bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj DOM Kamenná Poruba

Kategória: Domy

Rod. Dom na predaj obytná plocha 160 m2. Bungalov. Obývačka, kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa , 2 x wc 2 x spálňa, 1 x pracovňa. Prístrešok na 2 auta. Pozemok 1200 m2. Dom starý prerobený na pozemku aj hospodárske budovy 300 m2. Kúrenie kotol na tuhé palivo, kozub, plyn.
Predaj DOM Kamenná Poruba
Podobné inzeráty
Rodinný dom na predaj, Závažná Poruba
Nebaví Vás už počúvať susedov v paneláku a hľadáte cenovo dostupný domček v blízkosti Liptovského Mikuláša? Hľadáte chalupu na Liptove no požadujete aby mala daná lokalita čo ponúknuť? Už nemusíte hľadať! Máme pre vás riešenie. Exkluzívne iba v realitnej kancelárii RESIDENCE vám ponúkame na predaj rodinný dom v obci Závažná Poruba. Zaujímavosťou tohto domu je fakt, že v minulosti ho obýval Adam Mišura, spoluobjaviteľ jaskyne slobody v Demänovskej doline. Obec Závažná Poruba sa rozprestiera v Liptovskej kotline pod vrchom Poludnica len 6 km od centra mesta Liptovský Mikuláš. Výhodná zemepisná a strategická poloha obce umožňuje jej všestranný rozvoj a špecifickú orientáciu na cestovný ruch, šport a na možnosti všestrannej sebarealizácie jej obyvateľov. Nad obcou sa nachádza areál zimných športov - Opalisko a v lete pešia turistika po značených turistických chodníkoch, ktoré sú súčasťou Národného parku Nízke Tatry (NAPANT). Na pôde obce sa pravidelne organizujú kultúrno-spoločenské i športové akcie. Obec má vo svojej správe aj Materskú školu a Základnú školu Milan Rúfusa. Dom sa nachádza v polovici obce s prístupom z hlavnej asfaltovej komunikácie. Stavba domu je v osobnom vlastníctve, možnosť hypotekárneho úveru, s vybavením ktorého vám vieme kedykoľvek pomôcť. Celková plocha pozemku je 114m2. Súčasťou predaja je aj polovičný podiel na prístupovej ceste k domu o veľkosti 87m2. Stavba rodinného domu je z roku 1935, ktorý prešiel v minulosti niekoľkými rekonštrukciami, no stále je tu zachovalé čaro dávnej doby. Stavba domu je postavená z tehál na kamennom základe. Okná sú pôvodné drevené. Strecha domu je sedlová pokrytá kanadským šindľom. Kúrenie je zabezpečené pieckou v obývačke poprípade elektrickým ohrievačmi v každej izbe. Pôvodný vstup do domu sa viac menej už ani nevyužíva nakoľko tu bola vybudovaná prístavba, kde sa nachádza hlavný vchod do domu a tiež vstup do pivnice. Dom má celkovo 2 podlažia a je celý podpivničený. Na prvom podlaží sa nachádza kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa s WC a obývacia izba. Na druhom podkrovnom podlaží sa nachádzajú 2 spálne a jedno WC. V pivnici sú celkovo 3 samostatné miestnosti. V zadnej časti pozemku sa nachádza vydláždená terasa a dreváreň. V súčasnej dobe sa dom využíva len na súkromné rekreačné účely. IS: Elektrický prúd je s napätím 230/400V, vodovod, kanalizácia, plyn nie je. Ohrev TUV je zabezpečený pomocou bojlera. Dom je vhodný tak na trvalé bývanie ako aj na víkendové chalupárčenie, ihneď obývateľný. Priamo z domu je len 6 km od centra Liptovského Mikuláša, 1 km lyžiarske stredisko Opalisko, 22 km Jasná Nízke Tatry, 10 km Aquapark Tatralandia, 24 km GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ. V prípade záujmu o obhliadku resp. viac informácií kontaktuje makléra: Boris Barborík
Rodinný dom v obci Poruba
Hľadáte útulný domček v lone prírody, ale nechcete strácať dlhý čas dochádzaním do mesta? Ak áno, potom je práve pre Vás určená naša nová ponuka – vidiecky rodinný dom v obci Poruba, vzdialenej len 9 km od okresného mesta Prievidza. Rodinný dom je súčasťou dvojdomu, pôvodná stavba je z roku 1935, postavený z tehly – múry hrúbky 60 cm, s kamennými základmi, prešiel v roku 2021 kompletnou rekonštrukciou interiéru. Má plastové okná, medené elektrické rozvody, nové rozvody vody aj kúrenia, nové podlahy, interiérové dvere. Kúrenie je plynové, resp. v kachľovej peci (nachádzajúcej sa v kuchyni), ktorá dostatočne vykúri všetky miestnosti. Strešná krytina bola vymenená pred 5 rokmi. Dom je jednopodlažný, má verandu, kuchyňu, obývačku, chodbu so vstavanými skriňami, spálňu, kúpeľňu so sprchovým kútom a WC. Je možnosť dobudovania ďalšej izby v prístavbe, ktorá má momentálne vymurované steny a je zastrešená. Veľmi vkusná, štýlová a takmer nová kuchyňa bola robená na mieru, a je spolu so spotrebičmi – elektrickou rúrou, sporákom, umývačkou riadu a digestorom započítaná v cene nehnuteľnosti, rovnako ako aj ostatný nábytok, nachádzajúci sa v dome. Dom pôsobí veľmi útulným a vkusným dojmom, je vhodný tak na trvalé bývanie, aj ako víkendová chalupa. Atmosféru prírody Vám navodí hneď za domom tečúci zurčiaci potôčik. Na pozemku sa nachádza nový, priestranná altánok s grilom, nová drevená garáž, ako aj voliéra pre Vášho domáceho miláčika. Veľkým bonusom je pekný rovinatý pozemok, s dostatkom miesta pre aktívny aj pasívny oddych celej Vašej rodiny. Výhodou domu je jeho umiestnenie v rámci obce, nachádza sa na jej samom konci, čo znamená, že nie ste obkolesení susedmi z každej strany. Obec Poruba Vám poskytuje komfortné bývanie v objatí prírody, a pritom na dosah od okresného mesta, do ktorého sa autom dostanete za pár minút. Rodinný dom je možné kúpiť tak v hotovosti, ako aj na hypotéku, s vybavením ktorej Vám bezplatne pomôžeme. V cene nehnuteľnosti je započítaný kompletný právny servis, poplatky na katastri, overenie podpisov na kúpnych zmluvách, ako aj celý popredajný servis, spojený s odovzdaním nehnuteľnosti novému majiteľovi.
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
✅DOM v cene BYTU,  Závažná Poruba
✅Zmenila sa Vám rodinná situácia a uvažujete o kúpe nového DOMU a predaji Vašej nehnuteľnosti ? Nechcete sa zadĺžiť novým úverom od banky a rozmýšlate ako rýchlo predať Vašu nehnuteľnosť ? ZÁMENA nehnuteľností je najrýchlejší spôsob kúpy a predaja v tomto čase. Využite túto možnosť a dajte si oceniť Vašu nehnuteľnosť pre zámenu. ☑️ Pre lepšiu predstavu s novým bývaním na tejto adrese sme pre Vás pripravili Matterport 3D interaktívnu prehliadku TU: a krátke video s možnosťou výberu zariaďovacích predmetov v dome TU: Kompletná ponuka fotografií a vizualizácií TU: ☑️ Uvádzame do predaja 4 izbový ( po úprave 5 izbový ) rodinný dom s vysporiadaným pozemkom, bez spoločného dvora a vo výbornej lokalite, v obci Závažná Poruba, blízko mesta Liptovský Mikuláš. Rodinný dom je možné užívať ako rodinný dom alebo aj ako apartmánový dom na prenájom vzhľadom k tomu, že k domu prináleží centrálne schodisko so vstupom na každé poschodie. Ako možnosť ponúkame modernizáciu podľa navrhovanej vizualizácie budúceho stavu. Samotný rodinný dom je možné kúpiť v stave bez rekonštrukcie, podľa fotodokumentácie alebo v stave po rekonštrukcii. ☑️Stavba z roku 1950 je primerane opotrebovaná veku, bez statického poškodenia a ihneď obývateľná. Dom je umiestnený na vyvýšenom prízemí, čo zaručuje dobrú tepelnú izoláciu. Podpivničenie je v rozsahu celého pôdorysu zastavanej plochy. Samotná stavba je murovaná v kombinácii použitých stavebných materiálov , hlavne tehla, kvádra a kameň, s hrúbkou obvodových stien 50cm. Stropy sú betónové. V exterieri bola realizovaná v minulých rokoch len čiastočná rekonštrukcia v rozsahu výmeny novej krytiny za plech. V interieri sa realizovala modernizácia elektroinštalácie a vodoinštalácie. Podkrovný priestor je obytný s dvomi izbami. Dom nemá centrálne vykurovanie, pričom každé poschodie má kachlovú pec a ako alternatíva sa môžu používať aj elektrické konvektory. Dom je napojený na siete technickej infraštruktúry-verejný vodovod, kanalizáciu a elektrickú energiu. Rozvod plynu nie je v obci zavedený. Pozemok s výmerou 205 m2 je právne vysporiadaný, bez spoločného dvora, čiastočne svahovitý, s orientáciou na západ a je čiastočne oplotený. ☑️ CENA A) V stave pred rekonštrukciou je cena 109.999,- € podľa prezentovanej fotodokumentácie. V prípade financovania formou zámeny alebo z vlastných úspor, bez HÚ je zvýhodnená cena 99.990,- € . B) V stave podľa vizualizácie budúceho stavu alebo len po čiastočnej rekonštrukcii podľa výberu nového vlastníka je cena od 129.990 € .( v cene je zahrnutá modernizácia - NOVÉ okná, vykurovacie telesá a rozvody, predpríprava pre fotovoltaiku.) C) V stave na kľúč, podľa vizualizácie je cena dohodou ☑️ POTREBUJETE PRED KÚPOU PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ? Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na sp
✅NOVÁ REKONŠTRUKCIA, DOM v cene BYTU, Závažná Poruba
✅Zmenila sa Vám rodinná situácia a uvažujete o kúpe nového DOMU a predaji Vašej nehnuteľnosti ? Nechcete sa zadĺžiť novým úverom od banky a rozmýšlate ako rýchlo predať Vašu nehnuteľnosť ?ZÁMENA nehnuteľností je najrýchlejší spôsob kúpy a predaja v tomto čase. Využite túto možnosť a dajte si oceniť Vašu nehnuteľnosť pre zámenu. ☑️ Pre lepšiu predstavu s novým bývaním na tejto adrese sme pre Vás pripravili Matterport 3D interaktívnu prehliadku TU: a krátke video s možnosťou výberu zariaďovacích predmetov v dome TU: Kompletná ponuka fotografií a vizualizácií TU: ☑️ Uvádzame do predaja 4 izbový ( po úprave 5 izbový ) rodinný dom s vysporiadaným pozemkom, bez spoločného dvora a vo výbornej lokalite, v obci Závažná Poruba, blízko mesta Liptovský Mikuláš. Rodinný dom je možné užívať ako rodinný dom alebo aj ako apartmánový dom na prenájom vzhľadom k tomu, že k domu prináleží centrálne schodisko so vstupom na každé poschodie. Ako možnosť ponúkame modernizáciu podľa navrhovanej vizualizácie budúceho stavu. Samotný rodinný dom je možné kúpiť v stave bez rekonštrukcie, podľa fotodokumentácie alebo v stave po rekonštrukcii. ☑️Stavba z roku 1950 je primerane opotrebovaná veku, bez statického poškodenia a ihneď obývateľná. Dom je umiestnený na vyvýšenom prízemí, čo zaručuje dobrú tepelnú izoláciu. Podpivničenie je v rozsahu celého pôdorysu zastavanej plochy. Samotná stavba je murovaná v kombinácii použitých stavebných materiálov , hlavne tehla, kvádra a kameň, s hrúbkou obvodových stien 50cm. Stropy sú betónové. V exterieri bola realizovaná v minulých rokoch len čiastočná rekonštrukcia v rozsahu výmeny novej krytiny za plech. V interieri sa realizovala modernizácia elektroinštalácie a vodoinštalácie. Podkrovný priestor je obytný s dvomi izbami. Dom nemá centrálne vykurovanie, pričom každé poschodie má kachlovú pec a ako alternatíva sa môžu používať aj elektrické konvektory. Dom je napojený na siete technickej infraštruktúry-verejný vodovod, kanalizáciu a elektrickú energiu. Rozvod plynu nie je v obci zavedený. Pozemok s výmerou 205 m2 je právne vysporiadaný, čiastočne svahovitý, s orientáciou na západ a je čiastočne oplotený. ☑️ CENA A) V stave pred rekonštrukciou je cena 109.999,- €. Zvýhodnená cena pre financovanie bez HÚ, vlastné úspory je cena 99.999,- €, podľa prezentovanej fotodokumentácie. B) V stave po čiastočnej rekonštrukcii podľa vizualizácie budúceho stavu alebo len po čiastočnej rekonštrukcii podľa výberu nového vlastníka je cena od 129.990,- € .( v cene je zahrnutá modernizácia v rozsahu - NOVÉ okná, vykurovacie telesá a predpríprava pre fotovoltaiku, maľovanie ) C) V stave na kľúč, podľa vizualizácie je cena dohodou ☑️ POTREBUJETE PRED KÚPOU PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ? Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na sprá
Na predaj rodinný dom Závažná Poruba
Predám rodinný 4 izbový dom ( po úprave 5 izbový )s vysporiadaným pozemkom,pripojený na všetky IS v obci, bez spoločného dvora a vo výbornej lokalite, v obci Závažná Poruba, blízko mesta Liptovský Mikuláš. Stavba z roku 1950 je primerane opotrebovaná veku, bez statického poškodenia a ihneď obývateľná. Dom je umiestnený na vyvýšenom prízemí, čo zaručuje dobrú tepelnú izoláciu. Podpivničenie je v rozsahu celého pôdorysu zastavanej plochy. Samotná stavba je murovaná v kombinácii použitých stavebných materiálov, hlavne tehla, kvádra a kameň, s hrúbkou obvodových stien 50cm. Stropy sú betónové. V exterieri bola zrealizovaná v minulých rokoch len čiastočná rekonštrukcia v rozsahu výmeny novej plechovej krytiny. V interieri sa zrealizovala modernizácia elektroinštalácie a vodoinštalácie a v podkrovnom priestore sa osadili nové strešné okná a strop sa zateplil, pričom sa vytvoril nový obytný priestor s dvomi izbami. Dom nemá centrálne vykurovanie, ale každé poschodie má kachlovú pec a ako alternatíva sa využívajú na ohrev priestoru aj elektrické konvektory. Dom je napojený na siete technickej infraštruktúry-verejný vodovod, kanalizáciu a elektrickú energiu. Rozvod plynu nie je v obci zavedený. Pozemok s výmerou 205 m2 je právne vysporiadaný, bez spoločného dvora, čiastočne svahovitý, s orientáciou na západ a je čiastočne oplotený. CENA 99.999,- eur pri rýchlom jednaní