bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAJ REKREAČNÉHO POZEMKU V NáDHERNOM PROSTREDÍ PRI DUNAJI,

Kategória: Pozemky

Typ: Rekreačné pozemky
Ulica: nezadaná
Obec: Hamuliakovo

PREDAJ REKREAČNÉHO POZEMKU V NÁDHERNOM PROSTREDÍ PRI DUNAJI,HAMULIAKOVO(LEN 15km OD BA)
Poloha: Rekreačná oblasť 15 km juhovýchodne od Bratislavy pri Dunajskej lagúne. Zo západnej strany je statok ohraničený derivačným kanálom a hrádzou Vodného diela Gabčíkovo. Zo severu záhradnou osadou a rekreačnou chatovou oblasťou.
Hlavná časť o rozlohe 5 000 m2 predstavuje: motel, oplotené antukové tenisové kurty s umelým osvetlením, šatne + sprchy, technické zázemie, príjazdová komunikácia + parkovisko, spevnene plochy chodníkov, nočné osvetlenie. Možnosť odkúpiť aj ostatnú časť oploteného areálu s IS, ktorá je o veľkosti 15 000 m2 + vrátnica, vodáreň, gril, osvetlenie, rozvody elektro, oplotenie.
UPI: územie je určené územným plánom na rekreáciu so stavebnou činnosťou.
Popis: Prístup do ranču je po asfaltovej a betónovej vozovke. Parkovanie návštevníkov s kontrolovaným prístupom je vo vnútri areálu na betónových plochách pre cca 20 vozidiel, ďalšie na trávnatej ploche. Dookola kurtov je vysadený živý plot z tuji. Motel garni je 2 podlažná nepodpivničená unimostavba. Podlahová plocha stavby je 600 m2 na dvoch podlažiach. Celková kapacita motela je pre jeden autobus, to je 40-50 lôžok ( 2,3,4 posteľové izby a 5 apartmánov). Všetky izby majú vlastné sociálne zariadenia a sprchy, televíziu a Wi-Fi. Na prízemí je terasa s barom.Inžinierske siete: elektrická prípojka s hodnotou hl. ističa 3x160 A – kapacita pre organizovanie laserových a disko show, stretnutí, zrazov a masových akcii do 8 -10 tisíc účastníkov, elektrorozvody a prípojné elektroskrinky po celom areáli, má 100% rezervu. Voda je zabezpečená vlastnou studňou a vodárňou, podzemný rozvod je po celom areáli na úrovni požiarneho vodovodu priemeru 100 mm v dĺžke 250 m, odkanalizovanie do vlastných žúmp a čističky. V areáli sú doplnkové, obslužné stavby: celoročne obývateľná chata 1+1(ubytovanie strážnika), murovaný gril – stodola, vodáreň, sklady techniky, športového náradia, bicyklov a lodi. Areál má dva okruhy nočného osvetlenia. Je ohradený plotom v dĺžke 800 m (výmera je okrem ohradenia tenisových kurtov).
Areál susedí s vodnou nádržou vodného diela Gabčíkovo. Po hrádzi vedie európska cyklotrasa z Passau na juh Európy. Obrovská vodná plocha ponúka bohaté možnosti pre priaznivcov vodných športov. Člnkovanie, jachting, windsurfing, watercraft - vodné skútre, paragliding za člnom, športový rybolov, kite surfing. Pre vodácke aktivity na pokojnej vode sa dá využiť priesakový kanál šírky do 30 metrov a vlastný pontón na vyväzovanie lodí a člnov. Upravená zeleň celého areálu s rozvodom elektro prípojok a vody, so sociálnym zázemím umožňuje organizovať podnikové akcie, image eventy a megaakcie veľkého rozsahu s veľkým počtom účastníkov, stanovanie, zrazy karavanov, teambilding, paintball, štvorkolky, kone. Blízke napojenie na cyklotrasu s vylúčením automobilovej dopravy, inlineskating s minimálnym prevýšením. Aktivity v prírode a menši
PREDAJ REKREAČNÉHO POZEMKU V NáDHERNOM PROSTREDÍ PRI DUNAJI,
Podobné inzeráty
NA PREDAJ POZEMKY - 152 900 m2, Ivanka pri Dunaji
Ponúkame na predaj pozemky o celkovej rozlohe 15 ha oblasť FARNÁ Ivanka pri Dunaji, katastrálne územie Most pri Bratislave, okres Senec Pozemky sa nachádzajú pri : - JAZERE Ivanka pri Dunaji - 41 000m2 / STAVEBNÝ POZEMOK / elektrina na pozemku + podiel na prístupovej ceste ,UPI KOMERČNÁ ZÓNA cena 49.-eu/m2 - JAZERE Ivanka pri Dunaji - 12 500m2 / orná pôda + prístupová cesta - cena od 29.-eu/m2 - HRÁDZI Ivanka pri Dunaji - 33 000m2 / orná pôda + prístupová cesta – ostatné cena dohodou - oblasť Sihoť pri Mohyle M.R.Š. - 8 600m2 / 17 000m2 / 11 800m2…….orná pôda - Most časť Studené – 4000 m2 ,,,,,,,orná pôda - BÝVALÝ MAJER O ROZLOHE od 25 000m2 ( cena +- 1.-eu/m2 ) vedené ako záhrada a orná pôda UPI k dnešnému dňu / na stavený pozemok - momentálne využiť na komerčné účely, ako napr obchodné centrum, hotel, senior dom, apartmánové bývanie, polyfunkčný objekt, obchodný dom, bistrá, vinárne, reštaurácie, kaviarne, administratívne priestory, výrobné a skladové haly, prevádzky výrobno-obslužných aktivít, prevádzky služieb a pod. - na ornú pôdu sa pripravuje úprava UPI Prístupové cesty k pozemkom asfaltové aj spevnené plochy, vlastníctvo súkromné aj SPF, v závislosti od polohy , možnosť odkúpiť podiel na prístupovej ceste. Cena STAVEBNÉHO POZEMKU vrátane komplexného právneho servisu 49.-eu / m2 + DPH Cena ornej pôdy dohoda v závislosti od majiteľa a polohy V prípade záujmu alebo bližších informácii nás neváhajte kontaktovať Martina Tejkalová osobný licencovaný maklér mobil:
Pozemok pre výstavbu rekreačného objektu s TOP výhľadom - Vy
!TOP ponuka! Ponúkame Vám NA PREDAJ pozemok pre výstavbu rekreačného objektu/chaty s top výhľadom v rekreačnej obci Vyšné Ružbachy. Vyšné Ružbachy sú kúpeľnou obcou s bohatou históriou. Pozemok sa nachádza na samotnom vrchu chatovej oblasti, takže máte zabezpečený krásny výhľad na okolitú prírodu. Zastavanosť pozemku nadzemnými objektmi je maximálne 30%. Na pozemku je možné umiestniť: rekreačné zariadenia a areály s rekreačnými, športovými, ubytovacími a stravovacími službami, prechodné ubytovanie, chaty, chalupy, objekty na individuálnu rekreáciu. Pozemok je okrem výstavby rekreačného objektu/objektov vhodný aj na rýchle osadenie mobilného domu. Celková výmera pozemku je 1561 m2. Na pozemku, prípadne pri hranici pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete (plynovod, vodovod, kanalizácia, elektrina a optika). Prístup takmer až k pozemku je po asfaltovej ceste. Cena celého pozemku je 98.000,- eur. V prípade delenia pozemku na menšie parcely je cena 65,- eur/m2. Viac informácií a obhliadky: Mgr. Pavol Lojek, , recomp@ Obec Vyšné Ružbachy je známa predovšetkým svojimi kúpeľmi a liečivými teplými prameňmi. Zvláštnosťou je unikátne jazierko Kráter s priemerom 20 m a hĺbkou 3 m, ohraničené travertínovým valom s termálnou vodou. Obec je veľmi vyhľadávanou lokalitou turistami z celého Slovenska aj vďaka lyžiarskym vlekom na svahoch s rôznym stupňom prevýšenia a náročnosti, s umelým zasnežovaním a možnosťou nočného lyžovania, jazdenia na lyžiach ťahaných koňom či vyhliadkovou jazdou na saniach. Počas zimy poskytuje prostredie Vyšných Ružbách skvelé podmienky aj na beh na lyžiach. Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK a vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou. Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu. Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.
Na predaj veľký stavebný pozemok v obci IpD.
Predáme veľký stavebný pozemok prístupný z dvoch strán v zastavanej časti obce - Ivanka pri Dunaji.Hviezdoslavova,Malinova ulica. *Veľkosť pozemku: 1159m2. *Šírka pozemku:cca 18 m *Oplotenie: áno. *IS dostupné z dvoch strán pozemku(voda,plyn,elektrika,kanalizácia, optika. ) *pozemok vyčistený a zarovnaný *možnosť stavať jednopodlažný alebo dvojpodlažný rodinný dom s jednou,dvoma prípadne troma bytovýmí jednotkami. *zastavanosť:30% *asfaltova prístupová cesta *pouličné osvetlenie *1 strana pozemku sa nachádza v slepej ulici. *2 strana pozemku bežná ulica. *Blízkosti lesa a 5 min. od jazera. ********************** Lokalita: Ivanka pri Dunaji poskytuje nadštandartnú občiansku vybavenosť vrátane: škôlky, školy, potravín Moja Samoška, Tesco ,Kraj,Coop,Tento, dvoch lekární, zdravotnej starostlivosti, viacerých bankomatov ( Tatrabanka, Slovenská sporiteľňa, ČSOB banka, Prima banka ) pošty, pizzérie, reštauráciie a inej vybavenosti. Obec má výbornú dostupnosť do Bratislavy vďaka velmi hustej sieti autobusov ako aj vlakovej stanici. V obci sa nachádza park, detské ihriská, jazerá na kúpanie a lov rýb,futbalový klub ,jazdenie na koňoch a pre priaznivcov korčuľovania alebo bicyklovania cyklotrasa ktorá spája Ivanku s Bernolákovom, Novou Dedinkou, Chorvátskym Grom či Bratislavou. Vďaka svojej polohe je Ivanka pri Dunaji jednou z najlepšie vybavených a dostupných obcí a len na skok od rušného veľkomesta. Ivanka pri Dunaji je napojená na nultý obchvat Bratislavy pomocou D4 a následne dialnicou D2 ako kúsok je aj nájazd na dialnicu D1
Rekreačný pozemok priamo pri Dunaji v obci Kravany nad Du
Tento 378 m2 rovinatý pozemok sa nachádza priamo pri Dunaji a medzinárodnej cyklotrase Eurovelo 6, v kľudnej uličke podunajskej dedinky Kravany nad Dunajom. Od brehu rieky ho oddeľuje iba cesta - cyklotrasa a hrádza. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete a vedie k nemu asfaltová cesta. Svojou polohou je ideálny na rekreačné účely, keďže rozsiahle štrkovo piesočnaté pláže Dunaja poskytujú rôzne možnosti na trávenie voľného času pri vode oddychom, ale aj aktívne, ako aj cyklotrasa, ktorá vedie popri Dunaji až po Čierne more. Centrum obce je vzdialené len cca 500 m, kde nájdete len základnú občiansku vybavenosť. Okolie je známe výrobou skvelého vína a veľkým množstvom termálnych prameňov, iba 15 km od obce sa nachádza wellness Patince a najväčšie termálne kúpalisko Vadaš v Štúrove, ktoré je vzdialené len 20 km a hraničí s maďarským mestom Ostrihom a najjužnejším slovenským pohorím Burdov, ktoré je ideálne miesto na nenáročnú turistiku. Výmera pozemku: 378 m2 Elektrická prípojka: na pozemku Vodovodná prípojka: na pozemku Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: na pozemku Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: schválené v územnom pláne Druh pozemku: Trvalé trávnaté porasty Umiestnenie: intravilán
Ponúkame Vám na predaj príjemný pozemok v tichom prostredí m
Global Reality Vám ponúka jedinečnú príležitosť získať pozemok v nádhernom prostredí Trenčianskych Teplíc. Tento pozemok je ideálny pre tých, ktorí hľadajú miesto na výstavbu vlastného domova alebo investičného projektu. Aktuálne je daný pozemok vedený ako orná pôda, no po schválení územného plánu mesta bude možné na pozemku postaviť rodinný dom. K pozemku vedie súkromná cesta. Prípojky na vodu a elektrinu sa nachádzajú 40 metrov od hranice pozemku. Plánovaná je aj kanalizácia, ktorá bude vedená až k chatám ktoré sa nachádzajú nad pozemkom. Popis: - Rozloha pozemku: 1861 m² - Lokalita: Trenčianske Teplice - Prístup: Pozemok je ľahko prístupný z hlavnej cesty Vlastnosti: - Pozemok je vhodný pre výstavbu rodinného domu, vily alebo rekreačného objektu - Súkromie a pokoj s výhľadom na príjemné okolie plné zelene - Inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia) sú dostupné v blízkosti pozemku - Možnosť využitia pozemku ako investície na budúce projekty Výhody lokality, v ktorej sa pozemok nachádza: Mesto Trenčianske Teplice je vyhľadávanou turistickou destináciou s kúpeľmi, termálnymi prameňmi a bohatou históriou. Mesto ponúka mnoho zaujímavých miest na prechádzky, kultúrne podujatia a športové aktivity. Blízkosť hôr robí z Trenčianskych Teplíc ideálne miesto pre milovníkov prírody. -- Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane kúpnej (nájomnej) zmluvy, kolkov a hypotekárneho poradenstva. Viac informácií Vám rád poskytne maklér alebo (centrála spoločnosti)
Stavebný pozemok na predaj v obci Moča v okrese Komárno
Realitný maklér pre okres Komárno Dobrocsányi Ladislav a RK Reality-Kontakt exkluzívne Vám ponúkame na predaj 1510 m2 veľkú vinicu v intraviláne v obci Moča. Obec Moča v okrese Komárno má 1100 obyvateľov. Nachádza sa medzi Štúrovom a Komárnom. Patrí medzi najjužnejšie dediny na južnom Slovensku, tesne pri Dunaji. Pôvodní obyvatelia boli lodníci a mlynári. V roku 1700 tu pracovalo deväť vodných mlynov a neskôr založili aj mlynársky cech. Koncom devätnásteho storočia vybudovali v Moči prístav parných mlynov. Na okolitých piesčitých pôdach sa darí zelenine, ovociu i hroznu. Vinič tu pestuje každá rodina až dodnes. V obci je rímskokatolícky i reformovaný kostol a jej bohatú históriu dokumentujú etnografické zbierky v múzeu obce. Obyvatelia i návštevníci Moče si radi vypočujú folklórny súbor Vadvirág, ktorý približuje mlynárske, vinohradnícke i dožinkové tradície na Dunaji.Na dosah je aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, vedúca popri Dunaji až k Čiernemu moru. Termálne kúpalisko a wellness Patince, a Vadaš Štúrovo sú vzdialené len pár km. Pozemok sa nachádza intraviláne na okraji obci v tichej lokalite. Rozmery má 21 m x 72 m. Predtým bol využívaný ako vinica, ale podľa územného plánu obci Moča, dá sa to pre kvalifikovať na stavebný pozemok(zastavaná plocha a nádvorie alebo záhrada). S tým získate 15 árový pozemok aj na bývanie, aj na záhradu, alebo len na výsadbu stromov alebo vinice. Blízkosti pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa. Pri pozemku vedie zatiaľ neupravená prístupová cesta. Môže to byť Váš ostrovček s chalupou na úplne tichom prostredí na relax!! Na cene je možná malá dohoda. Viac info a obhliadky: Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme takmer 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte. Reality KONTAKT hľadá pre svojich klientov domy, pozemky byty na predaj v okolí: Nové Zámky a okolie, Štúrovo a okolie, Šurany a okolie, Kolárovo a okolie , Komárno a okolie. Viac info telefonicky: Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania. Rozloha pozemku: 1510m² Vlastníctvo: osobné Inžinierske siete: blízko Orientácia: juhozápadná Terén: rovina Prístupová cesta: neupravená cesta