bazár, predaj, inzercia, predám

Práčka Philco spredu plnená

Kategória: Práčky

Predám práčku Philco spredu plnená, 7 kg, plne funkčná.
Práčka Philco spredu plnená
Podobné inzeráty
Predam automaticky pracku Haier s invertorovym motorom.
Spredu plnená Slim práčka Haier HW80-B14979-S v bielej farbe. Kapacita bubna je 8 kg bielizne. Maximálne otáčky pri odstreďovaní sú 1400 ot./min. pri hlasitosti 69 dB. Vybavená Direct Motion motorom pre tichý chod. Jednoduché ovládanie vďaka digitálnemu displeju. Samozrejmosťou je bezpečnostný zámok aj Antioverflow ochrana pred únikom vody. Ponúka 14 pracích programov: Steam Plus parná funkcia, Eco 40-60 či ručné pranie a ďalšie. Okrem toho má antibakteriálne ošetrené zásuvky na prášok, osvetlenie bubna či dvojité sprchovanie bielizne. Bubon je zhotovený z kvalitného nerezu, vaňa je z materiálu Silitech. Rozmery výrobku (ŠxVxH): 850 x 595 x 460 mm. Haier HW80-B14979-S Spredu plnená práčka sa stane praktickým pomocníkom pri starostlivosti o bielizeň vašej rodiny. Odevy budú komfortne a dôkladne vyprané a vy budete mať viac času na seba a svoju rodinu. Tento model má kapacitu bubna 8 kg bielizne, čo je dostačujúce aj pre väčšiu rodinu. Maximálne otáčky pri odstreďovaní dosahujú až 1400 ot./min. Práčka ponúka množsvo programov a funkcií, ktoré si jednoducho navolíte pomocou centrálneho gombíka a tlačidiel. Programy 14 programov: Rýchle pranie, Rýchly 15 minútový program, Eco 40-60, Vlna, Jemná bielizeň, Ručné pranie, Prikrývky, Odstreďovanie, Smart, Refresh, Detská bielizeň, Mix, Syntetika, Bavlna Funkcie: Nastavenie teploty prania, nastavenie otáčok odstreďovania, parné pranie, odložený štart, prídavné plákanie, zablokovanie tlačidiel Motor a konštrukcia Slim práčka vo svojom vnútri skrýva výkonný Direct Motion motor, ktorý je umiestnený priamo na bubne bez použitia remeňov. Motor je vďaka tomu veľmi tichý, pri bežnom praní je hladina hluku 54 dB a pri odstreďovaní je to 69 dB. Bubon je zhotovený z nerezu, vaňa je z veľmi odolného materiálu Silitech. Materiál spolu s teleskopickými tlmičmi tlmí vibrácie a znižuje hlučnosť počas prania aj odstreďovania. Kvalitná vaňa zaručuje dlhšiu výdrž práčky. Bubon Pillow drum Práčka Haier HW80-B14979-S má bubon so špeciálnymi vankúšikmi, po ktorých sa bielizeň jemne kĺže a nikde sa nezachytáva. Pri praní saténových blúzok sa tak nemusíte obávať poškodenia. Bubon je navyše osvetlený svetlom. Profesionálne pranie Pri praní využijete funkciu I-Refresh, ktorá dokonale vyčistí vaše oblečenie pomocou mikropary. Táto technológia odstráni zo šiat pachy a zároveň zabráni nadmernému pokrčeniu. Bez baktérií Doplnkové funkcie sa starajú o celkovú čistotu práčky. Jednou z takýchto funkcií je automatický čistiaci systém Smart Dual Spray aktivujúci sa po každom pracom programe. Vďaka častému čisteniu sa predĺžuje živostnosť spotrebiča. Antibakteriálna ochrana ABT bráni vzniku a následnému množeniu baktérií a plesní. Technológie ABT - antibakteriálne ošetrenie zásuvky na detergent a gumového tesnenia dvierok Steam Plus - ošetrenie parou (prídavná funkcia)
Parná, smart práčka SAMSUNG ovládanie cez telefón, 9KG
Predám parnú smart pračku SAMSUNG, ovládanie cez telefón, používanú minimálne, cca 2 mesiace = stav nová. Dôvod predaja je predaj nehnuteľností bez zariadenia. Práčka plnená spredu, Energetická trieda A, Kapacita 9 kg bielizne, 1400 otáčok odstreďovania, Spotreba energie: 49 kWh na 100 cyklov, 22 pracích progamov, Smart ovládanie mobilom, Odložený štart, Detská poistka, Maximálna hĺbka: 63,5 cm. Samozrejme v záruke 2 roky. Internetová cena 490€, moja cena je 400€. Link na práčku :
Samsung práčka
Predám používanú práčku ako nová málo používaná. MODEL : SAMSUNG WW90TA046AT/LE PRÁČKA PLNENÁ SPREDU pridávam link kde si prečítate všetko : Viem doviesť okolie RK/LM. Cena novej 500€
Spredu plnená práčka INDESIT, hĺbka len 33 cm
Spredu plnená práčka Indesit IWUC 41051 C ECO EU v energetickej triede A+ a hĺbke len 33 cm sa vôjde aj do tej najmenšej kuchyne, či kúpeľne. Na výber máte zo 14 programov prania vr. prania už pri 20°C, ktoré šetria spotrebu energie. Vďaka funkcii Eco time, môžete skrátiť vybraný program a tak ušetriť drahocenný čas. Funkcia Energy saver umožňuje prať bielizeň v studenej vode a tak ušetriť za elektrickú energiu.
Práčka PHILCO
Predám spredu plnenú práčku PHILCO PL 1062 D, biela, kapacita prádla 6kg Pralo sa v nej 4-5 krát. Nová bola za 250€, terajšia cena 180€ Dôvod: sťahovanie
Práčka LG F1480QDS
Víťaz medzi práčkami dTest 05/2011! Spredu plnená práčka LG F1480QDS vďaka svojej úspornosti patrí do energetickej triedy A+++. Práčka je vybavená štandardnými programami a navyše dáva možnosť parného prania. Nielenže tak svoju bielizeň vyperiete oveľa efektívnejšie a účinnejšie, ale navyše môžete využiť aj špeciálny program Refresh, ktorý rýchlo osvieži vašu bielizeň a zbaví ju všetkých nežiaducich pachov, mikroorganizmov a peľov. Para prirodzene uvoľňuje vlákna, čím umožní praciemu prostriedku preniknúť do hĺbky a odstrániť aj veľmi odolné škvrny. Práčka pojme 7kg bielizne a odstreďovanie možno nastaviť až na 1400 ot./ min., vďaka ktorému bude vaša bielizeň po vypraní takmer suchá. Náplň: 7 kg Maximálne otáčky: 1400 ot./ min. Energetická trieda: A+++ Spotreba vody: 10 000 l/ rok Spotreba el. energie: 171 kWh/ rok Trieda účinnosti prania: A Rozmery: 85 × 60 × 59 cm (VxŠxH) TOP STAV!!! Kúpene 2013, použité bolo 1 rok, bol v garáže 9 rok, funguje ako nové!