bazár, predaj, inzercia, predám

Pozemok s viničným domom 3.700 m2, šírka 34 m, Levice (SM -

Kategória: Chalupy, Chaty

J&MZ reality ponúka na predaj nehnuteľnosť v Starých Leviciach, lokalita pod Šiklóšom o celkovej výmere 3.677 m2, smer Mýtne Ludany.

Predmetná nehnuteľnosť má výnimočnú šírku 34 m.

Parcely registra „C“ sú evidované na katastrálnej mape ako:
- Zastavaná plocha a nádvorie – 88 m2 (viničný dom v pôvodnom stave so súpisným číslom),
- Záhrada – 844 m2,
- Vinica – 930 m2,
- Ostatná plocha – 149 m2.

IS: Elektrická prípojka priamo na pozemku. Voda by musela byť riešená studňou.

Výnimočnosť parcely znásobuje minimálne svahovitý a vyčistený terén. Nádherný výhľad na celé Levice a okolité vrchy!!!

Kľudné a pekné miesto bez prašnosti a hluku.

Rýchla dostupnosť do centra Levíc, 3 km. Prístupová cesta je celoročne zjazdná.

V prípade záujmu o danú ponuku ma neváhajte kontaktovať.
Maklér: Slavomíra Machová
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Zastavaná plocha: 88m²
Obytná plocha: 88m²
Celková rozloha: 3677m²
Rozloha pozemku: 3677m²
Úžitková plocha: 88m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
Odvoz odpadu: nie
Voda: neuvedené
El. napätie: 230/400V
Plyn: nie
Kanalizácia: nie
Pivnica: áno
Postavené z: Zmiešané
Strecha: pôvodná
Okná: drevené
Terén: mierny svah
Prístupová cesta: neupravená cesta
Pozemok s viničným domom 3.700 m2, šírka 34 m, Levice (SM -
Podobné inzeráty
Predaj nádhernej vinice s pekným viničným domom - Čajkov (00
008-13-DUJUa Ponúkame Vám na predaj nádhernú vinicu s pekným, podpivničeným viničným domom na úpätí Južných svahov Štiavnických vrchov, v katastri obce Čajkov. Pozemok je orientovaný smerom na juh a je z neho nádherný výhľad na široké okolie. Jeho celková výmera je 2237 m². V katastrálnej mape je vedený ako vinica 1220 m², ostatná plocha (tvorí ju malá hôrka) 737 m² a trvalý trávnatý porast o výmere 280 m². Podložie vinohradu tvorí mäkký tuf, čiže sopečný popol. Na pozemku stojí viničný domček s pivnicou. Na prízemí sú 2 miestnosti (malá prešovňa) s chodbou a na poschodí nedokončené podkrovie. K vinici v jej hornej časti vedie asfaltová cesta, v poslednej časti kamenistá, prístupové cesty vedú aj k spodnej časti vinice. V susedstve, vo vrchnej časti vinice, kde sa nachádzajú viničné domy, je studňa s vodou (susedova). Podobne u spodného suseda je elektrina. Vinica má 4 rady viniča, pôvodne 400 koreňov rôznych odrôd a dva ovocné stromy. Je to výborná kúpa ak si chcete vyčistiť hlavu od mestského ruchu a zažiť neuveriteľný kľud a pohodu v obkolesení flóry a fauny Štiavnických vrchov s výbornými podmienkami na zber lesných hríbov. Cena 31 000 € Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Predám záhradu s viničným domom
Predám záhradu s viničným domom na 13a pozemku. Na pozemku sa nachádza viničný dom s pivnicou, suterénom a veľkou terasou /24m2/. V dome je obyvačka, kuchyňa, kúpeľňa s WC a v podkroví dve spálne. Elektrina 3f, vrtaná studňa, a domček na náradie.
Vinica s viničným domom ( VH-7 )
Ak Vás nebaví hluk mesta, a hľadáte miesto na odpočinok, tak Vám ponúkame na predaj vinicu s kamenným podpivničeným viničným domčekom v tichej časti viníc s krásnym výhľadom v Mýtnych Ludanoch . Dom pozostáva z jednej oddychovej miestnosti s kuchyňou a kamennej klembovej pivnice. Na pozemku je zavedená už aj elektrina ktorá je zapojená aj v domčeku. Na uvedených parcelách je možné postaviť chatu poprípade menšiu stavbu do 72m2 s pekným výhľadom a miestom na parkovanie. Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 32m² Obytná plocha: 30m² Celková rozloha: 1242m² Rozloha pozemku: 1210m² Úžitková plocha: 30m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: nie Voda: nie El. napätie: 230/400V Plyn: nie Internet: nie Terén: svahovitý Prístupová cesta: neupravená cesta
Viničný domček s pozemkom, obec Čajkov
Ponúkame Vám na predaj vinicu s viničným domčekom na úpätí Južných svahov Štiavnických vrchov, v katastri obce Čajkov. Pozemok je orientovaný smerom na juh a je z neho nádherný výhľad na široké okolie. Jeho celková výmera je 2237 m². V katastrálnej mape je vedený ako vinica 1220 m², ostatná plocha (tvorí ju malá hôrka) 737 m² a trvalý trávnatý porast o výmere 280 m². Podložie vinohradu tvorí mäkký tuf, čiže sopečný popol. Na pozemku stojí viničný domček s pivnicou. Na prízemí sú 2 miestnosti s chodbou a na poschodí nedokončené podkrovie. Je to výborná kúpa ak si chcete vyčistiť hlavu od mestského ruchu a zažiť neuveriteľný kľud a pohodu v obkolesení flóry a fauny Štiavnických vrchov. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : Kontakt : Nehnuteľnosti Levice s.r.o. : Forgáčová .
Chalupa Keť má veľký potenciál, slnečný pozemok 1215 m2
*** ZAUJÍMAVÁ A ČISTÁ LOKALITA PLNÁ ZELENE, GARÁŽ + TECHNICKÁ ČASŤ, ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA *** *** 3D virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti a všetky fotografie nájdete na našom webe *** EXKLUZÍVNE v predaji iba v LEGEND rodinný dom v obci Keť. Vzdialený 37 km od okresného mesta Levice, 17 km od Želiezoviec, iba 24 km od Štúrova a 30 km od známeho termálneho kúpaliska v Podhájskej. 4 izbový rodinný dom umiestnený v tichej a čistej uličke plnej zelene (ďaleko od hlavnej cesty) s obytnou podlahovou plochou 120 m2, plus ďalších 100 m2 - technická časť domu (85 m2 - garáž s priestorom nad ňou, pivnica – 20 m2), postavený na širokom a slnečnom pozemku s výmerou 1215 m2. Dom vhodný na trvalé bývanie, kombinácia bývania s podnikaním, malá farma alebo na rekreačné účely. Ďalšou zaujímavosťou je suchá a hlboká pivnica pod domom o veľkosti 20 m2 využiteľná na rôzne účely. Za domom sa nachádza betónová základová doska o veľkosti 65 m2, ktorú možno využiť na ďalšiu výstavbu (druhý menší dom, letná kuchyňa, sklad, dielňa...). Inžinierske siete: elektrina (230 / 400V), obecný vodovod, kopaná studňa pri dome, odpad potrebný riešiť do žumpy (obec nemá kanalizáciu) a na ulici sa nachádza plyn (možnosť pripojenia). Na pozemku množstvo miesta na rôzne využitie (terasa, altánok, bazén, záhrada a iné) Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa, 4x izba, kúpeľňa s oknom, garáž, technická miestnosť a priestor nad garážou. Rekonštrukcia: - nová elektrická prípojka (230 / 400 V) - nový elektrický rozvádzač - oprava strechy (vymenené poškodené drevo, laty, krytina) - komplet nové podbitie strechy - všetky ríny a zvody - opravený komín so strieškou V rámci budúcej rekonštrukcie, potrebné opraviť strop v 2 izbách. Občianska vybavenosť v obci: obecný úrad, MŠ+ZŠ, 2x potraviny, pošta, knižnica, telocvičňa, futbalové ihrisko a multifunkčné ihrisko. Kompletnú občiansku vybavenosť nájdete v meste Želiezovce, Štúrovo alebo Levice. Ďalšie zaujímavosti v okolí a tipy na výlet: - obec Keť má peknú veľkú priehradu (cyklistika, prechádzky a iné) - termálne kúpalisko Podhájska a Santovka - aquapark Vadaš v Štúrove - tekovská hvezdáreň v Leviciach - Parížske močiare v obci Gbelce - ranč u Bobyho v obci Nový Tekov - vyhliadka Skaly a veľa iného Možnosť financovania aj cez hypotéku, s ktorou Vám radi bezplatne pomôžeme. Nehnuteľnosť nájdete v predaji EXKLUZÍVNE iba v LEGEND!!! CENA: 45.000,- EUR KONTAKT: Marián Šulek, Tel. Túto nehnuteľnosť predáva LEGEND realitná spoločnosť s.r.o., pobočka Nové Mesto nad Váhom, Námestie Slobody 9A (NATALI centrum) Tel. 9 Chcete profesionálne predať svoj byt / dom / pozemok? Nestrácajte čas a kontaktujte nás! VOLAJTE NA ČÍSLO: 9
Predám rekreačný pozemok  Levice časť Kalinčiakovo.
Ponúkam na predaj rekreačný pozemok na výstavbu chaty v katastralnom území Kalinčiakovo -Levice. Pozemok o rozmeroch 7,5 x 145 m, o výmere 1034 m2. Elektrina je privedená na pozemok. Je začatá stavba chaty - klembová pivnica z brhlovského kameňa a suterén. Pozemok je celý oplotený.