bazár, predaj, inzercia, predám

Prebaľovacia komoda+písací stolík 2v1

Kategória: Nábytok pre deti

Rozmer komody š 90 x hĺbka 49 x v 102 cm. Komoda sa predáva vyprataná. Bez poškodení.
S originál vysunutou doskou na prebaľovanie, dá sa dať na 2 polohy VYŠŠIE na prebaľovanie a 2. NIŽŠIE ako písací stolík,na to je ešte doska vysunutá aby sa k nej dala zasunúť stolička.

Béžový kočík 3-kombinácia s dáždnikom je 150€.
Péruje jedným prstom a je veľmi priestranný pre babätko,v hlbokej časti vydrží batoľa dlhšie(než v tých miniatúrnych vaničkách). Zatáča perfektne,niektorí sa boja rovných oveľa lepšie ako otáčacie kolesá,viem to porovnať.
Mierne známky používania. Viď foto
Možnosť dokúpiť aj fusak +35€

Napredaj je aj jedálenská stolička šedobiela ,ružovobiela postieľka,šedá kolíska Kindercraft,pomocné chodítko Bo jungle,nosič,nosič , overale a bundičky, ratanový jedálenský set 4stoličky,plynový ohrievač NOVÝ
Prebaľovacia komoda+písací stolík 2v1
Podobné inzeráty
Drevená prebaľovacia komoda s pultom
Úzka prebaľovacia komoda s pultom s úložným priestorom. Farba wenge tmavá (tmavohnedá). Prebaľovací pult (perfektne naň pasuje prebaľovacia podložka) sa dá veľmi jednoducho odmontovať a komoda sa dá používať aj samostatne. Police: 1 voľná (vnútorná) a 1 pevná. Veľmi dobrý používaný stav. PC 110€. Rozmery: Výška s pultom - 95 cm Hĺbka s pultom - 74 cm Výška bez pultu - 87 cm Hĺbka bez pultu - 43 cm Celková šírka - 88 cm Prebaľovací pult (vnútorná veľkosť) - 70 x 50 cm Osobný odber možný v Bratislave v DNV (vieme priviezť) alebo v Hainburgu.
Komoda na prebalovanie 2 farby
Komoda na prebaľovanie ➡️Jednoduchý dizajn sa hodí do každej detskej izby ➡️Praktické tri zásuvky ➡️Prebaľovaciu podložku je možné kedykoľvek zložiť a ďalej používať komodu samostatne ➡️Doska Eko ➡️Mäkká-nepremokavá prebaľovacia podložka je súčasťou balenia Rozmery : Komoda: 85 x 88 x 50 cm Prebaľovacia časť: 8 x 50 x 70 cm Nepoužitá, v demonte v original balení. Viac info:
Sada detská postieľka a prebaľovací pult s komodou
Dobrý deň, predám minimálne používanú detskú postieľku s rozmermi 120x60 s dokupovaným spodným úložným priestorom je výškovo polohovateľná, bočná časť sa nedá spustiť ale dajú sa vybrať 3 tyčky na spravenie priechodu do postieľky, postieľku je možné kúpiť aj s úplne novým matracom zo studenej peny (výška 9 cm) kupovaným cca pred týždňom značky MATERASSO 120x60 (jeden používame v druhej postieľke a sme spokojný) k tomu ako sadu používaná cca 3 mesiace prebaľovacia komoda, vrchná prebaľovacia časť sa dá odobrať a dá sa využívať ako klasická komoda. Dôvod predaja, máme jednu postieľku ktorá je naplno využívaná a druhú máme navyše nakoľko sme zistili že v druhej miestnosti nechce spávať. Ceny sú uvedené zvlášť za kus v prípade zobratia všetkého naraz ako sadu 350€. Sada je bez škrabancov používaná minimálne. POSTIELKA s úložným priestorom - 130€ MATRAC MATERASSO - 60€ KOMODA s prebaľovacím pultom - 190€
Komoda s prebaľovacím pultom - Viac farieb
Predám nové komody značky Drewex / NewBaby - viac farebných prevední viď foto. Všetky v cene už s prebaľovacím pultom. AKCIA komoda bez obrázku - farby dub/biela, sivo-biela alebo čisto biela komoda v cene prebaľovací pult a podložka v cene 88x85x50cm. skvelá cena: 130 € (prvé 3 foto) Všetky ostatné komody Drewex s obrázkom super cena: 170 € Možnosť zaslania kuriérom na dobierku. Štýlová komoda Drewex s tromi objemnými šuplíkmi s obrázkom. Komoda je vybavená odnímateľným prebaľovacím pultom. Rozmery: cca 90x83x48 cm. Všetko skladom ihneď k odoslaniu na dobierku.
Prebaľovacia komoda
Predám prebaľovaciu komodu/pult/ Mickey,farba buk,šuflikovy,prebaľovacia nadstavba sa dá dať dole a môže to ostať ako komoda. Rozmery... Hlbka 55cm,s nadstavbou 80 CM..širka 87 CM.. výška 85 CM,s nadstavbou 97 cm Má len jednu chybičku..kúsok odštiepene keď padla nadstavba,s madracom a ochrannou podložkou Len osobný odber,možnosť obhliadky
Písací stôl
Ponúkam za odvoz písací alebo počítačový stolík do detskej izby. Stolík je používaný ale plne funkčný. Časť na písanie je vyrobená na mieru s vysuvacou doskou na klávesnicu, druhá časť na tlačiareň je z pôvodného stolíka a je mierne ošuchaná, ma policu a dva sufliky. Stolík sa dá rozdeliť na dve samostatné časti. Stolík k odberu bez PC. Odber možný ihneď v Slovenskej Vsi. Odvoz si musíte zabezpečiť sami.