bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj rodinný dom v obci Trávnica

Kategória: Domy

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom v obci Trávnica, vzdialenej len 16 km (16 min.) od mesta Vráble alebo 17 km (17 min.) od mesta Šurany.

Obec Trávnica, s počtom obyvateľov cca 1.100, sa vyznačuje výbornou sociálnou aj technickou infraštruktúrou. V obci sa nachádzajú potraviny, a ďalšie prevádzky, materská škola, základná škola (1. aj 2. stupeň), zdravotné stredisko. Do okolitých miest je možné dostať sa prímestskou dopravou, ktorá premáva v pravidelných intervaloch, zastávka autobusu je 2 min. od domu.

Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na Hlavnej ulici v smere do obce Podhájska s bohatou kúpeľnou históriou. Z inžinierskych sietí sú vybudované rozvody vody, elektriny, plynu. Kanalizácia je riešená septikom.

Dom je postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 1.836 m2 (cca 27x69m). Vzhľadom na veľkosť ponúka pozemok široké možnosti ďalšieho využitia. Čiastočne zrekonštruovaný dom má zastavanú plochu 176 m2, súčasťou pozemku je aj samostatná garáž s rozlohou 61 m2 a záhradný altánok. Na parkovanie je vyhradený priestor vedľa cesty. Dom obsahuje 3 zariadené apartmány, jeden je rozostavaný a piaty je v štádiu hrubej stavby. V súčasnosti sú 3 apartmány dlhodobo prenajaté.

Dispozične je dom usporiadaný do tvaru obdĺžnika s dvoma podlažiami, pričom prvé podlažie disponuje troma apartmánmi (jeden dokončený, dva rozostavané), druhé podlažie dvoma apartmánmi.

Apartmán č. 1 – druhé podlažie, obsahuje samostatnú kuchyňu, obývaciu izbu a kúpeľňu, celková rozloha je 36 m2. Apartmán je rekonštruovaný, zariadený a čaká na svojho nájomníka.

Apartmán č. 2 – druhé podlažie, obsahuje obývaciu izbu s kuchynským kútom, menšiu spálňu a kúpeľňu, celková rozloha je 35 m2. Apartmán je rekonštruovaný, zariadený, dlhodobo prenajatý.

Apartmán č. 3 – prvé podlažie, samostatná kuchyňa, obývacia izba, šatník, kúpeľňa, celková rozloha 44 m2. Apartmán je po rekonštrukcii, zariadený, dlhodobo prenajatý.

Apartmán č. 4 – prvé podlažie, začatá rekonštrukcia, dokončené obklady v kúpeľni, strop, potrebné dokončiť podlahy a dozariaďovať. Apartmán obsahuje obývaciu miestnosť vrátane kuchynského kútu, menšia spálňa, kúpeľňa. Podlahová plocha apartmánu je 31 m2

Apartmán č. 5 – prvé podlažie, ide o hrubú stavbu, začatá rekonštrukcia, je potrebné dobudovať rozvody, stierky. Podlahová plocha je 40 m2. V apartmáne sú 2 izby, rohová kúpeľňa.

Konštrukčne je dom postavený z pórobetónu, nie je zateplený, strešná krytina škridla, okná pôvodné drevené. Kúrenie je riešené lokálne, kombinovane plynom alebo elektrikou. Pozemok je oplotený zo všetkých strán.

Viac informácií k ponúkanej nehnuteľnosti, vrátane investičnej analýzy a znaleckého posudku nájdete na stránke prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX,
Predaj rodinný dom v obci Trávnica
Podobné inzeráty
Na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Trávnica
Typ: Rodinný dom Ulica: Trávnica Obec: Trávnica TRINITY realitná spoločnosť Vám predstavuje rodinný dom prispôsobený na podnikanie. Rodinný dom sa nachádza v obci Trávnica - pár km od obce Podhájská kde sa nachádza Termálne kúpalisko. DOM: Úžitková plocha: 170m2 Pripojený k IS: obecná voda, plyn je priamo pred pozemkom, elektrina, odpad je riešený do žumpy Úžitková plocha je 170m2 Postavený je z tehly Kúrenie je riešená elektrickými radiátormi Ohrev vody zabezpečujú 2 .veľké bojlere POZEMOK Plocha pozemku : 3654m2 Na pozemku sa nachádza krytá terasa, studňa, ovocné dreviny. DISPOZIČNE RIEŠENIE Zobrazené na pôdoryse v galérii. Jedná sa o 4 samostatné izby, obývaciu izbu, kuchyňu. Dom disponuje priestrannou terasou. CENA: 194.000,-EUR Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom VYHODY V 3/4 domu je vymenené nové elektrické vedenie Predáva sa kompletne zariadený Nevhlne ani nezateká Vhodné investičné riešenie - vhodné na prenájom Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - pre našich klientov máme na požičanie dodávku na sťahovanie (v prípade potreby zabezpečíme šoféra) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 170 m2 Úžitková plocha: 170 m2 Plocha pozemku: 3654 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: áno Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa a vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Materiál: tehla Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: áno
Na predaj útulný 3-izbový rodinný dom v obci Trávnica
Typ: Rodinný dom Ulica: Trávnica Obec: Trávnica TRINITY realitná spoločnosť Vám predstavuje na predaj 3-izbový rodinný dom v tichej a kľudnej lokalite v obci Trávnica. DOM - úžitková plocha domu je cca 180m2 - pripojený k IS - voda, elektrina, plyn - odpad je riešený do žumpy - kúrenie je riešené dvoma alternatívami: plynovým kotlom alebo tuhým palivom (drevom) Postavený je kvádrou v roku cca 1972. Okná sú drevené s vnútornými žalúziami. Z prednej časti disponujú aj vonkajšími roletami. Dom je v zachovalom stave, nevlhne ani nezateká. POZEMOK - výmera je 979m2 - rovinatý až mierne svahovitý, oplotený - na pozemku sa nachádza 1x studňa, vysadené ovocné dreviny, priestranná terasa DISPOZIČNÉ RIEŠENIE Suterén (pivničné priestory) - 2x nepriechodná izba, špajza, chodba Prízemie - 3x nepriechodná izba, kuchyňa, kúpelňa s wc, špajza, 2x chodba VYHODY - lokalita, milý susedia - dom je v zachovalom stave OBČIANSKA VYBAVENOSŤ Potraviny, Penzión, lekári, Pošta, Základná škola, Materská škola, príroda CENA: 82.900,-EUR Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - pre našich klientov máme na požičanie dodávku na sťahovanie (v prípade potreby zabezpečíme šoféra) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: zľava Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 180 m2 Úžitková plocha: 180 m2 Plocha pozemku: 979 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa a vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: iné Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Znížená cena Predám veľký rodinný dom v obci Trávnica
VIDEO: EXKLUZÍVNE: Predám priestranný rodinný dom s garážou v obci Trávnica. Dom je postavený z tehly a kvádra, kolaudovaný bol v roku 1990. Má eternitovú strechu, drevené okná s vonkajšími roletami, laminátové podlahy v obytných izbách a v kuchyni, dlažbu v kúpeľni, na toalete. Dom je podpivničený, je napojený na obecnú vodu, elektrinu. Odpadová voda je riešená prostredníctvom žumpy. Kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom, možnosť kúrenie aj kotlom na tuhé palivo. Dom nie je napojený na plyn, prípojka sa nachádza pred pozemkom. Na pozemku sa nachádza studňa, pestovateľský kútik, okrasné dreviny, ovocné stromy. VÝMERA: Pozemok má 1065m2, so šírkou 23m DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Dom je slnečný, priestranný a veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky s krbom, priestrannej kuchyne s kuchynskou linkou so spotrebičmi spojenej s jedálňou a výstupom na terasu, a štyroch obytných izieb. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, sprchový kút, umývadlo, zrkadlo. Toaleta je oddelená. K domu prislúcha aj garáž, technické miestnosti v suteréne. ODPORÚČAM OBHLIADKU! Výhody: slnečný, priestranný dom, tichá lokalita, veľmi dobré susedské vzťahy PARKOVANIE: V garáži, pred domom POLOHA: Dom sa nachádza v tichej obci Trávnica, len 3km od termálneho kúpaliska Podhájska. V pešej vzdialenosti sa nachádzajú potraviny, kostol, pohostinstvo, materská a základná škola. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru - ak sa rozhodnete financovať cez nás ,znalecký posudok v cene! - prerábky na kľúč - sťahovanie v cene servisu - potvrdenia pre dedičské konanie! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla , člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 866 Počet izieb: 5 Celková rozloha: 1065m² Rozloha pozemku: 1065m² Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné Terasa: áno Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: vnútorné Inžinierske siete: áno Postavené z: Zmiešané Predzáhradka: áno Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Rodinný dom - 4 byty - Trávnica
Typ: Rodinný dom Ulica: Trávnica Obec: Trávnica Ponúkame Vám na predaj novostavbu - rodinný dom so štyrmi bytovými jednotkami. Výmera domu je 194m². Každy byt je 2 izbový a má rozlohu 48 m2 a dispozične pozostava z obyvacej izby spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne so sprchovacím kutom a toaletou, prekrytej terasy. Plus možnosť ku každemu bytu dobudovať podkrovnú izbu cca 25m2. Dom sa nachádza mimo hlavnej cesty, na rovinatom pozemku s rozlohou 610m2. Pozemok bude rozdelený na štyri časti, s každej vznikne predzahradka. Tiež na pozemku je naplanovane spraviť parkovisko a spoločný kut s altankom. Dom je napojený na obecný vodovod, elektrinu, TV s internetom, odpad - žumpa. Dom je postavený z porfixu, zateplený polystirenom, okná plastové. Sedlová strecha s pochodzným podkrovím, je možnosť dobudovať podkrovnú izbu cca 25m2. Strešná krytina: mediteran.  Vnútri dom bude dokončený do štandardu (podlaha, steny, dvere, sanita, bez kuchynskej linky a spotrebičov). Keďže súčasný stav domu - holodom, je možnosť z dvoch bytov spraviť 4 izbový byt.  Výhody: Výborná lokalita - dom sa nachádza len 5 km od znamého Termalného kúpaliska Podhajská.   Dom má aj veľký potenciál pre nových majiteľov aby si dom upravili podľa vlastných predstáv. Investičná priležitosť - zaujímavo riešený priestor ponúka možnosť využitia nielen na bývanie ale aj na podnikateľské účely - prenájom apartmanov. Alebo spojiť bývanie a podnikanie - žiadna cesta do prace. Dobrá občianska vybavenosť: škola, škôlka, kostol, obchod, tri parky priľahlé ku kaštieľom... V obce sú dva rybníky, v extraviláne obce sú dve vodné nádrže - lokalita pre rybárov a vyborné miesto na prechadzku. Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 194 m2 Úžitková plocha: 172 m2 Plocha pozemku: 610 m2 Zastavaná plocha: 194 m2 Podlahová plocha: 172 m2 Počet izieb: 8 Kúpeľňa: sprchovací kút Počet kúpeľní: 4 Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Internet: áno - káblový rozvod Zateplený objekt: áno Terasa: áno
2i bungalov - apartmán na predaj v obci Trávnica
Ponúkame Vám na predaj 2i rodinný dom - bungalov, v obci Trávnica, 3 km od termálneho kúpaliska Podhájska, 16 km Vráble, Šurany, 30 km Nové Zámky a 35 km Nitra. Jedná sa o novostavbu v štádiu dokončenia - štandard, pripravenú na bývanie. Ide o radovú výstavbu 4 domov - apartmánov, pozostávajúcich z prekrytej terasy, otvorený priestor kuchyňa s obývačkou, samostatná spálňa, kúpelka s WC. Stavebný materiál je ytong, zateplenie polystyrén 10 cm, strecha sedlová - krytina škridla, s možnosťou dobudovania podkrovnej izby. Dom je napojený na elektriku, obecnú vodu, TV kábel s internetom, odpadová voda je zvedená do žumpy. Dom je možné využívať na celoročné bývanie, ako i na komerčné účely - prenájom apartmánu. Obec Trávnica má 1100 obyvateľov, dobrú občiansku vybavenosť a v obci je viacero poskytovateľov ubytovania pre termálne kúpalisko. Cena nehnuteľnosti je 65 000.-€ a bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne maklér Dobré reality s.r.o., Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: , email: olvecky@, Viber, WhatsApp. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera