pozemok, ktorý má juhozápadnú orientáciu. Zo zadnej časti pozemku je priamy prístup k rieke Dunaj. Pozemok siaha až k brehu rieky. Lokalita, v ktorej sa pozemok nachádza ponúka zaujímavé možnosti rôznych turistických, cyklistických a relaxačných aktivít, stáva sa stále obľúbenejším miestom pre ľudí vyhľadávajúcich miesta na rybárčenie, bicyklovanie, alebo len na oddych vo svojej záhrade s výhľadom na rieku Dunaj. Priamy prístup k rieke poskytuje veľa možností na vodné športy. Vlastníci motorového člnu majú možnosť celoročného bezpečného kotvenia v prístave MARINE Patince. V 4 km blízkosti lokality sa nachádza termálne kúpalisko a vychýrený Wellness Patince. Obec Radvaň nad Dunajom sa nachádza na polceste medzi Komárnom a Štúrovom, neďaleko maďarského historického mesta Ostrihom s jeho krásnou bazilikou. Všetky tieto miesta sú dostupné aj na bicykli prostredníctvom podunajskej cyklotrasy. Bližšie informácie poskytneme na tel. čísle +042, alebo na mailovej adrese zsitvova@ V KÚPNEJ CENE SÚ ZAHRNUTÉ VŠETKY PRÁVNE A ADMINISTRATÍVNE SLUŽBY A POPLATKY SPOJENÉ S PREDAJOM NEHNUTEĽNOSTI. Zabezpečujem klientsky servis, ktorý zahŕňa všetky úkony spojené s predajom, kúpou, prenájmom nehnuteľností, ako aj právne a hypotekárne poradenstvo.
NA PREDAJ ROZĽAHLÝ POZEMOK PRI RIEKE DUNAJ
INVESTORI POZOR! Plán sa stáva skutočnosťou, v máji sa začala výstavba kompy Radvaň-Neszmély, ktorá sa nachádza 300 - 350 metrov od tohto pozemku. Veľkou výhodou tejto kompy je, že sa do Maďarska dá dostať priamo - bez 40 km obchádzky. Kompa by sa mala byť odovzdaná v roku 2022. Po vybudovaní tohto spojenia sa región stane hodnotnejším, očakáva sa preto výrazné zvýšenie cien nehnuteľností. V súčasnosti je ho možné kúpiť pozemok za 30, - Eur/m2, predpokladá sa však zvýšenie ceny, takže z krátkodobého hľadiska môže byť výsledkom zisk až 50%. TERAZ MÁTE ŠANCU VLASTNIŤ STAVEBNÝ POZEMOK V JEDINEČNEJ, TICHEJ LOKALITE V BLÍZKOSTI PRÍRODY. Tu si môžete slobodne užívať možnosti, ktoré nám ponúka príroda. Táto nehnuteľnosť je výhradne v ponuke INVESTCONSULT s.r.o. Ponúkame na predaj v Radvani nad Dunajom pozemok s prístupom k rieke Dunaj v blízkosti novej kompy. Pozemok sa nachádza v blízkosti prírody, za pozemkom je chránené územie, čo zaručuje nerušené bývanie aj pre náročných klientov. Celková výmera pozemku je 5.733 m2 a je vhodný ako investícia do cestovného ruchu, na výstavbu rodinného domu, resp. rekreačnej chaty. Na hranici pozemku sa nachádza elektrické vedenie a ostatné inžinierske siete (plyn, rozvod pitnej vody) sú vo vzdialenosti 10 m od hranice pozemku. Šírka pozemku pri hlavnej ceste je 9,31 m, v strede pozemku 30 m, pri Dunaji 38 m. Dĺžka pozemku je 179 m. V blízkosti sa nachádza nová kompa cez Dunaj, Neszmély-Radvaň vo vzdialenosti 300 m, areál termálneho kúpaliska v Patinciach 5 km, hraničné mesto Komárno 19 km, Štúrovo 30 km. V obci Neszmély sa nachádza známy vinársky hotel Hilltop s príjemnou atmosférou a tiež Yacht Club & Camping Eden. Predajná cena pozemku je 30,- Eur/m2. V prípade vážneho záujmu je možná zľava. Lokalita: Radvaň nad Dunajom Cena: 30,- Eur/m2 Bližšie informácie Vám poskytne a zabezpečí obhliadku: Ing. Zsolt Szabó, tel: (0), 035 7702 853 (00421 35 7702 853) e-mail: reality@ PREDAJNÁ CENA JE UVEDENÁ VRÁTANE PROVÍZIE A ZAHŔŇA VYPRACOVANIE KÚPNEJ ZMLUVY NAŠOU RENOMOVANOU ADVOKÁTKOU NA ZÁKLADE DOHODNUTÝCH PODMIENOK MEDZI PREDÁVAJÚCIM A KUPUJÚCIM, OVERENIE PODPISOV NA KÚPNYCH ZMLUVÁCH, PODANIE NÁVRHU NA VKLAD DO KATASTRA S KOLKOM V HODNOTE 66,- EUR. V PRÍPADE POTREBY VÁM RADI POMÔŽEME VYBAVIŤ HYPOTEKÁRNY ÚVER NA KÚPU.
Veľký pozemok s chatkou v Radvani nad Dunajom na predaj
Typ: Pozemky - pre rodinné domy Ulica: . Obec: Radvaň nad Dunajom Výhodná investičná príležitosť! Exkluzívne ponúkame na predaj  54 árový pozemok aj chatou v Radvani nad Dunajom. Pozemok vedie od hlavnej cesty až k brehu Dunaja!  Možnosť výstavby rod. domu - optimálna šírka pozemku. Vhodné aj na rekreačnú a pestovateľskú činnosť.  Na pozemku sa nachádza murovaná chatka so súpisným číslom! Celková Plocha pozemku aj s murovanou chatkou: 5425 m2 Predmetný pozemok vedie od hlavnej cesty až po breh Dunaja, chatka sa nachádza na vyššie položenej časti pozemku -  zastavaná plocha chaty: 53 m2, úžitková plocha chatky spolu s poschodím: 95 m2 Dispozícia chatky:        Prízemie: - veľká kuchyňa  s  možnosťou rozdelenia na ďalšiu izbu                   - kúpeľňa so sprchou a toaletou,                  - pekná zastrešená terasa s murovaným krbom                  - bočná murovaná prístavba využívaná ako sklad náradia Poschodie s dvomi miestnosťami : - veľká podkrovná izba,  podkrovná spálňa, menší balkón Stavebný materiál spodnej časti je tehla.   Podlahu na prízemí tvorí keramická dlažba, na poschodí je laminátová podlaha. Izby na poschodí sú obložené tatranským profilom. Sedlová strecha - betónové škridle KM beta. Chatka je v súčasnosti nevyužívaná, možnosť úpravy a prispôsobenia  podľa predstáv nového majiteľa. Inžinierske siete: elektr. vedenie, vlastná studňa,  možnosť pripojenia na obecnú vodu vedúcu na hranici pozemku, plynové vedenie vedie popri hlavnej ceste vedúcej k pozemku  Turisticky zaujímavá a lukratívna oblasť: vo vzdialenosti cca 200 m od pozemku sa nachádza kompa vedúca do Maďarska. Pozemok vedie až k brehu  Dunaja,  blízkosť kúpaliska a Wellness Patince ako aj Virtského jazera, resp. medzinárodnej cyklotrasy sú veľkou výhodou.  - vzdialenosť od historického mesta Komárna a komárňanskej pevnosti 20 km -  od štúrovského kúpaliska Vadaš a Ostrihomskej katedrály 29 km Vhodné na rekreačné účely, pre milovníkov vodných športov,  rybárov, veľká perspektíva z hľadiska podnikania.  V prípade záujmu  o bližšie informácie a obhliadku nás kontaktujte na čísle: Cena: 99 500   € Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv.  - poskytujeme komplexný realitný servis,  - preverujeme nehnuteľnosti po
HALO reality - REZERVOVANÉ - Predaj, pozemok pre rodinný dom
Ponúkame Vám na predaj slnečný a rovinatý pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v obci Kravany nad Dunajom 20 km od mesta Štúrovo. Pozemok s výmerou 476 m2 a orientačnými rozmermi 15x32 m sa nachádza v zastavanej časti obce. Samotný pozemok je obdĺžnikovitého tvaru a má rovinatý terén. Nachádzajú sa na ňom staršie základy pre rodinný dom s rozmermi 9x9 m. Pozemok je po celom obvode oplotený a je zatrávnený. Nachádzajú sa na tu aj ovocné a okrasné stromy a vinič. Na pozemku sa nachádza vodovodná prípojka, studňa (hĺbka 8m) a šachta s domácou vodárničkou. Elektrické vedenie je blízko pozemku, taktiež aj plynová prípojka. Odpad je možné riešiť septikom, nakoľko v obci zatiaľ nie je vybudovaná kanalizácia. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou a je ihneď k dispozícii. V prípade vážneho a seriózneho záujmu možná dohoda na cene. K pozemku je bezproblémový prístup asfaltovou komunikáciou, parkovanie možné priamo pred pozemkom, prípadne priamo na ňom. Obec Kravany nad Dunajom ponúka základnú občiansku vybavenosť – základná a materská škola, stredná odborná škola obchodu, služieb a rozvoja vidieku, obecný úrad, pošta, potraviny, kultúrne stredisko, množstvo centier na športové aktivity. Lákadlom nie len pre miestnych obyvateľov je romantické pobrežie Dunaja s čistými plážami. Okrem historických pamiatok, prírodného bohatstva a dobrého vína Vám obec Kravany nad Dunajom ponúka hlavne svoju typickú pohostinnosť. Dostupnosť do okolitých miest Komárno – 30 km, Štúrovo 20 km, Gbelce 15 km. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám odpovieme pri osobnom stretnutí.Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KN-62932. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za ži