bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj 4i RD v obci Malé Leváre.

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj priestranný, kompletne zrekonštruovaný 4i. RD o výmere 176m2 zastavanej plochy (z toho obytnú plochu tvorí 147 m2) na pozemku o výmere 564m2 v obci Malé Leváre. Dom je čiastočne podpivničený, s krytým altánkom (37m2) na posedenie, s vinnou pivnicou, garážou (28m2) a s možnosťou parkovania na pozemku takisto dom ponúka možnosti parkovania aj pred domom, pre ďalšie 3 autá. RD sa predáva kompletne zariadený. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: el.siete (240/400V), obecná voda, kanalizácia, plyn, 2x studňa.



Dispozícia domu:

Vstupná chodba (17m2), kúpeľňa s vaňou, sprchou a dvoma umývadlami (8m2), WC(2m2), Kuchyňa (28m2), izba (16m2), detská izba (18m2), spálňa (25m2), obývacia izba (33m2), technická miestnosť, pivnica a garáž.



V roku 2018-2020 prešiel dom celkovou rekonštrukciou.

Rozsah rekonštrukcie:

- izolácia proti vlhkosti, plastové okná a dvere s dreveným dekorom, elektroinštalácia vrátane rozvodov na internet, TV a alarmu, nové vodovodné vedenie, odpady, kúrenie vrátane radiátorov a kondenzačného plynového kotla zn. Protherm, steny komplet za sieťkované a povrchovo upravené sadrovými omietkami, sadrokartónové stropy v celom dome, okrem kuchyne, kde je strop tehlový ,klenbový, položenie plávajúcich podláh , dlažby, obkladu kúpeľne a WC, montáž na mieru robenej kuchynskej linky zo vstavanými spotrebičmi, nová vodáreň, zateplenie domu a fasáda, výmena strešnej krytiny, pokládka zamkovej dlažby, klimatizácia, automatický zavlažovací systém, predpríprava na kamerový systém.



Pozemok:

- rovinatý, prístupný z dvoch strán, oplotený murovaným plotom. Záhrada je upravená pre oddych a zábavu. Na dvore sa nachádza pivnica na uskladnenie zeleniny (5x3), 2x studňa. Altánok (37m2).

Nehnuteľnosť vhodná pre klienta, ktorý hľadá dom s charizmou spojenou s vymoženosťami nových domov.


Lokalita :

- turistika, športový rybolov, hubárčenie, jazda na koni
- len 800 metrov od rekreačného strediska Rudava (obec Malé Leváre)
- len 11 km od okresného mesta Malacky s nádväznosťou diaľnice D2 (20 min. od hl. mesta Bratislava)

V blízkosti ( do 5 minút peši) sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť. Materská škôlka po rekonštrukcii, základná škola, detské ihrisko, potraviny, pošta, autobusová zastávka a pohostinstvá.
Predaj 4i RD v obci Malé Leváre.
Podobné inzeráty
HALO reality - Predaj, rodinný dom Malé Leváre - NOVOSTAVBA
Ponúkame na predaj 3-izbový rodinný dom v obci Malé Leváre. Je postavený na rovinatom pozemku o veľkosti 780m2 v tichej ulici na okraji obce. - kolaudácia v roku 2018 - energetický certifikát B - nízke mesačné náklady 130 Eur Dispozícia domu pozostáva: - vstupná časť - zádverie - kuchyňa s kuchynskou linkou - obývacia izba s výstupom balkónovými dverami na dvor - dve nepriechodné izby - kúpeľňa s vaňou, umývadlom a WC - špajza - chodba Inžinierske siete: - elektrika - vlastná vŕtaná studňa - žumpa 8m3 - optický internet V dostupnosti pred domom: obecná voda, plyn Technický popis stavby: - kolaudácia 2018 - murivo pórobetónové tvárnice - strecha sedlová - strešná krytina betónová škridla - krov väzníkový drevený - zateplenie - fasádna omietka - okná plastové - vchodové dvere plastové - podlahy keramická dlažba - vykurovanie podlahové elektrické káblové ovládané termostatom v každej miestnosti - komín - krbové kachle - zdroj TÚV zásobníkový ohrievač - rodinný dom nie je podpivničený - povala pochôdzna 2x10m - predpríprava na kamerový systém Vybavenie kuchyne: - kuchynská linka - nerezový drez - elektrický sporák - umývačka riadu Orientácia: - od ulice severovýchod - izby - od dvora juhozápad - obývacia izba a kuchyňa Výhody/benefity: - novostavba - energetický certifikát - úspora energií - vlastná studňa - doplnkové kúrenie - tichá časť obce - veľký rovinatý pozemok - kovaná bránička a dvojkrídlová brána Poloha: - Veľké Leváre 3km - Malacky 10km - Hohenau (AT) 20km Občianska vybavenosť: - Základná škola - Materská škola - pošta - obchody - autobusová zastávka - ambulancia všeobecného lekára pre dospelých Veľké Leváre - detská ambulancia Veľké Leváre - lekáreň Veľké Leváre - zubná ambulancia Veľké Leváre Malé Leváre sú obec na juhozápadnom Slovensku v okrese Malacky. Obec je známa kvôli rekreačnej oblasti Rudava s kúpaliskom, ktoré vzniklo z bývalej štrkovne. Rekreačná oblasť Rudava s autokempingom ponúka možnosť kúpania, rybolovu i dovolenky pre milovníkov rekreácie pri vode. Bonus: Financovanie - hypotekárna špecialistka Novostavba, nízke mesačné náklady, veľký pozemok, okrajová časť obce. Maklér doporučuje. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: MA-60621. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdet
EXKLUZÍVNE Novostavba rodinný dom v obci Malé Leváre
Pozrite si 3D obhliadku: DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Malé Leváre na ulici Agátová. Ide o zateplený, tehlový, 3-izbový dom nachádzajúci sa v radovej výstavbe. Kolaudácia domu prebehla v rok 2017. Plocha pozemku je 298m², zastavaná plocha je 82m² a z toho je obytná plocha 66,73m². Dispozícia a zariadenie domu: V dome sú zriadené plastové okná a bezpečnostné vchodové dvere. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, detskej izby, spálne, kúpeľne s toaletou, vaňou a práčkou. Ďalej sa v dome nachádza veľká priestranná miestnosť, obývacia časť spojená s kuchyňou. V tejto miestnosti sa nachádza vstup priamo na zastrešenú terasu (16,5m²) a dvor na ktorom sa nachádza záhradný domček. Dom sa predáva čiastočne zariadený, po dohode s majiteľom. Parkovanie je zabezpečené pred domom na dvoch parkovacích miestach. Kúrenie v dome je zabezpečené elektrikou. V dome je zriadené podlahové kúrenie so samostatným termostatom v každej izbe. Sieť je pokrytá WFI pripojením. Odpad je riešený kanalizáciou. Lokalita: Byt sa nachádza v obci Malé Leváre. Obec je vzdialená 11 km od mesta Malacky. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná), potraviny, zubná klinika, reštaurácie, ihriská, pošta. Malé Leváre sú obklopené krásnou prírodou a najznámejšou časťou je rekreačná oblasť s jazerom, plážou a autokempom s názvom Rudava. Mesačné náklady sú vo výške cca 140 Eur/ 3 osoby. Cena rodinného domu je 206 000 Eur, vrátane provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
PREDAJ - Nová cena Priestranný nízkoenergetický 4-izb. rodin
Ponúkame na predaj skolaudovaný rodinný dom typu Bungalov s pozemkom v obci Malé Leváre o veľkosti cca 560 m2 v prekrásnom prostredí  obklopený zeleňou a lesom. Jedná sa o samostatne stojaci 4- izbový Bungalov. Zastavaná plocha domu je 129,64 m2, úžitková výmera domu je 107,88 m2 a obytná plocha 80,95 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, technickej miestnosti, kuchyne spojenej s obývačkou a jedálňou, praktickej špajze, spoločnej kúpeľne a 3 samostatných nepriechodných izieb. V dome je  zavedené teplovodné kúrenie prostredníctvom tepelného čerpadla, podlahové kúrenie, a taktiež predpríprava na externé žalúzie. Strop je zo železobetónu. Rodinný dom sa predáva v štádiu holodom:  dokončené sú komplet rozvody, vnútri urobené potery, strecha, omietnutá fasáda, vnútri urobené steny. Pozemok je oplotený (kombinácia betónový plot a panelové pletivo). Zámková dlažba je tiež hotová na terase. Rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov a spĺňa podmienky nízkoenergetického bývania. Možnosť dostavby samostatnej garáže na pozemku. LOKALITA Rodinný dom sa nachádza v obci Malé Leváre, na Agátovej aleji, vzdialenej od Bratislavy cca 45 km. Nachádza v tesnej blízkosti lesa a okolitej zelene. Rodinný dom sa nachádza na severnom okraji obce Malé Leváre, ktorá leží v nadmorskej výške 203 metrov na Záhorskej nížine neďaleko rieky Rudavy asi 40 km severozápadne od Bratislavy, 8 km od okresného mesta Malacky a 13km od hraničného prechodu do Rakúska. Dostupnosť autom z Bratislavy mimo dopravnej špičky je 25 minút, zároveň je možné využiť autobusovú a vlakovú dopravu. V obci je kompletná občianska vybavenosť, vrátane nákupných a stravovacích možností, základnej školy, škôlky, zdravotného strediska, pošty a iných. V prípade záujmu vieme zabezpečiť dohotovenie do štandardu. Ku kolaudácii je vypracovaný Energetický certifikát stavby – energetická trieda A0. Možnosť kúpy domu na firmu s odpočtom DPH! Cena nehnuteľnosti je 239.000,- Eur vrátane  sprostredkovateľskej odmeny. V tejto cene sú zahrnuté všetky poplatky, komplet právny a hypotekárny servis.  Prečo kúpiť tento dom:  Výborná poloha v tichej časti obce Všetky inžinierske siete Slepá ulica s minimálnym pohybom vozidiel V blízkosti množstvo zelene, využitie turistiky a cykloturistiky Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real? Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv, spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojedná výhodnejšie podmienky.  Využitím nášho hypotekárneho poradcu získa
Na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Malé Leváre
DeveloX Reality ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Malé Leváre v blízkosti rekreačnej oblasti. Ide o samostatne stojaci, tehlový dom s plastovými oknami. Súčasťou domu je zastrešená terasa, studňa a prístrešok na auto. Dom je čiastočne zrekonštruovaný. Veľkou výhodou je pešia dostupnosť k rekreačnej oblasti Rudava s jazerom. Dispozícia a zariadenie domu: Dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa dá prejsť priamo na dvor. Naľavo od chodby je jedna priechodná izba a dve nepriechodné. Napravo sa nachádza kuchyňa, kúpeľňa a spálňa. Dom sa predáva zariadený, tak ako je na fotografiách. Kúrenie v dome je zabezpečené plynom alebo cez gamatky a krb. TV a internet je zriadený cez Radiolan. Odpad je riešený septikom. Parkovacie miesto je na pozemku. Lokalita: Dom sa nachádza na Záhorí v obci Malé Leváre. Obec je vzdialená 11 minút od mesta Malacky. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – základná a materská škola, potraviny, lekáreň, reštaurácia, ihrisko, pošta, a iné… Obec je obklopená krásnou prírodou a v blízkosti sa nachádza rekreačná oblasť s jazerom Rudava. Cena rodinného domu je dohodou. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Predaj 3-izb. rodinný dom-Novostavbu v obci Malé Leváre
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj Novostavbu 3 izb. Rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu. Dom: 66,73 m2 Zastavaná plocha: 81 m2 Pozemok: 233 m2 Dispozícia domu: predsieň 4,15 m2 spálňa 11,68 m2 izba 10,55 m2 kúpeľňa 6,05 m2 kuchyňa 14,42 m2 obývacia izba 14,67 m2 chodba 5,21 m2 Inžinierske siete: obecná voda, elektrika, kanalizácia Dom má podlahové vykurovanie, možnosť nastavenia teploty v každej z miestností. Bezpečnostné vstupné dvere. Kúpeľňa s vaňou. Plávajúce podlahy v izbách, obklady a dlažba v kúpeľni a technickej miestnosti. Pred domom, dve parkovacie miesta. Pozemok je oplotený. Východ na terasu je z obývacej izby. Pozemok je oplotený. Dom je postavený z tehál POROTHERM PROFI. Zateplenie kontaktným zatepľovacím systémom, hrúbka tepelnej izolácie je 150 mm. Strecha objektu sklonitá, pultová pre obe časti dvojdomu. Nosnú konštrukciu strechy tvorí drevený krov tvorený väzníkmi s plným debnením. Ohrev teplej vody prostredníctvom bojlera. Rodinný dom ma energetický certifikát: B. Orientácia domu: SZ - pred domu JV- terasa a pozemok Dom sa predáva skolaudovaný. Práve prebieha dokončenie nového kvalitného štandardu (bez kuchynskej linky). Dom má krytú terasu. Lokalita: V obci Malé Leváre sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť. Základná škola /1-4 ročník/, škôlka, detské ihriská, multifunkčné ihrisko, 3x potraviny, kaderníctvo, autoservis. Malé Leváre sú vzdialené od Malaciek 11,6 km, od Bratislavy 25,5 km. V obci sa nachádza rekreačná oblasť RUDAVA. Možnosť rekreácie a turistiky. Možnosť hypotekárneho úveru. Nehnuteľnosť bez tiarch. Možnosť montáže klimatizácie.   KONTAKT: M. Zukal, RSc. Kontakt: viac informácií: alfa.saluto@
Na predaj novostavba 4i RD v obci Malé Leváre.
Ponúkam na predaj 4i novostavbu rodinného domu typu bungalov v obci Malé Leváre. Dom sa nachádza v novovybudovanej vyhľadávanej časti Agátová Alej. Jedná sa o 4i RD so zastavanou plochou 143 m2 z toho úžitkovou podlahovou plochou 114,56 m2 spolu s terasou o výmere 21,18 m2 postavený na pozemku o výmere 570 m2. Dispozičné riešenie: - vstupná chodba,technická miestnosť,samostatné WC, kúpeľňa s WC, chodba, 3izby, obývacia miestnosť (s východom na terasu) prepojená s kuchyňou, špajza. Rodinný dom bude odovzdaný budúcemu majiteľovi v štádiu holodom, ktorý je zhotovený z kvalitných materiálov: obvodové múry a priečky – ytong, väzníkový krov s úložným priestorom 12 m2, zateplenie 200mm polystyrénom, fasáda - podla výberu budúceho majiteľa, strešná krytina, plastové okná s izolačným 3-sklom, podlahové vykurovanie, centrálny termostat, vypínače a zásuvky, skompletizovaná elektroinštalácia a vodoinštalácia, sadrové omietky, 3x vymaľované na bielo, oplotenie pletivom so stĺpikmi, rekuperácia. Dokončenie je naplánované na 2023/7. V prípade záujmu je možnosť dokončiť rodinný dom do štandardu podľa konkrétnych predstáv budúceho majiteľa. Výhody: - tiché prostredie - turistika, športový rybolov, hubárčenie, jazda na koni - len 500m od rekreačného strediska Rudava (obec Malé Leváre) - len 10km od okresného mesta Malacky s nádväznosťou diaľnice D2 (30 min. od hl. mesta Bratislava) V cene je zahrnuté: - provízia realitnej kancelárie - kompletný právny servis - vypracovanie rezervačnej zmluvy, nájomnej zmluvy, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra nehnuteľností - poplatky za overenie podpisov ( notár, matrika ) - poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností - právne a hypotekárne poradenstvo