bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj

Kategória: Obývacie steny

Predám orechovu rohovú vitrinu a rohovú komodu pod tv dovoz z Talianska ako nové.
Predaj
Podobné inzeráty
Na predaj obývacia stena v super stave
Zdravím, máme na predaj staršiu ale bez poškodenia obývaciu stenu. Odvoz si treba zabezpečiť. Obývacia stena sa nachádza na Starej Turej v "Lentilkách". Číslo je vymyslené, treba kontaktovať cez formular.
Retro - Monti 300 nabytok - zostava /skrinky na predaj
Predame 3 skrinky zo zostavy Monti 300 (Frantisek Jirak) jednotlivo po 200 euro, jednu skrinku s pisacim stolikom za 250 euro alebo ako celu zostavu (4 skrinky a pisaci stolik) za 750 euro. Na predaj k tomu je aj perinak z tej istej zostavy (50 euro) a konferencny stolik (50 euro). Nabytok je vo velmi dobrom stave. Len osobny odber
Predám rustikálnu vitrínu.
Na predaj rustikálna presklená vitrína, môže byť použitá ako príborník, knižnica… Materiál masív, drevená dýha. Rozmery 210x55x190/210cm (výška). Predám len za 249€. Súkromný predaj, osobný odber. Pre bližšie informácie prosím volať, alebo sms. Pozri aj ostatné inzeráty na nábytok z tejto kolekcie.
Obývačka skrinky stolÍk pod TV +koberec+luster
Ponúkam na predaj skrinky do obývacej izby+TV stolík+koberec+luster-PREDAJ SPOLU. IBA PRIAMY ODBER.
Ponúkam na predaj sektorový nábytok do obývačky
Ponúkam na predaj sektorový nábytok do obývačky, skrinky so šuflíkami 2 ks, barová skrinka 1 ks, vitrína 1 ks. Farba orech.
Predaj
Ponúkam na predaj nábytok do obývačky: 2 x závesné skrinky, 2 x skrinka pod televízor. Na foto sú uložené na sebe,inak sa dajú dať aj vedľa seba. Na cene sa možno ešte dohodnúť.