bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj novostavba s velkým pozemkom s výmerou 22 árov, obec

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj novostavbu s obytnou plochou 89 m2 a s veľkým  rovným pozemkom o výmere 22 árov v obci Ludanice okres Topoľčany. Dom pozostáva z :  vstupnej chodby , 3 izby, kúpeľňa, oddelene WC, technická miestnosť a kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou. Z obývacej miestnosti je vstup na veľkú terasu 20 m2 výhľadom na záhradu s pekným výhľadom na krásnu prírodu. Dom je zateplený, strecha je nová, v celom dome sú plastové okna , plastové vchodové dvere. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Kotolňa je pripravená aj na kotol na tepelne čerpadlo . Nehnuteľnosť sa predáva ako holo dom , ale na požiadavku sa vie ukončiť až na kľuč. Odpad je riešený 10 m3 žumpou , voda obecná . 
Výhoda je že je možnosť postaviť ďalší dom , je tam vydane aj stavebne povolenie pokiaľ by mal niekto záujem , ak nie tak sa to dá využiť na bazén, alebo hospodárke budovy alebo krásny trávnik a okrasné dreviny.
Ludanice sú jednou z väčších obcí v okrese Topoľčany. Poloha na významnej cestnej a železničnej dopravnej trase Nitra - Prievidza, vo vzdialenosti 8 kilometrov od okresného mesta Topoľčany, zabezpečuje dobrú prepojenosť obce na okolie. Severným smerom, približne hodinu jazdy autom sa nachádza hornonitrianske centrum Prievidza, smerom na juh je región prepojený na starobylé mesto Nitra, súčasné centrum vysokého školstva a výstavníctva, ktoré je od obce Ludanice vzdialené asi 25 kilometrov.
V obci sa nachádza niekoľko reštaurácií aj ľudových krčiem, dámske a pánske kaderníctvo, detský lekár, lekár pre dospelých, lekáreň, futbalové ihrisko, kultúrny dom s kinom a tanečnou sálou. V obci sa nachádza aj základná škola s materskou školou a jedáleň pre žiakov.
Pre viac informácii na tel. čísle alebo na obhliadke.
Predaj novostavba s velkým pozemkom s výmerou 22 árov, obec
Podobné inzeráty
ALL INCLUSIVE | PREDAJ RODINNÝCH DOMOV BLÍZKO K R7 A  D. STR
AK CHETE BÝVAŤ V BLÍZKOSTI OKRESNÉHO MESTA DUNAJSKÁ STREDA V KĽUDNEJ NOVO VYTVORENEJ ČASTI OBCE AMADEHO KRAČANY V NOVOSTAVBE, KTORÚ MÔŽETE ZARIADIŤ PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV TAK TÁTO PONUKA JE PRIAMO STVORENÁ PRE VÁS !! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 9 rodinných domov – novostavby na novo vytvorenej ulici obce Amadeho Kračany. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce len 5 minút autom, takisto sa veľmi blízko nachádza diaľnica R7, čo zabezpečí rýchlu dostupnosť napr. do Bratislavy alebo do Rakúska… Obec Amadeho Kračany disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Rodinné domy sa predávajú v stave holodom, ale je aj možnosť dokončenia ich vnútorného štandardu. Rodinné domy budú skolaudované do konca roka. Celková úžitková plocha rodinných domov je 118,48 m2 + krytá terasa o výmere 18 m2. Domy sa nachádzajú na pozemkoch s veľkosťou od 558 m2 až do 743 m2. Dispozičné riešenie rodinných domov: Predsieň, kuchyňa spolu s obývaciou izbou a s výstupom na terasu, špajza, chodba, 3 samostatné izby, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, technická miestnosť. Ponúkame Vám rodinné domy s otvormi (okná a dvere), so strechou v antracitovej farbe a v hnedej farbe. INŽINIERSKE SIETE: Domy sú napojené na verejnú vodu aj na kanalizáciu. Kúrenie v domoch bude podlahové – tepelné čerpadlo a príprava na krb. Rozostavané rodinné domy sú evidované na LV Kúpna cena rodinných domov je nasledovné vrátane DPH: 1. RD s pozemkom 621 m2: 232.250,- € 2. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 3. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 4. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 5. RD s pozemkom 731 m2: 248.750,- € 6. RD s pozemkom 558 m2: 230.000,- € 7. RD s pozemkom 618 m2: 231.800,- € 8. RD s pozemkom 679 m2: 240.950,- € 9. RD s pozemkom 743 m2: 250.550,- € + DOHODA MOŽNÁ!!! V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
SKOLAUDOVANÉ - Na predaj radové rodinné domy v meste Senica
Za bezkonkurenčnú cenu ponúkame na predaj 4-izbové, murované, priestranné rodinné domy v radovej zástavbe na IBV Topoľová – Senica. Rodinné domy sú skolaudované, dokončené do štádia HOLODOM. Aktuálne sa dokončujú práce okolo domu. Majú vybudovanú infraštruktúru a nachádzajú sa 10 minút od centra mesta. Pozemky sú vo výmere 248m2-260m2 m2 a úžitková plocha je 102,6 m2. Domy majú prístup aj zo zadnej časti – z chodníka. K domu sú vybudované 3 parkovacie státia. Každý dom je samostatnou stavbou a odovzdávajú sa v štádiu holodomu. Po dohode s majiteľom je možné dokončiť domy do štandardu, štandard domu nájdete na našej webstránke. Na ulici Gaštanová sú voľné tieto radové domy: 37A – s celkovou výmerou pozemku 322m2, – predaný 37B – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 38A – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 38B – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 39A – s celkovou výmerou pozemku 260m2, – predaný 39B – s celkovou výmerou pozemku 260m2, cena 240.000 € – voľný 40A – s celkovou výmerou pozemku 257m2, cena 252.000 € – voľný 40B – s celkovou výmerou pozemku 248m2, cena 252.000 € – voľný 42 – s celkovou výmerou pozemku 341 m2, - predaný Dohoda na cene možná Bližšie informácie na Predpokladané mesačné náklady sú 100 € pre 4 člennú rodinu. Je to vďaka vysokokvalitným materiálom, ktoré spĺňajú požiadavky na energetickú hospodárnosť a zatriedenie do energetickej triedy A1. Pre viac informácií kontaktujte realitného makléra. Nepotrebujete žiadnu hotovosť, stačí ručenie bytom (domom). Jedinečná príležitosť získať vlastný dom.
Rodinný dom s veľkým pozemkom - polosamota
Typ: Rodinný dom Ulica: . Mestská časť: Okánikovo Obec: Veľké Kosihy Výnimočná investícia! Rodinný dom s veľkým pozemkom na predaj - intravilán! Z poverenia majiteľa exkluzívne  ponúkame na predaj  rodinný dom v Okánikove - okrajová časť obce Veľké Kosihy, nehnuteľnosť sa nacháddza 17 km od Komárna a 16 km od Veľkého Medera. 500 m od hl. cesty Komárno - Bratislava  Rodinný dom: Stavebný materiál: tehla   Strecha: škridlová  Stav : Pôvodný, zachovalý. Podlahová plocha domu je 190 m2,celková rozloha pozemku aj s domom je 54 árov ! Dispozícia domu: 3 izby, veľká predizba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, toaleta, kotolňa, špajza. Na pozemku sa tiež nachádza: väčšia hospodárska budova, stajňa a ohrady – stojiská pre kone. Inžinierske siete: elektrina (220 V/ 380 V), vodovod (voda z Komárna), kúrenie -kachle na tuhé palivo (zavedený plyn-v súčasnosti odpojený - možnosť opätovného napojenia), 2 x studňa, vlastná žumpa.  Vhodné na pestovateľskú činnosť alebo chov hospodárskych zvierat. Pozemok je dlhodobo nepostrekovaný, nehnuteľnosť mala vydané povolenie na chov koní.  Krajný dom v obci - sused iba z jednej strany môže byť výhodou pre tých, ktorý preferujú väčšie súkromie.  V prípade ak hľadáte väčší dom s dobrou dostupnosťou a veľkým pozemkom neváhajte nás  kontaktovať: . Cena:  69 000 €.  V prípade vážneho záujmu Dohoda možná! Bližšie info. v RK.   Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti.    Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií.  - odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek  - zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod  v lastníckych práv,  - poskytujeme komplexný realitný servis,  - preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke,   - stavebné povolenia, legalizácia stavieb,   - potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 190 m2 Úžitková plocha: 1000 m2 Plocha pozemku: 5430 m2 Zastavaná plocha: 190 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Pivnica: nie
5i RD - tichá lokalita Šišov - veľký pozemok - EXKLUZÍVNE
Ak chcete vybudovať pre svoju rodinu pohodový domov v tichom prostredí s veľkým pozemkom a s rýchlym prístupom do okolitých miest, poďte sa pozrieť na tento rodinný dom. EXKLUZÍVNE IBA U NÁS Na predaj je zaujímavý 5 izbový rodinný dom v obci Šišov s úžitkovou plochou priblizne 150 metrov štvorcových s pozemkom takmer 30 árov. Situovaný je v tichej - neprejazdnej ulici s nádherným pozemkom, ktorý poskytuje dostatok priestoru na uskutočnenie voľnočasových aktivít, záhradkarčenia, vybudovania sadu a asi všetkého, čo si človek dokáže predstaviť. Je veľmi mierne svahovitý a atmosféra na pozemku je veľmi pokojná. Rodinný dom je v pôvodnom stave, vybudovaný bol v roku 1969 z kvádre a čiastočne z pálenej tehly a dispozične pozostáva zo zádverie, veľkej chodby, 5 obytných izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne s toaletou a je čiastočne podpivničený. V kombinácii s rozsiahlym pozemkom sa jedná o nehnuteľnosť s veľkým potenciálom. Vykurovanie je zabezpečené pomocou ústredného kúrenia a plynového kotla( z roku 2005). Možnosť v rámci pivnice napojiť na kotol na pevné palivo. Inžinierske siete: plyn, elektrika, vodovod ako aj vlastná kopaná studňa s hĺbkou 11 metrov(potreba len sfunkčniť) Obec okrem dobrej dostupnosti do okolitých miest - Partizánskeho, Topoľčian a Bánoviec poskytuje veľmi dobrú občiansku vybavenosť vrátane predajní potravín, parku aj lekárov, lekáreň, školu a škôlku. Neváhajte ma kontaktovať na čísle pre obhliadku domu - rád Vám predstavím toto veľmi príjemné miesto. Kúpna cena je konečná a je SCHVÁLENÁ MAJITEĽOM NEHNUTEĽNOSTI. V cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky za zmluvy, poplatky na katastri(vklad vlastníckeho práva - nie záložných zmlúv) a overenie podpisov. Kupujúci neplatí našej realitnej kancelárii nič naviac. V prípade záujmu o obhliadku, alebo o ďalšie informácie Vám radi odpoviem na telefónnom čísle . Máte nehnuteľnosť, ktorú chcete predať, prenajať? Neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom kontaktov na vizitke priloženej nižšie. Teším sa na stretnutie s Vami s pozdravom Ing. Jozef Miksa, RSc. miksa.jozef@ reality@ miksa@
NOVOSTAVBA TYPU BUNGALOV 4+KK, POZEMOK 550m2, KYSUCKÝ LIESKO
SaleA - Váš partner v realitách ponúka exkluzívne na predaj novostavbu rodinného domu typu bungalov s dispozíciou 4+kk. Moje meno je Ernest Drončovský, som realitný maklér a tento dom má hneď niekoľko výhod. Je to novostavba. Nízkoenergetická. Dokončená, zariadená a pripravená na nasťahovanie. Ideálna dispozícia. Krytá terasa. Domček na náradie a garáž. Pozemok o výmere 550m2. Naviac ste na pol ceste medzi Žilinou (18km – 19 minút) a Čadcou (17km – 16minút). A obec Kysucký Lieskovec vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Lepšie je raz vidieť ako sto krát čítať. Príďte sa pozrieť osobne, rád vás domom prevediem. Dom: Poctivá stavba z Ytongu. Dobre zateplená. Komfort zabezpečuje podlahové vykurovanie. Kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi. Kuchyňa spojená s obývacou izbou. Z obývačky si môžete pohodlne vyjsť na krytú terasu. A taktiež tu máte predprípravu na krb. Kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a dvoma umývadlami spojená s WC. Možnosť vybudovať druhé WC v technickej miestnosti. Dve samostatné detské izby. Spálňa so vstavanou skriňou a východom na krytú terasu. Záhrada: Pozemok je oplotený. Záhrada je upravená, vysadená trávou. Obec: Obec Kysucký Lieskovec leží na západnom okraji Kysuckej vrchoviny pri ústí Lodňanky do Kysuce v nadmorskej výške 368 metrov. Je súčasťou dolných Kysúc, položená v severnej časti Slovenska. Situovaná je 15 km severne od Žiliny a 15 km južne od Čadce. Obec susedí s Lodnom na východe a Ochodnicou na západe. Obec Kysucký Lieskovec a Ochodnicu delí rieka Kysuca a dvojkoľajová železnica. Najdlhšiu susedskú chotárnu hranicu má obec s Kysuckým Novým Mestom, (vzdialenosť KNM od Kys. Lieskovca je 5 km) Lodnom a Povinou. Na mape je zaznačená na 18.811 západnej zemepisnej dĺžky a 49.337 severnej zemepisnej šírky. Obec Kysucký Lieskovec má do 800 domov, v ktorých žije 2394 obyvateľov. Ročný prírastok detí je cca 20 – 25. Občianska vybavenosť: V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - potraviny, ZŠ, MŠ, zdravotné stredisko. Mesačné náklady na chod domu: Plyn: 60 Eur, elektrika: 40 Eur, voda: 10 Eur. Spolu iba 110 Eur za mesiac. Technicky: - Celková úžitková plocha: 92m2 - Zastavaná plocha: 129m2 - Terasa: krytá o výmere 17m2 - Veľkosť pozemku: 550m2 - Kolaudácia: 2020 - Vykurovanie: podlahové, zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom + predpríprava na krb - Voda: verejný vodovod - Odpad: žumpa - Elektrika: áno, 230 / 400 V - Garáž: áno - Stavebný materiál: Ytong - Stav objektu: novostavba typu bungalov - Dispozícia: 4+kk - Okná: plastové – trojsklo - Strešná krytina: plech - Zateplenie: áno - polysterén - Energetický štítok: B (nízkoenergetický objekt) Rád vám dom ukážem na osobnej prehliadke. Zavolajte mi a dohodnite si termín obhliadky. Teším sa na vás. INFO: 0903/ 310 506, droncovsky@,
PREDAJ: NOVOSTAVBA - 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S POZEMKOM, Kotešo
Typ: Rodinný dom Ulica: Oblazov Mestská časť: Oblazov Obec: Kotešová Ponúkame Vám na predaj RODINNÝ DOM S POZEMKOM. Nachádza sa v Bytčianskej kotline, v obci Kotešová – miestna časť Oblazov. Moderný 4 izbový BUNGALOV NA KĽÚČ v ŠTANDARDE je postavený na rovinatom pozemku s výmerou 518 m2:   zastavaná plocha: 138 m2 úžitková plocha: 106 m2 obytné miestnosti: 4 murovaný /stavebný materiál - tehla/, zateplený vykurovanie – tepelné čerpadlo výstavba na kľúč v štandarde: obklady, dlažby, sanita, interiérové dvere DISPOZIČNÉ RIEŠENIE domu predstavuje funkčný domov charakteristický rozdelením denného a nočného priestoru: v dennej časti sa nachádza priestranná obývacia izba, jedáleň prepojená s kuchyňou a vstupom na terasu, ktorá je orientovaná na juhovýchod nočná, oddychová zóna pozostáva z 3 izieb príslušenstvo tvorí kúpeľňa s toaletou /vaňa, sprchový kút, 2 umývadlá/, špajza, ktorá je súčasťou kuchyne, technická miestnosť s toaletou Exteriér – k nehnuteľnosti prináleží zastrešené parkovanie pre 2 motorové vozidlá. POZEMOK: celková výmera 518 m2 vrátane zastavanej plochy domu rovinatý pozemok so zaujímavým výhľadom na okolitú krajinu inžinierske siete: elektrina, voda - obecný vodovod, kanalizácia – žumpa prístupová cesta k pozemku je asfaltová umiestnený v tichej časti obce, mimo hlavnej cesty Lokalita: obec s kompletnou občianskou vybavenosťou - základná škola s materskou školou, obchody, reštaurácie, služby, pošta, obecná knižnica. Vzdialenosti: Bytča - 7 km , Žilina - 15 km. CENA BUNGALOVU NA KĽÚČ /v štandarde/ S POZEMKOM: 263 000,-€ vrátane tepelného čerpadla, predprípravy na krb, rekuperácie. Predpokladaný termín dokončenia: r. 2023. Ponuku nájdete na stránke: , ID 13691, call centrum: . Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 138 m2 Úžitková plocha: 106 m2 Plocha pozemku: 518 m2 Zastavaná plocha: 138 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Materiál: tehla Zateplený objekt: áno