bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj novostavby- zariadeného 3izb bytu 94m2 na 1p.+ 2x PA

Kategória: Byty

Typ: 3-izbový byt
Ulica: Ekoosada
Obec: Veľké Úľany

Ponúkame na predaj kompletne zariadený 3izb byt 94m2 na 1posch. novostavby tehlovej štvorbytovky, v novovybudovanej lokalite Ekoosada, Veľké Úľany.  

Krásny, presvetlený byt vás prekvapí prvkami inteligentného domu (ohrev vody ovládané aj cez WI-Fi, indukčný varný panel automaticky spolupracuje s digestorom), s kvalitným nábytkom vyhotoveným na mieru, priestrannou zastrešenou terasou a s nadštandardným úložným priestorom. Byt vám poskytne moderné, nízkoenergetické bývanie.  

K bytu patria pred bytovku dve parkovacie miesta a malá oplotená predzáhradka so záhradným domčekom. 

Miestnosti: Zádverie s priestorom pre botník, schodište, chodba (z ktorej je vstup do všetkých miestností a cez výklopný rebrík aj na pochôdznu povalu nad celým bytom), spálňa, detská izba, WC, kúpeľňa, velkopriestor obývačky, jedálne a kuchyne z ktorých je vstup na priestrannú terasu. Zo spálne je ešte malý balkón.  

Byt je kompletne zariadený - viď aktuálne foto. Za zmienku stojí veľmi kvalitná kuchynská linka na mieru so zabudovanými značkovými elektrospotrebičmi Elektrolux (Americká chladnička, mikrovlnka, elektrická teplovzdušná rúra, indukčný varný panel, digestor s odsávaním vyvedeným cez strop, umývačka riadu, granitový drez).

Stavba: Dom je murovaný z tehál hr. 25cm + tepelná izolácia 15cm, priečky z tehál hr. 12cm, vnútorné hladké omietky, železobetónová podlaha, strop izolovaný, drevený trámový so sedlovou strechou, škridlou Bramac, hromozvodom a odkvapovými rýnami. Od susedného bytu je byt izolovaný dvojitou murovanou stenou hr 2x25cm s vnútornou zvukovou izoláciou. Plastové okná a balkónové dvere sú s izolačným trojsklom. Interiérové dvere a zárubne na drevené. Podlahy plávajúce s vinylovým, vodeodolným povrchom s nízkym tepelným odporom vhodná pre podlahové kúrenie. Osadené všetky rozvody elektriny, vody a kanalizácie. V celom byte elektrické svietidlá.      

Inžinierske siete: Elektrina 230/380V/25A - dvojtarif, elegantné elektrické zásuvky a vypínače; Kúrenie je elektrické podlahové s reguláciou termostatom v každej miestnosti; V obývačke je klimatizácia. Voda mestská, ohrev elektrickým bojlerom,odpad do spádovej obecnej kanalizácie; Optický vysokorýchlostný internet 5G - Maxnetwork ; Predpríprava na alarm  a kamery na parkovisko (káblovanie). Elektrický vrátnik.  

Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. Zabezpečíme znalecký posudok. Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 94 m2
Úžitková plocha: 94 m2
Zastavaná plocha: 106 m2
Poschodie: 1
Počet izieb: 3
Plocha balkóna: 1 m2
Balkón: áno
Kúpeľňa: áno
Predaj novostavby- zariadeného 3izb bytu 94m2 na 1p.+ 2x PA
Podobné inzeráty
Prenájom novozrekonštruovaného 2-izbového bytu v Hlohovci
Ostatné Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - [9.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 1 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 2 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 3 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 4 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 5 Ďalšia Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 6 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 7 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 8 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 9 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 10 Ponúkam na dlhodobý prenájom moderný, zariadený, kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v Hlohovci na Koperníkovej ulici. Byt sa nachádza v kľudnej lokalite blízko centra mesta, v zateplenom bytovom dome na vyvýšenom prízemí a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Súčasťou bytu je uzamykateľná pivnica. Cena mesačného nájmu je 650€ komplet. V cene je zahrnutý internet s TV Magio a energie. Pri nástupe sa platí jeden vratný depozit vo výške nájmu. Max. 2 osoby, bez zvierat. VOĽNÝ OD: august RK prosím nevolať! Kontakt:
Exkluzívne na PREDAJ 4i byt 94m2 s terasou a garážovým státí
Maroš Vereš e-mail: maros.veres@ V2 Real Estate ponúka na predaj: 3i nadštandardný byt s terasou Lokalita: Nitra Veľká terasa – áno Pivnica – áno poschodie - 3/3 Parkovanie: garážové sátie Celková výmera: 94m2 – plocha bytu 94m2, terasa 8m2, • Byt prešiel zmenou zo 4izbového na 3izbový zo šatníkom, a nadštandardnou kompletnou rekonštrukciou - hliníkové okná, drevené podlahy, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, kuchynská linka so spotrebičmi SIEMENS, kúpeľňa, sanita, batérie, nábytok na mieru, nový kotol BUDERUS • Dispozícia: priestranná obývačka a výstup na terasu, prepojená s jedálňou a kuchyňou. V byte sú dve nepriechodné spálne a šatník, kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a dvoj-umývadlom, samostatná toaleta. Vo vstupnej chodbe je dostatok úložného priestoru. • alarm, vonkajšie el.žalúzie na diaľkové ovládanie, klimatizácia v spálni a obývačke, vlastný plynový kotol, optický internet, • parkovanie v garáži- suchou nohou do bytu, pivnica, • Vynikajúca dostupnosť na diaľnicu a do centra mesta, kompletná občianska vybavenosť, príjemné a kľudné prostredie s množstvom zelene. • Byt vhodný pre náročného klienta - predáva sa kompletne zariadený. Nízke náklady cca 180e ohľadom ďalších informácii ma kontaktujte na: t.č. e-mail: maros.veres@
Novostavba 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti peše
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti pešej zóny. Novostavby bytov sú vytvorené v budove nachádzajúcej sa v centre mesta v blízkosti pešej zóny, budova bude po kompletnej rekonštrukcii, rekonštrukcia už prebieha. V bytovom dome bude vytvorených 7 bytových jednotiek + spoločné pivničné priestory a to 3x 3izbový byt, 2x 2 izbový byt, 1x 1izbový byt. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, vynikajúce dopravné napojenie, blízkosť úplného centra mesta. • UŽ PREDANÉ 3-izbový byt (č.2) - celková rozloha bytu je 79,5 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 1. poschodí z troch a poskytuje južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. • REZERVOVANÉ 3-izbový byt (č.3) - celková rozloha bytu je 91,7 m2 (podlahová plocha bytu + balkón) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • VOĽNÉ 3-izbový byt (č.4) - celková rozloha bytu je 87,80 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje kľudný južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba, chodba s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti a kuchyne s chodbou. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu K bytu je možné dokúpiť: • ďalšie parkovacie státie v areáli
EXKLUZÍVNY 3I byt s GARÁŽOVÝM STÁTIM a veľkým balkónom - PEZ
TRNAVA REALITY, s.r.o. Vám ponúka EXKLUZÍVNY VEĽKÝ 3-izbový byt na predaj s GARÁŽOVÝM STÁTIM, s veľkým balkónom a pivnicou nachádzajúci sa v zateplenom bytovom dome na ulici v meste Pezinok POPIS BYTU Rozloha bytu 136,35m2 28,94m2 obývacia izba 17,97m2 kuchyńa 14,68m2 izba 19m2 izba 9,88m2 predsieň 8,7m2 chodba 11,31m2 kúpelňa 1,28m2 WC 5M2 LOGGIA 2,34m2 komora 3,75m2 pivnica 18,50 garážové státie Byt sa nachádza na 2 NP v 4. poschodovom bytovom dome K bytu prislúcha veľká pivnica K bytu prislúcha garážové státie pivnica Byt sa predáva zariadený DISPOZÍCIA BYTU: – priestranná vstupná dlhá chodba – samostatná spálňa - samostatná izba – kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou - samostatné WC – veľká obývacia obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou s otvorenou kuchyňou – obývacia izba s výstup na loggiu TECHNICKÉ PARAMETRE: - kompletne zariadený - nový výťah v bytovom dome - vymenené stupačky - plastové okná – kúrenie vlastným kotolom a radiátormi ZARIADENIE BYTU: – kuchynská linka so zabuzdovanými spotrebičmi – nábytok v celom byte – šatníková skriňa v izbe – samostatná komora PARAMETRE BYTU: - výťahah z bytu až do suterénu do goráže - výbrná orientácia bytu na dve stvetové strany V/J/Z, byt tak poskytuje veľmi veľa svetla - na východnej východnej strane je príjemné posedenie na balkóne počas horúcich letných dní - vlastnú murovaná pivnica - samozrejmosťou je podiel na pozemku patriacemu bytovému domu - mesačné nájomné na byt je len 269 000 € - jednou s najväčších výhod je aj samostatné vykurovanie bytu len 63 €/mes na 3 osoby - nové rozvody elektriny a bodové osvetlenie na podhľadoch - sieťky proti hmyzu v celom byte - bezpečnostné vytupné dvere - laminátové podlahy - keramická dlažba v kupelni a na WC - v izbách kobere - kuchynská linka s kuchynským ostrovčekom, má zabudované spotrebiče (sklo keramická varná doska, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou) a závesný dizajnový digestor. POLOHA BYTU: - Bytový dom je tehlový s výťahom až do suterénu s garážami a parkovacími státiami priamo pod domom, má výbornú polohu s výbornou občianskou vybavenosťou. - Nachádza sa na sídlisku Muškát mesta Pezinok, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Mesto Pezinok disponuje aj výbornou dostupnosťou do okolitých miest a obcí. Mesto Pezinok leží na úpätí Malých Karpát, poskytuje svojim obyvateľom množstvo kultúrnych podujatí, turistiky a zelene. V meste sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň, obchodný dom, pošta, pekáreň, supermarkety, reštaurácie, materské školy, gymnázium, kultúrny dom a aj obľúbený zámok Šimák a zámocký park.
A3 - Predaj 3izb bytu 87m2 v obci Košúty - Moderná NOVOSTAVB
Typ: 3-izbový byt Ulica: Hlavná Obec: Košúty A3 - 3izb byt - 3NP - 87,10m2 - 2x balkón - 2xPA Ponúkame na predaj modernú novostavbu 3izb bytu 87m2 v ŠTANDARDE na 2 poschodí zatepleného bytového domu v centre obce Košúty, 3km od okresného mesta Galanta. Výstavba 2021 - Kolaudácia 12/2022 Podlahová plocha: 87,10m2 Orientácia:  Obývačka a kuchyňa severozápad, dve izby juhovýchod.  Dispozícia a prílušenstvo bytu: Chodba, samostatné WC (s prípravou pre WC a umývadlo), kúpeľňa (s prípravou pre sprchu, WC, umývadlo, AP) , kuchyňa, obývačka s balkónom, chodba, spálňa s balkónom, izba a na oplotenom dvore vyhradené parkovanie pre dve osobné autá.   STAVBA: Bytový dom je murovaný z tehál ThermoBrik Hr. 30cm + izolácia ISOVER 12cm. Priečky ThermoBRIK 13cm.  Jednotlivé byty majú medzi sebou vnútorné deliace akustické murivo hr 30cm.  Omietky vápennocementové, vymaľované na bielo. Plastové okná a balkonové dvere Salamander s trojsklom s kovaním MACO MULTI. Vchodové dvere sú bezpečnostné, protipožiarne s štvorbodovým zatváraním na dva zámky. V byte sú osadené rozvody elektriny, vody, kanalizácie, kúrenia a káblové rozvody pre telefón, internet a káblovú TV (zabezpečený vysokorýchlostný internet a  volná linka od telecomu).   Osadené elektrické zásuvky a vypínače. Každý byt má svoje vlastné meranie elektriny, vody a kúrenia. Kúrenie a príprava teplej vody je v bytovom dome zabezpečené centrálne vlastnou automatickou kotolňou - kotol na zemný plyn Wiesmann . Pre každý byt je samostatný merač teplej úžitkovej vody a merač spotreby tepla pre vykurovanie. Radiátory sú od spoločnosti Wiesmann vrátane termoregulačných hlavíc. V kuchynskej časti sú pripravené vývody vody, kanalizácie a elektriny tak, aby ich bolo možné v budúcnosti pripojiť k jednotlivým spotrebičom podla vlastnej požiadavky a návrhu kuchynského štúdia. 2x balkón, 2x vyhradené PA miesto Byt sa predáva v Štandarde. Budú ešte osadené podlahy, interiérové dvere a zárubne, sanita, keramické obklady a dlažba.  Výhodou sú aj veľmi nízke náklady na bývanie, vlastné parkovanie. Košúty (GA). PSČ 925 09. Počet obyvateľov 1630. Obč. vybavenosť: Obecný úrad, pošta, Domov soc. služieb, katolícky kostol, materská škola a ZŠ 1-4 (SK, HU), kultúrny dom, predajne, obchody a služby, hostinec, reštaurácia, čerp. st. PHM.  Autobs. spojenie. BA 47km, GA 3km, TT 30km, DS 27km Zaujala Vás naša ponuka? Volajte , . V rámci služieb Realitnej kancelárie OB-REAL máte zabezpečené všetko pod jednou strechou: Kompletný servis – poradenstvo, zmluvy, kataster nehnuteľností, prepisy energií, sprostredkovanie hypotekárnych, spotrebných úverov, poistenie nehnuteľností.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 87 m2 Úžitková plocha: 87 m2 T
A2 - Predaj 3izb bytu 87m2 v obci Košúty - Moderná NOVOSTAVB
Typ: 3-izbový byt Ulica: Hlavná Obec: Košúty A2 - 3izb byt - 2NP - 87,10m2 - 2x balkón - 2xPA Ponúkame na predaj modernú novostavbu 3izb bytu 87m2 v ŠTANDARDE na 1 poschodí zatepleného bytového domu v centre obce Košúty, 3km od okresného mesta Galanta. Výstavba 2021 - Kolaudácia 12/2022 Podlahová plocha: 87,10m2 Orientácia:  Obývačka a kuchyňa severozápad, dve izby juhovýchod.  Dispozícia a prílušenstvo bytu: Chodba, samostatné WC (s prípravou pre WC a umývadlo), kúpeľňa (s prípravou pre sprchu, WC, umývadlo, AP) , kuchyňa, obývačka s balkónom, chodba, spálňa s balkónom, izba a na oplotenom dvore vyhradené parkovanie pre dve osobné autá.   STAVBA: Bytový dom je murovaný z tehál ThermoBrik Hr. 30cm + izolácia ISOVER 12cm. Priečky ThermoBRIK 13cm.  Jednotlivé byty majú medzi sebou vnútorné deliace akustické murivo hr 30cm.  Omietky vápennocementové, vymaľované na bielo. Plastové okná a balkonové dvere Salamander s trojsklom s kovaním MACO MULTI. Vchodové dvere sú bezpečnostné, protipožiarne s štvorbodovým zatváraním na dva zámky. V byte sú osadené rozvody elektriny, vody, kanalizácie, kúrenia a káblové rozvody pre telefón, internet a káblovú TV (zabezpečený vysokorýchlostný internet a  volná linka od telecomu).   Osadené elektrické zásuvky a vypínače. Každý byt má svoje vlastné meranie elektriny, vody a kúrenia. Kúrenie a príprava teplej vody je v bytovom dome zabezpečené centrálne vlastnou automatickou kotolňou - kotol na zemný plyn Wiesmann . Pre každý byt je samostatný merač teplej úžitkovej vody a merač spotreby tepla pre vykurovanie. Radiátory sú od spoločnosti Wiesmann vrátane termoregulačných hlavíc. V kuchynskej časti sú pripravené vývody vody, kanalizácie a elektriny tak, aby ich bolo možné v budúcnosti pripojiť k jednotlivým spotrebičom podla vlastnej požiadavky a návrhu kuchynského štúdia. 2x balkón, 2x vyhradené PA miesto Byt sa predáva v Štandarde. Budú osadené podlahy, interiérové dvere a zárubne, sanita, keramické obklady a dlažba.  Výhodou sú aj veľmi nízke náklady na bývanie, vlastné parkovanie. Košúty (GA). PSČ 925 09. Počet obyvateľov 1630. Obč. vybavenosť: Obecný úrad, pošta, Domov soc. služieb, katolícky kostol, materská škola a ZŠ 1-4 (SK, HU), kultúrny dom, predajne, obchody a služby, hostinec, reštaurácia, čerp. st. PHM.  Autobs. spojenie. BA 47km, GA 3km, TT 30km, DS 27km Zaujala Vás naša ponuka? Volajte , . V rámci služieb Realitnej kancelárie OB-REAL máte zabezpečené všetko pod jednou strechou: Kompletný servis – poradenstvo, zmluvy, kataster nehnuteľností, prepisy energií, sprostredkovanie hypotekárnych, spotrebných úverov, poistenie nehnuteľností.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 87 m2 Úžitková plocha: 87 m2 Poscho