bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj veľkého nebytového priestoru v Rači

Kategória: Kancelárie

JKV Real so súhlasom majiteľky ponúka na predaj nebytové priestory na Hybešovej ulici.

Rozloha nebytového priestoru je 71 m2, nachádza sa na -1 podlaží, s denným svetlom.

Priestory sú ideálne napríklad ako kancelárske priestory, alebo priestory pre masážne a rekreačné salóny.

Miestnosti sú po kompletnej rekonštrukcii, pripravené na nasťahovanie.
Priestory prešli kompletnou rekonštrukciou, počas ktorej boli komplet vymenené okná, podlaha, rozvody vody, elektriny a kúrenia.

Celý priestor je dostatočne svetlý a priestranný.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, nové spoločné priestory, výťah, nová strecha. Výhodou tejto lokality je jednoduchá dostupnosť do centra mesta aj na diaľničné obchvaty.

Blízko obchody, kompletná občianska vybavenosť.

Okolie domu ponúka dostatok zelene ako aj priľahlé verejné parkovacie plochy.

Možnosť dokúpiť vlastné parkovacie státie vo dvore za 12.500€

Viac info: Mgr. Michal Marták, , martak@

U NÁS STE SPRÁVNE:
- Prvotriedny kompletný servis a služby!
- Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností!
- Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky!
- Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch!
- Zmluvy garantované právnikom!
- Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Predaj veľkého nebytového priestoru v Rači
Podobné inzeráty
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na prenájom nebytového pri
Typ: Kancelárie Ulica: Bratislavská cesta Obec: Komárno Ponúkame Vám prenájom nebytového priestoru v meste Komárno vo výmere 150 m2, pozostávajúcich zo 4 kanc. priestorov, 1 kuchyne, 2 toaliet a recepcie. Priestory prešli celkovou modernou  rekonštrukciou. Priestory sú zabezpečené moderným vykurovaním, klimatizáciou, protipožiarnou ochranou, video vrátnikom, a centrálnym alarmom. Parkovanie tiež k dispozícií. Poloha objektu s výbornou dostupnosťou do centra mesta osobným vozidlom aj MHD. Pre klientov je výhodou bezproblémové a bezplatné parkovanie v blízkosti objektu. Cena : 1300 eur + réžia (dvojmesačná kaucia) V cene je zahrnutý kompletný právny servis. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 150 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zateplený objekt: áno Kúpeľňa: áno Počet podlaží: 4 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 2 Výťah: áno Energetický certifikát: áno Klimatizácia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické
PREDAJ NEBYTOVÉHO PRIESTORU, KOŠICE - CENTRUM
Hľadáte ideálny priestor pre vaše podnikanie? Priestor na kancelárie, ambulanciu ? Alebo priestranný byt - apartmán v centre mesta? Ponúkam na predaj nebytový priestor s úžitkovou plochou o výmere 164 m2. Ide o tehlovú stavbu v obytnom dome na ulici Kukučínova v Košiciach. Bytový dom je upravený. Priestor je možné preklasifikovať na byt. Nebytový priestor sa predáva s čiastočným zariadením – vstavaný nábytok. Priestor sa nachádza na vyvýšenom prízemí a patrí k nemu aj obytný suterén. Nadzemný nebytový priestor pozostáva : - 5 miestností + kuchynka - kúpeľňa so sprchovým kútom - WC 2x s umývadlom - drevené vnútorné dvere - sadrokartónové podhľady - klimatizácia - optický internet Výmera tohoto priestoru je 85 m2. Podzemný nebytový priestor – suterén, pozostáva : - 4 miestnosti v stave holobytu s pripravenými všetkými prípojkami - samostatný vchod so schodiskom - plastové okná v suteréne Výmere suterénu je 85 m2. Všetky miestnosti sú vybavené plastovými oknami, podlaha PVC, dlažba, plávajúca podlaha. Vlastné kúrenie ( kotol ), v miestnostiach radiátory, samostatné merače vody , elektriny, plynu. Jedná sa o tehlovú bytovú stavbu. Lokalita: - Košice – mestská časť Juh, ulica Kukučínova - vynikajúca občianska vybavenosť, blízko centrum mesta - rezidentské parkovanie Zhrnutie: Nebytový priestor je rekonštruovaný, momentálne ešte využívaný na podnikanie. Voľný od cca 10/2023. Ma široké využitie – buď ako ambulancia, kancelárie, obchodný priestor, možnosť aj preklasifikovať na bytový priestor a využívať ho na bývanie. K priestoru patrí aj časť vnútornej záhrady, ktorá sa využíva spoločne s ostatnými vlastníkmi bytov. Odporúčam osobnú obhliadku. Pre bližšie informácie, fotografií a obhliadku kontaktujte kedykoľvek F. Matuszákovú na , f.matuszakova@
PREDAJ NEBYTOVÉHO PRIESTORU TAKMER V CENTRE PEZINKA
Licencovaná RK ORIN REAL ponúka na predaj nebytový priestor takmer v centre mesta na Hrnčiarskej ul. Nachádza sa na 2 NP s výťahom Pozostáva s 3 miestností,samostatný sprchový kút,2x samostatné wc,kuchynský kút,pivničná kôbka na prízemí byt.domu vlastná kotolňa na chodbe. K priestoru sa využíva ďalšia miestnosť / recepcia /ktorá je v spoluvlastníckom podiele všetkých majiteľov. Recepcia -3,06 m2 Chodba -5,12 m2 Umyváreň -3,48 m2 WC -1,54 m2 Šatňa-8,70 m2 Chodba-11,76 m2 Šatňa-10,31 m2 Umyváreň-7,09 m2 Wc-1,97 m2 Fitnes hala-33,23 m2 Kotolňa-0,90 m2 Celková výmera predávaného priestoru je 87,16 m2 Vybavenie:plynový kotol / Buderus / so sásobníkom vody Klimatizácia Plastové okná Sanita / sprchový kút,2 x wc Dlažby,laminátové podlahy,koberec. Kuchynský kút vybavený malou kuchynskou linkou. Priestor je možné využiť ako sídlo firmy,kancelárské priestory,fitnes centrum,relalaxačné a iné športové účely Po menších úpravách je možnosť využitia aj ako byt. Dobrá dostupnosť do centra,autobusová,vlaková stanica,zdravotné stredisko,Bila,ostatné obchody,kaviarne na dosah. Priestor je ihneď k dispozícii. tel.
Prenájom nebytového priestoru (127m2) nad Medzou, Spišská No
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom nebytový priestor v bytovom dome nad Medzou č. 6 v Spišskej Novej Vsi vhodný na obchodný účel, služby alebo zriadenie kancelárií. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: bytový dom nad Medzou, Spišská Nová Ves Úžitková plocha: 127,41m2 Pivnica: 13,77m2 Poschodie: 1/2 Orientácia: SZ Parkovanie: k dispozícií 3 parkovacie státia pred objektom s 1 nabíjacou stanicou pre elektromobil DISPOZÍCIA: na prízemí vstupná miestnosť - 30,81m2 kancelária č.1 - 16,97m2 kancelária č.2 - 10,30m2 kancelária č.3 - 12,87m2 sociálne zázemie - 9,23m2 na poschodí: kancelária č.4 - 16,73m2 kancelária č.5 - 16,73m2 POPIS PRIESTORU: Nebytový priestor je prístupný priamo z ulice. Dispozične sa jedná o dvojpodlažný priestor. Na 1. podlaží sa nachádza vstupná hala, 3 kancelárie, sociálne zázemie a kuchynka. Na 2.podlaží sa nachádzajú dve kancelárie. Druhé podlažie je prístupné točitým oceľovým schodiskom. Na 2. podlaží je preskelnná stena oddeľujúca jednotlivé kancelárie. Vstupné dvere a okná sú plastové, vnútorné dvere sú drevené. Podlahová krytina - priemyselné koberce. Veľkokapacitné vstavané skrine. Objekt je taktiež zabezpečený elektronickým bezpečnostným systémom. K priestoru prislúcha taktiež skladový priestor, ktorý sa nachádza v suteréne bytového domu Nebytový priestor je veľmi dobre udržiavaný a postupne modernizovaný.
PRENÁJOM NEBYTOVÉHO PRIESTORU TAKMER V CENTRE PEZINKA
Licencovaná RK ORIN REAL ponúka na prenájom nebytový priestor takmer v centre mesta na Hrnčiarskej ul. Nachádza sa na 2 NP s výťahom Pozostáva s 3 miestností,samostatný sprchový kút,2x samostatné wc,kuchynský kút,pivničná kôbka na prízemí byt.domu vlastná kotolňa na chodbe. K priestoru sa využíva ďalšia miestnosť / recepcia /ktorá je v spoluvlastníckom podiele všetkých majiteľov. Recepcia -3,06 m2 Chodba -5,12 m2 Umyváreň -3,48 m2 WC -1,54 m2 Šatňa-8,70 m2 Chodba-11,76 m2 Šatňa-10,31 m2 Umyváreň-7,09 m2 Wc-1,97 m2 Fitnes hala-33,23 m2 Kotolňa-0,90 m2 Celková výmera predávaného priestoru je 87,16 m2 Vybavenie:plynový kotol / Buderus / so sásobníkom vody Klimatizácia Plastové okná Sanita / sprchový kút,2 x wc Dlažby,laminátové podlahy,koberec. Kuchynský kút vybavený malou kuchynskou linkou. Priestor je možné využiť ako sídlo firmy,kancelárské priestory,fitnes centrum,relalaxačné a iné športové účely Po menších úpravách je možnosť využitia aj ako byt. Dobrá dostupnosť do centra,autobusová,vlaková stanica,zdravotné stredisko,Bila,ostatné obchody,kaviarne na dosah. Priestor je ihneď k dispozícii. tel. Podrobné informácie
Prenájom 4 kancelárií, 92m2 so samostatným vstupom v …
Prenájom 4 kancelárií, 92m2 so samostatným vstupom v Rači, výborné parkovanie Popis: Prenájom samostatného kancelárskeho celku, štyroch kancelárií v administratívnej budove v Rači pri hlavnej ceste. Kancelárie sa nachádzajú na zvýšenom prízemí objektu, do priestorov je samostatný vstup, celková výmera kancelárií je je 92 m2. Priestory pozostávajú z chodby, štyroch kancelárií, dve samostatné jedna dvoj-kancelária, sociálne zázemie. Ku kanceláriám sa dá prenajať aj sklad 79,36m2. Prenájom skladu nie je podmienkou, kancelárie sa dajú prenajať aj samostatne. V cene je zahrnuté parkovanie 2 áut. Cena za prenájom kancelárií je: 6,00 Eur /m2/mesiac (+ DPH) + energie a služby 2,00 Eur /m2/mesiac (+ DPH). Cena spolu so službami a energiami 736,00Eur + DPH/ mesiac Cena s DPH 883,20Eur/ mesiac Cena za prenájom skladu 5,00Eur/m2 + DPH + energie Pre obhliadku volajte: Darina Sniščáková Zariadenie: bez zariadenia Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 92 Celková úžitková plocha administratívy: 92 Celková úžitková plocha skladu: 1 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Mestská voda Kúrenie: Ústredné Forma vlastníctva: Firemné Počítačová sieť: Áno Obhliadky a ďalšie informácie: Darina Sniščáková d.sniscakova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Office Adresa: Golden City Stará Vajnorská 11 831 04 Bratislava Telefón: