bazár, predaj, inzercia, predám

Predam 14" organizer aj s obsahom

Kategória: Vybavenie dielne

Predam obojstranny organizer s obsahom roznych srobov, klincov, matic, podloziek, atd. Rozmer organizera je 36 x 29 x 10.6 cm.
Predam 14" organizer aj s obsahom
Podobné inzeráty
Predam organizer aj s obsahom
Predam obojstranny organizer s obsahom roznych srobov, klincov, matic, podloziek, atd. Rozmer organizera je 33.5 x 25 x 11 cm.
Elektróda Lincoln Electric BASIC 7018 3,2 mm x 350 mm, 175.5
ZÁKLADNÁ ELEKTRODA 3,2 mm 350 mm, BASIC 7018 LINCOLN ELECTRIC Na predaj 175.5 KG, skladované v suchom sklade. Balené po 13.5KG - cena za balenie je 24 EUR Osobný odber: BA - Devínska nová ves 84107 Elektróda zaisťuje hladké a čisté zvary a dobré mechanické vlastnosti aj pri ťažko zvárateľných oceliach s obsahom uhlíka do 0,4%. - bežná bázická elektróda s nízkym obsahom vodíka vo zváranom kove (HDM = 4ml/100 g) - určená na zváranie konštrukčnej ocele, liatej ocele, lodných plechov, potrubí, kotlov, bojlerov a tlakových nádob vytvára spoje bez trhlín, s dobrou húževnatosťou aj na oceliach s obsahom uhlíka až do 0,4 % - je vhodná pre vyrovnávacie vrstvy na ocele s vyšším obsahom uhlíka - dobré rázove hodnoty až do - 40 °C - vynikajúca zvariteľnosť v takmer všetkých polohách
Predam organizer Black & Decker Mastercart
Predam organizer Black & Decker Mastercart Rozmery 45x62x27 (cm) material: polypropylen dva samostatne uzamykatelne kufre kolieska pre lahky transport zosilnena rukovat odklapacie madlo univerzalne pouzitie (spojovaci material, naradie, rybarske potreby, apod) samostatne prenosny organizer Moznost osobne prevziat v BA po dohode. Pri zasielani postou cela suma + postovne vopred na ucet. Inzerat je platny do zmazania.
organizér Qbrick
Predám 8 nových nepoužitých organizérov Box QBRICK® System TWO Organizer Multi. prémiová kvalita pevný plast, krýt polykarbonát. pasujú do System TWO box 200, alebo tool box. rozmer 25,8 x 18,2 x 6,5 cena 7€kus, osobný odber.
Organizér
Predám organizér na na skrutky, autosúčiastky alebo na rôzne drobnosti. Mám 21 kusov. Cena 3.-Eur za kus. Pri odbere všetkých cena 1,50 za kus.
organizer
Predám organizer . Veľkosť viď. foto. Cena: 20 e+ pošt. Po prevode na účet odosielam poštou alebo osobný odber. Kontakt: e-mail, sms. Nevolať!