bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAJ BUDOVY S VEĽKÝM POZEMKOM NA PODNIKATEĽSKÉ ÚČELY, POD

Kategória: Ostatné

Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení majiteľov na predaj budovu využívanú na podnikateľské účely. Je po kompletnej rekonštrukcii a je vhodná na podnikanie, ale aj na bývanie. K budove patrí krásny pozemok o rozlohe 995m2 a 3 parkovacie miesta. Celý pozemok je oplotený s ovocnými stromami aj okrasnými krikmi.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Hlavný vchod, technická miestnosť, kancelárie, 3 x WC, šatne so sprchou, 3 veľké miestnosti a viac menších miestností, upravených pre potreby momentálnej podnikateľskej činnosti, chodby a zadný východ s miestnosťou na náradie a potreby pre úpravu záhrady.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
• celková výmera je 1274m2, zastavaná plocha je 279m2. Osobné vlastníctvo
• kompletne vymenená elektroinštalácia s nočným prúdom
• vymenená vodoinštalácia, nové radiátory, kúrenie je plynové (kondenzačné kotle)
• na streche sú betónové panely, možnosť nadstavby podlaží, strecha je hliníková krytina
• budova je napojená na verejný vodovod aj verejnú kanalizáciu
• celý pozemok je oplotený, na pozemku sú posadené ovocné stromy, okrasné kríky aj tuje ktoré tvoria živý plot
• možnosť prerobiť na rodinný dom
• 3 parkovacie miesta na pozemku
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

DOJEM MAKLÉRA:
Budova sa nachádza len 10minút peši od centra mesta v tichej lokalite časti Podborová. Pozemok je kompletne oplotený s krásnou zeleňou okolo celého pozemku. Na záhrade sú posadené ovocné stromy, okrasné kríky, stromy a tuje okolo pozemku tvoria prírodný plot a zabezpečujú dostatočné súkromie. Budova je po kompletnej rekonštrukcii, momentálne je využívaná na podnikateľskú činnosť a podľa toho sa upravovali aj miestnosti, ktoré je možné zväčšiť podľa potrieb nového majiteľa. Na strope sú betónové panely a je tu možnosť nadstavať poschodia a urobiť z budovy bytové jednotky. Budova je vykurovaná plynovými kondenzačnými pecami, bola robená rekonštrukcia vodovodných aj elektrických rozvodov, aj prípojky plynu. V každej miestnosti je pri elektrickej zástrčke aj prípojka na telefón a internet. Nové radiátory, podlahy, omietky, okná dvere, všetko bolo menené. K budove patria aj 3 parkovacie miesta. Ak Vás táto ponuka zaujala, volajte a objednávajte sa na obhliadky.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!
Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa záb
PREDAJ BUDOVY S VEĽKÝM POZEMKOM NA PODNIKATEĽSKÉ ÚČELY,  POD
Podobné inzeráty
Exkluzívne na predaj - Schválený predaj - Budova v centre me
Realitná kancelária Cityrealitybratislava Vám ponúka exkluzívne na predaj budovu, ktorá je z časti dvojposchodová s povalou a z druhej časti jednoposchodová. Nachádza sa v centre mesta Modra v pôvodnom stave s čiastočnou rekonštrukciou interiéru. Budova je postavená na veľkom pozemku o rozlohe 1360m2. Predaj budovy je finálne schválený evanjelickou cirkvou. BUDOVA 20 miestností + soc.zariadenia, chodby a povala Celková podlahová plocha = 658 m2 + povala Budova je vystavaná z tehly a kameňa s hrubými, pôvodnými múrmi. Strecha je sedlová s pôvodnou pálenou škridlou. Okná sú pôvodné drevené. POZEMOK Veľkorysý pozemok o rozlohe 1360m2 s dvomi vstupmi/bránami na pozemok (z dvoch ulíc). Pozemok je z časti zatrávnený a je rovinatý. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BUDOVY Vstup do budovy je z ulice Dolná cez veľkú bránu do vstupnej haly, ktorá vedie do oboch častí budovy. Vľavo je vstup do dvojposchodovej časti budovy s povalou a 13 miestnosťami + chodby,  soc.zariadenia a schodište. Zo vstupnej haly vpravo vojdete do jednoposchodovej budovy so 7 miestnosťami + soc.zariadenia a chodby. Budova slúžila evanjelickej cirkvi, pôvodne tu bolo evanjelické lýceum a tiež materská škola. V súčasnosti slúži časť budovy na komerčné a neziskové účely. IS: mestská voda, kanalizácia, plyn, elektrina VÝHODY • lokalita – centrum mesta Modra • veľký pozemok • niektoré miestnosti sú zrekonštruované na užívanie • pripojenie na všetky inžinierske siete • vhodné aj ako investícia • v blízkosti kompletná občianska vybavenosť • výborná a kľudná lokalita, dostupnosť autom aj verejnou dopravou, v blízkosti zastávka autobusovej dopravy • Finálne schválený odpredaj budovy všetkými stupňami schvaľovania ev.cirkvou - ušetríte tak čas čakania na schválenie min. 6 mesiacov LOKALITA Nachádzame sa v centre mesta Modra v blízkosti všetkého k životu potrebného a príjemného a zároveň len na skok od prírody. V pešej dostupnosti máme autobusovú dopravu, školy, škôlky, detské ihriská, obchody, centrum mesta, zdravotné stredisko, lekárne, polikliniku, nemocnicu, banky, športoviská, kaviarne, reštauračné služby, park, LIDL, BILLU, nákupné centrum KOCKA, autobusovú zastávku a mnoho ďalšieho pre komfortné užívanie. Dobré dopravné spojenie do hlavného mesta BA aj do okresného a krajského mesta PK a TT. Kontakt: Mgr. Lenka Hagarová Mobil: 0948 333 123 Cena dohodou V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou rada prevediem. Tel.č. 0948 333 123. Poskytujeme kompletný poradenský servis a právny servis súvisiaci s prevodom vlastníctva, notárske poplatky súvisiace s osvedčením podpisov predávajúceho, katastrálny poplatok, finančné a hypotekárne poradenstvo, služby súvisiace so sprostredkovaním poistenia nehnuteľnosti.
EXKLUZÍVNE vám ponúkame na predaj objekt na Slovenskej
EXKLUZÍVNE vám ponúkame na predaj polyfunkčný objekt na Slovenskej ulici v Prešove. Videoobhiadku tohto objektu si môžete pozrieť na tomto linku: ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Prešov – Slovenská ulica Predmet: polyfunkčný objekt Priestory: predná časť budovy pozostáva z dvoch užívateľných priestorov (prízemie: súčasné Lahôdky, suterén: bývalý bar Sibír) : zadná časť budovy vhodná na rekonštrukciu. Pamiatka v pamiatkovej zóne mesta Stav: pôvodný stav Úžitková plocha budovy: 200 m2 prízemie + 200 m2 suterén + 250 m2 zadná pamiatková časť budovy Veľkosť pozemku: 487 m2 Inžinierske siete: voda, elektrina Kúrenie: elektrické Mesačné náklady: 100€ KONŠTRUKCIA DOMU: Konštrukcia: tehla Strecha: škrídľa POPIS MIESTNOSTÍ - DISPOZÍCIA: Suterén – obchodný priestor v pivničných priestoroch Prízemie – obchodný priestor + 3x toaleta Zadná časť budovy – pamiatka v stave vhodnom na rekonštrukciu POPIS BUDOVY: - polyfunkčný objekt v pamiatkovej rezervácii v úzkom centre mesta Prešov - prízemie prednej časti budovy je momentálne prenajaté - možnosti vlastnej realizácie - v prednej časti budovy je dlažba - pôvodný stav - drevené okná LOKALITA A OKOLIE: - blízko centra mesta Prešov - prechod na Hlavnú ulicu - frekventovaná ulica vhodná pre obchod a služby CENA A PLATBA: - cena 289 000 EUR + dohoda - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením).
BUDOVA POLYFUNKČNÉHO VYUŽITIA, SLIVNÍK, OKRES TREBIŠOV
     V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu v obci Slivník nachádzajúcu sa len 25 km od Košíc. Budova bola postavená okolo roku 1987 a bola prevádzkovaná do roku 2016. Boli v nej zriadené prevádzky reštaurácie, potravín, mliekarne, mäsiarstva. V ostatných 3 rokoch je budova nevyužívaná.  Potenciál budovy je široký od možnosti využitia ako zariadenie pre seniorov, výrobný priestor pre drobnú remeselnú výrobu, bytovú výstavbu a iné.       Budova sa skladá z 1. nadzemného podlažia a suterénu. V suteréne sa nachádza kotolňa a skladové priestory prístupné ako schodiskom tak i nákladným výťahom. V 1 . NP sa nachádzajú priestory niekdajšej reštaurácie, výčap, kuchyňa, salónik, jedna väčšia miestnosť slúžiaca ako predajňa potravín, sklad, dve menšie predajne a  dve sociálne zázemia. V zadnej časti budovy sa nachádza zásobovacia rampa. Budova je napojená na všetky inžinierske siete. Pred hlavným vstupom do budovy je umiestnená zastrešená terasa.  Celková úžitková plocha budovy 538,51 m² z toho 21,48 m² je tvorených terasou a 136 m² suterénom. Budova bola vykurovaná plynovým kotlom.      Technické riešenie budovy umožňuje vytvorenie nadstavby. Nad časťou pôvodných potravín sú panelové stropy. Svetlá výška budovy v najvyššej časti je 6,7 metra a v nižšej 3,6 metra.  Budova je situovaná priamo v srdci obce Slivník kde dopyt po bytových jednotkách vysoko prevyšuje ponuku. Tu sa otvárajú možnosti prestavby budovy na obytnú budovu.       Výmera pozemku je 1449 m² z toho zastavanú plochu tvorí 583 m².  Predmetom ponuky je i parcela o výmere 488 m² nachádzajúca sa priamo naproti tohto objektu a jej využitie v prípade prestavby na obytnú budovu je jednoznačné a to na parkovacie státia.     Kúpa a následná rekonštrukcia sa javí ako dobrá investícia vzhľadom na rozvoj obce a skladbu obyvateľstva. Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
Podnikateľský objekt s veľkým pozemkom UPI - výstavba domov
Ponúkame na predaj podnikateľský objekt - budovu s veľkým pozemkom v Dunajskej Lužnej . V budove je reštaurácia s obchodom , na pozemku je veľké parkovisko. Nehnuteľnosti sa nachádzajú na frekventovanom mieste. Výmera pozemku 2132m2, zastavaná plocha 300m2, podlahová plocha 250m2. Reštaurácia s veľkou terasou - nutná rekonštrukcia. Vstup do reštaurácie je z čelnej aj bočnej strany budovy. Z prednej časti budovy je aj vstup do obchodu momentálne využívanú ako mäsiarstvo. Možnosť zbúrania objektu a výstavby rodinných a bytových domov - UPI vydané. Pozemok je veľký s možnosťou parkovania v prednej a bočnej časti pozemku. Povrch parkoviska je vyasfaltovaný. Výhodou budovy na obchodné využitie je centrum obce, blízkosť hlavnej cesty, výborná vybudovaná infraštruktúra a malá vzdialenosť do BA.
NA PRENÁJOM výrobno-skladové priestory, K zábraniu, Trenčín
RE/MAX Vám ponúka na prenájom prízemné priestory v polyfunkčnej budove na ulici K zábraniu, Trenčín – Kubrá vhodné pre výrobno-skladové účely. Budova disponuje 2 hlavnými vchodmi do priestorov a ponúka 5 rôznych alternatív prenájmu priestorov o výmere od 100 do 440 m2 (viď zobrazenie vo vizualizáciách v rovnakom poradí ako v texte). ALT 1 = 100 m2 PRIESTOR 1 + WC + RAMPA = 100 m2 Priestor je orientovaný v severnej časti budovy. Pozostáva predovšetkým z časti PRIESTOR 1 a prislúchajúcej toalety. Disponuje taktiež nákladnou rampou so zastrešením, ku ktorej vedie prístupová cesta (zámková dlažba) od ulice uzavretá bránou. Pred rampou je priestor pre parkovanie o výmere cca 50 m2. Hlavným vstupom do daného priestoru sú dvojkrídlové dvere od rampy (šírka 2 m). Alternatívnym vstupom je priechodná toaleta, do ktorej je možné sa dostať z hlavného vestibulu budovy (od schodišťa). ALT 2 = 225 m2 PRIESTOR 1 + WC + RAMPA = 100 m2 + PRIESTOR 2 + PRIESTOR 3 = 125 m2 Zahŕňa ALT 1 + dva ďalšie priestory (PRIESTOR 2 = 89 m2 + PRIESTOR 3 = 36 m2), ktoré sa nachádzajú v strede budovy. K dobru je teda ďalších +125 m2. ALT 3 = 215 m2 PRIESTOR 4 + WC + ŠATŇA + VELÍN/KANC. + KOTOLŇA = 215 m2 Priestor je orientovaný v južnej časti budovy. Pozostáva najmä z časti PRIESTOR 4, prislúchajúcej toalety + šatní a z malej kancelárie, ktorá je s PRIESTOROM 4 priamo prepojená dverami a interiérovým oknom. Disponuje 2 krídlovými vstupnými dverami (šírka 2 m), ku ktorým vedie prístupová cesta (zámková dlažba) od ulice uzavretá bránou. Parkovanie je riešené pred budovou popri ceste. ALT 4 = 340 m2 PRIESTOR 4 + WC + ŠATŇA + VELÍN/KANC. + KOTOLŇA = 215 m2 + PRIESTOR 2 + PRIESTOR 3 = 125 m2 Zahŕňa ALT 3 + dva ďalšie priestory (PRIESTOR 2 = 89 m2 + PRIESTOR 3 = 36 m2), ktoré sa nachádzajú v strede budovy. K dobru je teda ďalších +125 m2. ALT 5 = 440 m2 Zahŕňa všetky vyššie zmienené priestory spolu čiže PRIESTORY 1, 2, 3, 4, 2x toaleta, šatne, kancelária + rampa a prístupy z oboch strán budovy. CENA Cena mesačného prenájmu na m2 predstavuje 5,00 EUR bez DPH bez energií. Uvedená cena 500,00 EUR bez DPH bez energií je pre ALT 1) o výmere 100 m2. Kúrenie je zabezpečené pomocou plynového kotla pre celý objekt. Priestory je možné prenajať aj ako obchodné priestory pre účel poskytovania služieb. SERVIS V cene je kompletný servis zahŕňajúci: - vypracovanie nájomných zmlúv PRÁVNIKOM - odovzdanie nehnuteľnosti - prípadne ďalšie potrebné dokumenty potrebné k prenájmu nehnuteľnosti V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať: ondrej.straka@
Podnikateľský objekt Marcelová
Najnižšie podanie 225 000,00 Dátum a čas dražby: 17.08.2023 10:00 Miesto dražby Notársky úrad JUDr. Jarmila Kováčová, so sídlom Boženy Němcovej 13, 949 01 Nitra Dražobná zábezpeka 10 000,00 Dobrovolná dražba Áno Dátum 1. verejnej obhliadky 01.08.2023 10:00 Dátum 2. verejnej obhliadky 15.08.2023 10:00 Dražba - Autosalón a servis so súpisným číslom 1444, v obci Marcelová. Pozemky parcelné č. 222/1, 222/2, 222/6, 222/12, 222/15 o celkovej výmere 4648 m2. Vzhľadom na skutočnosť, že hodnotené nehnuteľnosti neboli sprístupnené, ohodnotenie predmetu dražby bolo vykonané v zmysle § 12 ods.3 zákona č.527/2002 o dobrovoľných dražbách, v znení neskorších predpisov ("ohodnotenie možno vykonať z dostupných údajov, ktoré má dražobník k dispozícii"). Z dôvodu neumožnenia vykonania obhliadky nie je možné určiť presné technické ani dispozičné riešenie ohodnocovaných nehnuteľností, rovnako ani ich užívaciu schopnosť. Pôvodná časť Nebytová budova pôvodného autosalónu a servisu so súpisným číslom 1444 sa nachádza v obytnej časti zastavaného územia obce Marcelová, na pozemku s parcelným číslom 222/6 katastrálneho územia Marcelová. Budova je postavená z tradičných stavebných materiálov a s tradičnou technológiou stavebnej výroby. Základy tvoria monolitické železobetónové základové pásy, zvislý nosný systém je murovaný stenový z pálených tehloblokov, horizontálnymi nosnými konštrukciami sú monolitické železobetónové preklady a vence. Predmetná časť' budovy pozostáva z predajnej časti, z administratívnej časti , zo servisných priestorov, zo skladovacích priestorov a zo sociálne hygienického a technického zázemia. Budova je zásobovaná studenou pitnou vodou z verejného vodovodu po vodomerovú šachtu pomocou prípojky z rPE rúr, od vodomerovej zostavy po vstup do budovy pomocou podzemného prívodu tiež z plastových rúr rPE DN 25 mm celkovej predpokladanej dĺžky 35,00 m. Vodomerová zostava ako aj hlavný uzáver vody sú umiestnené v betónovej vodomernej šachte situovanej pred budovou až vedľa štátnej cesty na pozemku s parcelným číslom 222/2. Splašková kanalizácia je riešená prípojkou z PVC rúr DN 110 celkovej predpokladanej dĺžky 7,50 m do betónovej akumulačnej nádrže situovanej vedľa budovy na pozemku s parcelným číslom 222/1. Vykurovanie budovy je ústredné teplovodné kombinované (podlahové ako aj pomocou vykurovacích panelov) - zdrojom tepla je kotol ÚK pôvodne na biomasy - pelety, obilie atď., bol prerobený aj na spaľovanie oleja, resp. nový nástenný plynový kotol typu VIESSMANN. Zásobovanie budovy zemným plynom je riešené STL plynovou prípojkou po regulačné a meracie zariadenie umiestnené v murovanej skrini na pozemku s parcelným číslom 222/1, oceľovou podzemnou NTL prípojkou po vstup do budovy celkovej predpokladanej dĺžky 23,00 m a NTL vnútorným rozvodom plynu k jednotlivým spotrebičom. Napojenie budovy na sekundárny NN elektrický rozvod je pomocou podzemnej kábelovej prípojky AYKY 4B*16 mm2 od vonkajšieho pouličného NN rozvodu cez prípojkovú skriňu