bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj záhrada Riečka, Banská Bystrica

Kategória: Chalupy, Chaty

XEMAR (xemar7@ alebo ) ponúka na predaj záhradu s veľkou  chatkou v Riečke.

Chata má zastavanú plochu 17 m2, úžitková plocha 28 m2. Chata má dve podlažia. Chata je murovaná. Spodná časť pozostáva z kuchynky s krbovými kachľami. Výstup z kuchyne je na veľkú murovanú terasu (30m2) s vonkajším krbom. Terasa je krytá a obložená lexanom, takže je zabezpečené súkromie a závetrie.  Poschodie má samostatný vstup, kde sa nachádza oddychová zóna s krbovými kachľami.

Pod chatou je ešte pivnica, ďalšia terasa na ktorej je vonkajšia sprcha + wc.

Do chaty je privedená voda a elektrina.

Na pozemku je ešte odkladací priestor na náradie. Záhradka rozdelená na jednotlivé murované terasy. Veľkosť pozemku je cca 280 m2.

Cena objektu je 48 500,- €.

V prípade záujmu nás určite kontaktujte.
Predaj záhrada Riečka, Banská Bystrica
Podobné inzeráty
Na predaj záhradná chatka , Banská Bystrica - Tulská
Lucia Nosálová pod záštitou Broker Consulting a.s., exkluzívne ponúka na predaj útulnú rekreačno- záhradnú podpivničenú 2 podlažnú chatku v krásnom prostredí nad sídliskom Fončorda v obci Banská Bystrica - Tulská. Chatka je murovaná a jednoducho dispozične riešená. Prízemie tvorí miestnosť s pôdorysom 16m2, kde sa nachádza kuchynský kút so stolíkom a gauč. Do podkrovia vedú drevené schody , kde sú je jedna posteľ. Chata je bez pripojenia na vodu a elektrinu. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Banská Bystrica, Tulská – okres Banská Bystrica • úžitková plocha chaty: 32 m2 • základy- betón, drevená rámová konštrukcia • parkovanie – pred a na pozemku • výmera pozemku 360 m2 - vo svahu • pivnica • terasy VYBAVENIE A ZARIADENIE : • drevené okná • kuchynská linka, stolík, stoličky • gauč, posteľ • uzamykateľné priestory na náradie okolo celej chaty MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • orientácia chaty na juhovýchod • svahovitý pozemok • súpisné číslo 10725 • tatranský profil • vstup cez spoločnú uzamykateľnú bránu AKÉ JE OKOLIE DOMU: • JEDINEČNÉ PRÍRODNÉ PROSTREDIE – ktoré je ako stvorené pre príjemné trávenie voľného času pre rodinku či vášnivého záhradkára. Obec Banská Bystrica a jej okolie sú vyhľadávaná lokalita pre milovníkov prírody, záhradkárčenia. Možnosť bicyklovania, behu či prechádzok alebo keď len hľadáte miesto pre únik z mesta na trávenie voľných chvíľ v tichosti obklopený prírodou. Toto je presne to miesto. • RÝCHLA DOSTUPNOSŤ – výborná dostupnosť . Do mesta je to cca 10 minút. V blízkosti obci nájdete potraviny Coop, lekáreň, čerpaciu stanicu, či predajňa zmiešaného tovaru, a v okolí viaceré reštaurácie. Z NÁŠHO POHĽADU: Ak hľadáte pohodu, ste záhradkárom či iba túžite po pokojnej dovolenkovej atmosfére len pár minút od mesta, príďte sa pozrieť. Záhradkárska chatka ktorá je vyhľadávaným rekreačným miestom, do ktorého sa zamilujete! BC_BB_ML_003000
Na predaj chata v Ľubietovej, okres Banská Bystrica
XEMAR (miroslava.hlavacikova@ alebo ) ponúka na predaj chatu v obci Ľubietová, okres Banská Bystrica. Zastavaná plocha  je 99 m2, 1712 m2 je záhrada. Dispozícia chaty: Prízemie: chodba, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa s WC. 1NP -  dve izby. Technická miestnosť , pivnica. Základné informácie: Kúrenie: krb – kachle, ústredné kúrenie. Voda. Elektrika – tiež pripojenie aj na alternatívu tj. solar, batéria. Studňa. Príprava na bazén a taktiež terasu. Chata ponúka svojou polohou ideálne miesto pre odpočinok a možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv. Bývanie možné aj ako celoročné. Obľúbená lokalita pre hubárov a turistov. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Viac informácií vám môžem poskytnúť na tel. čísle alebo priamo na obhliadke.
Na predaj záhradná chatka v meste Banská Bystrica,...
XEMAR (milan.mlcal@ alebo ) ponúka na prendaj záhradku s chatkou. Nehnuteľnosť sa nachádza v záhradkárskej oblasti v Skubíne, okres Banská Bystrica. Záhrada je formou kaskád. V suteréne chatky sa nachádza pivnica a na prvom podlaží je veľká miestnosť . Inžinierske siete : elektrika a voda v dosahu. Na záhradke sú vysadené ovocné stromy. Celková výmera pozemku je 267 m2.
Na predaj slnečná záhrada - pozemok v Banskej Bystrici
Na predaj slnečná záhrada - pozemok v Banskej Bystrici, obec Podlavice –Skubín Ponúkam na predaj pozemok, záhradou v krásnom tichom prostredí, na kopci nad Mlynskou ulicou, ktorá sa nenachádza v záhradkárskej osade, cca 20 min. od centra mesta Banská Bystrica. Súčasťou pozemku je chatka. Chatka je s murovaná. Jej rozloha je 30m2/ vrátane dvoch balkónov / a je postavená na dvoch podlažiach s malou pivnicou. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s plynovým sporákom, spojená s obývacou miestnosťou v ktorej je krb. Na poschodie sa ide malým schodiskom s masívneho dreva nachádza sa tu spacia časť. Elektrika v chatke nie je, voda je úžitková dažďová. Pozemok má rozlohu 522m2 .Keďže je orientovaný na juh je slnečný. Úžitková záhrada je jen mierne svahovitá ponúka veľkú plochu pre záhradníčenie aj pre oddych s množstvom ovocných stromov a možnosťou hubárčenia, turistiky v okolitých lesoch. Prístupová cesta je poľná. Parkovanie je možné priamo pri chatke, alebo cca 30 m od chatky. Doporučené auto s vyšším podvozkom. / Je tu aj možnosť kúpy susedného pozemku s chatkou, tiež 522 m2./ Cena pozemku je 60 €/m2.Prosím volať len vážni záujemcovia. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná ! . P.S. Podľa odozvy, asi ľudí netrápi, že už prišli o 30% svojich úspor, čo už. Skúste sa serióznych odborníkov opýtať kde investovať svoje úspory, do fondov, dlhopisov, alebo do pôdy, ktorá v histórii nikdy nešla s cenou nadol a obzvlášť v lokalite kde sa dohľadnom horizonte ide stavať.
Záhrada so záhradnou chatkou 15min. od Banskej Bystrice v zá
RM FINANCE&ESTATE (info@ alebo ) v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj záhradu s neštandardnou výmerou 429m² ( 413 m² - záhrada, 16 m² - zastavaná plocha a nádvorie ) v záhradkárskej osade Môlča, 10 km a 15 min. vzdialenej od Banskej Bystrice. Na pozemku sa nachádza záhradná chatka so súpisným číslom napojená na elektrinu ( vlastné odberné miesto s elektromerom ) postavená v r. 1990. POZEMOK: - rovinatý, približne na polovici výmery s ovocnými stromami, - na hranici pozemku tečie potok, zavlažovanie záhrady prírodnou vodou. Blízky vodný zdroj má potenciál na trvalé napojenie chatky z existujúceho vodovodu. Výmera zastavanej plochy nadzemného podlažia chatky je 16m². KONŠTRUKCIA CHATKY: - murovaný suterén (pivnica pod zemským povrchom so vstupom z vnútorných priestorov chatky), - prízemie a podkrovie – drevo. VÝHODY PONUKY: - tiché prostredie v limitovanej záhradkárskej osade (14 pozemkov), - blízkosť a rýchla dostupnosť lokality od mesta Banská Bystrica, - rovinatý terén pozemku, - objekt chatky so súpisným číslom, - na hranici pozemku potok, nulové náklady na zavlažovanie rastlín, - potenciál na napojenie chatky na blízky zdroj pitnej vody, - jednoduchými stavebnými úpravami je možné prestavať chatku na celoročné využitie, - prístup autom až k pozemku. NEVÝHODY – PRÍLEŽITOSTI: - chatka aj záhrada si „pýtajú“ starostlivé ruky, pôvodný stav, - vzdialenosť a poloha záhradkárskej osady od mesta môžu byť limitujúcim faktorom pre každodenné cestovanie. CENA: 25.000,- EUR – konečná cena vrátane všetkých poplatkov a provízie RK. Pri korektných jednaniach je možná dohoda na cene. Pre bližšie informácie volajte☎️
HALO reality - Predaj, chata Banská Bystrica - EXKLUZÍVNE HA
Ponúkame na predaj chatu v Laskomerskej doline v tesnej blízkosti od centra mesta Banská Bystrica. Samotná chata je situovaná na slnečnom pozemku s južnou orientáciou s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Je využívaná celoročne ako rodinný dom nakoľko má súpisné číslo. Celková výmera pozemku je 450m2 vrátane zastavanej plochy. Pozemok je terasovitý, trávnatý, nachádzajú sa tu ovocné stromy, ovocné kríky (ríbezle, čučoriedky, jahody, maliny), altánok s krbom, úložný priestor na náradie a drevo. Chata má betónové základy, ostatné podlažia sú murované. Interiér chaty je riešený v tatranskom profile natretý na bielo. Má tri poschodia. Na prízemí je letná kuchyňa a pivnica. Prvé pochodie je otvorená obývacia izba s krásnym murovaným krbom, kuchyňa a kúpeľňa. Drevenými schodami sa vychádza na druhé poschodie kde sa nachádza oddychová časť, dve spálne a kúpeľňa. Voda je privedená priamo do chaty, odpad je riešený žumpou. Kúrenie je krbom, ktorý má výduch aj na poschodie do spální. Celé prvé poschodie disponuje podlahovým kúrením. Svoje auto zaparkujete priamo v garáži pred chatou. Laskomerská dolina je miesto pre milovníkov prírody, ktorá vás určite chytí za srdce. Je pokrytá hustými lesmi, ktoré ponúkajú úžasné možnosti na relax, aktívny oddych v prírode, turistiku, cyklotrasy, hubárčenie, záhradkárčenie, relax pre rodinky s deťmi. Ak sa Vám ponuka páči neváhajte ma kontaktovať. BEZPLATNÝ SERVIS PRE KLIENTOV: Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania. Výhody: 1. Vypracovanie ponúk zo všetkých bánk. 2. Navrhnutie najvhodnejšieho spôsobu financovania. 3. Kompletné vybavenie financovania vo vybranej banke, ktoré zahŕňa administratívu, zabezpečenie podkladov pre znalca a tiež komunikáciu so znalcom. 4. Po schválení financií zabezpečujeme klientom poistenie nehnuteľností (spolupracujeme so všetkými poisťovňami) a následnú administratívu pre banku. 5. Pre Vás zabezpečujeme zavkladovanie záložných zmlúv na príslušnom katastri. 6. Finančný špecialista sa dlhodobo venuje svojim klientom a v prípade potreby Vám zabezpečí servis Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BB-61781. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi -