bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAJ : viacúčelová hala na výrobu aj sklad, Zemianska Olča

Kategória: Sklady

Henrieta Sokolai - realitná maklérka pre Komárno a okolie Vám ponúkam na predaj podnikateľský objekt v obci Zemianska Olča, od Komárna je vo vzdialenosti 18km. Nachádza sa na hlavnom, frekventovanom ťahu, výborná dostupnosť a viditeľnosť objektu. Objekt sa využíval ako telocvičňa.
DOBRÁ POLOHA - VÝBORNÁ DOSTUPNOSŤ !!!
- zastavaná plocha budovy 800 m2 – hlavná hala s rozmermi 560m2 (16x35m), sociálne zázemie
- výška stropu 6m
- vstup cez dvere z dvoch strán
- podlaha je v časti telocvične PVC a keramická dlažba. Momentálne je tam vytvorená špeciálna odpružená podlaha. Je tu ihrisko pre volejbal, basketbal a halový futbal...
- okná : hliníkové
- sedlová, plechová strecha
- vykurovanie je riešené lokálne s plynovými kachľami
- elektrina 220V/380V
- samostatná plynová prípojka
Dispozičné riešenie : Veľká sála s príslušenstvom - nepodpivničenú, jednopodlažnú v časti s vybudovaným 2. nadzemným podlažím (galéria) s plochou strechou. Na 1. NP sála telocvične a miestnosti ( vestibul, 3 šatne s hygienickým príslušenstvom, 2 sklady, miestnosť upratovačky)
Na 2. NP : galéria a hygienické zariadenia. Stavba Objekt má výbornú dostupnosť priamo z asfaltovej cesty vhodnou aj pre kamiónovú dopravu. Veľkosťou a polohou je objekt predurčený na rôzne podnikateľské aktivity. Vhodné na výrobnú prevádzku aj sklad.. Odporúčam obhliadku !

Ušetríme Vám čas aj peniaze - s najlepším financovaním Vám bezplatne pomôže náš hypotekárny špecialista. Zabezpečíme Vám kompletný právny servis prostredníctvom našej právnickej kancelárie, katastrálny servis.
Ak máte záujem o obhliadku neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle , e-mailom: henrieta.sokolai@
Obytná plocha: 800m²
Celková rozloha: 800m²
Úžitková plocha: 800m²
Kanalizácia: žumpa
Inžinierske siete: áno
Prístupová cesta: asfaltová cesta
PREDAJ : viacúčelová hala na výrobu aj sklad, Zemianska Olča
Podobné inzeráty
Sklad s maštaľou na predaj, Zemianska Olča
Typ: Sklady a haly Ulica: Zemianska Oľča Obec: Zemianska Olča Predstavujeme Vám na predaj sklad s maštaľou na predaj s úžitkovou plochou 1280 m2 na pozemku s veľkosťou 4500 m2. Samotný sklad má 500 m2. Prístrešok medzi maštaľou a skladom 230 m2 a maštaľ 560 m2.  Zemianska Olča je blízku hlavného ťahu Komárno - Bratislava cesty I/63, 22 km od cestného mostu do Maďarska. Cez obec vedie aj železničná trať. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 4500 m2 Počet podlaží: 1
Viacúčelová skladovacia hala + Admin. budova, Gabčíkovo
Realitná kancelária GOFAR ponúka EXKLUZÍVNE na predaj viacúčelovú halu s využitím ako sklad alebo na ľahkú výrobu + administratívnu budovu vo vynikajúcej lokalite Gabčíkova. Administratívnu budovu je možné po miernej prestavbe používať aj ako rodinný dom. HLAVNÉ VÝHODY • Administratívna budova vhodná ako sídlo spoločnosti • Veľká viacúčelová hala vhodná na sklad, veľkosklad, alebo ľahkú výrobu • Administratívnu budovu je možné po miernej úprave používať aj ako rodinný dom • Bezproblémové parkovanie pre zamestnancov a zákazníkov spoločnosti na dvore a na vyhradenej ploche pred budovou • Možnosť nadstavby ďalšieho poschodia na hale Forma vlastníctva: Firemné Výmera parcely: 877m2 Zastavaná plocha: Administratívna budova: 417 m2, Viacúčelová hala: 320 m2 Zastavaná plocha celkom: 737 m2 Pozemok: Rovinatý Príjazdová cesta: Asfalt Podlahová plocha administratívnej budovy: 181,32m2 Podlahová plocha priemyselnej haly: 320,6 m2 Administratívna budova: Administratívna budova: 6 miestností + predsieň, sekretariát a sociálne zariadenia Počet nadzemných podlaží: 1 Podpivničený: Áno, jedna miestnosť čiastočne podpivničená Alarm komplet Privedený optický kábel internetu pred budovu Vchodové dvere drevené, okná plastové, Stierky na stenách, okrem umyvárne a toaliet. Podlaha: plávajúca podlaha v drevo dekóre, v kancelárii s pivnicou PVC podlaha v zladenom drevo dekóre. V umyvárni a na toaletách keramická dlažba a obklady. Viacúčelová hala: Liata podlaha, na stenách a na strope omietka. Oplotenie: zo strany cesty celokovová odťahovacia brána a pred predzáhradkou oplotenie z drevených líšt, ostatné oplotenie drôtené, alebo plechové. Inžinierske siete: elektrina, kanalizácia, verejný vodovod Kúrenie: Kotol na tuhé palivá, vykurovanie radiátormi Elektrický prúd: 220/380V Možnosti využitia: Sídlo firmy, alebo po miernej úprave aj ako rodinný dom. Viacúčelovú halu je možné využiť ako sklad, alebo na ľahkú výrobu. LOKALITA Administratívna budova a hala sa nachádzajú v Gabčíkove priamo na ceste 506 vedúcej z Bratislavy smerom na Gyór. Lokalita poskytuje výbornú dopravnú dostupnosť tak pre kamionovú ako aj pre osobnú prepravu. CENA Cena administratívnej budovy a viacúčelovej haly spolu: 458.000,- € bez DPH Voľný okamžite ! BEZ TIARCH ! FINANCOVANIE Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru. Zabezpečíme bezplatný finančný servis, kompletné vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti našim interným hypotekárnym špecialistom. Gofar je registrovaným finančným sprostredkovateľom v NBS. OBHLIADKY Po predchádzajúcej dohode v pracovné dni: 8:30 - 18:00 hod, alebo tiež cez víkendy. KONTAKT Ing. Ladislav Szabo mobil: e-mail: ladislav.szabo@ web: © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie GOFAR.
1970 - NA PREDAJ HALA VHODNÁ NA SKLADOVANIE BLÍZKO KOMÁRNA
Hala s výbornými technickými parametrami. V prípade Vážneho záujmu je možnosť rokovať o výške kúpnej ceny. EXKLUZÍVNE V PONUKE INVESTCONSULT s.r.o. Ponúkame na predaj viacúčelovú murovanú halu v obci Zemianska Olča, 20 km od Komárna, 15 km od nového mosta cez rieku Dunaj s možnosťou napojenia na diaľnicu M1 (Budapest – Wien). Celková zastavaná plocha budovy je 800 m2, z toho hala predstavuje 560 m2 (šírka 16,0 m, dĺžka 35 m). Svetlá výška haly je 6,0 m. Súčasťou budovy je vstupová hala, šatne, sociálne miestnosti. Budova je vhodná na nasledovné využitie: kultúrne a športové podujatia, skladovanie, ľahká výroba, atď. Je tu regulérne ihrisko pre basketbal, halový futbal, tenis a volejbal. Nedávno bola vytvorená špeciálna, odpružená podlaha LINODUR SPORT. Je zavedený rozvod pitnej vody, plyn a elektrická energia. Kanalizácia je riešená žumpou. Budova bola postavená v roku 1983. Dohodnutá kúpna cena zahŕňa aj pozemok pod budovou, v prípade záujmu je možnosť odkúpenia aj priľahlého pozemku podľa dohody. Lokalita: Zemianska Olča Cena : dohodou Bližšie informácie Vám poskytne a zabezpečí obhliadku: Ing. Zsolt Szabó, tel: (0), 035 7702 853 (00421 35 7702 853) e-mail: reality@ PREDAJNÁ CENA JE UVEDENÁ VRÁTANE PROVÍZIE A ZAHŔŇA VYPRACOVANIE KÚPNEJ ZMLUVY NAŠOU RENOMOVANOU ADVOKÁTKOU NA ZÁKLADE DOHODNUTÝCH PODMIENOK MEDZI PREDÁVAJÚCIM A KUPUJÚCIM, OVERENIE PODPISOV NA KÚPNYCH ZMLUVÁCH, PODANIE NÁVRHU NA VKLAD DO KATASTRA. V PRÍPADE POTREBY VÁM RADI POMÔŽEME VYBAVIŤ HYPOTEKÁRNY ÚVER NA KÚPU.
Hala - Sklad - Pozemok. Haniska - Košice.Výroba, sklady
Situovaná v uzavretom oplotenom areáli, strážená, pod kamerami. IHNEĎ k dispozícií. Rozmery: CELÁ HALA 693m ², POZEMOK: 1800 m ² Ponúka sa možnosť viacerých možností: prenajať si celú halu, alebo iba pozemok, alebo iba časť haly, alebo len časť pozemku, závisí podľa požiadaviek klienta. Možné prenajať, aj viacerým nájomcom. Výhodou lokality je výborná dopravná dostupnosť, v blízkosti je medzinárodné letisko Košice. BENEFIT: Hala má spracovaný a odsúhlasený projekt posudzovania vplyvov na životne prostredie tzv . EIA, má vydané platné povolenia do r. 2025 na skladovanie aj nebezpečného odpadu a aj bezpečného odpadu (plasty, papier, lisovanie fólií, šrot,...). Jedná sa o súhlasné stanovisko štátnych organizácií, ktoré je potrebné k vydaniu povolenia viazané k prevádzke v ktorej sa nakladá z odpadom. Hala má spracovaný projekt protipožiarnej ochrany a na pozemku sú protipožiarne hydranty. Má 2 brány. Výška vstupnej rolovacej brány je 4,5m vstup možný aj pre kamión.. Strecha plechová. Nezateplená budova. Výška k stropu 5,5 m. Šírka haly: 15 m, dĺžka: 45 m. K DISPOZÍCIÍ: zrekonštruovaná kancelária (v prípade prenajatia celej haly), spoločné sprchy s WC, ďalšie separátne WC, všetky tieto priestory sú vybavené elektrickými radiátormi s možnosťou ovládania teploty cez mobil vzdialene. Unimobunka, využívaná ako šatňa. INTERNET: Vysokorýchlostný internet (wifi) v hale s pevnou IP adresou od firmy Swan. Rýchlosť 10Mbs upload aj download, pre použitie čítačiek čiarových kódov, pripadne iné online zariadenia ktoré sú využívané pre logisticky sklad. ELEKTRINA: hala má 2 elektromery. Pre hlavný odber a podružné meranie napr. pre spotrebu výrobnej linky. KANALIZÁCIA a VODA: prípojka na kanál a vodovod U.S.STEEL. Možnosť pripojenia sa na PLYN. Hala má 12ks full HD kamery, na monitorovanie interiéru aj exteriéru s rekordérom a úložiskom 4TB cca na 1mesiac záznamu. Možnosť pripojiť sa na kamery, aj z mobilu aj zo zahraničia. Môžete si diaľkovo riadiť sklad a distribúciu a sledovať tovar a manipuláciu cez kamery. Výborný prístup pre nákladné autá a kamióny. Príjazdová asfaltová cesta, možnosť váženia aj otáčania sa kamiónov. Výhodou lokality je výborná dopravná dostupnosť. Vzdialenosť: 2 km od U.S.STEEL Košice, 12 km od mesta Košice, 2 km od medzinárodného letiska Košice. *** PRENÁJOM HALY: cena DOHODOU. Zahrnuté je monitorovanie kamerami, využívanie sociálnych miestnosti. Média sa nájomcom refaktúrujú. PRENÁJOM POZEMKU: 1,-€ / m ² bez DPH. *** Možnosť využiť aj ĎAĽŠIE SLUŽBY: vykládky, nakládky paletizovaného tovaru, alebo bigbagov vlastným vysokozdvižnym vozikom Linde s nosnosťou 2t. Vyrobna hala, vyroba, hala, haly, sklad, sklady, skladovacie priestory, pozemok na prenajom, prenajom,
Areál pre výrobu a skladovanie na ulici Ľ. Zúbka
Hala pre výrobu a skladovanie v uzatvorenom areáli na ulici Ľ. Zúbka v okresnom meste Hlohovec. Celková plocha areálu je 10 063 m², z toho 4529 m² je halou zastavaná plocha a zvyšok zahŕňa prístupové a spevnené plochy pre vjazd nákladnej dopravy, v zadnej časti zelené plochy a parkovisko, prístup k nakladacím rampám. Areál o celkovej výmere 10 063 m² sa nachádza približne 500 m severne od centra Hlohovca, v prevažne rezidenčnej zóne. Hlohovec je menšie okresné mesto na Západnom Slovensku, približne 60 km severovýchodne od hl. mesta SR Bratislavy. Hlavná časť haly, bola postavená v roku 2006, neskôr bola v roku 2012-2013 prístavbami rozšírená. Hala o svetlej výške 10 m je vo vynikajúcom technickom stave. Je postavená na betónových základoch, hlavná konštrukcia je oceľová, obvodový plášť je kovový plech. V roku 2013 bola skolaudovaná stavba Sprinklerove hasiace zariadenie umiestnené v severozápadnej časti pozemku so zásobníkom vody v prípade požiaru. Hala je rozdelená na sekcie: • na pravej strane sa nachádza sklad surovín, kotolňa • hlavná výroba prebieha v strednej časti haly, pri vchode sú situované šatne pre zamestnancov a toalety • z ľavej strany je prístupná do priestorov pre sklad hotových výrobkov, ktorý je prístupný troma bránami pre nákladnú dopravu Protipožiarna ochrana objektu výroby: V severozápadnej časti areálu je postavená nadzemná stavba, zásobník na vodu s kapacitou 15 000 m3, ktorá je poháňaná vodným čerpadlom pomocou naftového motora so 600 l zásobníkom paliva umiestneného v samostatnej čerpacej stanici. Nádrž je zásobovaná podzemnou vodou (studňa spoločnosti Saneca Hlohovec a.s., ktorá sa nachádza pri brehu rieky Váh). Inžinierske siete: Elektrika, plyn, verejný vodovod, kanalizácia, rozvod úžitkovej vody do požiarnej nádrže. Ostatné technické príslušenstvo: elektrické rozvodné siete, elektrický transformátor 22 KV naplnený olejom, 15 000 litrový zásobník na podzemnú vodu ako protipožiarna nádrž, plyn pre ohrev vody, vodovod a kanalizácia. Pomocné technické príslušenstvo je, vzduchové kompresory, klimatizácia, ohrievače, kotle, tlakové nádoby, chladný prúd, svetelný systém, protipožiarny systém, kamerový systém. Súčasné využitie: výroba a skladovanie Využitie v minulosti (história): • do roku 2006 sa pozemok využíval na poľnohospodárske účely a ako ovocný sad. • v roku 2006 bola skolaudovaná hala spoločnosťou Georgia Pacific pre výrobu servítkov • od roku 2012 spoločnosť SCA v súčasnosti spoločnosť Essity QREHS Management Systems: ESSITY Slovakia s.r.o. prevádzkovala svoju výrobu v súlade s: • ISO 9001 Quality • ISO 14001 Environment • OHSAS 18001 Filozofia spoločnosti je založená na vysokých štandardoch pre zdravotný a bezpečnostný manažment na pracovisku a pre zamestnancov a má kontinuálne stúpajúcu kvalitu. Stav areálu a haly: V súčasnosti je hala vrátane areálu vo vynikajúcom technickom stave, pravidelne ud
Areál - Administratíva, výroba, skladovanie
Administratívno-výrobný a skladovací areál na rohu ulíc Terézie Vansovej a Ľ. Zúbka v okresnom meste Hlohovec. Areál o celkovej výmere 3910 m² sa nachádza približne 500 m severne od centra Hlohovca, v prevažne rezidenčnej zóne. Hlohovec je menšie okresné mesto na Západnom Slovensku, ležiace 60 km severovýchodne od hl. mesta SR Bratislavy. Celková plocha areálu je 3910 m², z toho 2171 m² je budovami zastavaná plocha a zvyšok zahŕňa prístupové a spevnené plochy pre vjazd nákladných áut, parkovanie pre osobné autá a zelené plochy, peší vstup. Areál pozostáva z: • dvojpodlažná hlavná budova so suterénom o zastavanej ploche 547 m², pôvodne postavená v roku 1965 • plochy hlavnej budovy: 1. suterén 136 m², svetlá výška 2 m (v znaleckom posudku je výmera suterénu 235 m²) 2. prízemie 523 m², svetlá výška 3,30 m 3. poschodie 294 m², svetlá výška 3 m celková plocha budovy 953 m², • sklad hotových výrobkov o zastavanej ploche 264 m², svetlá výška 4,55 m, pristavený k hlavnej budove v roku 1994, • výrobná hala - servítky o zastavanej ploche 469 m², svetlej výšky 4,05 m, pristavená k hlavnej budove v roku 1998, • prístrešok o zastavenej ploche 458 m², svetlej výšky 3,60 m, pristavený k hlavnej budove v roku 2001 • samostatná skladová hala o zastavanej ploche 548 m², svetlej výšky 4,80 m, postavená v roku 2004 Hlavná budova (podľa LV sa jedná o stavby súpisné č. 1463, 2666, 3316 a 3487) je dvojpodlažná, čiastočne podpivničená, pozostáva z rôznych častí (rôzne stavebné materiály) a prístavieb, ktoré sa realizovali postupne. V súčasnosti je hlavná budova (priestor kancelárií, sklad náhradných dielov, baliareň) rozšírená o tri časti – výrobná hala servítky, sklad hotových výrobkov, sklad kartónov, sklad odpadu. V suteréne hlavne budovy, ktorý má plochu 136 m² sa nachádzajú skladové priestory, kotolňa, údržba. V severnej časti areálu je samostatný sklad materiálu (súpisné č. 3673 na p. č. 4657/7), zastavaná plocha stavbou predstavuje 548 m². Budova je prízemná postavená v roku 2004, hlavná konštrukcia je oceľová po obvode oplechovaná. Táto budova nie je vykurovaná, využíva sa na sklad surovín a materiálu. Inžinierske siete: Napojené na všetky siete: elektrická prípojka, plynová prípojka, verejný vodovod a kanalizácia (od roku 1965). Elektrika hlavný merač sa nachádza v areáli výrobnej haly, ktorý je predmetom samostatného predaja, avšak fungovali spoločne. Ostatné technické príslušenstvo: vzdušné kompresory, klimatizácia, ohrievače, kotle, tlakové nádoby, systémy osvetlenia a protipožiarny systém, kamerový (bezpečnostný) systém. Merač elektrickej energie je spoločný aj pre susedný areál Delis CV 1 (hala postavená oproti administratívnej budove, ktorá je tiež na predaj). V prípade potreby je možné merače osamostatniť, avšak tým, že areály sa využívali spoločne, nebolo to doteraz nutné. Taktiež protipožiarne centrum ďalších dvoch areálov spoločnosti (prevádzky D