bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAJ REŠTAURÁCIE „BEREK“ V NOVÝCH ZÁMKOCH

Kategória: Hotely, reštaurácie

Ponúkame na predaj krásnu reštauráciu v Nových Zámkoch na juhozápadnom okraji mesta, za riekou Nitra v čarovnom prostredí v srdci lesoparku Berek, medzi storočnými stromami zákonom chránených dubov. Celková rozloha pozemku je 2446 m2. Budova je z tehly postavená, zateplená, 687 m2, skolaudovaná v roku 2008.
Nádvorie je vyložené zámkovou dlažbou, s kapacitou 200 osôb, kde sa nachádza altánok, grillbar, detské ihrisko s vonkajším osvetlením. Celý areál je oplotený, špeciálna betónová stena , ktorá tvorí soklovú časť konštrukcie oplotenia zabezpečuje aj protipovodňovú ochranu s protipovodňovou výbavou vstupných brán na pozemok. V lesoparku, v blízkosti reštaurácie sa nachádza park lesnej zveri a detské ihrisko.
V reštaurácii je veľká sála s celkovou kapacitou 130 osôb, ktorá je výnimočná so svojou flexibilnou úpravou priestorov. Posuvnými stenami sa delí na*: V.I.P. salónik s kapacitou 40 osôb, na jedáleň s kapacitou 90 osôb s tanečným parketom.
Je k dispozícii aj kaviareň /fajčiarska miestnosť/ s kapacitou 24 osôb , ktorá je priestorovo oddelená od veľkej sály. Reštaurácia je vybavená vzduchotechnikou /odsávanie a vetranie /, zvukovou izoláciou, 4 protipožiarnými dverami, pódiumom pre kapelu, tanečným parketom, barovým pultom, bezbariérovým vchodom, klimatizáciou, sociálnym zariadením. Interiér je kompletne vybavený zariadením na vysokej estetickej a úžitkovej úrovni. Vo vežičke sa nachádza kancelária.
Kúrenie je zabezpečené ústredným kúrením s radiátormi na propán-bután s podzemnou nádržou a s krbom na teplovzdušný vývod. Kompletne zariadená kuchyňa je vybavená vonkajším chladiacim boxom, skladmi, technickou miestnosťou, kotolňou, šatňou, sprchou a záchodom pre personál a miestnosťou pre administratívne účely.
Budova je vybavená všetkými prípojkami inžinierskych sietí, kanalizácia je s prečerpávaním splaškov na protiľahlú stranu rieky Nitra.
Elektronický bezpečnostný kamerový systém je napojený na mestskú políciu.
Unikátom sú 3 vedľajšie budovy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti reštaurácie na 1554 m2 pozemku: s rozlohou 154 m2, 108 m2, 82 m2, ktoré vznikli prestavbou z pôvodných starších budov v roku 2008. Nosná konštrukcia týchto stavieb je na báze tehly. Okná a dvere sú plastové, všetky budovy majú asfaltové strešné šindle. Budovy sú zateplené, po špeciálnom projektovom procese a povoľovacom konaní stavieb v inundačnom území rieky Nitry. Je ich možné využiť aj ako rodinné domy.
Na parkovanie je vybudované veľké parkovisko na protiľahlom brehu rieky Nitra na okraji mesta s kapacitou 30 áut a pre autobus. Parkovacie miesta nie sú časťou predaja.
Reštaurácia sa predáva kompletne zariadená so všetkým vybavením a príslušenstvom. Možnosť odkúpenia aj bez vedľajších budov.
Cena nehnuteľnosti je dohodou len pre vážnych záujemcov pri osobnej obhliadke. Možnosť odkúpenia s.r.o.
Info na telefónnom čísle :
PREDAJ REŠTAURÁCIE „BEREK“ V NOVÝCH ZÁMKOCH
Podobné inzeráty
Na predaj luxusná reštaurácia – Lehota pod Vtáčnikom
RADO Reality ponúka na predaj luxusnú reštauráciu v obci Lehota pod Vtáčnikom, na pozemku o výmere 3500 m², ktorá bola postavená v roku 2014. Celková veľkosť reštaurácie je 1000 m² , 75 m² vonkajšia terasa, nad reštauráciou je luxusný byt navrhnutý od dizajnéra s rozlohou 200 m², ďaľších 200 m² je pripravených na 6 izieb pre penzión, vonku je 7 parkovacích miest pre personál a parkovisko pre hostí a autobus s kapacitou 20 miest. Detail reštaurácie: Počet miest na sedenie v reštaurácii je 100. V presklenej terase prepojenej s reštauráciou 40, vo vonkajšej terase 40 a sedenie na tráve tiež 40. Dokopy teda 220 miest. Reštaurácia je vybavené jedinečným na mieru robeným dizajnovým nábytkom, ktorý ju robí atraktívnou hlavne pre budúce nevesty. Srdcom reštaurácie je moderne plne vybavená kuchyňa. Disponuje elektrickým konvektomatom, holdomatom, pecou na pizzu, plynovým sporákom, veľkou chladiacou miestnosťou, chladiacimi pultami, niekoľkými mrazákmi, šokérom atď. Ďalšími priestormi reštaurácie sú oddelené toalety pre hostí reštaurácie, oddelené šatne pre mužov a ženy vybavené toaletou a sprchovým kútom, miestnosť pre upratovačku, miestnosť na skladovanie odpadov, umývacia miestnosť, suchý sklad potravín, sklad, kotolňa, garáž, malá kancelária. Inventár reštaurácie okrem iného tvorí aj kvalitný dizajnový porcelánový riad značky RAK. Reštaurácia je klimatizovaná, vykurovanie je podlahové, vykurovacie teleso a ohrev vody je na plyn a vodu ohrievajú aj slnečné kolektory. V hornej časti reštaurácie je zariadený luxusný byt (v priložených fotkách aktuálneho stavu a aj vizualizácie od dizajnéra) s rozlohou cca 200 m2. Byt je sčasti zariadený kvalitným originálnym dizajnovým moderným nábytkom, vyrobeným na mieru. Disponuje veľkou obývačkou spojenou s jedálňou a kuchyňou, ďalej sú tu 4 izby, 2 kúpeľne a šatník. Súčasťou obývačky je 1 m široký plynový krb na diaľkové ovládanie, ktorý dokonale imituje krb na drevo. V prílohe sú aj vizualizácie, kde je nad šatníkom a časťou obývačky navrhnutá aj galéria so sklenenou podlahou, ktorá má slúžiť ako pracovňa, tá však ešte nie je vybudovaná. Byt je klimatizovaný. Reštaurácia je určená hlavne na svadby a rodinné oslavy, o ktoré je každý rok stále väčší záujem aj bez aktívnej reklamy vďaka veľmi dobrému menu. S reklamnou kampaňou by záujem nepochybne vzrástol. Je možné mať aj dve menšie oslavy alebo svadby naraz vďaka tomu, že je priestor predelený veľkými dverami s trojsklom, ktoré dobre izolujú hluk. V prípade záujmu sa dá usporiadať civilný obrad na trávniku pod svetelnými reťazami alebo v priestoroch krytej terasy. V poslednom čase sú civilné obrady čoraz atraktívnejšie. Ich výhodou je, že svadobný hostia sa nemusia presúvať a všetko sa odohráva na jednom mieste. Veľkým plusom pre zákazníkov je aj okolie, ktoré iné reštaurácie väčšinou nemajú: veľká trávnatá plocha a veľké detské ihrisko, kde je drevený domček so šmýkačkou, ďalší drevený domček na hranie, hoj
Odstúpenie útulnej malej reštaurácie v Ružinove
F008-18-KADA Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka, odstupujúcu sa, zabehnutú reštauráciu v časti Ružinov. Reštaurácia má rozlohu 48 m2 a nachádza sa v polyfunkčnej budove s vysokou návštevnosťou vďaka veľkému počtu obchodov. Reštaurácia sa odstupuje kompletne zariadená. Určitá časť zariadenia je nová, čo znamená, že spotrebiče podliehajú záruke v prípade nejakých závad počas ich používania. Interiér reštaurácie je veľmi zaujímavý, má v sebe aj prvky prírodného charakteru. Reštauráciu je možné skombinovať s kaviarňou, nakoľko má isté množstvo stálych návštevníkov, ktorí doteraz využívali kaviarenské služby. Kuchyňa reštaurácie má okrem klasického vybavenia aj pec na drevené uhlie.Priestor reštaurácie je v prenájme, ktorý sa pravidelne aj s energiami (voda, elektrina, plyn) uhrádza majiteľovi budovy. Reštaurácia má okrem vchodu v budove aj svoj vlastný vchod z vonkajšej strany. Súčasný majiteľ má k dispozícii všetky hygienické a prevádzkové dokumenty, reštaurácia nevykazuje stratu. Nie sú potrebné žiadne veľké úpravy k prevzatiu prevádzky a k tomu, aby mohol nový prevádzkovateľ otvoriť ´brány´reštaurácie a rozbehnúť jej chod podľa vlastných predstáv. Cena reštaurácie je 53 000 € vrátane provízie pre RK. V prípade záujmu, kompletnú zmluvnú dokumentáciu a všetko potrebné k prevzatiu reštaurácie, vybavíme za Vás.
NA PREDAJ veľmi pekný 3 Hotel v centre mesta Nové Zámky
NA PREDAJ 3* HOTEL v krásnom prostredí v centre Nových Zámkov Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka NA PREDAJ veľmi pekný 3* Hotel v centre mesta Nové Zámky - Hotel sa nachádza v Nových Zámkoch, obklopený zeleňou a vlastným parkom približne 250 m od hlavného námestia, 25 km od Podhájskej - Je to vyhľadávaný hotel počas celého roka domácou a zahraničnou klientelou - Hotel disponuje 21 komfortne zariadenými izbami, jedným apartmánom a vlastným parkoviskom a prístreškom v areáli hotela - Každá izba má vlastnú kúpeľňu, WC, telefón, rádio, televízor, minibar a pripojenie na internet. Izby sú vybavené klimatizáciou - Hotel pozostáva zo suterénu, kde sa nachádzajú sklady a technické zázemie hotela - Na prízemí je recepcia a reštaurácia pre 45 osôb, barový pult, klimatizácia - K reštaurácii patrí plne vybavená moderná kuchyňa, chladiaci box - Súčasťou reštaurácie je aj veľký salón pre cca 85 osôb s terasou, ktorý je vhodný na rôzne rodinné oslavy, svadby, firemné večierky, školenia atď., s krásnym výhľadom do parku - Hotel má 3 podlažia, výťah, bezbariérový prístup - Podlahová plocha je 1300 m2, celková rozloha pozemku je 3450 m2 - Hotel je v pôvodnom, ale veľmi udržiavanom a čistom stave - Predávanú nehnuteľnosť je možné využiť nie len ako hotel, ale je to aj vhodná investícia na zriadenie penziónu pre seniorov (možnosť prevádzky ihneď bez väčších úprav) - Cena nehnuteľnosti je k dispozícii v realitnej kancelárii, len pre vážnych záujemcov pri osobnom stretnutí a obhliadke hotela - Hotel sa predáva kompletne zariadený so všetkým vybavením a príslušenstvom - Cena na vyžiadanie v RK Všetky fotky nájdete na webovej stránke : V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Dohodnite si obhliadku: Erika Konecsná konecsna@ Počet poschodí: 3 Počet izieb: 22 Dodatok k cene: Cena v RK Obytná plocha: 1300m² Rozloha pozemku: 3450m² Úžitková plocha: 1300m² Vlastníctvo: firemné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: wifi Kúpeľňa: áno Balkón: nie Terasa: áno Výťah: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Zariadenie: zariadený Káblová televízia: áno Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové
Predaj funkčnej reštaurácie v Bratislave
Predaj funkčnej reštaurácie v Bratislave Radi by sme vám ponúkli výnimočnú príležitosť stať sa vlastníkom úspešnej reštaurácie v bratislavskej lokalite Bratislava, Mlynské Nivy. Táto dobre etablovaná reštaurácia vás okúzli nielen svojou výnimočnou polohou, ale aj svojou funkčnosťou a prostredím, ktoré prilákajú množstvo návštevníkov. Výhody tejto reštaurácie: Skvelá poloha: Reštaurácia sa nachádza v prestížnej lokalite Bratislava, Mlynské Nivy, ktorá je jednou z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich oblastí v Bratislave. Táto lokalita ponúka ideálnu kombináciu obchodných, kancelárskych a rezidenčných priestorov, čo zabezpečuje stabilný prítok potenciálnych zákazníkov. Funkčné priestory: Reštaurácia disponuje dobre premysleným a moderným dizajnom, ktorý poskytuje príjemné a pohodlné prostredie pre hostí. K priestoru patrí aj príjemná záhradná terasa, ktorá je ideálna pre letné osvieženie. Vybavenie a vybavenosť: Reštaurácia je plne vybavená profesionálnym kuchynským zariadením a všetkým potrebným vybavením pre bezproblémový chod podniku. Vybavenie je v dobrom stave a pripravené na okamžité použitie. Kapacita a klientela: Reštaurácia má dostatočnú kapacitu pre večeru pre viac ako 80 hostí. Je obľúbená medzi miestnymi obyvateľmi a pracovníkmi z okolitých kancelárií. Vďaka svojej reputácii a kvalite jedál a služieb si udržuje stabilnú klientelu. Výborná prevádzka: Novému majiteľovi ponúka príležitosť prevziať etablovaný podnik s pevnými záujmami a stabilným príjmom. Ak si predstavujete vlastniť a prevádzkovať vlastnú reštauráciu v Bratislave, táto ponuka je pre vás ideálna. Všetko je pripravené na to, aby ste mohli okamžite začať s podnikaním. Nechajte sa očariť atmosférou tohto miesta, kde sa stretávajú chutné jedlá, kvalitný servis a spokojní hostia. Predstavte si, že ste súčasťou gastronomickej scény v jednom z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich a najžiadanejších miest v Bratislave. Možnosti rozvoja sú neobmedzené, a vy ich môžete využiť na maximum. Pre bližšie informácie a osobné stretnutie nás môžete kontaktovať telefonicky na čísle . Radi zodpovieme všetky vaše otázky a poskytneme podrobnosti o tejto jedinečnej príležitosti. Tento inzerát je určený iba vážnym záujemcom, ktorí sú pripravení investovať do svojho úspechu a stáť sa súčasťou vzrušujúceho gastronomického priemyslu v Bratislave. Nech sa váš sen o úspešnom podnikaní stane skutočnosťou!
Fungujúca vychytená reštaurácia priamo pri kompe s ro…
Fungujúca vychytená reštaurácia priamo pri kompe s rodinnou usadlosťou Popis: V exkluzívnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj známu zabehnutú a fungujúcu reštauráciu CSENTE ČÁRDA lokalizovanú na hlavnej prístupovej ceste v obci Vojka nad Dunajom, hneď vedľa Dunajského ramena a kompy smerom na DS. Je prístupná z troch strán – z Bratislavy z Rusoviec cez Vodné dielo Čunovo a galériu Danubiana (24 km), z Gabčíkova mostom (20 km) a z Kyselice kompou (smerom od Báču a Šamorína). Dom o výmere 311 m2 je rozdelený na dve časti: REŠTAURÁCIA s krbom, sedením a autentickými dekoráciami, barom, zázemím kuchyne, skladom, kanceláriou a sociálnymi zariadeniami (dve dámske toalety, tri pánske + tri pisoáre) BÝVANIE : 3-izbový rodinný dom: vstupná hala, dve spálne, jedna obývačka, kúpeľňa a samostatné WC PRÍSLUŠENSTVO k domu : - vykurovaná zimná záhrada (56 m2 - prechodná smerom od spálne + samostatný vstup zvonku) - pivnica s klenbovým stropom (50 m2 - vhodná na dobudovanie vinárne) Veľká udržiavaná záhrada o výmere 346 m2 s terasou a sedením, jazierkom a altánkami je prístupná z obývateľnej časti, z reštaurácie a má aj samostatný vstup z príjazdovej cesty. Zadná časť parcely sa využíva na zásobovanie a skladovanie - ďalší príjazdový bod s bránou. Dom bol kompletne rekonštruovaný so zmenou účelu využívania v r. 2004, drevené eurookná sa repasovali v r.2010. Pripojenie na inžinierske siete – verejné rozvody vody, kanalizácia, elektroinštalácia, okrem plynu – v obci nie je zavedený plyn, varí sa na plynových bombách, na pozemku je aj studňa. Vykurovanie tepelným čerpadlom značky LG inštalovaným pred 5 rokmi, príp. krbom, na ktorý sú napojené radiátory. Ohrev vody cez dva elektrické zásobníkové ohrievače. Nehnuteľnosť má ďalší investičný potenciál aj na povale. Kapacita reštaurácie je 75 miest v interiéri + 160 miest na prednej a zadnej terase. Denná návštevnosť v letnej sezóne 300- 400 ľudí. Kapacita sa dá navýšiť rozmiestnením ďalšieho sedenia na ploche záhrady. V zimných mesiacoch je interiérová kapacita 75 miest - pre bežných návštevníkov, či rodinné oslavy a skupinové akcie. Parkovacie plochy sú pred a vedľa reštaurácie na prenajatých štátnych a obecných pozemkoch. Reštaurácia Je stále v prevádzke a je hojne navštevovaná. Má ideálnu polohu na hlavnej cestnej komunikácií ako aj pri stanici kompy premávajúcej cez Dunaj celodenne. Je vyhľadávaným relaxom najmä cyklistami, rybármi, vodármi a rekreantami pri oblastiach okolo Vojčianskeho a Šulianskeho jazera. Voľné ihneď aj so zabehnutou firmou ( po dohode) bez nutnosti ďalších investícii. Kvôli podrobnostiam a termínu obhliadky volajte na číslo 0948 96 96 90. Samozrejmosťou je kompletný realitný servis. Mária Pajchortová - Licencovaný maklér NARKS / Váš osobný realitný poradca Zariadenie: kompletné vybavenie reštaurácie a kuchyne Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 1433 Celková úž
Predaj hist. budovy - reštaurácia v meste Banská Štiavnica
P500052-18-LOS2 V TeEq reality Vám ponúkame na predaj rodinný dom - historický objekt v meste Banská Štiavnica, Strieborná ulica. Historická budova - meštiansky dom je datovaný z roku 1650, je to Národná kultúrna pamiatka, a celá nehnuteľnosť je vedená ako Pamiatková rezervácia. Využitie celého objektu je roky ako reštaurácia spolu s bytovou jednotkou v hornej časti budovy so samostatným vchodom z dvora. Možnosť zväčšenia využitia budovy v podkrovnej časti, kde je možnosť ďalšej obytnej časti. Celá budova je kamenná stavba s historickými klembovými stropmi, drevenými oknami a dverami. V suteréne je vstup cez dobové dvere do chodby, kde sú po ľavej strane toalety pre zákazníkov. Chodba je prepojená so schodiskom a vstupom do jednej z častí reštaurácie, ktorá je rozčlenená do viacerých zón. Vedľa je bar a srdce reštaurácie - kuchyňa so skladovými a odkladacími miestnosťami, s možnosťou prechodu do dvora. Štýlovým dreveným schodiskom sa prejde do druhej časti reštaurácie - dve priestranné miestnosti a z nej do bytovej jednotky. K bytu je samostatný vstup z dvora po schodoch do vstupnej chodby, vpravo prechod do povalovej časti, oproti vstupu samostatná toaleta. Z chodby je menšia hala, a z nej je vstup do kuchyne. Pri kuchyni je samostatná izba a z pravej časti kuchyne vstup do kúpeľne s toaletou. Základné technické informácie k nehnuteľnosti : Kamenná budova, s drevenou strešnou konštrukciou pokrytá plechom, pravidelne udržiavaný nátermi. Komíny po rekonštrukcii. Steny klasické omietky natreté farbou, podlahy - dlažby, parkety, dlážkovina. - medené elektrické rozvody v celej budove, 220 - 380 V - voda - napojenie na mestský vodovod, teplá voda elektrické bojlery - vykurovanie ústredné cez radiátory elektrické, alternatíva na pevné ústredné a krb, doplnené aj o samostatné konvektory na elektrinu. - kanalizácia - napojenie na mestský rozvod Celková plocha nehnuteľnosti je 574 m2, z toho budovy tvoria 167 m2, 86 m2 je záhrady a 187 m2 je dvor, kde je možnosť parkovania. Celý objekt pôsobí kompaktne a zapadá do historickej Striebornej ulice. Majitelia sa snažia udržiavať nehnuteľnosť v dobrej kondícii, no vyžaduje si investície na zveľadenie takejto pamiatky. V rámci našich služieb Vám poskytneme kompletný právny, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti a prevod energii. Rada sa s Vami stretnem osobne na nehnuteľnosti, kontaktujte ma na t.č. ,mail :