bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAJ - Dom 54, DVE KÚPEĽNE, 114 m2, Jahodová, Lužianky

Kategória: Domy


Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj viaceré rodinné domy v Lužiankach pri golfovom ihrisku RED OAK, na ulici Jahodová.
Rodinné domy sú vo výstavbe a budú dokončené do štádia HOLODOM.

RODINNÉ DOMY s interným označením 54 a 55 sú modifikované a zväčšené domy typu B známe z prvej etapy výstavby. Tieto domy majú 2 kúpeľne.
Dom 55 - rezervovaný, dom 54 voľný.

Domy stoja na pozemku s výmerou 726 m2. Rozmery pozemku sú 22 m x 33 m.
Úžitková plocha domov 54 a 55 je 114,50 m2 + prekrytie plochy terasy s výmerou približne 50 m2.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMOV 54 a 55:
Vstupná chodba, technická miestnosť (umiestnený plynový kotol), kúpeľňa s prípojkami pre WC, sprchový kút a umývadlo (5,10 m2), obývačka spojená s kuchyňou, špajza, detská izba 13,70 m2, detská izba 13,45 m2 m2, spálňa rodičov 17,55 m2, kúpeľňa s prípravou pre toaletu, bidet, vaňu a sprchovací kút (6,50 m2). Na povale je odkladací priestor - pochôdzna časť povaly ca. 12 m2.

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA:
Základ domu - betónové debniace tvárnice, hydroizolačné nátery a hydroizolačné lepiace pásy. Obvodový múr - tehla Wienerberger 30 cm, vnútorné priečky - tehla Wienerberger porotherm 12 cm, väzníkový drevený krov, betónová strešná krytina Bramac, fúkaná stropná izolácia Isover (sklenná vata) 40 cm, zateplenie obvodového múru - 15 cm polystyrén, fasádna farba, plastové okná s izolačným trojsklom, vchodové dvere plastové, podlahové teplovodné kúrenie, podlahy - betónový poter, tepelná izolácia podlahy - podlahový polystyrén 10 cm, plynový kondenzačný kotol, hladké sadrové vnútorné omietky Baumit, technická miestnosť vápenno-cementová omietka, stropy sadrokartónové, biela striekaná maľovka v interiéri, v obývacej časti je predpríprava na krb - komínový systém zn. Schiedel, ukončená elektroinštalácia, osadené zásuvky a vypínače Legrand, WC Geberit závesná zostava, pripravená elektroinštalácia pre zabezpečovací systém, predpríprava pre optické pripojenie na internet, pripravená elektroinštalácia pre elektrickú bránu a bazén, predpríprava pre klimatizáciu, predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie.
Energetický certifikát triedy A.

INŽINIERSKE SIETE:
Vodovodná, plynová, elektrická a kanalizačná prípojka - VŠETKY SIETE FUNKČNÉ!!! Lokalita s vybudovanou infraštruktúrou - asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie.

Predajná cena holodomu č. 54 a 55 spolu s pozemkom je 244.000 EUR.

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte:

amaxades.reality@

Počet poschodí: 1
Počet izieb: 4
Obytná plocha: 114.5m²
Celková rozloha: 164.5m²
Rozloha pozemku: 726m²
Úžitková plocha: 114.5m²
Vlastníctvo: firemné
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Plyn: áno
Kanalizácia: áno
Internet: optika
Vykurovanie: vlastné - plyn
Terasa: áno
Garáž: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zateplený objekt:
PREDAJ - Dom 54, DVE KÚPEĽNE, 114 m2, Jahodová, Lužianky
Podobné inzeráty
PREDAJ - Dom 54, 114 m2, DVE KÚPEĽNE, Jahodová, Lužianky
Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj viaceré rodinné domy v Lužiankach pri golfovom ihrisku RED OAK, na ulici Jahodová. Rodinné domy sú vo výstavbe a budú dokončené do štádia HOLODOM. RODINNÉ DOMY s interným označením 54 a 55 sú modifikované a zväčšené domy typu B známe z prvej etapy výstavby. Tieto domy majú 2 kúpeľne. Dom 55 - rezervovaný, dom 54 - voľný Domy stoja na pozemku s výmerou 726 m2. Rozmery pozemku sú 22 m x 33 m. Úžitková plocha domov 54 a 55 je 114,50 m2 + prekrytie plochy terasy s výmerou približne 50 m2. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMOV 54 a 55: Vstupná chodba, technická miestnosť (umiestnený plynový kotol), kúpeľňa s prípojkami pre WC, sprchový kút a umývadlo (5,10 m2), obývačka spojená s kuchyňou, špajza, detská izba 13,70 m2, detská izba 13,45 m2 m2, spálňa rodičov 17,55 m2, kúpeľňa s prípravou pre toaletu, bidet, vaňu a sprchovací kút (6,50 m2). Na povale je odkladací priestor - pochôdzna časť povaly ca. 12 m2. TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: Základ domu - betónové debniace tvárnice, hydroizolačné nátery a hydroizolačné lepiace pásy. Obvodový múr - tehla Wienerberger 30 cm, vnútorné priečky - tehla Wienerberger porotherm 12 cm, väzníkový drevený krov, betónová strešná krytina Bramac, fúkaná stropná izolácia Isover (sklenná vata) 40 cm, zateplenie obvodového múru - 15 cm polystyrén, fasádna farba, plastové okná s izolačným trojsklom, vchodové dvere plastové, podlahové teplovodné kúrenie, podlahy - betónový poter, tepelná izolácia podlahy - podlahový polystyrén 10 cm, plynový kondenzačný kotol, hladké sadrové vnútorné omietky Baumit, technická miestnosť vápenno-cementová omietka, stropy sadrokartónové, biela striekaná maľovka v interiéri, v obývacej časti je predpríprava na krb - komínový systém zn. Schiedel, ukončená elektroinštalácia, osadené zásuvky a vypínače Legrand, WC Geberit závesná zostava, pripravená elektroinštalácia pre zabezpečovací systém, predpríprava pre optické pripojenie na internet, pripravená elektroinštalácia pre elektrickú bránu a bazén, predpríprava pre klimatizáciu, predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie. Energetický certifikát triedy A. INŽINIERSKE SIETE: Vodovodná, plynová, elektrická a kanalizačná prípojka - VŠETKY SIETE FUNKČNÉ!!! Lokalita s vybudovanou infraštruktúrou - asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie. Predajná cena holodomu č. 54 a 55 spolu s pozemkom je 244.000 EUR. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte: amaxades.reality@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Obytná plocha: 114.5m² Celková rozloha: 164.5m² Rozloha pozemku: 726m² Úžitková plocha: 114.5m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: optika Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno Garáž: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zateplený objekt
Bungalov v peknom prostredí - Lužianky - Nitra
Typ: Rodinný dom Ulica: Lužianky Obec: Lužianky Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Lužianky, 6 km od Nitry. Dom sa nachádza mimo hlavnej cesty, na rovinatom pozemku s výhľadom na Zobor. Z pozemku nie je vidieť ani počuť Priemyselný park. Pozemok má rozlohu 481 m2, zastavaná plocha 124m2. Na pozemok vedie súkromná cesta (3 majiteľa). Vedľajšie domy už sú obývané. Dom je zrealizovaný do HOLODOMU a je SKOLAUDOVANÝ.  Dispozícia domu: obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, terasa, 2 spálne, detská izba, vstupná chodba, samostatná toaleta a technická miestnosť, kúpeľňa s toaletou. Dom je stavaný z moderných kvalitných materiálov, energetická trieda - A0. Dom je napojený na vodu, elektrinu, plyn a kanalizáciu.  Odkaz na 3D obhliadku tu /e/uc/e0f16c26f6854239a8c98aba3826a0fa?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium&upload-key=383a48bb15a349adad067e536f6b5d37   Dom sa ponúka v štádiu holodom, skolaudovaný,  možnosť po dohode dokončiť do štádia štandard. Cena za HOLODOM: 204000 euro. Možnosť dokončiť do Štandardu. Dokončenie do ŠTANDARDU : fasáda, podlaha, steny, interiérové dvere, sanita, zásuvky, bez nábytku, kuchynskej linky a spotrebičov. Cena na dokončenie 14000 euro vrátane kvalitného materiálu v strednej cenovej kategórii. Výhody v štadiu HOLODOM: Je možnosť vnútorné práce prispôsobiť svojím predstavám a rozpočtu, vybrať farebnosť, vzor obkladu, fasády, sanity, a pod. Cena v tomto prípade bude závisieť od konkrétnych materiálov.  Výhody dokončenia do ŠTANDARDU: jednoduchšie riešenia bez nutnosti  výberu materiálov, šetrnosť, rýchlosť . Stavebná firma má veľke skusenosti v stavebníctve a dobré referencie. Odporúčam obhliadku na mieste, je tu ticho a je to pekné miesto na prechádzky, pri rieke je cyklistická trasa.  Obec Lužianky disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou: MHD a železničná stanica - 9 minut pešo, Coop Jednota - 15 minút. Len 6 km od Nitry, 4 km - dialnica R1A. Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 124 m2 Úžitková plocha: 101 m2 Plocha pozemku: 481 m2 Zastavaná plocha: 124 m2 Podlahová plocha: 101 m2 Počet podlaží: 1 Počet izie
PREDAJ - Dom 61, 5 izbový dom s garážou - Jahodová, Lužianky
Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj dispozične premyslený 5 izbový rodinný dom s garážou a krytou terasou v novovznikajúcej lokalite pri golfovom ihrisku RED OAK Nitra - Lužianky, Jahodová ulica. Dom je vo výstavbe a bude dohotovený do štádia "HOLODOM" = vnútorné sadrové omietky, biely striekaný náter, osadená elektroinštalácia, zateplenie, fasádna farba. Dom má interné označenie č.61. Dom stojí na pozemku s výmerou 757 m2. Úžitková plocha domu vrátane garáže je 159,65 m2 + prekrytie terasy 34,50 m2. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Vstupná chodba, technická miestnosť spojená s WC, obývačka spojená s kuchyňou, špajza, prvá izba 14,55 m2, druhá izba 13,25 m2, tretia izba 14,50 m2, spálňa rodičov so šatníkom 16,60 m2 (izba 12,20 + šatník 4,40), kúpeľňa s prípravou pre toaletu, bidet, vaňu, sprchový kút a dvojumývadlo, garáž 21,5 m2. Na povale je odkladací priestor - pochôdzna časť povaly. Východ na terasu je z obývačky a zo spálne. TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: Základ domu - betónové debniace tvárnice, hydroizolačné nátery a hydroizolačné lepiace pásy. Obvodový múr - tehla Wienerberger 30 cm, vnútorné priečky - tehla Wienerberger porotherm 12 cm, väzníkový drevený krov, betónová strešná krytina Bramac, fúkaná stropná izolácia Isover (sklenná vata) 40 cm, zateplenie obvodového múru - 15 cm polystyrén, fasádna farba, plastové okná s izolačným trojsklom, vchodové dvere plastové, podlahové teplovodné kúrenie, podlahy - betónový poter, tepelná izolácia podlahy - podlahový polystyrén 10 cm, plynový kondenzačný kotol, hladké sadrové vnútorné omietky Baumit, technická miestnosť vápenno-cementová omietka, stropy sadrokartónové, biela striekaná maľovka v interiéri, v obývacej časti je predpríprava na krb - komínový systém zn. Schiedel, ukončená elektroinštalácia, osadené zásuvky a vypínače, 2 x WC geberit závesná zostava, pripravená elektroinštalácia pre zabezpečovací systém, predpríprava pre optické pripojenie na internet, pripravená elektroinštalácia pre elektrickú bránu, predpríprava pre klimatizáciu, predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie. Energetický certifikát triedy A. INŽINIERSKE SIETE: Vodovodná, plynová, elektrická a kanalizačná prípojka. Lokalita s vybudovanou infraštruktúrou - asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie, optické pripojenie na internet. PREDAJNÁ CENA 5 izbového holodomu s garážou spolu s pozemkom je 299.000 EUR. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte: amaxades.reality@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 5 Obytná plocha: 159.65m² Celková rozloha: 194.15m² Rozloha pozemku: 757m² Úžitková plocha: 159.65m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno - 1 Garáž: áno - 1 auto Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske sie
NA PREDAJ – 4IZ RODINNÝ DOM – RED OAK LUŽIANKY
Jana Kadvanová e-mail: jana.kadvanova@ V2 Real Estate ponúka na predaj: 4 izbový rodinný dom - bungalov - na priestrannom pozemku lokalita: Golfový klub Red Oak ( Nitra – Lužianky ) terasa 43m2 parkovacie miesto 2x súkromná ulica zabezpečená rampou Celková zastavaná plocha domu : 185m2 Celková výmera pozemku: od 526m2 do 640m2 ( väčší pozemok k dispozícii po dohode ) • Rodinný dom sa nachádza v atraktívnej a tichej časti Nitry – Lužianky, v lokalite golfového rezortu Red Oak • Predáva sa v štádiu skolaudovaný holodom, s možnosťou dokončenia do štandardu ( kt. zahŕňajú podlahu, dlažbu, obklady, dvere, sanitu, terasu a chodníky ) • Dispozícia: Vstupná chodba so šatníkom, obývačka prepojená s kuchyňou, v ktorej nechýba špajza, a jedálňou, odkiaľ vedie východ na priestrannú, slnečnú terasu. 2 nepriechodné izby, spálňa s vlastnou je kúpeľnou, s wc a sprchovým kútom. Technická miestnosť s kotlom a druhá kúpeľňa s vaňou a wc. • IS na pozemku : elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optika • Terasa je zastrešená, má nádherný výhľad smerom na golfové ihrisko • Predpríprava na vonkajšie žalúzie, klimatizáciu a videovrátnik je samozrejmosťou • Veľkou výhodou je predpríprava na krb ( v štandarde bude dokončený podľa predstáv budúceho majiteľa ) • Energetický certifikát A0, dom je nízkoenergetický • Kúrenie je podlahové - termostaty na reguláciu teploty sa nachádzajú v každej miestnosti LOKALITA : Obec Lužianky a okolie ponúka dostatok možností pre kultúru, rekreáciu aj šport, hoci v krajskom meste Nitra ste za pár minút, kde nájdete nadpriemernú občiansku vybavenosť a mnoho možností. Samostatná lokalita golfového klubu Red Oak zabezpečí polyfunkciu, škôlku aj MHD. Pre viac info nás neváhajte kontaktovať: Tel.č. e-mail: jana.kadvanova@
PREDAJ - Dom č. 61, 5 izbový dom s garážou - Jahodová, Lužia
Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj dispozične premyslený 5 izbový rodinný dom s garážou a krytou terasou v novovznikajúcej lokalite pri golfovom ihrisku RED OAK Nitra - Lužianky, Jahodová ulica. Dom je vo výstavbe a bude dohotovený do štádia "HOLODOM" = vnútorné sadrové omietky, biely striekaný náter, osadená elektroinštalácia, zateplenie, fasádna farba. Dom má interné označenie č.61. Dom stojí na pozemku s výmerou 757 m2. Úžitková plocha domu vrátane garáže je 159,65 m2 + prekrytie terasy 34,50 m2. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Vstupná chodba, technická miestnosť spojená s WC, obývačka spojená s kuchyňou, špajza, prvá izba 14,55 m2, druhá izba 13,25 m2, tretia izba 14,50 m2, spálňa rodičov so šatníkom 16,60 m2 (izba 12,20 + šatník 4,40), kúpeľňa s prípravou pre toaletu, bidet, vaňu, sprchový kút a dvojumývadlo, garáž 21,5 m2. Na povale je odkladací priestor - pochôdzna časť povaly. Východ na terasu je z obývačky a zo spálne. TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: Základ domu - betónové debniace tvárnice, hydroizolačné nátery a hydroizolačné lepiace pásy. Obvodový múr - tehla Wienerberger 30 cm, vnútorné priečky - tehla Wienerberger porotherm 12 cm, väzníkový drevený krov, betónová strešná krytina Bramac, fúkaná stropná izolácia Isover (sklenná vata) 40 cm, zateplenie obvodového múru - 15 cm polystyrén, fasádna farba, plastové okná s izolačným trojsklom, vchodové dvere plastové, podlahové teplovodné kúrenie, podlahy - betónový poter, tepelná izolácia podlahy - podlahový polystyrén 10 cm, plynový kondenzačný kotol, hladké sadrové vnútorné omietky Baumit, technická miestnosť vápenno-cementová omietka, stropy sadrokartónové, biela striekaná maľovka v interiéri, v obývacej časti je predpríprava na krb - komínový systém zn. Schiedel, ukončená elektroinštalácia, osadené zásuvky a vypínače, 2 x WC geberit závesná zostava, pripravená elektroinštalácia pre zabezpečovací systém, predpríprava pre optické pripojenie na internet, pripravená elektroinštalácia pre elektrickú bránu, predpríprava pre klimatizáciu, predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie. Energetický certifikát triedy A. INŽINIERSKE SIETE: Vodovodná, plynová, elektrická a kanalizačná prípojka. Lokalita s vybudovanou infraštruktúrou - asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie, optické pripojenie na internet. PREDAJNÁ CENA 5 izbového holodomu s garážou spolu s pozemkom je 299.000 EUR. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte: amaxades.reality@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 5 Obytná plocha: 159.65m² Celková rozloha: 194.15m² Rozloha pozemku: 757m² Úžitková plocha: 159.65m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno - 1 Garáž: áno - 1 auto Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske sie
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.