bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj 3 izbový byt Košice Klimkovičová KVP

Kategória: Byty

Na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt Klimkovičova ulica, Košice KVP.
Znížená cena!
sa nachádza v žiadanej časti KVP, bezbariérový prístup do vchodu, výťahu a do bytu.
Byt je slnečný, útulný, dobre situovaný, výhodou poschodie, dostupnosť do centra.

Podlahová plocha bytu: 65 m²
Poschodie: ideálne 6/12
Orientácia bytu: Západ, Sever
Loggia so zasklením situovaná mimo hlavnej cesty.
K bytu patrí pivnica.
Byt je v Osobnom vlastníctve, kúpou je voľný. Kúpu je možné financovať hypotekárnym úverom.

Byt.
Prešiel vkusnou kompletnou rekonštrukciou, ktorá bola ukončená v decembri / 2022.
- laminátové podlahy a dlažby
- plastové okná
- murované bytové jadro
- nová elektroinštalácia
- rozvody vody a odpadu
- samostatná kúpeľňa s odvetraním (sprchový kút so zástenou, nová sanita, kúpeľňový nábytok, osvetlenie, zrkadlo, sadrokartónový podhľad s bodovým osvetlením, ventil na pračku, práčka)
- samostatné závesné WC, miestnosť s odvetraním
- bytové jadro (menené stúpacie potrubia)
- kuchynská linka
- nový digestor
- z kuchyne je vstup do samostatnej murovanej špajze, samostatnými dverami
- vstup na loggiu priamo z kuchyne - priestranná a dostatočne veľká, protišmyková dlažba
- loggia s posuvným zasklením
- predsieň v byte ponúka dostatočný priestor, nakoľko byt má aj šatník
- vchodové dvere (repasované)

Bytový dom.
- prešiel kompletnou obnovou, financovaný zo ŠFRB, panelový
- výmena výťahu je schválená vlastníkmi bytového domu
- kamerový systém
- elektronický vrátnik s kamerovým sledovaním
- výborne situovaný, rýchla dostupnosť do centra
- v lete ponúka príjemný chládok práve svojou polohou
- disponuje Energetickým certifikátom B
2 x nákladný výťah, stojí na poschodí – pri byte (výhoda pre kočík, vozík, sťahovanie).
Dobré susedské vzťahy, slušní susedia.
Nízke mesačné náklady.

Lokalita.
Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: v dosahu je niekoľko MŠ a ZŠ, OC Fresh, Klas, Billa, Lidl, kaderníctvo, lekáreň, moderné detské ihriská, športoviská, pizzeria, pošta, MHD, verejné parkoviská, centrum pre seniorov v rámci sídliska. Je ideálnym miestom pre všetky vekové kategórie.
Výhodou pre rodiny s deťmi sú obľúbené detské ihriská s trampolínou, lezeckou pyramídou, futbalové ihrisko, workout - ové ihrisko, atď... 2 x ZŠ je v dohľade z loggie. Bonusom je: bez potreby prechádzať cez cestu.
Predaj 3 izbový byt Košice Klimkovičová KVP
Podobné inzeráty
Predaj 3 izbový byt Košice - západ, Košice KVP
Na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt Klimkovičova ulica, Košice KVP. Byt sa nachádza v žiadanej časti KVP, bezbariérový prístup do vchodu, výťahu a do bytu. Byt je slnečný, útulný, dobre situovaný, výhodou poschodie, dostupnosť do centra. Podlahová plocha bytu: 65 m² Poschodie: ideálne 6/12 Orientácia bytu: Západ, Sever Loggia so zasklením situovaná mimo hlavnej cesty. K bytu patrí pivnica. Byt je v Osobnom vlastníctve, kúpou je voľný. Kúpu je možné financovať hypotekárnym úverom. Byt. Prešiel vkusnou kompletnou rekonštrukciou, ktorá bola ukončená v decembri / 2022. - laminátové podlahy a dlažby - plastové okná - murované bytové jadro - nová elektroinštalácia - rozvody vody a odpadu - samostatná kúpeľňa s odvetraním (sprchový kút so zástenou, nová sanita, kúpeľňový nábytok, osvetlenie, zrkadlo, sadrokartónový podhľad s bodovým osvetlením, ventil na pračku, práčka) - samostatné závesné WC, miestnosť s odvetraním - bytové jadro (menené stúpacie potrubia) - zachovalá kuchynská linka - nový digestor - z kuchyne je vstup do samostatnej murovanej špajze, samostatnými dverami - vstup na loggiu priamo z kuchyne - priestranná a dostatočne veľká, protišmyková dlažba - loggia s posuvným zasklením - predsieň v byte ponúka dostatočný priestor, nakoľko byt má aj šatník - vchodové dvere (repasované) Bytový dom. - prešiel kompletnou obnovou, financovaný zo ŠFRB, panelový - výmena výťahu je schválená vlastníkmi bytového domu - kamerový systém - elektronický vrátnik s kamerovým sledovaním - výborne situovaný, rýchla dostupnosť do centra - v lete ponúka príjemný chládok práve svojou polohou - disponuje Energetickým certifikátom B 2 x nákladný výťah, stojí na poschodí – pri byte (výhoda pre kočík, vozík, sťahovanie). Dobré susedské vzťahy, slušní susedia. Nízke mesačné náklady. Lokalita. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: v dosahu je niekoľko MŠ a ZŠ, OC Fresh, Klas, Billa, Lidl, kaderníctvo, lekáreň, moderné detské ihriská, športoviská, pizzeria, pošta, MHD, verejné parkoviská, centrum pre seniorov v rámci sídliska. Je ideálnym miestom pre všetky vekové kategórie. Výhodou pre rodiny s deťmi sú obľúbené detské ihriská s trampolínou, lezeckou pyramídou, futbalové ihrisko, workout - ové ihrisko, atď... 2 x ZŠ je v dohľade z loggie. Bonusom je: bez potreby prechádzať cez cestu. Cena149900.
Predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt Košice KVP
Na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt Klimkovičová ulica, Košice KVP. Byt sa nachádza v žiadanej časti KVP, bezbariérový prístup do vchodu, výťahu a do bytu. - byt je slnečný, útulný, dobre situovaný - ideálne poschodie 6/12 - podlahová plocha bytu je 65 m² - loggia s posuvným zasklením s výhľadom do parku - dostupnosť do centra - k bytu patrí pivnica - 2 x veľký nákladný výťah - bezbariérový Byt je v Osobnom vlastníctve, kúpou je voľný. Kúpu je možné financovať hypotekárnym úverom. Byt. Prešiel vkusnou kompletnou rekonštrukciou, ktorá bola ukončená v decembri / 2022. - laminátové podlahy a dlažby - plastové okná - murované bytové jadro - nová elektroinštalácia - rozvody vody a odpadu - samostatná kúpeľňa s odvetraním (sprchový kút so zástenou, nová sanita, kúpeľňový nábytok, osvetlenie, zrkadlo, sadrokartónový podhľad s bodovým osvetlením, ventil na pračku, práčka) - samostatné závesné WC, miestnosť s odvetraním - bytové jadro (menené stúpacie potrubia) - zachovalá kuchynská linka - nový digestor - z kuchyne je vstup do samostatnej murovanej špajze, samostatnými dverami - vstup na loggiu priamo z kuchyne - priestranná a dostatočne veľká, protišmyková dlažba - predsieň v byte ponúka dostatočný priestor, nakoľko byt má aj šatník Bytový dom. - prešiel kompletnou obnovou - výmena výťahu je schválená vlastníkmi bytového domu - kamerový systém - elektronický vrátnik s kamerovým sledovaním - výborne situovaný, rýchla dostupnosť do centra - v lete ponúka príjemný chládok práve svojou polohou - disponuje Energetickým certifikátom B Nízke mesačné náklady. Lokalita. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: v dosahu je niekoľko MŠ a ZŠ, OC Fresh, Klas, Billa, Lidl, kaderníctvo, lekáreň, moderné detské ihriská, športoviská, pizzeria, pošta, MHD, verejné parkoviská, centrum pre seniorov v rámci sídliska. Je ideálnym miestom pre všetky vekové kategórie. Výhodou pre rodiny s deťmi sú obľúbené detské ihriská s trampolínou, lezeckou pyramídou, futbalové ihrisko, workout ihrisko, ZŠ je v dohľade z loggie. Cena154.900 Eur, dohoda je možná.
Predaj 3 izbový byt  Košice KVP
Zrekonštruovaný 3 izbový byt Klimkovičova ulica, Košice KVP. Byt sa nachádza v žiadanej časti KVP, bezbariérový prístup do vchodu, výťahu a do bytu. Byt je slnečný, útulný, dobre situovaný, výhodou je poschodie, dostupnosť do centra. Podlahová plocha bytu: 65 m² Poschodie: ideálne 6/12 Orientácia bytu: Západ, Sever Loggia so zasklením. Výhľad do parku. K bytu patrí pivnica. Byt je v Osobnom vlastníctve, kúpou je voľný. Kúpu je možné financovať hypotekárnym úverom. Byt. Prešiel vkusnou kompletnou rekonštrukciou, ktorá bola ukončená v decembri / 2022. - laminátové podlahy a dlažby - plastové okná - murované bytové jadro - nová elektroinštalácia - rozvody vody a odpadu - samostatná kúpeľňa s odvetraním (sprchový kút so zástenou, nová sanita, kúpeľňový nábytok, osvetlenie, zrkadlo, sadrokartónový podhľad s bodovým osvetlením, ventil na pračku, práčka) - samostatné závesné WC, miestnosť s odvetraním - bytové jadro (menené stúpacie potrubia) - zachovalá kuchynská linka - nový digestor - z kuchyne je vstup do samostatnej murovanej špajze, samostatnými dverami - vstup na loggiu priamo z kuchyne - priestranná a dostatočne veľká, protišmyková dlažba - loggia s posuvným zasklením - predsieň v byte ponúka dostatočný priestor, nakoľko byt má aj šatník Bytový dom. - prešiel kompletnou obnovou, financovaný zo ŠFRB, panelový - výmena výťahu je schválená vlastníkmi bytového domu - kamerový systém - elektronický vrátnik s kamerovým sledovaním - výborne situovaný, rýchla dostupnosť do centra - v lete ponúka príjemný chládok práve svojou polohou - disponuje Energetickým certifikátom B 2 x nákladný výťah, stojí na poschodí – pri byte (výhoda pre kočík, vozík, sťahovanie). Dobré susedské vzťahy, slušní susedia. Nízke mesačné náklady. Lokalita. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: v dosahu je niekoľko MŠ a ZŠ, OC Fresh, Klas, Billa, Lidl, kaderníctvo, lekáreň, moderné detské ihriská, športoviská, pizzeria, pošta, MHD, verejné parkoviská, centrum pre seniorov v rámci sídliska. Je ideálnym miestom pre všetky vekové kategórie. Výhodou pre rodiny s deťmi sú obľúbené detské ihriská. Exkluzívne zastúpenie klienta.
3i, OV, KVP, Klimkovičova, tehla, dizajnový byt s terasou, z
Spoločnosť Impulz Real a Lucia Talianová exkluzívne predstavujú: *** 3 izbový byt + pivnica + terasa, KVP, Klimkovičova ulica *** *** tehla, vek stavby 18 rokov, vynikajúci stav BD *** *** dizajnový byt, kompletná ročná rekonštrukcia, klimatizácia *** *** predáva sa vrátane kompletného zariadenia *** *** 6. poschodie, nad bytom sa nachádza technická miestnosť *** *** vynikajúce prevádzkové mesačné náklady, výborní susedia *** Lokalita: - Košice, sídlisko KVP, Klimkovičova ulica - vynikajúca občianska vybavenosť (potraviny, školy, škôlky, reštaurácie, zdravotné stredisko) - bezproblémové dopravné napojenie na obchvat - v blízkosti Myslavský les Dispozícia: - kuchyňa prepojená s obývačkou (4,77 x 3,8m) s výstupom na terasu (7m2) - v rámci obývačky vytvorená relaxačná časť pred biokrbom - 2x nepriechodná spálňa (2,9 x 2,5m, 3,3 x 2,5m) - vstupná chodba - kúpeľňa spojená s toaletou (oddelená múrikom) Stav bytu: - plastové okná, v časti izieb eurookná (interiérové žalúzie) - jadro murované, vek rekonštrukcie 1 rok, vírivá rohová vaňa, toaleta geberit, práčka + sušička - kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi: sklokeramická varná doska, elektrická rúra, komínový digestor, mikrovlnka, umývačka riadu + voľne stojaca chladnička s mrazničkou - na mieru interiérové dvere so zárubňami, bezfalcové, s magnetickým zámkom v celom byte, vchodové dvere protipožiarne, obložené koženou výplňou, eliminujúce zvuk - podlahy laminátové, v časti kuchyne, vstupnej chodby a sociálnych zariadení dlažba - solitérne dizajnové svietidlá, v spálňach na diaľkové ovládanie - upravená terasa- drevená podlaha, nová omietka Zariadenie, ktoré v byte ostáva: - vstavané skrine v spálňach + postele - chodbová zostava vstavaného nábytku (botníky +vešanie + horné skrinky) - komplet kuchynská linka, vrátane chladničky - v obývačke 2x kvalitný rozkladací gauč, jedálenský stôl + 4 stoličky, konferenčný stolík, vstavaná zostava v obývačke, biokrb, klimatizácia - terasa: stôl + 2x stolička - kompletné osvetlenie v byte Bytový dom: - zateplený BD, strecha betónová škridla - výťah, kamerový systém, videovrátnik - bytový dom sa nachádza v uzavretom areáli, za rampou K bytu je možné prenajať, resp. kúpiť 1 parkovacie miesto priamo v areáli. K bytu patrí pivnica. Zhrnutie: Kompletná rekonštrukcia, dizajnový byt, kompletne a vkusne zariadený. Zariadenie bytu v cene. Vlastná terasa s výhľadom. Možnosť grilovania. Vynikajúca poloha v rámci sídliska KVP. Uzavretý areál. Možnosť parkovania priamo v areáli. Bytový dom s nízkym vekom stavby a nákladmi. Výborní a stabilní susedia. Výhodné ako invetícia, resp. na vlastné bývanie. Odporúčam osobnú obhliadku. Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, . Sme certifikovanou spoločnosťou NARKS- Národná asociácia realitných kancelá
3.izb.byt-KLIMKOVIČOVA ul,62m2,loggia
Typ: 3-izbový byt Ulica: Klimkovičova Obec: Košice-Sídlisko KVP Realitná kancelária Leaders & Partners ponúka na predaj 3.izbový byt,na sídlisku KVP,Klimkovičova ulica.Nachádza sa na 5/13 poschodí, je v pôvodnom stave. V byte je kumbál a šatník,prislúcha ku nemu pivnica a loggia.   Byt je slnečný,vhodný rna rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 62 m2 Úžitková plocha: 62 m2 Poschodie: 5 Loggia plocha: 13 m2 Výťah: áno
3-izbový byt JANIGOVA v ideálnej oblasti občianskej vybaveno
Typ: 3-izbový byt Ulica: Janigova 21 Obec: Košice-Sídlisko KVP Ing. Marek Kandra z realitnej kancelárie FINIX REAL Vám  EXKLUZÍVNE  ponúka na PREDAJ  PRIESTRANNÝ 3 izbový byt na ulici Janigová, Košice – KVP. Byt je vhodný pre tých, ktorí hľadajú pokojne bývanie s rodinou v ideálnej občianskej vybavenosti.   ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Výmera: 72 m2 ( s pivnicou a bez plochy balkóna/lógie) Lógia: áno Pivnica: áno Poschodie: 4/12 ( pod bytom je byt) Byt je v osobnom vlastníctve Správca: BYFOS,  Mudroňova 4, 040 01 Košice   DISPOZÍCIA: -vstupná chodba, obývacia miestnosť, kuchyňa, spálňa, detská izba,  kúpeľňa , samostatné WC, lógia, pivnica   POPIS BYTU: - priestranný 3 izb. byt v lokalite Košice – KVP, roh ulic Janigova / Hemerkova - byt prešiel  v roku 2010 kompletnou  rekonštrukciou-výmena plastových okien, podlahy, elektrické rozvody, zárubne, murované jadro. Byt pozostáva z kuchyne, 2 spálni, obyvacej izby a chodby. Zo vstupnej chodby  je vstup do všetkých izieb a nachádza sa tu vstavaná skrina . Najvačšou izbou je obývačka, ktorá je orientovaná na východ. Obe spálne disponujú vstavanými skrinami a  sú tiež orientované na východ, pričom z  jednej z nich je vstup na presklennú lóggiu. Kuchyňa je prerobená so vstavanými spotrebičmi, je orientovaná na južnú stranu. Bytové jadro je  po rekonštrukcií, samostatné wc a v kúpelni sa nachádza sprchovací kút s umývadlom a priestorom na práčku. . V celom byte je plávajúca podlaha , okná sú kvalitné plastové. K bytu prislúcha pivnica v suteréne.  Náklady na byt sú 230 Eur (voda, kúrenie, plyn, elektrika, fond oprav) mesačne pre 4 člennú rodinu. Výhodou bytu je spomínana občianska vybavenosť. IDEÁLNA DISPOZÍCIA A POLOHA BYTU Z NEHO ROBÍ IDEÁLNY BYT PRE RODINU, ČI ZAŽÍNAJÚCU RODINU   BYTOVÝ DOM: Plánovana rekonštrukcia bytového domu z prostriedkov už nasporených Nachádza sa v tichej oblasti Rekonštrukcia strechy v r. 2000 Výmena okien v spoločných priestoroch a rekonštrukcia balkonov v r. 2018 a vstupnej brány s domovým vrátnikom v spoločných priestoroch v r. 2022 Výmena výťahov 2022 Upratovacia služba je zabezpečená. Vchod je stále čistý, v bytovom dome sú bezproblémoví susedia. Menené boli taktiež stúpačky OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: ideálna lokalita na pokojnom mieste sídliska KVP  výborná občianska vybavenosť, v blízkosti školy, materské školy (6 do 300m), obchody KLAS / FRESH / MILK AGRO (5 do 300m), zdravotnícke zariadenia, fitness a športoviská (11 do 300m), lekárne, kostol, detské ihriská, pošta....... CENA a PLATBA: * 155 000,- EUR * platba možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžem Vám s jeho vybavením)   Ak vás