bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAJ 3 izbový RD s pozemkom 30 árov Trávnik.

Kategória: Domy

Predaj 3 - izbový rodinný dom vo veľmi tichej lokalite na konci slepej ulici v obci Trávnik Rodinný dom je murovaný a bol skolaudovaný v roku 1968 a postavený na pozemku o výmere 2930m2. Posledná kompletná rekonštrukcia prebehla v roku 2016. Súčasťou domu je letná záhrada s hosťovskou izbou . Rodinný dom je napojený na inžinierske siete + septik.

Exteriér:
Rodinný dom pôsobí naozaj romantickým a veľkorysým dojmom. Udržiavaný pozemok, kde nájdete všetko, to čo hľadáte. Celkovo z domu resp. z pozemku je pocit absolútneho súkromia, nakoľko v okolí domu nie sú žiadne iné vysoké stavby. Je tu ticho a pri rannej kávičke na terase Vás sprevádza len spev vtákov.

Interiér:
Celková úžitková plocha je až 100m2. Z toho úžitková plocha domu je 70m2, letná kuchynka, hosťovská izba , odkladacia miestnosť 30 m2. Pri vstupe do domu sa nachádza predsieň cez ktorú je vstup do menšej izby, ďalej zo vstupnej chodby je vstup do obývacej izby spojenej s kuchyňou. V obývacej izbe, ktorá je prepojená s kuchyňou sú kachle, ktoré v zimných mesiacoch vykúria dom. Kuchyňa je úzka, ponúka dostatok pracovného priestoru. V Kúpeľni sa nachádza sprchový kút a toaleta. Ako už bolo spomenuté, k domu je letná kuchyňa, hosťovská izba a odkladacia miestnosť, na pozemku sa nachádza stará hospodárska budova a poskytuje tak dostatok úložného miesta.

Aktuálny Znalecky posudok je na sumu 150 000€

Lokalita:
Obec Trávnik má dobrú občiansku vybavenosť: potraviny, reštaurácia,
nákupné centrum s rozličným tovarom, cukráreň, kostol, pošta.
Termálne kúpalisko vo Veľkom Mederi sa nachádza cca 10 km od obce Trávnik. V okolí sa nachádzajú lužné lesy, jazerá, vhodné na športové aktivity: turistika, cykloturistika,
vodných športov, rybolov.

Ponuka bývania v tomto dome je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v rodinnom dome, alebo len na rekreáciu a oddych. Veľkou výhodou je úplné súkromie v tichej časti, pozemok je veľký a ponúka množstvo možností na realizáciu. Oplatí sa vidieť.

Cena 139 000€/ dohoda na cene možná

PREDAJ 3 izbový RD s pozemkom 30 árov Trávnik.
Podobné inzeráty
ALL INCLUSIVE | PREDAJ RODINNÝCH DOMOV BLÍZKO K R7 A  D. STR
AK CHETE BÝVAŤ V BLÍZKOSTI OKRESNÉHO MESTA DUNAJSKÁ STREDA V KĽUDNEJ NOVO VYTVORENEJ ČASTI OBCE AMADEHO KRAČANY V NOVOSTAVBE, KTORÚ MÔŽETE ZARIADIŤ PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV TAK TÁTO PONUKA JE PRIAMO STVORENÁ PRE VÁS !! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 9 rodinných domov – novostavby na novo vytvorenej ulici obce Amadeho Kračany. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce len 5 minút autom, takisto sa veľmi blízko nachádza diaľnica R7, čo zabezpečí rýchlu dostupnosť napr. do Bratislavy alebo do Rakúska… Obec Amadeho Kračany disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Rodinné domy sa predávajú v stave holodom, ale je aj možnosť dokončenia ich vnútorného štandardu. Rodinné domy budú skolaudované do konca roka. Celková úžitková plocha rodinných domov je 118,48 m2 + krytá terasa o výmere 18 m2. Domy sa nachádzajú na pozemkoch s veľkosťou od 558 m2 až do 743 m2. Dispozičné riešenie rodinných domov: Predsieň, kuchyňa spolu s obývaciou izbou a s výstupom na terasu, špajza, chodba, 3 samostatné izby, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, technická miestnosť. Ponúkame Vám rodinné domy s otvormi (okná a dvere), so strechou v antracitovej farbe a v hnedej farbe. INŽINIERSKE SIETE: Domy sú napojené na verejnú vodu aj na kanalizáciu. Kúrenie v domoch bude podlahové – tepelné čerpadlo a príprava na krb. Rozostavané rodinné domy sú evidované na LV Kúpna cena rodinných domov je nasledovné vrátane DPH: 1. RD s pozemkom 621 m2: 232.250,- € 2. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 3. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 4. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 5. RD s pozemkom 731 m2: 248.750,- € 6. RD s pozemkom 558 m2: 230.000,- € 7. RD s pozemkom 618 m2: 231.800,- € 8. RD s pozemkom 679 m2: 240.950,- € 9. RD s pozemkom 743 m2: 250.550,- € + DOHODA MOŽNÁ!!! V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
Predaj novostavba s velkým pozemkom s výmerou 22 árov, obec
Ponúkame Vám na predaj novostavbu s obytnou plochou 89 m2 a s veľkým  rovným pozemkom o výmere 22 árov v obci Ludanice okres Topoľčany. Dom pozostáva z :  vstupnej chodby , 3 izby, kúpeľňa, oddelene WC, technická miestnosť a kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou. Z obývacej miestnosti je vstup na veľkú terasu 20 m2 výhľadom na záhradu s pekným výhľadom na krásnu prírodu. Dom je zateplený, strecha je nová, v celom dome sú plastové okna , plastové vchodové dvere. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Kotolňa je pripravená aj na kotol na tepelne čerpadlo . Nehnuteľnosť sa predáva ako holo dom , ale na požiadavku sa vie ukončiť až na kľuč. Odpad je riešený 10 m3 žumpou , voda obecná .  Výhoda je že je možnosť postaviť ďalší dom , je tam vydane aj stavebne povolenie pokiaľ by mal niekto záujem , ak nie tak sa to dá využiť na bazén, alebo hospodárke budovy alebo krásny trávnik a okrasné dreviny. Ludanice sú jednou z väčších obcí v okrese Topoľčany. Poloha na významnej cestnej a železničnej dopravnej trase Nitra - Prievidza, vo vzdialenosti 8 kilometrov od okresného mesta Topoľčany, zabezpečuje dobrú prepojenosť obce na okolie. Severným smerom, približne hodinu jazdy autom sa nachádza hornonitrianske centrum Prievidza, smerom na juh je región prepojený na starobylé mesto Nitra, súčasné centrum vysokého školstva a výstavníctva, ktoré je od obce Ludanice vzdialené asi 25 kilometrov. V obci sa nachádza niekoľko reštaurácií aj ľudových krčiem, dámske a pánske kaderníctvo, detský lekár, lekár pre dospelých, lekáreň, futbalové ihrisko, kultúrny dom s kinom a tanečnou sálou. V obci sa nachádza aj základná škola s materskou školou a jedáleň pre žiakov. Pre viac informácii na tel. čísle alebo na obhliadke.
NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU | TRÁVNIK | OKRES KOMÁRNO
Novostavba rodinného domu za cenu bytu? Pravdepodobne si práve teraz hovoríte, že je to nemožné. A väčšinou to tak býva, keďže dnes chce veľa ľudí predať svoju nehnuteľnosť za veľmi vysokú cenu. Teraz však máme špeciálnu ponuku, ktorú sme spomínali! Ponúkame na predaj dve novostavby rodinných domov v Trávniku prakticky za cenu väčšieho bytu. 3-izbové nehnuteľnosti majú rozlohu 127 m², vrátane priestrannej terasy a nachádzajú sa na pozemku s rozlohou takmer 6 árov. Pri výstavbe domov hralo veľmi dôležitú úlohu použitie kvalitných materiálov a v súlade s dnešnou dobou bola jedným z najdôležitejších aspektov aj energetická efektívnosť. Nič to nedokázalo lepšie ako klasifikácia A1, ohrev teplej vody solárnymi panelmi a kompletné zateplenie domov. Nový majiteľ si bude môcť nainštalovať aj krb, ak si to želá. Viac informácií nájdete na -------------- Új építésű családi ház egy lakás áráért? Valószínűleg most azt gondolja, hogy ez lehetetlen. És ez általában így is van, mivel manapság sokan nagyon drágán szeretnék eladni az ingatlanukat. Most viszont van egy kimondottam kiemelt ajánlatunk! Eladásra kínálunk két új építésű családi házat Komáromfüssön, gyakorlatilag egy nagyobb lakás áráért. A 3 szobás ingatlanok 127m², amely tartalmaznak egy tágas teraszt, és egy közel 6 áras telken helyezkednek el. A házak építésénél nagyon fontos szerepet kaptak a minőségi anyagok használata, és a mai kornak megfelelően az energiahatékonyság is az egyik legfontosabb szempontok között szerepelt. Ezt mi sem tudná jobban igazolni, mint az A1 besorolás, a melegvíz napelemmel történő felmelegítése, vagy a házak komplett szigetelése. Az új tulajdonos amennyiben szeretne még egy kandallót is be fog tudni építeni. Bővebb információt itt talál:
Rodinný dom v obci Trávnik (Füss)
???? Ponúkame na predaj rodinný domček v obci Trávnik. Jednopodlažný, trojizbový, s povalou, čiastočne podpivničený (asi 10 — 15 m2), prislúcha k nemu aj malá dielňa pre šikovné ruky a hospodárske budovy. Pozemok má spolu necelých 1 800 m2, pričom záhrada tvorí takmer 1 000 m2. ???? Domček, s pôdorysom približne 10 x 10 m, dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene odkiaľ sa dostanete do dielne i kuchyne. Na kuchyňu nadväzujú, okrem špajze a kúpeľne, dve izby (obývacia/detská), z ktorých sa dostanete do spálne. Dom sa predáva so zariadením alebo bez — podľa dohody. Vchodové dvere a okná boli vymenené za plastové. ???? Čo sa týka inžinierskych sietí, dom je pripojený na elektrinu, plyn a pitnú vodu. Na dvore sa nachádza studňa podzemnej vody. Zachytávanie splaškov je riešené žumpou. K dispozícii je aj jeden nahrádný kotol na plyn (nový nerozbalený) a jeden náhradný kotol na tuhé palivo. ???? Historické okienko: bývať sa tu začalo v roku 1974, dedina Trávnik (alebo aj Nový Trávnik) bola znovu vystavaná po tom ako 17. júna 1965 došlo ku roztrhnutiu hrádze rieky Dunaj a následným katastrofálnym záplavám, ktoré si vyžiadali evakuáciu viac ako 50 000 obyvateľov z okolitých obcí. Aj preto bolo o pár rokov neskôr vybudované vodné dielo Gabčíkovo. ???? V súčasnosti je táto a iné obce vyhľadávaná najmä rodinami z väčších miest ako kontakt s prírodou a únik pred každodenným stereotypom. Dostupnosť z a do väčších miest je celkom rýchla. Do Komárna, či na trhy do Győru to máte na skok, asi 30 minút, v Bratislave ste za 1 hodinku. ???? V dedine nájdete potraviny, pohostinstvo, futbalové ihrisko a väčší obchod najmä s oblečením a rozličným tovarom, známy širokému okoliu. Schladiť sa môžete v lesoch kúsok za domom alebo v Dunaji, ku ktorému sa bicyklami dostanete zväčša po starej zabudnutej panelovke. Okúpať sa môžete vybrať aj na neďaleké termálne kúpaliská vo Veľkom Mederi, v Dunajskej Strede, Topoľníkoch, Nesvadoch alebo Komárne. ☎️ Kontaktovať predajcu môžete telefonicky, slovensky či maďarsky: Attila Bozsaky (čítaj Božaky) .
ROZOSTAVANÝ DOM | OBEC TRÁVNIK
Ak hľadáte skutočný luxusný dom, našli ste rodinný dom svojich snov! Ponúkame Vám na predaj nedokončenú novostavbu v obci Trávnik. Rozostavaný rodinný dom spolu s garážou má 523 m² a nachádza sa na 9 árovom pozemku. Nehnuteľnosť čaká na svojho budúceho majiteľa priestrannými priestormi a garážou až pre 3 autá. Vyšší komfort v budúcnosti zabezpečí aj murovaný bazén. Nehnuteľnosť má všetku potrebnú dokumentáciu vrátane právoplatného stavebného povolenia. Vďaka tomu ušetríte veľa času a peňazí, čím si dokončenie nehnuteľnosti zjednodušíte a zrýchlite. Nehnuteľnosť sa predáva z rodinných dôvodov. Viac na ------------ Ha igazi luxus otthonra vágyik, akkor megtalálta álmai családi házát! Eladásra kínálunk egy még nem befejezett új ingatlant Komáromfüssön. Az épülő családi ház garázzsal együtt 523 m² és egy közel 9 áras telken található. Az ingatlan tágas terekkel, és akár 3 autónak alkalmas garázzsal várja leendő tulajdonosát, akinek a kényelméről egy falazott medence is gondoskodni fog. Az ingatlan rendelkezik minden szükséges dokumentációval, így érvényes építési engedéllyel is. Ennek köszönhetően rengeteg időt és pénzt fog tudni megtakarítani, így egyszerűbbé és gyorsabbá válik az ingatlan befejezése. Leendő tulajdonosa családi okok miatt szeretné eladni. Bővebben
Predaj rodinného domu v Trávniku v tichej lokalite s veľkým
*** Nezabudnite si pozrieť profesionálnu videoprezentáciu, ktorá vám poskytne dokonalý obraz o tejto úžasnej nehnuteľnosti *** Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj 3 - izbový rodinný dom vo veľmi tichej lokalite na konci slepej ulici v obci Trávnik Rodinný dom je murovaný a bol skolaudovaný v roku 1968 a postavený na pozemku o výmere 2930m2. Posledná kompletná rekonštrukcia prebehla v roku 2016. Súčasťou domu je letná záhrada s hosťovskou izbou . Rodinný dom je napojený na inžinierske siete + septik. Exteriér: Rodinný dom pôsobí naozaj romantickým a veľkorysým dojmom. Udržiavaný pozemok, kde nájdete všetko, to čo hľadáte. Celkovo z domu resp. z pozemku je pocit absolútneho súkromia, nakoľko v okolí domu nie sú žiadne iné vysoké stavby. Je tu ticho a pri rannej kávičke na terase Vás sprevádza len spev vtákov. Interiér: Celková úžitková plocha je až 100m2. Z toho úžitková plocha domu je 70m2, letná kuchynka, hosťovská izba , odkladacia miestnosť 30 m2. Pri vstupe do domu sa nachádza predsieň cez ktorú je vstup do menšej izby, ďalej zo vstupnej chodby je vstup do obývacej izby spojenej s kuchyňou. V obývacej izbe, ktorá je prepojená s kuchyňou sú kachle, ktoré v zimných mesiacoch vykúria dom. Kuchyňa je úzka, ponúka dostatok pracovného priestoru. V Kúpeľni sa nachádza sprchový kút a toaleta. Ako už bolo spomenuté, k domu je letná kuchyňa, hosťovská izba a odkladacia miestnosť, na pozemku sa nachádza stará hospodárska budova a poskytuje tak dostatok úložného miesta. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške späť. Lokalita: Obec Trávnik má dobrú občiansku vybavenosť: potraviny, reštaurácia, nákupné centrum s rozličným tovarom, cukráreň, kostol, pošta. Termálne kúpalisko vo Veľkom Mederi sa nachádza cca 10 km od obce Trávnik. V okolí sa nachádzajú lužné lesy, jazerá, vhodné na športové aktivity: turistika, cykloturistika, vodných športov, rybolov. Názor makléra: Ponuka bývania v tomto dome je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v rodinnom dome, alebo len na rekreáciu a oddych. Veľkou výhodou je úplné súkromie v tichej časti, pozemok je veľký a ponúka množstvo možností na realizáciu. Oplatí sa vidieť.