bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj vidiecky rodinný dom v Malej Domaši pri vodnej nádrži

Kategória: Chalupy, Chaty

Exkluzívne na predaj malebný vidiecky dom v obci Malá Domaša, okres Vranov nad Topľou.

Tento rodinný dom, v pôvodnom stave, sa nachádza na rovinatom pozemku o rozlohe 915 m2. Zo záhrady je krásny výhľad na vodnú nádrž Malá Domaša, ktorá je od záhrady vzdialená asi 50 m.

Ak ste rybárom, vášnivým hubárom alebo jednoducho hľadáte rekreačnú nehnuteľnosť, tento rodinný domček so záhradou, je pre Vás ideálnou voľbou.

Vhodný na prerobenie podľa vlastných predstáv. Inšpiráciou pre Váš môže byť aj zverejnená vizualizácia exteriéru nehnuteľnosti.

AK MÁTE ZÁUJEM POZRIEŤ SI VIDEOPREHLIADKU nehnuteľnosti, požiadajte ju zaslať na email.

VÝMERA

Zastavaná plocha domu je 102 m2 (18,09 x 5,68 m) a výmera pozemku 915 m2, z toho zastavaná plocha a nádvorie 617 m2 a záhrada 298 m2.

DOM

Jednopodlažný, samostatne stojaci rodinný dom so sedlovou, škridlovou strechou, v pôvodnom stave, postavený z tehál. Stavba stojí na betónových základoch, má hambálkový krov, pôvodné drevené rámové dvere, okná plastové a pôvodné drevené, betónové podlahy. V časti domu je rozostavaná kúpeľňa bez obkladov a bez vnútorného vybavenia.

K domu prislúcha vedľajšia stavba – letná kuchyňa, garáž, podzemná pivnica.

IS: elektrina, na pozemku sú prípojky na vodu, plyn, je možnosť napojenia na kanalizáciu. Vlastná studňa.

Prístup do domu je bezproblémový, z vedľajšej ulice obce.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE

Vstupná chodba, obývačka, spálňa, jedáleň, izba s výlezom na povalu (do budúcna možno ako kuchyňa), komora, kúpeľňa.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI

vhodný na víkendový oddych + relax + ideálny na prerobenie podľa vlastných predstáv + parkovanie vo dvore + veľká záhrada
nehnuteľnosť sa nachádza neďaleko brehu vyrovnávacej vodnej nádrže Malá Domaša a asi 6 km od vyhľadávanej rekreačnej oblasti Dobrá, Vodná nádrž Veľká Domaša.
PARKOVANIE

Možnosť parkovania vo dvore + vlastná garáž.

LOKALITA

Obec Malá Domaša patrí pod Horný Zemplín. Obytná časť je zasadená do tichého prostredia obce. Blízko nehnuteľnosti sú potraviny, pohostinstvo, obecný úrad, kostol, zástavka autobusu, športové ihrisko a najnovšie oddychovo – rekreačná zóna. Vo vedľajšej obci Slovenská Kajňa je základná škola.

V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie Mgr. Veroniky Moskaľovej a kompletný právny servis.

Mgr. Veronika Moskaľová
576 893
info@
Predaj vidiecky rodinný dom v Malej Domaši pri vodnej nádrži
Podobné inzeráty
HALO reality - Predaj, chalupa Nová Kelča - IBA U NÁS
So súhlasom majiteľa vám v mene realitnej kancelárie HALO reality ponúkam na predaj chatu s pozemkom na Domaši. Pozemok má rozlohu 382m2 a má krásny výhľad na vodnú nádrž. Chata je vzdialená od vody cca 100m. Chata má rozlohu 36m2a je v pôvodnom stave. Má pivnicu a terasu. Inžinierske blízko pozemku: -obecná voda -kanalizácia -elektrina Obec Nová Kelča má kompletnú občiansku vybavenosť. Lokalita je ideálna pre rôzne vodné športy, ako aj na rybárčenie. Na Domaši je vypracovaný rozsiahly projekt, ktorý spája cyklochodníkami a chodníkami obce a reštaurácie okolo vodnej nádrži, v pláne sú aj športové atrakcie. Preto nepremeškajte jedinečnú príležitosť vlastniť nehnuteľnosť na Domaši, ktorá má veľký potenciál rozvoja. V prípade záujmu ma kontaktujte na čísle alebo mailom na patrikbirka@ a dohodnite si obhliadku. Maklér: Patrik Birka. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: VT-61393. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhlia
Predám rodinný dom - chalupu v obci Buková-KOPANICE
Ponúkame na predaj starý, vidiecky, rodinný dom v obci Buková, časť Horné kopanice. Dom je vhodný skôr ako chalupa, rekreačná chata,rodinná farma, avšak na liste vlastníctva je definovaný ako rodinný dom. DOM: V rodinnom dome sa nachádzajú 4 izby, kuchyňa, malá chodba, komora, kúpeľňa s WC a miestnosť na náradie s prístupom na povalu. Za domom je samostatná miestnosť pre hydinu a dobytok, ktorá môže slúžiť ako úschovňa na drevo, náradie a podobne. Dom bol postavený v roku 1940. Potrebuje rekonštrukciu, je postavený z pálenej aj z nepálenej tehly, na kamenných základoch.Možnosť dotácie na zateplenie, výmenu okien,atď. Dom je napojený na elektrinu s vlastným elektromerom priamo v dome. Nehnuteľnosť je pripojená na miestny prívod vody z horského prameňa, ktorý nie je spoplatnený. Kúrenie je na tuhé palivo. POZEMOK: Rozloha pozemku – zastavaná plocha a nádvorie je 1062 m2 Zastavaná plocha domu: 185,4 m2 Úžitková plocha domu je: 148m2 /rovnakú výmeru má aj podkrovný priestor- pochôdzna povala/ CENA: 229 000,-EUR LOKALITA: Obec Buková sa nachádza v Chránenej krajinnej oblasti Malé Karpaty a je známou rekreačnou oblasťou, vďaka vodnej nádrži Hrudky (rybolov a individuálna rekreácia) a vďaka peknej okolitej prírode. Rodinný dom sa nachádza v katastri obce Buková v pokojnej časti Horné kopanice, vzdialenej 4 min autom a 27 min. pešo (1,7km) od obce. Nad domom je výhľad na hrad Korlátko, Bradlo. Táto časť je veľmi príjemnou lokalitou pre turistiku, cykloturistiku/ Štefánikova cyklomagistrála/, jazdenie na koni /v susedstve sa nachádza jazdecký klub/, poľovníctvo a hlavne oddych v prírode pri lese. Vzdialenosť autom od Bratislavy je 60 km časovo dlhšou trasou a 80 km po diaľnici. Od Trnavy je vzdialenosť 27km.
41554-Exkluzívny predaj drevodomu v obci Vlachy
Spoločnosť U9 a.s. Vám exkluzívne ponúka novostavbu drevodomu evidovanú ako rodinný dom,pred dokončením a kolaudáciou, na okraji obce Vlachy k .ú. Vlašky v krásnej prírode. Čarokrásne prostredie Liptova len 2 km od Vodného Parku Bešeňová, 500 metrov od vodnej nádrži Bešeňová z možnosťou rybolovu a 1,2 km od vodnej nádrži Liptovská Mara. Rodinný dom je ideálny na trvalé bývanie alebo letné sídlo, prípadne na podnikateľské účely ako rekreačná chata v pokojnej lokalite Liptovskej kotliny. Ďalšou výhodou tejto tichej lokality je blízkosť najväčších turistických atrakcií Liptova, Tatralandia 15 km, Gino Paradise Bešeňová 2 km, Marina Liptov 4km, Prosiecka dolina 7 km, Liptovský Mikuláš , Ružomberok a kopec ďalších atrakcií a možností turizmu. Rodinný dom stojí na nádhernom slnečnom pozemku o výmere 636 m2. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená nábytkom, doplnkami aj vybavenie kuchyne od spotrebičov po príbory a riady ako je vidieť na fotkách. Na pozemku bude ešte vonkajšie ohnisko so sedením, yakuza a sauna, tiež spevnená plocha na parkovanie a terénne úpravy trávnika. Dispozícia moderného Rodinného domu: 1 podlažie, priestranná vstupná hala zabezpečuje vstup do jednotlivých častí rodinného domu ako kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť, kuchyňa ,schodisko na druhé podlažie, obývacia miestnosť a veľká jedáleň. Na 2 podlaží sa nachádzajú štyri spálne a kúpeľňa s toaletou. Nehnuteľnosť je kapacitne riešená pre desať až dvanásť osôb. Dom je vykurovaný elektricky-infra podlahové kúrenie plus pec na pelety s možnosťou každú miestnosť nastaviť individuálne pomocou aplikácie prípadne ovládačom priamo. Je napojený na miestny vodovod, elektrinu a má vlastnú žumpu 14m3.Teplú vodu zabezpečuje 93l. bojler značky Sivel. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na mobilnom čísle: prípadne mail: jan.sevcik@
HALO reality - Predaj, chalupa Šútovce - IBA U NÁS
Ponúkame na predaj starý kamenný dom v obci Šútovce. Dom je na pozemku s rozlohou 677 m2. Vedľa domu je ďalší kamenný dom využívaný ako hospodárska budova. Dom je v pôvodnom stave, bola začatá rekonštrukcia (krov, strešná krytina, odpady, vybrúsené drevenné stropy). Na prízemí je kuchyňa s klasickou pecou a dve miestnosti, na poschodí môžu byť dve izby a kúpeľňa. Lokalita je okrajová, tichá, vhodná na chalupárčenie. V dosahu 4 km je kúpeľné mesto Bojnice, dedina je obklopená Strážovskými vrchmi (turistické trasy, hubárčenie, vodné športy v blízkej vodnej nádrži Nitrianske Rudno, lyžovanie atď.) Dom si vyžaduje chalupárske nadšenie, vytrvalosť v budovaní a dom sa premení na krásny kamenný vidiecky dom obklopený horami. Stačí si dohodnúť obhliadku. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PD-62955. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
EXKLUZÍVNE, chata pri vodnej nádrži Ružín
SIGMA REALITY, s.r.o. ponúka exkluzívne na predaj chatu situovanú v lese, v krásnej lokalite vodnej nádrže Ružín – Jaklovská časť Gregorík. Chata s podlahovou plochou 52 m2 je z časti murovaná, z časti drevená so šikmou strechou. Dispozičné riešenie prízemia chaty pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s krbom, kuchynského kúta, komory, kúpeľne s vaňou a WC. V podkroví sú umiestnené 2 izby s priestorom pre 6 osôb + balkón. Útulná chatka je napojená na miestny vodovod, elektrinu, kanalizácia je riešená žumpou. Pozemok o výmere 193 m2 je v osobnom užívaní, v budúcnosti je tu možnosť odkúpiť ho do osobného vlastníctva. Danú nehnuteľnosť môžu využívať rybári, rodiny s deťmi, alebo ktokoľvek, kto má rád relax v lone prírody a zároveň chce mať chatu v blízkosti vodnej nádrže. Od vodnej nádrže je vzdialená cca 120 m. Chata potrebuje údržbu, malú rekonštrukciu a trochu lásky, aby sa stala dokonalým víkendovým miestom. Pre milovníkov aktívneho oddychu je tu mnoho možností na turistiku, prechádzky v prírode, hubárčenie, kúpanie, člnkovanie, rybolov a pod. Cena 49.000,-eur. Bližšie info v RK alebo na tel. č.
NOVOSTAVBA CHATY na Domaši, 3 izb. DREVOSTAVBA s TERASOU,
Ponúkame na predaj novostavbu chaty pri Domaši len 3 min. pešo priamo k vode pri Pláži Monika, Poľany. Táto novostavba chaty na Domaši má 3 obytné miestnosti a bola postavená na pozemku vo výmere 208 m2 pozemku a obytnou plochou chaty približne 70 m2. Ide o vnútorne izolovanú a zateplenú drevostavbu v stave uzatvorenej holostavby. Základy sú murované, betónové pásy s kompletnou izoláciou. Zastavaná plocha je 10,5 m x 5m. Chata je napojená na inžinierske siete: elektrina, obecný vodovod. Odpad je riešený žumbou vo veľkosti 8 m3. Kúrenie zabezpečujú moderné elektrické radiatory ADAX NEO (na WIFI) s možnosťou regulovania aj cez telefón. V chate sa nachádza aj klimatizácia, ktorou môžete chladiť, alebo vyhrievať priestor. Je možnosť dobudovania krbu. Dispozícia: Na spodnom podlaží je obývačka a kuchynský kút, kúpelňa s WC, výstup na veľkú terasu a schodisko do podkrovia s dvoma samostatnými izbami. Je vytvorená aj pivnica. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE • Úžitková plocha: 70 m2 • Veľkosť pozemku: 208 m2 • Zastavaná plocha: 52,5 m2 • Obytná plocha chaty približne: 70 m2 • pivnica - 17 m2 • balkón - 4,5 m2 • Terasa : 17,5 m2 Prístupová cesta k chate je asfaltová / drvený asfalt. Možnosť dokončenia celej chaty po dohode so staviteľom. Kúpu tejto nehnuteľnosti je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru maximálne do výšky 60% hodnoty nehnuteľnost. Ján Ovák vedúci kancelárie INFOREAL tel.: mail: ovak@ INFOREAL Realitná spoločnosť Vodná 3, Košice 21 rokov skúseností Viac ako 700 predajov nehnuteľností Viac ako 900 spokojných zákazníkov