bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj rekreačný dom Oščadnica EXKLUZÍVNE

Kategória: Chalupy, Chaty

Predaj rekreačný rodinný dom - horská chata Oščadnica - Dedovka
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj komfortný rekreačný horský rodinný dom, nachádzajúci sa v chránenej krajinnej oblasti Veľká Rača, vo vzdialenosti cca 1 km od lyžiarskej stanice Snow Paradise Veľká Rača. Prístup je po asfaltovej ceste - autom cca 3 min. alebo peši cca 15-20 min.
Pozemok má rozlohu 863 m2. Zastavaná plocha rekreačného domu je 143 m2. Objekt je používaný nateraz na rekreačné účely, ale vzhľadom na blízkosť obce Oščadnica je možné v ňom aj trvalo bývať, s možnosťou využitia na podnikateľské účely.
Postavený a kolaudovaný bol v 2011. Je vybudovaný z tehly so zvýšeným tepelným odporom, vybavený tepelnou izoláciou a obložený drevom. Jeho základy sú murované z prírodného kameňa. Rekreačný dom je napojený na verejnú el. sieť - 380/220 V. Rovnako je napojený na skupinový vodovod a kanalizáciu vybavenú čistiacou stanicou odpadových vôd. Televízny signál je možné prijímať v každom apartmáne, cez satelitnú anténu.
Všetky miestnosti sú napojené na centrálne riadené podlahové kúrenie. Ako zdroj je novo nainštalované tepelné čerpadlo Daikin s výkonom 16 kW. Ako rezervný zdroj tepla je k dispozícii kotol na pevné palivo - drevo. K tepelnej pohode prispievajú tiež dva vstavané krby. Všetky okná sú osadené trojsklom a hliníkovými elektricky ovládanými vonkajšími žalúziami. V rekreačnom dome sa nachádza centrálne vysávanie.
Z rekreačného domu je blízko k viacerým turistickým i cyklistickým chodníkom a zaujímavým atrakciám tejto nádhernej časti Kysúc.
V zime na vás čakajú upravené svahy lyžiarskeho strediska Snow Paradise Veľká Rača – Oščadnica.
Pri vstupe do rekreačného domu sa nachádza predsieň, kotolňa, chodba, garáž pre dve autá. Z garáže sa prechádza do relaxačnej zóny vybavenej bazénom cca 3x4 m s protiprúdom, fínskou saunou pre 4 osoby, vaňou s vírivkou a perličkovým kúpeľom, sprchovacím kútom a samostatnou toaletou. Pre spoločenské posedenie s priateľmi je k dispozícii štýlová klenbová pivnica. Súčasťou prízemia je denná spoločenská miestnosť. Nachádza sa tu krb, pohodlný kožený gauč a veľký jedálenský stôl s lavicou a stoličkami. S touto miestnosťou je prepojená aj kompletne zariadená kuchyňa.
Prvé poschodie pozostáva zo štýlovej, moderne orientovanej kuchynskej linky, vybavenej sklokeramickou varnou doskou, vstavanou umývačkou riadu a vstavanou práčkou. V jednotnom priestore na kuchyňu nadväzuje jedáleň a obývacia časť. Príjemnú náladu umocňuje posedenie pri vstavanom krbe.
Na obývaciu časť nadväzujú dve spálne. Apartmán je vybavený dvoma kúpeľňami.
Rozlohou väčšia kúpeľňa je vybavená vaňou s alternatívou vírivky alebo perličkového kúpeľa, veľkým umývadlom, toaletou a bidetom. V druhej kúpeľni sa nachádza sprchovací kút s masážnymi tryskami, umývadlo a toaleta. Z terás pred obývacou časťou ako aj pred spálňou (každá s rozlohou cca 8 m2) je možné pokochať sa zapadajúcim slnkom.
Na druhom poschodí sa nachá
Predaj rekreačný dom Oščadnica EXKLUZÍVNE
Podobné inzeráty
Na predaj, rekreačný dom, Oščadnica, TARGETreal
Ponúkame na predaj rekreačný dom v krásnom prostredí kysuckej prírody v Oščadnici časť- Rovne. Táto časť Oščadnice sa nachádza v tichom prostredí, ktorú si zamilujete na prvý pohľad. Krásna idylka ticha, prírody a polosamoty je ideálna na víkendový oddych s rodinou a priateľmi. Polohu ocenia aj najnáročnejší klienti, pretože zastavanosť okolia je minimálna. Rovinatý pozemok, na ktorom stojí nehnuteľnosť má 1054 m2. Dom bol skolaudovaný v roku 2015 a je k nemu aj kompletná projektová dokumentácia. Je postavený z kvalitných materiálov. Zateplenie domu, kvalitná škridla od firmy Bramak, plastové okná a bezpečnostné dvere. Zastavaná plocha domu je 54 m2. Má dve poschodia, povalu, terasu a časť domu je podpivničená. Kúrenie je zabezpečené krbom so systémom teplovzdušných prieduchov do každej izby a elektrickými ohrievačmi. Ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom. 1.NP – denná časť - zádverie, komôrka, obývačka s kuchyňou, kúpeľňa s toaletou 2. NP – nočná časť - dve izby s možnosťou prenocovania až 6 osôb IS: Voda z vlastnej studne Elektrina Žumpa Dom sa predáva kompletne zariadený vrátane spotrebičov v kuchyni ako chladnička s mraziakom, elektrický sporák a umývačka riadu. Nehnuteľnosť ponúka štedrý priestor na relax s rodinou a ničím nerušené súkromie na vlastnej terase. Nachádza sa na nej gril na drevené uhlie, piecka na drevo, vonkajšie umývadlo a vývod vody pre hadicu. Najobľúbenejšou časťou tejto nehnuteľnosti je kaďa s vírivkou s vodnými tryskami, ktorá dotvára celú atmosféru. Táto kaďa sa dá využívať aj počas mrazivého počasia. Ohrev kade je na drevo. Na pozemku sa nachádza aj betónová garáž. Rozloha prednej časti pozemku umožňuje parkovanie aj viacerým autám. Celý dom je napojený na zabezpečovací systém. Zabezpečenie je možné ovládať SMART zariadením na diaľku cez telefón. Prístup k nehnuteľnosti je bezproblémový. Cesta je obecná, asfaltová a celoročne udržiavaná. Náklady na nehnuteľnosť sú nízke - 20-30 eur mesačne. V blízkom okolí sa nachádza veľa možností na voľnočasové aktivity. Obľúbené stredisko Veľká Rača, množstvo kilometrov cyklo trás, turistické chodníky.... Nehnuteľnosť odporúčam každému, kto hľadá krásnu prírodu a pokoj. Takisto je to ideálne miesto, ktoré má obrovský investičný potenciál a nehnuteľnosť môžete celoročne prenajímať. Resp. zadnú časť pozemku využiť na dostavbu ďalšej "dvojičky", ktorá bude slúžiť na prenájom. Pozrite si virtuálnu prehliadku, poprechádzajte sa po nehnuteľnosti a kontaktujte pre osobnú obhliadku.
Chata / rekreačný dom Zemplínska Širava - Kamenec
Predám chatu / rekreačný dom na celoročné bývanie na Zemplínskej Širave. Nachádza sa v rekreačnom stredisku Kamenec ktoré patrí medzi najvyhľadávanejšie a najlukratívnejšie oblasti Zemplinskej Širavy. Chata prešla kompletnou a nákladnou rekonštrukciou Nachádza sa na pozemku o výmere 546m2 ,je v osobnom vlastníctve. Ponúka maximálne sú obkolopený krásnou prírodou s výhľadom na vodnú plochu Chata/rekreačný dom je napojený na všetky siete okrem plynu čo zaručuje maximálny komfort bývania. Kúrenie je elektrické + možnosť kúriť aj krbom K chate sa dostanete asfaltovou prístupovou cestou celoročne Chata / Rekreačný dom Pozostáva z 1NP. garáž, 2x izba 2NP. kuchyna s obývacou izbou 2x izba Kúpeľna Na pozemku sa nachádza altánok ktorý je kompletne uzatvorený a vieťe si ho užívať celoročne, vďaka možnosti vykurovania. Ponúka posedenie s priateľmi alebo relax vo dvojici vo výrivke Súčastou chaty je garáž ktorá poskytuje dostatok priestoru na uskladnenie loďe/ člna/ vodného skútra atď..... Na pozemku je k dispozícii aj vonkajšia kúpeľna ktorú oceníte hlavne v lete Chata sa predáva komplet zariadená!!! Zastavaná plocha: 83m2 Úžitková plocha: 150m2 Rozloha pozemku: 546m2 Vlastníctvo: osobné Stav: kompletná rekonštrukcia Voda: verejný vodovod Elektrina: áno Plyn: nie Kanalizácia: áno Možnosť kúpy na HU
Rekreačný dom s pivnicou na predaj v obci Šalov
Ponúkam Vám na predaj rekreačný domček  v obci Šalov. Predmetom predaja je rekreačný dom / pivnica s úžitkovou plochou cca. 60m2, pozemku 2815m2. Nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva je v osobnom vlastníctve, pozostáva - terasa, kuchyňa, kúpeľňa, 2 izba, pivnica, balkón.  Celý objekt je oplotený, v záhrade sú vysadené ovocné stromy, vinič. Vykurovanie je krbovými kachľami, ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. Rekreačný objekt, dom s vínnou klenbovou pivnicou a veľkým pozemkom, vhodný na rekreáciu, pre pestovateľov hrozna, ale aj na celoročné bývanie.  Cena 48 000 € Ak Vás zaujala ponuka predaja rekreačného objektu v obci Šalov, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. . ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.
 | Na predaj pozemok so záhradnou chatkou, Oščadnica
ponúka na predaj pozemok so záhradnou chatkou v blízkosti centra obce Oščadnica. Pozemok je mierne svahovitého charakteru s celkovou výmerou 463 m2. Obec Oščadnica sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou a atraktívnym prostredím kysuckej prírody. Nachádzajú sa tu obchody, supermarket, lekári, služby, základná a materská škola. Bezproblémové je dopravné spojenie na Čadcu a Žilinu. Okolie ponúka skvelé príležitosti na šport, turistiku, cykloturistiku, či hubárčenie. V dosahu je tiež hokejová hala s fitnescentrom v Krásne nad Kysucou. Pozemok je vzdialený len 400 metrov od centra obce smerom na miestnu Kalváriu. Pozdĺžne je orientovaný na južnú stranu. Jeho tvar je obdĺžnikový s dĺžkou 44 m a šírkou od 9 do 13 metrov. Nachádza sa vedľa miestnej asfaltovej komunikácie, ktorá však nie je veľmi frekventovaná. Chatka nachádzajúca sa na pozemku je typu mobilnej chatky, t. j. nie je spojená pevným základom so zemou. Na pozemku bola umiestnená pred dvoma rokmi. Rozmery chatky vrátane terasy sú približne 12 x 3,5 m. Konštrukcia chatky je sendvičová s vnútornou izoláciou a vonkajším dreveným obkladom. Vybavená je strešným solárnym panelom s batériou a jednoduchým elektrickým rozvodom. Na pozemku sa nachádza vlastný zdroj pitnej vody zo studne. V dosahu je vedenie elektriny. Elektrická prípojka zatiaľ nie je zrealizovaná, k dispozícii je však projekt na pripojenie do elektrickej siete a kladné stanovisko distribučnej spoločnosti k bodu napojenia, vrátane uhradeného pripojovacieho poplatku. Na pozemku sa tiež nachádza suché WC. Možná výmena tejto nehnuteľnosti za garsónku v meste Čadca. Náklady s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes a dohodnite si osobnú obhliadku. Plánujete kúpiť, predať alebo prenajať nehnuteľnosť? Kontaktujte nás, radi vám poskytneme informácie o našich službách. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, agent bude pracovať pre vás. © Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie , ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.
Predaj: Tradičná drevenica v obci Oščadnica(026-CH)
Ponúkame Vám na predaj pôvodnú klasickú drevenicu, situovanú v obci Oščadnica. Postavená je na mierne svahovitom pozemku o celkovej výmere 650 m2. Nachádza sa v krásnom tichom prostredí Kysuckých hôr v blízkosti lyžiarskeho strediska SKI Veľká Rača Oščadnica. Určite Vás upúta nádherný výhľad na okolitú prírodu. Je vhodná najmä pre milovníkov histórie a tradičného bývania, ktorí ocenia široké možnosti využitia tejto drevenice. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby , dvoch veľkých miestností , ktoré boli využívané ako kuchyňa a spálňa a dvoch menších , kde sa dá dobudovať kúpeľňa a WC. Priestranné podkrovie slúžilo ako odkladací priestor. Okná sú drevené ,strecha je plechová. K nehnuteľnosti prináleží aj hospodárska budova. Na pozemku sa nachádza prípojka na elektriku. Vodu treba riešiť vrtom. K drevenici vedie spevnená prístupová cesta. CENA: 93 500 € V cene je kompletný právny a finančný servis. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na tel čísle , alebo mailom na adrese: info@ Poschodie: neuvedené Rozloha pozemku: 650m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Garáž: nie Výťah: nie Energetický certifikát: nie Predzáhradka: neuvedené
Predaj: Tradičná drevenica v obci Oščadnica(777-12-JAS)
777-12-JAS Ponúkame Vám na predaj pôvodnú klasickú drevenicu, situovanú v obci Oščadnica, časť Komanovky, asi 2km od penziónu Dedovka. Postavená je na mierne svahovitom pozemku o celkovej výmere 650 m2. Nachádza sa v krásnom tichom prostredí Kysuckých hôr v blízkosti lyžiarskeho strediska SKI Veľká Rača Oščadnica. Určite Vás upúta nádherný výhľad na okolitú prírodu. Je vhodná najmä pre milovníkov histórie a tradičného bývania, ktorí ocenia široké možnosti využitia tejto drevenice. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby , dvoch veľkých miestností , ktoré boli využívané ako kuchyňa a spálňa a dvoch menších , kde sa dá dobudovať kúpeľňa a WC. Priestranné podkrovie slúžilo ako odkladací priestor. Okná sú drevené ,strecha je plechová . K nehnuteľnosti prináleží aj hospodárska budova. Na pozemku sa nachádza prípojka na elektriku. Vodu treba riešiť vrtom. K drevenici vedie spevnená prístupová cesta. . Cena: 93 600 €. V cene je kompletný právny a finančný servis. Pre viac informácií nás kontaktujte nás na tel. čísle , e-mail: chrensc@