bazár, predaj, inzercia, predám

POZRI foto - Drevené skladacie lehátko – Vlnka

Kategória: Ostatné

Pošlem kuriérom alebo osobný odber je možný v MT.
Inzerujem aj iný záhradný nábytok (napíšte a pošlem vám kompletnú ponuku).

Lehátka sú NOVÉ, ale majú rôzne poškodenia, preto tá nízka cena.

Ergonomicky tvarované lehátko z agátového dreva pre vyššie pohodlie pri ležaní. Opierka hlavy je vybavená 2-stupňovým systémom uzamykania čo znamená, že sa dá vysunúť do rôznych dĺžok. Ideálny spoločník na cesty alebo dovolenku. Lehátko sa dá nastaviť a zložiť pomocou niekoľkých jednoduchých krokov. Je tiež skladacie a dá sa ľahko preniesť vďaka praktickej rukoväti. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka, jedálenská záhradná zostava.

Výhody produktu:
Lehátko vyrobené z tvrdého agátového dreva
Nadčasový ergonomický tvar
Ľahké otváranie a skladanie
Kovová rukoväť
Kompaktná prepravná veľkosť
Praktické riešenie pri bazéne, na terase, na balkóne alebo pláži.

Technické špecifikácie:
102433
Rozmery lehátka: (DxV): 190 x 60 x 51 cm
Rozmery v zloženom stave: (DxŠxV): 90 x 60 x 17 cm
Materiál: tvrdé agátové drevo

Rozsah doručenia:
1x lehátko Vlnka
POZRI foto - Drevené skladacie lehátko – Vlnka
Podobné inzeráty
Tupperware - Horúca vlnka
Horúca vlnka hranatá,vyrobená z krištalického polyméru - 600 ml vhodná na prípravu, ohrev, servírovanie, aj skladovanie. Predvarené jedlo je možné zamraziť v Horúcej vlnke, aby zostalo dlhšie čerstvé. Je možné ho dať ohrievať do mikrovlnky rovno z mrazničky. Nepoužívajte potraviny s vysokým obsahom tuku alebo cukru, pretože pri zahriatí môžu presiahnuť 160 °C. možné aj s väčším objemom Na čistenie môžete silikónový ventil opatrne vytiahnuť z veka. Nádoby majú teplotnú odolnosť od -25 °C do +160 °C. 600 ml- teraz len za 14,50 €. Je možnosť aj väčšie objemy Hrnček Horúca vlnka vodo vzduchotesná nádoba na servírovanie, prenášanie polievky, následný ohrav v mikrovlnnej rúre, teraz len - 10,70 € Horúca vlnka - tiež vodo vzduchotesná okrúhla nádoba s predelom 1,4 l - len za 11 al. 2 ks za 21 € V ponuke mám aj iné TW výrobky
Predám LEHÁTKO ZOPA MOYO - DIAMOND BEIGE
Ponúkam na predaj LEHÁTKO ZOPA MOYO - DIAMOND BEIGE, ani raz nepoužité, iba poskladané. V záruke, s dokladom o kúpe. Stav nového. Ležadlo ZOPA Moyo Kompaktné a ergonomické ležadlo pre vaše dieťa od narodenia do 9 kg. Umožnite dieťaťu byť v centru diania úplne bezpečným spôsobom - ležadlo Moyo umožňuje dieťaťu sledovať okolie a pohodlne odpočívať, zatiaľ čo rodičia si užívajú chvíle pokoja. Dieťa určuje intenzitu hojdania Lehátko je vhodné pre novorodencov a poslúži dieťaťu do 9 kg. Opierka chrbta je nastaviteľná do 3 polôh podľa toho, či chce dieťa pozorovať svet okolo seba, alebo radšej spať. Systém hojdania ponúka dve možnosti. Dieťa sa môže hojdať prirodzenými pohybmi vlastného tela, čo ho veľmi baví. Určuje intenzitu samotného hojdania a zároveň bezpečne trénuje motoriku. Ak je dieťa unavené, hojdačka sa môže hojdať pomocou elektromotora. Hojdanie zo strany na stranu má 5 úrovní intenzity, ktoré si môžete ľubovoľne zvoliť podľa toho, čo je pre dieťa najpohodlnejšie. Ak dieťa v lehátku zaspí a potom sa prebudí, lehátko je vybavené funkciou automatického zapnutia. Hneď ako zistí pohyb dieťaťa, automaticky spustí prednastavené hojdanie. Pre každý interiér Pevná kovová konštrukcia zaručuje maximálnu stabilitu a oporu pri hojdaní. Minimalistický moderný dizajn podčiarkuje vysokokvalitná látka s diamantovým prešívaním. Lehátko sa dodáva v dvoch farebných variantoch v odtieňoch sivej, takže sa hodí do každého interiéru. Súčasťou balenia sú mäkké popruhy na zaistenie bezpečnosti dieťaťa. Pohodlie doma aj na cestách Lehátko je možné napájať priamo z elektrickej siete pomocou adaptéra. Ak ste však na cestách a mimo dosahu elektrickej energie, lehátko obsahuje otvory na batérie AAA. Súčasťou je aj časovač s intervalmi 8, 15 a 30 minút. Všetky funkcie polohovateľného kresla možno ovládať súčasne, a to buď prostredníctvom panela vpredu, alebo diaľkovým ovládačom. Lehátko obsahuje aj niekoľko upokojujúcich zvukov, ktoré pomôžu dieťaťu lepšie sa uvoľniť. Na výber je biely šum, spev vtákov, dážď, uspávanka, šumenie mora a tlkot srdca. • Vhodné od narodenia do 9 kg • Robustná kovová konštrukcia • Vysokokvalitná umývateľná tkanina s diamantovým vzorom • 3 polohy naklonenia • Upokojujúce zvuky • 5 rýchlostí hojdania • Automatické zapnutie • Časovač Swing • Napájanie cez adaptér alebo batérie (batérie nie sú súčasťou balenia) • Diaľkové ovládanie • Jednoduché skladanie • V súlade s normou EN 12790:2009 Kontaktovať výhradne e-mailom.
Chytrá horúca vlnka Tupperware
Nová!!! Chytrá horúca vlnka Sluzi aj na ohrev v mikrovlnke Cena 11,50€ Horúca vlnka predstavuje nádobu do mikrovlnnej rúry na uchovávanie, prenos, ohrev a elegantné servírovanie pokrmov na stôl. Výrobok odoláva teplotám od 0 °C do 120 °C. Je možné ho ihneď po vybratí z chladničky vložiť do mikrovlnnej rúry a uskladnené potraviny ohriať. Unikátny odvzdušňovací ventil uvoľňuje paru pri ohrievaní. Nádoba sa používa v mikrovlnnej rúre aj s vekom, čo zamedzí prípadnému vystreknutiu pokrmov pri ohreve. Ventil je potrebné otvoriť pred použitím v mikrovlnnej rúre. Pri uchovávaní pokrmov v chladničke alebo pri prenášaní je nutné mať ventil uzatvorený. Po odstránení krytu môžete piť alebo jesť priamo z nádoby. Vďaka masívnemu úchytu sa s nádobou dobre manipuluje. Veko je vodo a vzduchotesné, vďaka čomu si uskladnené potraviny udržia dlhšie svoju čerstvosť pri uchovávaní v chladničke.
Relaxačné hojdacie lehátko
tillvex Relax Lounger Záhradné lehátko Skladacie | Lehátko odolné voči poveternostným vplyvom | Hojdacie lehátko Nosnosť 180 kg | Záhradné kreslo Priedušné Užite si hodiny relaxácie v záhrade, na balkóne alebo terase. Stabilný rám, polstrované podrúčky a hlavový vankúš zaručujú čistý relax! Robustný rám je vyrobený z 3 cm hrubých, práškovo lakovaných hliníkových rúrok s hrúbkou steny 1,5 mm. Odolná plocha na ležanie je vyrobená z priedušnej textilnej syntetickej tkaniny a je vyrobená z mimoriadne odolného materiálu s gramážou 580 g/m². Okrem toho, že je záhradné ležadlo vďaka cirkulácii vzduchu šetrné k pokožke, je odolné voči poveternostným vplyvom, ľahko sa udržiava a je odolné voči UV žiareniu. Výhody výrobku: - Materiál: pozinkovaný oceľový rám + textilná plátenná tkanina - Nosnosť: 150 kg - Odnímateľný hlavový vankúš - Vodoodolný materiál - Priedušný povrch na ležanie - Odolný voči UV žiareniu - Veľmi ľahko sa čistí - Vlastná hmotnosť 10 kg - Ergonomicky tvarované záhradné lehátko Rozmery: - 175 x 78 x 89 cm (D x Š x V) - Vankúš na hlavu: 30 x 19 x 5 cm (ŠxHxV) - Výška podrúčky: 49 cm - Lehacia plocha: 175 cm Materiál: - Pozinkovaný oceľový rám + Textlien 2x1 - Hmotnosť povrchu: 580 g/m² (mimoriadne robustná kvalita)
Detské vibračné lehátko
Predám pohodlné a priestrané detské lehátko Patron s polohovaním. Lehátko je vhodné pre deti do max 18 kg. Lehátko má odnímateľnú hrazdičku s hračkami, má vibrujúcu a hraciu jednotku na baterky (kryt je zaistený lepiacou páskou-odpadával). Vložka lehátka je obojstranná - výber z 2 farebných vzorov. Ľahko čistiteľné. Lehátko má mierne poškodenie - dierku, avšak keď dáte na lehátko mäkkú vložku, tak to vôbec nebráni funkčnosti - viditeľné na foto. My sme používali pri kŕmení prvých príkrmov. Cena 13€. Osobný odber možný v Piešťanoch, prípadne podľa dohody.
Ratanové polohovacie lehátko s kolieskami + krémové podušky
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Inzerujem aj iný nábytok, aj záhradný nábytok. (viď. všetky inzeráty). Lehátko s robustným kovovým rámom je nenáročné na údržbu. Lehátko je pohodlné a komfortné. Polyratanové lehátko je odolné voči poveternostným vplyvom a UV žiareniu, okrem toho sa veľmi ľahko čistí. Vďaka 2 veľkým kolesám je možné ho ľahko prenášať na požadované miesto. Je nastaviteľné do 6 polôh. Ďalší vankúš zaisťuje pohodlné ležanie. 7 cm hrubé podušky a vankúš sú vyrobené z materiálu ktoré odpudzujú vodu. Výsledkom je, že kvapaliny sa neabsorbujú okamžite a môžu sa ľahko a bez zvyškov odstrániť. Podušky sú vybavené elegantným čiernym lemovaním a prepojené tak ,aby sa zabránilo pošmyknutiu. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka. Výhody produktu: Vysoko kvalitné, odolné proti poveternostným vplyvom Robustný kovový rám Pohodlné vankúše so suchým zipsom pre uchytenie Veľké kolesá- ľahká manipulácia Nastaviteľný v 6 polohách chrbta 7 cm hrubá poduška Časti podložky sú spojené – proti pošmyknutiu Výška pohodlného ležania – 36 cm – pre pohodlné vstávanie Jednoduchá starostlivosť Technické špecifikácie: 992668 Rozmery (dĺžka x šírka): 193 x 90 cm Výška ležania: 36 cm Výška podrúčiek: 52 cm Výška operadla (najvyššia úroveň): 100 cm Materiál rámu: kov Materiál výplet: Polyrattan Materiál kolesa: plast Materiál látka: 100% polyester Farba ratanu: čierna Farba podušky: krémová Rozsah doručenia: 1x lehátko s poduškou a vankúšom