bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj lukratívneho rodinného domu Snežnica ( 025-12-MACHa)

Kategória: Domy

(025-12-MACHa)
Ponúkame Vám na predaj lukratívny rodinný dom v krásnom prostredí v obci Snežnica. Dom je postavený na pozemku o rozlohe 737m2, zastavaná časť je 105m2, úžitková plocha je 300m2. K domu patrí murovaná, zateplená dvoj garáž.
Dom je dvojpodlažný, postavený v roku 2006 z tehly Porotherm. Na hornom podlaží sú tri izby, kúpeľňa a samostatné WC. Na prízemí sa nachádza obývacia izba s krbom, kuchyňa spojená s jedálňou, samostatná kúpeľňa, WC, chodba. Podlažia sú prepojené dreveným masívnym schodiskom. Dom je celý podpivničený, vybavený práčovňou, kotolňou, skladovou miestnosťou, saunou a miestnosťou so sprchovým kútom. Dom je zateplený, podkrovné izby sú taktiež zateplené. Všade sú znížené sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením. Celý dom je monitorovaný bezpečnostnými kamerami s alarmom.
Okolie domu je vkusne upravené zámkovou dlažbou a zatrávnenou plochou. V záhradnej časti nad dvoj - garážou je postavený altánok s prístreškom, posedom a záhradným krbom. Pozemok je kompletne oplotený.
Obec poskytuje občiansku vybavenosť: Obecný úrad, školu, škôlku, obchod, MHD...Obec Snežnica je známa krásnou prírodou, pokojným bývaním, kúsok od Žiliny a Kysuckého Nového Mesta cca 10-15 minút autom. Dom ponúka komfortné bývanie aj pre náročnejších. Dom je napojený na obecný vodovod, kanalizáciu a plynovod. Kúrenie je podlahové v kombinácii s ústredným kúrením. Dom sa predáva kompletne zariadený.

Výhody : luxusný a kompletne zariadený dom, krásne prostredie, blízkosť okresných miest Žilina a KNM, dvoj - garáž, krásna a účelná záhrada.

Cena : 304 800 € (Pri rýchlom jednaní možná dohoda). V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis.
Pre viac informácii nás kontaktujte na tel.č. , chrensc@
Predaj lukratívneho rodinného domu Snežnica ( 025-12-MACHa)
Podobné inzeráty
JKV REAL I Ponúkame na predaj výstavbu rodinného domu v čast
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt bude situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom bude osadený na parcelu tak, že bude umiestnený v strede pozemku. Hlavnou časťou architektonického návrhu je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 110,6 m2 Pozemok : 248m2 Vybudovaná základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Vybudovaná je vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická prípojka. Súčasťou predaja stavby je vybudovaná základová doska, všetky vybudované inžinierske siete, pozemok, pripravená kompletná dokumentácia pre stavu rodinného domu so stavebným povolením a materiál ktorý poslúži na vybudovanie hrubej stavby rodinného domu (múrov). Dobudovanie stavby je na budúcich vlastníkoch s možnosťou dokončenia vlastného domova podľa svojich predstáv. V ponuke sú viaceré rodinné domy v závislosti od toho sa odvíja veľkosť pozemku, všetky stavby sú totožné. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytne
JKV REAL I Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v ča
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt je situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom je osadený na parcele tak, že sa nachádza v strede pozemku. Hlavnou časťou predávanej nehnuteľnosti je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 126 m2 Pozemok : 225m2 Základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Stavba je postavená z materiálu porotherm tehly v hrúbke 30 cm Na zateplenie stavby je použitý polystyrén 20 cm, fasádna farba Baumit, zateplená strecha Predpríprava na vonkajšie žalúzie so zavedenou elektrinou V interiéry je použitá biela striekaná maľovka, sadrokartónové stropy, osadené rozvody na televíziu a internet, izolácia podláh v dome je v hrúbke 15 cm podlahovým polystyrénom, ističe a zásuvky značky Legrand Plastové okná s trojsklom, farba antracit Plynový kotol Prípojky : vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická. Ak hľadáte nadštandardný dom v blízkosti centra mesta Levice je táto ponuka stavaná práve pre Vás. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále l
Novostavba rodinného domu 10 km od Žiliny v obci Snežnica
Ako majiteľ nehnuteľnosti ponúkam na predaj 5 ročnú novostavbu RD v obci Snežnica vzdialenej od Žiliny 10km a od KNM 7km. Poloha domu je výborná za 10 minút ste autom v centre Žiliny alebo opačným smerom v centre KNM. Rodinný dom sa nachádza na konci obce v novo-vybudovanej štvrti. Kolaudácia domu prebehla pred 5 rokmi. Dom je nový, kompletne hotový, netreba na ňom nič robiť, opravovať, len sa nasťahovať a užívať si výhody nového na komplet hotového domu. Upravené je aj okolie domu, pozemok (zámková dlažba, trávniček), dookola celého pozemku sú vysadené tuje, jednoducho všetko je už hotové. Nehnuteľnosť je napojená na kanalizáciu a obecný vodovod, ale má aj svoju vlastnú studňu, či už na polievanie alebo keď si prepnete ventil tak aj na prevádzku domu (voda je pitná, vykonaný rozbor vody). Dom je napojený na alarm. V celom dome je podlahové vykurovanie, hlavný termostat sa nachádza v obývačke. Dom má aj krb, ktorým sa dá tak isto vykúriť celý dom. Podlahová plocha domu (úžitková) je 100m2 + spodná krytá terasa 33m2 + vrchná terasa 33m2. Súčasťou je aj záhradný domček s plochou cca 15m2. Dom sa nachádza na upravenom pozemku o rozlohe 400m2. V obci je kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, obchod, pošta...) K nehnuteľnosti sú všetky potrebné dokumenty, vytvorený energetický certifikát, tak isto je aktuálne urobený aj znalecký posudok 6/2023 na uvedenú predajnú sumu. Dispozícia domu je prízemie - vstupná chodba, kúpelňa so sprchovým kútom, dreveným umývadlom a wc, technická miestnosť, ďalšia chodba so schodiskom, obývačka s kuchyňou a špajza. Z obývačky je výstup na krytú terasu. Poschodie - na poschodí sa nachádza kúpelňa s vaňou a wc, 2x detská izba, spálňa s výstupom na terasu s umelým trávnikom a výstup do podkrovia, ktorý slúži na odkladanie vecí. Veľmi pekná lokalita, kde ste obklopený horami, ale zároveň ste za chvíľku v meste. Odporúčam ľudom, ktorý hľadajú pokoj, ticho a kľud. Mesačné náklady na prevádzku domu sú 120€ (elektrika) to je všetko, na koľko je všetko na elektriku (kúrenie, ohrev teplej vody). Cena je 239000 €, v prípade vážneho záujmu sa vieme na nejakej zľave dohodnúť + vieme poskytnúť aj vypracovaný znalecký posudok pre banku. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel: - Lorenčík Martin (majiteľ domu), pokiaľ nedvíham (nie vždy sa mi dá) poprosím Vás sms, zavolám naspäť. Dôležité - Poprosím REALITNÉ KANCELÁRIE aby ma nekontaktovali, na koľko už spolupracujem s realitnou kanceláriou a o ďalšie realitky vyslovene nemám záujem. Inzerát je len pre reálnych kupcov, mimo RK Ďakujem
Predaj: Novostavba rodinného domu v obci Snežnica(722-12-JAS
722-12-JAS Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu v obci Snežnica. Postavený je na peknom slnečnom pozemku o celkovej výmere 500 m2, zastavaná plocha je 71m2, podlahová plocha je 120m2. Dom ponúka pekný výhľad na okolitú prírodu. Dispozične pozostáva z prízemia a 1 NP. Prízemie je riešené vstupnou chodbou, kuchyňou spojenou s obývacou izbou, ďalšou izbou, kúpeľňou a WC. Na poschodie vedú drevené schody, poschodie poskytuje 3 izby, kúpeľňu s WC. Vykurovanie je zabezpečené elektrickými infrapanelmi . Dom je murovaný z tehál a je zateplený. Strecha je plechová. Predáva sa v štádiu holodom . Napojený je na elektriku, vodu možno riešiť prípojkou k obecnému vodovodu, alebo vlastným vrtom. Odpad môže byť napojený do kanalizácie prípadne do žumpy. Kolaudácia stavby rodinného domu vyžaduje vybudovanie oporného múru od svahu z dôvodu zabezpečenia možného posuvu pôdy. Projekt na realizáciu oporného múru je pred schvalený. Investičné náklady na realizáciu oporného múru sú cca 60 000€.V obci je kompletná občianska vybavenosť. Veľkou výhodou je poloha tohto domu. Do okresného mesta je to cca 5 km a do krajského mesta Žilina je to asi 8 km. Výhody: slnečný, dobrý prístup, IS, dobrá poloha domu, výborná cena. Cena: 74 850 €. V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis. Podrobnosti radi poskytneme na tel. čísle , e-mail: chrensc@
Novostavba rodinného domu, Beniakovce - NA PREDAJ
Hľadáte novostavbu rodinného domu, kde si môžte užívať spoločne strávený čas s rodinnou a priateľmi? Predstavujem Vám zaujímavú ponuku v novej zástavbe rodinných domov v lukratívnej časti obce Beniakovce len pár minút od centra mesta Košíc. Realitná kancelária RELCOM Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu o úžitkovej ploche 155 m2, ktorý sa nachádza na pozemku o výmere 1081 m2. Kompletnú fotogalériu nájdete na: DISPOZÍCIA Novostavba jednopodlažného rodinného domu ponúka nadštandardne komfortný priestor pre viacčlennú rodinu. Vstupom do domu sa dostaneme do predsiene so vstupom do technickej miestnosti, priestrannej obývačky s krbom spojenej z kuchynou čo tvorí srdce dennej časti rodinného domu z ktorej je výstup na priestrannú terasu. Následne je v ľavej časti situovaná hlavná spálňa so samostatnou kúpeľňou s WC a šatníkom. Opačná strana rodinneho domu tvorí dve spálne - detské izby ktoré majú kúpeľnu a samostanté WC. Výmera pozemku: 1081 m2 Šírka: 23 m Dĺžka: 47 m Inžinierske siete: voda, elektrina, kanalizácia, studňa Prístupová cesta: asfaltová cesta ŠTANDARDY DOMU Nosné obvodové murivo z železobetónu monolitického hr 250mm, murované deliace priečky z keramických pálených priečkoviek POROTHERM hr. 140 Strecha: jednoplášťová plochá strecha s klasickým poradím vrstiev mechanicky zaťažením vnútorným odvodnením Fasáda: obvodové konštrukcie zateplené minerálnou izoláciou hr. 2000 mm - exteriérová fasádna štruktúrovaná omietka Podlaha: tepelná izolácia - nášľapná vrstva ukončená cementovým poterom s keramičkou dlažbou alebo prípravou pre drevené podlahy Omietky: Vápennocementová jednovrstvová strojová omietka hr. 15mm Okná: Hliníkové Vstupné dvere do domu – Hliníkovés bočným pevným preskleným svetlíkom a bezpečnostným kovaním Krb: Komín Schiedel Vykurovanie: Tepelné čerpadlo Exteriér: • Základné vyrovnávacie terénne úpravy • Predpríprava pre záhradný domček • Predpríprava na Jacuzzi • Prístrešok CENA Cena rodinného domu predstavuje 459.990€, vrátane sprostredkovateľskej provízie RK. Zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Mgr. Dávid Čelovský, Realitná kancelária RELCOM - Licencovaná kancelária NARKS Počet izieb: 4 Obytná plocha: 155.38m² Celková rozloha: 1081m² Rozloha pozemku: 1081m² Úžitková plocha: 155.38m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Terasa: áno Inžinierske siete: áno Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Predzáhradka: ne
Predaj, dvojgeneračný rodinný dom Snežnica, znížená cena
Ponúkame Vám na predaj luxusnú rodinnú vilu so saunou, krbom, dvojgarážou a altánkom v tichom prostredí obce Snežnica, okres Kysucké Nové Mesto. Päťizbový tehlový rodinný dom bol postavený v roku 2007 s úžitkovou plochou 300 m2 a s rozlohou pozemku 737 m2. Prízemie pozostáva z kuchyne, ktorá je prepojená s obývacou izbou, spálne, špajze a kúpeľne s WC. Poschodie tvoria tri izby (z dvoch izieb je výstup na balkón), kúpeľňa a samostatné WC. Podkrovie slúži ako odkladací priestor. Rodinný dom je celý podpivničený s vlastným vstupom. Podzemné podlažie pozostáva z dvoch izieb, špajze, sauny pre 10 ľudí, WC a prípravy na kúpeľňu. Pivničné priestory sú nadštandardné a spĺňajú parametre ďalšej bytovej jednotky, s možnosťou vytvorenia dvojgeneračného domu. Na pozemku sa nachádza altánok s krbom, skleník a murovaná dvojgaráž. Kúrenie - plynový kondenzačný kotol + krb + príprava na kotol na tuhé palivo + príprava na strešné solárne panely Podlahové kúrenie sa nachádza na celom prízemí, v oddychovej miestnosti pred saunou v podzemnom podlaží a na prvom poschodí v kúpeľni. Ostatné miestnosti sú vykurované radiátormi. Kanalizácia, voda, plyn, elektrina - na pozemku Strecha - sedlová, krytina - škridla Rodinný dom je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom. Vstupná brána a brána na dvojgaráži je na diaľkové ovládanie. Vonkajšie žalúzie v kuchyni a obývačke sú na elektrické ovládanie. Obec Snežnica sa nachádza 11 km od Žiliny a 7 km od Kysuckého Nového Mesta. V obci je kompletná občianska vybavenosť (materská škola, základná škola, obchod, pohostinstvo, knižnica a kostol). Dom sa predáva kompletne zariadený za cenu 324 000 €. V prípade akýchkoľvek informácií kontaktujte makléra Romdom reality Bc. Jana Cudráková na tel. čísle