bazár, predaj, inzercia, predám

Predám 3 izb. byt s dobrou energiou Mierová 122, Ružinov

Kategória: Byty

Ponúkam na predaj útulný 3 izbový byt v obľúbenej časti Ružinova, časť Prievoz s výhľadom na rodinné domy, Mierová ulica č. 122 – Bratislava II.
Táto výnimočná nehnuteľnosť prešla kvalitnou rekonštrukciou v roku 2022. Byt sa nachádza na 1. (2 NP) poschodí zo 4, na poschodí sú iba dva byty.
Úžitková plocha bytu je 73,88 m2, z toho priestranná loggia o výmere 3,12 m2 a pivnica 3,4 m2. V bytovom dome nie je výťah. Výhodou je orientácia na dve svetové strany - východ a západ, čo zaručí slniečko počas celého dňa.
Dispozícia:
Tento byt ponúka vzdušnosť vďaka vysokým stropom a perfektnú svetelnosť. Moderná dispozícia pozostáva zo vstupnej haly, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné wc, dennú časť tvorí priestranná obývacia miestnosť spoločná s jedálenskou časťou, z haly sa vchádza do samostatnej kuchyne, dve nepriechodné spálne, východ na loggiu. Súčasťou bytu je aj priestranná murovaná pivnica.
Vybavenie:
Kvalitné bezpečnostné vchodové dvere, vstavaná skriňa v predsieni, vstavaná skriňa v spálni, plastové okná, kuchynská linka vyrobená na mieru v modernom lesklom prevedení s pántami ESSEN s tlmeným zatváraním, zásuvkový systém BLUM a tlmené dovieranie AIRTIC. Súčasťou kuchyne sú aj vstavané spotrebiče - práčka so sušičkou, umývačka riadu, elektrická indukčná varná doska, digestor s odsávaním do exteriéru.
Rekonštrukcia:
Bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere, 5 komorové plastové okná zn. SALAMANDER s kovaniami ROTO, sieťky proti hmyzu. Všetky sklá sú bezpečnostne posilnené a na západnej strane sú vybavené proti slnečnou vrstvou Arctic Blue. Nové doskové radiátory, repasovaný rozvod kúrenia, s pridaním ventilov na vrchu a spodku radiátorov (možno ich servisovať aj bez vypustenia celého systému), nové rozvody elektriny, zásuvky a vypínače zn. LEGRAND, internetová prípojka v osobitnom rozvádzači s vlastnými zásuvkami odkiaľ sú potiahnuté komunikačné káble 5E do oboch izieb a do obývačky. Nové rozvody teplej a studenej vody a odpadu, nové omietky, nové vrstvy podlahy – 4,5 mm vinylová podlaha (podkladová pena, nivelačná vrstva, spodná protihluková vrstva), nové keramické dlažby a veľkoformátové gresové obklady v kúpeľni a wc, pod-omietkové wc, nový sprchovací kút, nové umývadlo, batérie zn. GROHE, LED svietidlá v chodbe a v jedálenskej časti s nastaviteľnou intenzitou a teplotou bieleho svetla, LED svietidlo v obývačke s nastaviteľnou intenzitou a farbou (biela, červená, zelená a modrá), v ostatných miestnostiach LED svietidlá vrátane podsvietenia zrkadla v kúpeľni, odsávanie ventilátorom v kúpeľni a wc, nové interiérové dvere s rozetkovými kovaniami, zárubne sú kompletne repasované pôvodné oceľové – opálené a oškrabané až na kov a namaľované, nové laminátové dubové podlahy vrátane obvodových líšt.
Za bytovým domom je Detské ihrisko, na ktoré majú prístup len mamičky s detičkami (ihrisko je zamknuté a udržiavané).
Vynikajúca občianska vybavenosť, výborná dostupnosť do centra.
Prosím RK len s konkrétnym kupujúcim.
Predám 3 izb. byt s dobrou energiou Mierová 122, Ružinov
Podobné inzeráty
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
2,5 i byt Bratislava Ružinov
2,5 i byt Bratislava Ružinov - [13.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 1 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 2 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 3 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 4 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 5 Ďalšia 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 6 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 7 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 8 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 9 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 10 Ponúkame na predaj útulný, slnečný 2,5-izbový byt o rozlohe 63 m2 v prostredí plnom zelene s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí, v bytovom dome s elektrickým vchodovým vrátnikom. Byt má výbornú dispozíciu a ideálnu orientáciu na sever-juh. Do bytu sa vstupuje chodbou, odkiaľ sa vchádza do samostatnej kuchyne a priestrannej obývačky, ako aj kúpeľne a samostatného WC. Z obývačky sa vstupuje do nepriechodných izieb (spálne a detskej izby). Kuchyňa je vybavená vstavanou kuchynskou linkou na mieru do tvaru L so vstavanými spotrebičmi. V spálni, aj detskej izbe sa nachádzajú vstavané skrine a na chodbe vstavaná chodbová zostava. Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2018, kedy boli kompletne menené elektrické rozvody a urobená predpríprava na klimatizáciu. V byte sú plastové okná, drevená podlaha v izbách, dlažba v kuchyni, kúpeľni, WC i na chodbe. Bytové jadro je murované. V byte s nachádza optický internet a TV od Orange. K bytu patrí aj samostatná pivnica o rozlohe cca 3 m2 a ďalšie spoločné murované priestory. Bytový dom prešiel rekonštrukciou - má elektrického vrátnika, boli menené stúpačky, strecha a balkóny prešli generálnou opravou. Podlahová plocha: 60 m2+ pivnica + balkón Mesačné náklady: 160 EUR + elektrina + plyn + TV + internet/ 2 osoby Orientácia bytu je: J (obývačka + pol-izba), S (kuchyňa + izba) Byt sa predáva čiastočne zariadený, ostáva v ňom vstavaný nábytok + manželská posteľ 2x2 m, spotrebiče: vstavaná varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, chodbová zostava na mieru. Ostatné zariadenie je vecou dohody. Obrovskou výhodou tohto bytu je bez pochýb jeho vynikajúca lokalita (Ružinov - Ostredky), ktorá vyniká výbornou dostupnosťou na MHD, blízkosťou všetkých typov škôl od materskej po vysokú školu, množstvom detských ihrísk a športovísk, reštaurácií, cukrární, potravín (Lidl, Kraj, Billa), lekární a bankomatov. Výhodou je aj bezproblémové parkovanie. Najväčším benefitom je však množstvo zelene všade v okolí a blízkosť najkrajšieho bratislavského parku na Ostredkoch. Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený. Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie. Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2285 Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Ján Bušfy. Kontakt: alebo (nekontaktovať mailom)
Predáme pekný 3-izb. byt Mierová ul. v Bratislave - Ružinov
Predáme pekný 3-izb. byt Mierová ul. v Bratislave - Ružinov slnečný, dobre dispozične riešený v časti Prievoz. Byt má 64, 72 m 2 vrátane menšej murovanej pivnice. Nachádza sa na 3.poschodí zo 4 bez výťahu s loggiou. DISPOZÍCIA: Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z dvoch spální, z obývačky, kuchyne s kuchynskou linkou a spotrebičmi, z kúpeľne s vaňou, umývadlom, samostatného WC , murovanej pivnice na prízemí bytového domu.. Byt je veľmi dobre orientovaný, na dve svetové strany- kuchyňa a jedna izba je orientovaná na východ, dve izby a loggia sú orientované na západ. Izby sú nepriechodné. Celý deň je byt presvetlený. Byt je po staršej rekonštrukcii, v rámci ktorej boli vymenené plastové okná, parkety sú pôvodné drevené, kúpeľňa, WC a kuchyňa tiež prešli staršou rekonštrukciou. Bytový dom je tehlový, kompletne zrekonštruovaný- nové stúpačky, zrekonštruovaná strecha, nová vchodová brána na čip, zateplený. Vo vchode je 9 bytov, na podlaží sú dva byty. Ku každému bytu prislúcha i podiel na pozemku. Parkovanie je zabezpečené pred bytovým domom. Dom sa nachádza v tichej časti Prievozu, pred domom je detské ihrisko, veľa zelene , v blízskosti je zastávka MHD, škôlka, škola, obchody, služby. Je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí ocenia pokojný, ničím nerušený výhľad, súkromie a predovšetkým pohodlnú dostupnosť do centra mesta. V prípade akýchkoľvek informácii ma neváhajte kontaktovať na tel.
Prenájom novozrekonštruovaného 2-izbového bytu v Hlohovci
Ostatné Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - [9.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 1 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 2 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 3 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 4 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 5 Ďalšia Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 6 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 7 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 8 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 9 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 10 Ponúkam na dlhodobý prenájom moderný, zariadený, kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v Hlohovci na Koperníkovej ulici. Byt sa nachádza v kľudnej lokalite blízko centra mesta, v zateplenom bytovom dome na vyvýšenom prízemí a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Súčasťou bytu je uzamykateľná pivnica. Cena mesačného nájmu je 650€ komplet. V cene je zahrnutý internet s TV Magio a energie. Pri nástupe sa platí jeden vratný depozit vo výške nájmu. Max. 2 osoby, bez zvierat. VOĽNÝ OD: august RK prosím nevolať! Kontakt:
Predaj byty 3 iz. Mierová ul. BA II - Ružinov, rekonštrukcia
Ponúkame na predaj príjemný, priestranný 3 iz. byt vo vyhľadávanej lokalite BA II - Ružinov, Mierová ul. Nachádza sa na 3/4 poschodí nízko podlažného zatepleného bytového domu s výťahom. Výmera je 70,60 m2, plus zasklená loggia, pivnica. Byt je kompletne zrekonštruovaný - plastové okná, zasklená loggia, podlahy - plávajúce parkety, dlažba, interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere, stropné osvetlenie, omietky, v kuchyni na mieru vyrobená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, dostatok úložného priestoru zabezpečujú vstavané skrine, priestranná kúpeľňa s vaňou a funkčným kútom pre samostatne stojacu práčku, integrované WC. Byt sa predáva kompletne zariadený okrem TV. Dispozičné riešenie - vstupná hala, priechodná obývacia izba, kuchyňa s východom na loggiu, dve izby samostatné, kúpeľňa spojená s WC. Lokalita patrí medzi vyhľadávané z dôvodu pokojného bývania s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou infraštruktúrou. Parkovanie bezproblémové pred bytovým domom. CENA na vyžiadanie INF:
NA PRENÁJOM 98m2 byt v super lokalite Mierová/ Piešťany
Typ: 3-izbový byt Ulica: Mierová Obec: Piešťany Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Piešťany VÁM PONÚKA  NA PRENÁJOM PRIESTRANNÝ 3 IZBOVÝ BYT na Mierovej ulici v Piešťanoch Dispozičné riešenie: vstupná chodba, štaník, kúpeľna, samostatné WC, kuchyňa s jedáľnou, obývačka so vstupom na balkón, 2x izba - v každej franúzsky balkón)  - byt je nádherny, priestranný, prenajím sa v stave, ako je na fotografiách - 3-izbový byt v novsšom bytovom dome - byt je zariadený, po dohode je možné priniesť si vlastný nábytok a zariadiť podľa svojich predstáv - moderný udržiavaný byt - WC je samostatné  -úžitková plocha nehnuteľnosti je 98 m2. Lokalita: Byt sa nachádza na Mierovej ulici , 7 minút pešo od úplneho centra mesta, v pešej dostupnosti kompletná občianska vybavenosť. Byt je na 1. podlaží 2 poschodového bytového domu bez výťahu CENA: 650 Eur/mesiac + energie podľa spotreby (cca 150€) Byt je voľný okamžite Pri podpise zmluvy sa platí 1 x mesačný nájom, 1x depozit , 1x provízia realitnej kancelárie - 800+800+800 = 2400€ ideálny byt pre rodinku s deťmi Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s maklérom. TEŠÍME SA NA OBHLIADKU S VAMI... Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky. Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 98 m2 Úžitková plocha: 98 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: sprchovací kút Výťah: nie Zateplený objekt: áno