bazár, predaj, inzercia, predám

Prázdniny - znížená cena

Kategória: Ubytovanie

Prázdniny -posledné termíny za 100 Eur/objekt/noc -min.počet nocí 2, min. 2 osoby

Ponúkame na prenájom chatu na Kysuciach vo Vrchpredmieri- Klokočov, osada Vjadačka. Nachádza sa v blízkosti hraníc s Českou republikou. Prostredie je krásne, vhodné na turistiku, v okolí je Biely Kríž, pre deti v obci Bílá sa nachádza veľké vonkajšie detské centrum, pútnické miesto Živčáková v Turzovke, turistická chata Doroťanka, Sudopark a veľa ďalších miest, ktoré stoja za to ich navštíviť. Chata poskytuje 7 lôžok a detskú postieľku, v prípade potreby 2 prístelky ( 2 nepriechodné izby, v 1. izbe 2+1+1+ detská postieľka, v 2. izbe 2+1) Kuchyňa je plne vybavená, deťom sú k dispozícii pieskovisko, trampolína, hojdačka, hojdacia sieť, bicykel, odrážadlá a veľa ďalších hračiek,TV a DVD prehrávač aj na USB + DVD rozprávky, WIFI. Vonku sa taktiež nachádza ohnisko, kotlík na guláš,gril. Vykurovanie je modernou kachľovou pecou s terciálnym spaľovaním. Zvieratá len malá rasa, príchod po 15:30, odchod do 10:00.V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte prosím na mail chatickapredeti@ alebo sms. Pre teenage oslavy ani žiadne iné oslavy nevolať. Je len pre slušných nehlučných ľudí, vhodná najmä pre rodiny s deťmi, vhodná pre detské oslavy. Chata stojí osamote, pozemok je celý oplotený, poskytuje dostatok súkromia.









Prázdniny - znížená cena
Podobné inzeráty
❤️ Voľné termíny / Super cena❤️
Prázdniny -posledné termíny za 100 Eur/objekt/noc -min.počet nocí 2, min. 2 osoby Prázdniny alebo víkendový pobyt. Spoločné chvíle s najbližšími, láska, romantika, ticho a pokoj prírody, urobte si radosť a príďte k nám... . Ponúkame Vám na prenájom chatu na Kysuciach vo Vrchpredmieri- Klokočov, osada Vjadačka. Nachádza sa v blízkosti hraníc s Českou republikou. Prostredie je krásne, vhodné na turistiku, v okolí je Biely Kríž, pre deti v obci Bílá sa nachádza veľké vonkajšie detské centrum, pútnické miesto Živčáková v Turzovke, turistická chata Doroťanka, Sudopark, lyžiarske strediská Oščadnica Veľká Rača, SKI Makov a veľa ďalších miest, ktoré stoja za to ich navštíviť. Chata poskytuje 7 lôžok a detskú postieľku, v prípade potreby 2 prístelky ( 2 nepriechodné izby, v 1. izbe 2+1+1+ detská postieľka, v 2. izbe 2+1) Kuchyňa je plne vybavená, deťom sú k dispozícii pieskovisko, trampolína, hojdačka, hojdacia sieť, bicykel, odrážadlá a veľa ďalších hračiek,TV a DVD prehrávač aj na USB + DVD rozprávky, WIFI. Vonku sa taktiež nachádza ohnisko, kotlík na guláš,gril. Vykurovanie je novou modernou kachľovou pecou. Zvieratá len malá rasa, príchod po 15:30, odchod do 10:00.V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte na tel. číslo alebo na mail Chata je vhodná pre rodiny s deťmi, na romantický pobyt. Chata stojí osamote, pozemok je celý oplotený, poskytuje dostatok súkromia.
❤️24.7-26.7.Voľný termín/Super cena
Voľné termíny aj od 10.8. Prázdniny -posledné termíny za 100 Eur/objekt/noc -min.počet nocí 2, min. 2 osoby Chvíle s našimi najbližšími, ticho a pokoj prírody, urobte si radosť a príďte k nám... . Ponúkame Vám na prenájom chatu na Kysuciach vo Vrchpredmieri- Klokočov, osada Vjadačka. Nachádza sa v blízkosti hraníc s Českou republikou. Prostredie je krásne, vhodné na turistiku, v okolí je Biely Kríž, pre deti v obci Bílá sa nachádza veľké vonkajšie detské centrum, pútnické miesto Živčáková v Turzovke, turistická chata Doroťanka, Sudopark, lyžiarske strediská Oščadnica Veľká Rača, SKI Makov a veľa ďalších miest, ktoré stoja za to ich navštíviť. Chata poskytuje 7 lôžok a detskú postieľku, v prípade potreby 2 prístelky ( 2 nepriechodné izby, v 1. izbe 2+1+1+ detská postieľka, v 2. izbe 2+1) Kuchyňa je plne vybavená, deťom sú k dispozícii pieskovisko, trampolína, hojdačka, hojdacia sieť, bicykel, odrážadlá, boby, sánky a veľa ďalších hračiek,TV a DVD prehrávač aj na USB + DVD rozprávky, WIFI. Vonku sa taktiež nachádza ohnisko, kotlík na guláš,gril. Vykurovanie je novou modernou kachľovou pecou. Zvieratá len malá rasa, príchod po 15:30, odchod do 10:00.V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte prosím na mail chatickapredeti@ alebo sms. Chata je vhodná pre rodiny s deťmi, na romantický pobyt. Chata stojí osamote, pozemok je celý oplotený, poskytuje dostatok súkromia.
Chata pre 17 osôb v Jakubovanoch
Ponúkame chatu na prenájom v nádhernej prírode pod Západnými Tatrami 3 km od najbližšej obce Jakubovany. Uvíta vás ticho, les, zurčiaci potok. Veľká spoločenská miestnosť s krbom, 5 izieb(2+1,2,4,5,2+2 ), kuchyňa, kúpeľňa 3x wc,3x sprcha, kapacita 17(+) osôb, detský kútik, šmýkačka, hojdačka, veľké kryté vonkajšie posedenie. Cena 200€/noc (prázdniny/sviatky 250€), minimálne 2 noci. Celý areál s kapacitou 90 osôb 600€/noc. Priestor pre rodinné oslavy, firemné akcie, detský tábor. Možné prespať v pionierskych chatkách (35x2osoby)
Prenájom chaty na Orave_Letné prázdniny ešte voľná
Chata sa nachádza v krásnom horskom prostredí Oravy v Hruštíne. Chata je plne vybavená, kuchyňa (chladnička, varná doska, mikrovlnka, kanvica, dolce gusto), spoločenská miestnosť s krbom, TV a rozkladacím gaučom, kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC. Na poschodí sa nachádzajú dve samostatné izby (1.izba: 3 lôžka, 2.izba: 3 lôžka + detská postieľka). V blízkosti chaty sa nachádza lyžiarske stredisko SKI ZÁBAVA HRUŠTÍN (cca 2km), cena za noc 85 EUR. Pre viac info a rezervovanie prosíme volať.
Chata na prenájom
Ponúkame na prenájom jednoduchú 2-izbovú chatu pre 4 osoby v peknom lesnom prostredí rekreačnej oblasti Sigord pri Prešove. Cez letné prázdniny uprednostníme týždňové rodinné pobyty. Cena je 240 Eur za týždeň (od pondelka do nedele). K dispozícii je kuchyňa s elektrickou dvojplatničkou, chladničkou a rýchlovarnou kanvicou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, vonkajší altánok s grilom. Bližšie informácie telefónom alebo mailom.
Apartmán Mezonet Donovaly Plesnivec - Prenájom
Ponúkame na prenájom 4 izbový mezonetový Apartmán, v aparmánovom dome Plesnivec, na 3 poschodí s výťahom. Je situovaný uprostred turistického strediska Donovaly, v Nízkych Tatrách, nachádza sa v úplnom centre obce, cca 50 m od známeho Donovalského pivovaru, 30 m od potravín, 100 m od zastávky autobusu. Populárna lokalita je vhodná pre milovníkov turistiky, lyžovania, cykloturistiky, ale aj wellness pobytov. Ako sa hovorí, z Apartmanu priamo na svah - na zjazdovku Nová Hoľa sa dostanete na lyžiach priamo od apartmánového domu cez “Habakuky” a taktiež máte možnosť zlyžovať späť k apartmánovému domu, popri cestičke cez starú dedinku. Zjazdovka, resp. časť Záhradište, na ktorom je denne aj večerné lyžovanie, sa nachádza cca 300 metrov od bytového domu. Preto si dovolím povedať že ste ubytovaní v srdci Donovalov. V susednom Šport hotely si môžete objednať raňajky a večere formou bufetových stolov, kam prejdete peši priamo cez parkovisko za cca 2 minuty pešou schôdzou. Taktiež si viete objednať wellness, masáže a rôzne aktivity v ďalších hotelových zariadeniach kde ste vítaní. Manželské postele v izbách sú bez spoja ( preto rodina, ktorá je naučená spať s deťmi sa dokážu vyspať pohodlne na manželskej posteli ) 1 spálňa : manželská posteľ plus menšia posteľ prístelka ( 80x 150 cm ) + veľký šatník. 2 spálňa : 2 samostatné jednolôžkové postele s možnosťou 1 výsuvnej prístelky 3 spálňa : manželská posteľ, výsuvná prístelka, plus možnosť dodať detskú postieľku Obývačka : rohový gauč, kde sa dokážu vyspať 1 alebo 2 menšie osoby. Apartmán disponuje dvomi kúpeľňami a taktiež dvomi toaletami. Kuchyňa je plne vybavená, samozrejmosťou je umývačka riadu, chladnička s vyparníkom, vinotéka, pákový kavovar ( na mletú kávu ) Apartmán pôsobí veľmi príjemne a ani pri väčšej skupine ľudí nebudete mať pocit stiesnenosti nakoľko rozloha apartmánu je 86m2. Pri apartmánovom dome je súkromne parkovisko a vyhradené parkovacie miesto. Rodičov detí určite poteší krásny výhľad priamo na Detske ihrisko. Apartmán je orientovaný od centra diania, preto Vás nebude rušiť život v dedine. Garáž si treba vopred dohodnúť s majiteľom ubytovania. Kalendár obsadenosti: Ceny za celý apartmán 7+2 Od pondelka do piatka 120€ noc Od piatka do nedele 210€ noc zimné obdobie Prázdniny od 150 € noc Silvester 350€ noc Upratovanie 40€ / pobyt 6 a viac nocí zľava a upratovanie v cene