bazár, predaj, inzercia, predám

Prechodné topánky Dockers

Kategória: Topánky, obuv

Predam dievcenske prechodné minimalne nosené topanky veľkosť 25
Prechodné topánky Dockers
Podobné inzeráty
Predám pánske zimné členkové topánky Dockers 44
Predám nové, 2x obuté (nesadla veľkosť), hnedé zimné členkové topánky Dockers, veľkosť 44, vnútri kožušina, zapínanie na zips, dovezené z USA.
DOCKERS značkové kožené čižmy
Predám značkové kožené čižmy DOCKERS č.40 Pôvodná cena: 99,90Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)
Topánky letné aj prechodné 10€
Predám vo výbornom stave topánky 38 Letné sandále 10€ Čierne čižmy prechodné nad kolená 10€ Hnedé prechodné na podpätku 10€
Detské topánky Protetika 28EU
Chlapčenské detské topánky značky Protetika - Štýlové a pohodlné topánky pre vaše malého dobrodruha! Hlavné vlastnosti týchto topánok: Kvalitný materiál: Topánky sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je odolný voči opotrebeniu a zároveň pružný pre pohodlnosť pri chôdzi. Vaše dieťa si tak môže užívať svoje dobrodružstvá s dôverou. Pohodlný dizajn: Protetika topánky majú ergonomický dizajn, ktorý poskytuje optimálnu podporu nohy a správne držanie chodidla. Sú vybavené pohodlnou stielkou a mäkkou podšívkou, čo zaručuje maximálny komfort pri každom kroku. Bezpečnostné prvky: Topánky sú navrhnuté so zreteľom na bezpečnosť vašich detí. Majú protišmykovú podrážku, ktorá zabraňuje uklznutiu a poskytuje lepšiu stabilitu. Okrem toho majú aj pevný zips alebo suchý suchý, čo uľahčuje obúvanie a vyzúvanie. Vhodné pre každodenné nosenie: Tieto topánky sú skvelou voľbou pre každodenné nosenie. Sú dostatočne odolné na to, aby zvládli aktívne hranie sa a pohyb, a zároveň dostatočne štýlové na to, aby sa hodili k rôznym outfitom. Veľkosť: Ponúkam tieto topánky vo veľkosti 28. Dôvod predaja :Žiaľ bratovy nesadla veľkosť.
Nove prechodne topanky zn. MINELI - mexton
Nove prechodne topanky zn. MINELI, velkost 38 (aj sedia). Topanky su v ruzovej farbe s hrubsou spodkom na topanke v bielom prevedeni.
Dockers
Predám nové pánske topánky č.43. Mne sú veľké.